2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adet olmayan kaldı mı bende hala tık yokda...

var galiba bir kaç kişi ben 4.aydan beri oluyorum keşke olmasaydım yaa

nolur yeni halini çek de koy yine face e, bakalım nasıl konuşuyor, çok konuşacağı digol digol zamanından belliydi zaten

henüz yakalayamadım..makineyi görünce onu almaya çlıştığı için susuyor...ben okuldan gelice başlıyor anlatmayaama daha çok biz kendi aramızda konuşurken yapıyor onunla ilgilenince susuyor

bende 30 olmadan ikilemek istiyorum bebikleri sonra 33 te bidaa bide 36 da fln inşş tabi. rabbim izin werirse. benim miyetim 4 yani anlicaanız:) 2 kız 2 erkek olursa yeme yanında yat olur inşş:)
bizim gibi ilgili eğitebilecek ailelerin imkanları warsa tabi doğurmaları taraftarıyım toplumun kaliteli cocuklara ihtiyacı var. devletimin milletimin...

diyelimki uyuyo gözlerini açtığı an elimde pc varsa bir kalkışı var bi görmelisi onu oyuncak yerine koyuyo.vuruyo tuşlara basıyo ekranı kaldırıp indiriyo bizim pc bozuk babamn pcsini aldık sanırım onunda sonu yakındır

maşallah canım sana ben dört çocuk düşünmek bilem istemiyorum uykusuz geceler. hele bide yaş ilerledikçe inan insanın kafası götürmüyor.

e kızrlardan tek farkı fazlası o. bizde belirtiyoruz kızlarda ku..gül zaten:))

canım bencede keşke hayat şartları daha farklı olsada öyle olsa :) 2 kız 2 erkek süepr olur bence :9 başaranalr yokmu elbette var ama gereçkten amddi durumu iyi ailelrde daha raaht oluyor yoksa saldım çayıra mevlam kayıra olmaz öyle :)

iki kardeş çok ara evrmeden büyüsünler sonraki bizim kuruyemişimiz olacak :)

A.selam Hanifecim

Merve hoşgeldin cnm, geçmiş olsun, neyiniz vardı böyle 1 ay yatacak kadar?

grip olduk.tam iyileştik kayınvalidemlere gittik.gelin burda da bi kaç gün kalın dediler.sabahları evi havalandırıyolar Allahın kışında.tekrar grşp olup annemlere geri döndük.bir iki günde keyfi kaldık.şimdi eve döndük şükürler olsun.

hemfikirim....

off nihayet bilgisayarım geldi ve ben tamamen aranızdayım...bu arada bende hala olmadım canım 12 ay bile normalmiş olmamak doktorum sorun yok dedi.
hoşgeldin:))

yürü kim tutar....takdir ettim vallahi....

ayaamda iki saat ayaksız yarm saat. bu kızın uyku sorunsalı beni öldürecek.. yawaş yawaş ıpırdanıyor topic coştu ama bende gider. azcık oynasyayım ayaklarımın agrısını uykusunu almış gülücükleriyle unuturum belki..

Wuuuu 4 diyosun e ne diyeyim helal sana, yaparım da bakarım da diyosan diyecek söz yok. Bu arada bana bişi demiştin, hani yapmadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…