- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.981
Pipican bu da iyiymiş :81: ben arada pipilaçi diyorum severken
off nihayet bilgisayarım geldi ve ben tamamen aranızdayım...bu arada bende hala olmadım canım 12 ay bile normalmiş olmamak doktorum sorun yok dedi.
off nihayet bilgisayarım geldi ve ben tamamen aranızdayım...bu arada bende hala olmadım canım 12 ay bile normalmiş olmamak doktorum sorun yok dedi.
adet olmayan kaldı mı bende hala tık yokda...
nolur yeni halini çek de koy yine face e, bakalım nasıl konuşuyor, çok konuşacağı digol digol zamanından belliydi zaten
mevlam bilir tabi ama 2 yıl sonra 2. bebeğime hamile kalmak istiyorum yani 30 yaşında hamile kalıp bebek doğuracağım sonra 45 yaşımıza geldiğimzide bir bebek daha düşünüyoruz kocişle :) ihtiyarlıkta bebeğimiz olsun bizi yeniden yaşama bağlasın çevremzide örnekleri çok var ve çok hoşumuza gidiyor :) ama çocuk açısından zor oluyor tabi :) annem 36 sında doğurdu kardeşimi şimdi aralarındaki fark kardeşimi çok etkiliyor diyebilirimbizler daha bilinçli aileleriz tabi ,, kısmet yani bizim planlar böyle :)
bizim çocuklar okuma yazmayı direkt bilgisayardan sökecek:))Nito geçen ay bizim klavyeyi bozdu yenisini almak zorunda kaldık...elini atar atmaz ne kadar kısa yol varsa buluyor bişeyler yapıyor benim notebookun ekranını yan çevirdi geçende ben bile bilmiyorum nasıl yapıldığını
hoşgeldin canım emzirirken eçikmesi normalmiş ben oluyorum ama düzensiz.
Dailymotion - Kızlar Kaç Yaşında Dırdıra Başlar xD ? - Komedi Kanalı
burdaki gibi aynı...
nasılsın Merailm???
bu arada Ata kuzumda düşmüş dudağını yarmış.bunada çok üzüldüm.konuştum şimdi sakinleşmiş ama tabi doğal olarak şebnem çok korkmuş.içten biryer yarılmış ve çok kanamış,pekte elletmiyormuş.
bende 30 olmadan ikilemek istiyorum bebikleri sonra 33 te bidaa bide 36 da fln inşş tabi. rabbim izin werirse. benim miyetim 4 yani anlicaanız:) 2 kız 2 erkek olursa yeme yanında yat olur inşş:)
bizim gibi ilgili eğitebilecek ailelerin imkanları warsa tabi doğurmaları taraftarıyım toplumun kaliteli cocuklara ihtiyacı var. devletimin milletimin...
hehe hoşgeldin tatlım :) desenize topikte iki tane cadı oluyor :):)
aylin ve dilşad :):)
Siz niye takıksınız bu kadar pipi olayına ayol. Şimdiden pipican pipilaçi bilmemne diye severseniz doğal olarak onlar da en önermli varlığının o olduğunu düşünecek. ah erkekleri bu hale gertiren hep anneleri
bende 30 olmadan ikilemek istiyorum bebikleri sonra 33 te bidaa bide 36 da fln inşş tabi. rabbim izin werirse. benim miyetim 4 yani anlicaanız:) 2 kız 2 erkek olursa yeme yanında yat olur inşş:)
bizim gibi ilgili eğitebilecek ailelerin imkanları warsa tabi doğurmaları taraftarıyım toplumun kaliteli cocuklara ihtiyacı var. devletimin milletimin...
hehe hoşgeldin tatlım :) desenize topikte iki tane cadı oluyor :):)
aylin ve dilşad :):)
A.selam Hanifecim
Merve hoşgeldin cnm, geçmiş olsun, neyiniz vardı böyle 1 ay yatacak kadar?
yenilediler güya ama bence eski sayfa daha iyiydi.evet aynen öyle ancak öyle cvp yazılıyo bide alıntı yaparakhoşbulduk..ne çok değişiklik olmuş burda ya sayfa görünümü falan...konuya cevap ver butonuna tıklamadan cevap veremiyormuyuz yani?
Siz niye takıksınız bu kadar pipi olayına ayol. Şimdiden pipican pipilaçi bilmemne diye severseniz doğal olarak onlar da en önermli varlığının o olduğunu düşünecek. ah erkekleri bu hale gertiren hep anneleri
hoşgeldin:))off nihayet bilgisayarım geldi ve ben tamamen aranızdayım...bu arada bende hala olmadım canım 12 ay bile normalmiş olmamak doktorum sorun yok dedi.
Hoşgeldin Dilşadcım:))
Ben o zamanlar aranızda olmadığım için bilemiyorum, Dilşad da Ayline mi benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?