2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Wuuuu 4 diyosun e ne diyeyim helal sana, yaparım da bakarım da diyosan diyecek söz yok. Bu arada bana bişi demiştin, hani yapmadın?

tabi melikeden sonra sağlam bel ve ayağım kalırsa:)) yapcam canım vize almam gerek bazı kişilerden onu bekliorm:)) önce başvurdum kabul edildi şimdide vize alcaz:)

aylin kim beee ben kendimden başka cadı tanımamkiiiii

Walla cnm ben seni tanımıyorum ama Aylini tanıyan biri olarak artık topikte ciddi bi rakiben var diyebilirim Ben Meral bu arada. Aylin de cokoprensim:))
Kız Aylin kızmıyon di mi seni çok seviyorum ben:82:

Tekrardan geçmiş olsun cnm, zor bi dönem geçirmişsiniz inş. kış boyu hastalanmazsınız bi daha

heyy korkmuş gördüm senii :)

profil idüzenledim geldi

slm millet

bütün gün okudum sizi ama bir türlü yazamadım

HASREEEEEET hayırlı olsun canım hem kız hem erkek evlat sevgisini tatmak kısmet olacak umarım bizlerin de öyle olur . bu arada dün hediyeni yolladım alıcıya hasret medendere yazdım umarım sorun çıkmaz ptt kargoyla geliyor

kendine vakit ayırmamaktan bahsetmiştiniz bende de aynı sorun söz konusu bir ay kaşlarımı almaya fırsat bulamadım dün akşam denize babası baktı (sözde tabi) ben de o arada halletmeye çalıştım, saçımı boyatmam lazım ama kuaföre gidecek fırsat yok, ve kocam ilgisizliğimden şikayet ediyor son zamanlarda sık sık denizi uyutayım derken kendim de uyuyorum ve biz başbaşa hiç vakit geçiremiyoruz aldığım kayganlaştırıcıyı deneyemedik bile daha

ben de oyuncak almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum ne zor iş şu annelik yaw :26:

bu arada yeni anne adayımıza da allah hayırlısını nasibetsin karar vermek de başaçıkabilmek de çok zor allah kolaylık versin

tabi melikeden sonra sağlam bel ve ayağım kalırsa:)) yapcam canım vize almam gerek bazı kişilerden onu bekliorm:)) önce başvurdum kabul edildi şimdide vize alcaz:)
4 tane çocuk harika olur büyüyünce.inşallah herşey gönlünce olur.ama bende o yürek yok.ikinciyi düşününce bile korkuyorum...:26:
çok sağol canım.eymen paşa nasıl.yemek yiyo mu artık?

geçmiş olsun merve. korkma korkma uyumayan bi cocaa sahip anne olarak hiiç biş yapamayan anne olarak isityorumne hikmetse:)
meral adına ben cevap weriyim haayııırr yemiyorr:) bigün yese bigün yemiyor bi öğün yese dier öğün yemiyor:))

Evet cnm doğru demiş. Malesef Eymen de bi gelişme yok. Sizde var mı?

yok be anacım dalga geçiyoruz şimdilik anlamıyorlar diye,ohoo biz kereme neler söylüyoruz, kero,keremito,kerevitaş,kunta,pipili,pipilaçi. çocuk kimlik bunalımına girer anlasa

hehe hoşgeldin tatlım :) desenize topikte iki tane cadı oluyor :):)
aylin ve dilşad :):)

Kaşınıyosun gibi geldi bana ne cadılığımı gördün

sağol canım.
demek o da aynı.off off.bi daha hamile kalırsam iştahlı bi bebek olması için gece gündüz dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…