- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.001
aylin kim beee ben kendimden başka cadı tanımamkiiiii
Wuuuu 4 diyosune ne diyeyim helal sana, yaparım da bakarım da diyosan diyecek söz yok. Bu arada bana bişi demiştin, hani yapmadın?
aylin kim beee ben kendimden başka cadı tanımamkiiiii
grip olduk.tam iyileştik kayınvalidemlere gittik.gelin burda da bi kaç gün kalın dediler.sabahları evi havalandırıyolar Allahın kışında.tekrar grşp olup annemlere geri döndük.bir iki günde keyfi kaldık.şimdi eve döndük şükürler olsun.
Walla cnm ben seni tanımıyorum ama Aylini tanıyan biri olarak artık topikte ciddi bi rakiben var diyebilirimBen Meral bu arada. Aylin de cokoprensim:))
Kız Aylin kızmıyon di mi seni çok seviyorum ben:82:
Tekrardan geçmiş olsun cnm, zor bi dönem geçirmişsiniz inş. kış boyu hastalanmazsınız bi daha
4 tane çocuk harika olur büyüyünce.inşallah herşey gönlünce olur.ama bende o yürek yok.ikinciyi düşününce bile korkuyorum...:26:tabi melikeden sonra sağlam bel ve ayağım kalırsa:)) yapcam canım vize almam gerek bazı kişilerden onu bekliorm:)) önce başvurdum kabul edildi şimdide vize alcaz:)
çok sağol canım.eymen paşa nasıl.yemek yiyo mu artık?Walla cnm ben seni tanımıyorum ama Aylini tanıyan biri olarak artık topikte ciddi bi rakiben var diyebilirimBen Meral bu arada. Aylin de cokoprensim:))
Kız Aylin kızmıyon di mi seni çok seviyorum ben:82:
Tekrardan geçmiş olsun cnm, zor bi dönem geçirmişsiniz inş. kış boyu hastalanmazsınız bi daha
heyy korkmuş gördüm senii :)
profil idüzenledim geldi
heyy korkmuş gördüm senii :)
profil idüzenledim geldi
geçmiş olsun merve. korkma korkma uyumayan bi cocaa sahip anne olarak hiiç biş yapamayan anne olarak isityorumne hikmetse:)
meral adına ben cevap weriyim haayııırr yemiyorr:) bigün yese bigün yemiyor bi öğün yese dier öğün yemiyor:))
Siz niye takıksınız bu kadar pipi olayına ayol. Şimdiden pipican pipilaçi bilmemne diye severseniz doğal olarak onlar da en önermli varlığının o olduğunu düşünecek. ah erkekleri bu hale gertiren hep anneleri
hehe hoşgeldin tatlım :) desenize topikte iki tane cadı oluyor :):)
aylin ve dilşad :):)
geçmiş olsun merve. korkma korkma uyumayan bi cocaa sahip anne olarak hiiç biş yapamayan anne olarak isityorumne hikmetse:)
meral adına ben cevap weriyim haayııırr yemiyorr:) bigün yese bigün yemiyor bi öğün yese dier öğün yemiyor:))
sağol canım.
demek o da aynı.off off.bi daha hamile kalırsam iştahlı bi bebek olması için gece gündüz dua edicem.
Nihan uyandı bilgisayarın başına geçer geçmez elini attığı gibi kamera açıldı...buyrun şu an biz...
Eki Görüntüle 117355 Eki Görüntüle 117354
benim yerime bıngıldağından öperimisin çok şeker oldu kızın bayılıyorum ben zilline hele saçlara maşallah sizlere
Nihan uyandı bilgisayarın başına geçer geçmez elini attığı gibi kamera açıldı...buyrun şu an biz...
Eki Görüntüle 117355 Eki Görüntüle 117354
oyy maşş ne tatlısınızzz
ay maşallah çok şekersinizHanife kapalı halin ile açık halin çok farklı, böyle çok daha genç duruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?