2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yerimde olmadığım için yazılanları şimdi gördüm, ben normalde cadı değilim dilşadla kulvarlarımız farklı anacım,aradaki farkı göreceksiniz ben cadılaştıran olursa salon kadını çizgimden çıkmak zorunda kalıyorum o zamanda cadı lafı benim için hafif kalıyor hepsi o
Dilşad Aylin kim beee diye sormuşsun,benim.Hoşgeldin tekrar topice.

canlarım yol arkadaşlarım..
hepinizin yazdıklarını okudum ağlaya ağlaya tabi
ewet rabbim gönlüme göre werdi şükürler olsun.. hayalimdi 1 kız 1 erkek.. çok mutluyum
allah herkese gönlündekini wersin inşallah.. artık muallakta değiliz herşey ortadaydı walla

çok tatlısınız maşşalah size :) ayrıca çok güzelçıkmışsın hiçte yaşlı durmuyorsun canım

maşallah ikinize de.ikinizde birbirinizden güzelsiniz.

çoook tatlı boncuk maşallah

Nihan pek şeker maşallah...

anne kız mükemmel görünüyorsunuz sen de hiç fena deilmişsin kız ikinize de ayrı ayrı maşallah

teşekkür ederiz

hıh...gelmeni bekliyordum tebrik için...Rabbim hayırlı evlat etsin..sağlıcakla al inşallah kucağına:))

Ayrıntıları anlat bakalım,sadece pipili olduğunu öğrendik

Öğle tatilim yarım saat, kuaföre gidene kadar tatil bitiyor zaten.
Ayrıca Öznurcum, mesela çocuklara bakacak kimse olmaması değil, bizim onlarla geçirecek 1 saatin bile hesabını yapıyor olmamız...

canım sen yanlıs anlamıssın meselenın cocuklara bakacak bırı olmadıgını gayet ıyı bılıyorum.mesele cocuklara baglı degıl bagımlı anneler olma halıne gelmemız.

HANİFE CİM sadece Nihan A değil bu defa övgüler,zaten o hanımefendiye bayılıyorum,maşallah.
sende çok hoşsun ve bende diğerlerine katılıyorum.kapalı ve açıkken çok farklısın.
böyle daha genç duruyorsun kesinlikle.

Son düzenleme:
iwet yine aynı drum sibel hanıma gittim.. kapıdan girer girmez ben daha seni 10ay önce doğurtmadımmı!!! dedi:)) çok sıcaktı her zamnki gibi annemi kardeşimi cengizi sordu tek tek.. kızımı sordu.. we muayeneye geçtik..
benim kalbim güm gümm tabi:18: bi yandanda aman kalbi falan atıyomu die aklımda o war..
haftasıyla uyumlu hatta 16+2 görünüyo normalde 15+5iz.. emzirdiğim halde önden gidiyor yani.. ama emzirmeyi bırakmamı söyledi yoksa bebeğin içerde bağışıklık kazanamicanı we sürekli hasta olan bi bebek olabileceğini v.s.
çok hareketliydi eller bacaklar sürekli kıpır kıprdı ben onu izlerken cinsiyet merakı uçtu gitti tabi, en son şimdi bakalım cinsiyeti neymiş dedi zaten sıpam hiç yormadı bacakları açmış sergiliyodu işte burda dedi testisler we pipi.. resminide çekip werdi
beni çok motive etti zaten 2 çocuk isteyen biri için en iyisi peşpeşe olmaları 1 solukta bakacaksın elden çıkmışlar sonrada keyfine bakarsın falan dedi baya moralim düzeldi sağolsun..
çıktım hemen annemi aradım, sonra cengizi aradım beni o bırakmıştı we üsküdardaki ew boyanıyor oraya gitmişti boyacıyla.. sewindi tabi.. geldi aldı beni pipisini gösterdim bişey diyemedi boyacıda wardı arabada ama burun delikleri açıldı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…