2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dılsad ın nıck neydı kı ?

Digol digolde çok tatlı sen de öyle ve gayette yaşını gösteriyorsun kesinlikle fazlasını değil.

ayyyy süpersiniz yaa nihanitoya bak çok tatlııı

oy oy oy..akşam akşam özgüven yüklemesi oldu ben de Allah razı olsun valla:))
güzel gören gözlerinize sağlık:))

süper yaa
doğru kakarı verdiğine seviniyorsun değil mi Hasretcim..hakkımızda hayırlı olanı ancak Allah bilir:))doktorunun söylediklerine katılıyorum...beraber büyürler inşallah sağlıkla...:n
azar:

HASRET çabuk söyle neler oldu?cengiz,annen falan neyeptı?
annem ilk başta doğrumu söylüorum yoksa yine onlarımı oynatıyorum die terddütte kaldı sonra telefonu hemen melisaya werdi.. melisa annem şuan göbek atıyo dedi:))))
sonra annem ara cengize söyle hemen dedi..
bnde onu aradım
nasılmış dedi.. iyi gayet dedim haftasıyla uyumlu hareketli.. we şu an elimde bi resim war dedim o resimde de 2 yumurtalık birde koca bi pipi war dedim:76: wallamııı dedi:) walla walla dedim.. iyi hayırlısı olsun dedi ben birazdan gelicem seni almaya dedi.. bn hemen sana fln msj attım işte o da geldi hemen we işte burdayımmmmm

hıh halt etmiş onlar

Tekrardan hayırlı olsun cnm, walla topikcek çok sevindik

Fatmaaaa mutfak !

Bi kere de beni mutfağa çağırdığını görsem be kadın

dılsad ın nıck neydı kı ?

dila06

noluyor,nedenmiş?
bende gelirim:95:

Boşver Yazgış, biz de senle geçelim mutfağa

10 dk dolmamış o yüzden gelemiyorsun dolunca seni de alırım

bekliyorum:94:

canım Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşaallah :))

MERAL İM mutfak engelim var 10dk.:84:
ayrıca senle mutfağa gitmek benim için büyük :89:zevk

öpüyorum şekerim, benim için de öle:13:

evet ya nedeni herhalde insanların özel mesajlaşmalarını azaltıp topice yazmalarını sağlamak.
ben birazdan çıkıyorum sürmeli merali sana bırakıyorum anlatırsın çatlamasın

hasret hayırlı olsun sevindim bebek sağlıklıymış
ceren yandı abilik taslar artık
dün pancuben hamileyim yazmıştı sanırım burdamısın
senden etkilendim rüyamda neler gördüm çok karamsar bir rüyaydı uyanınca ohhhhh dedim
birindede dilşdla yüzüyorduk sanırım işe başlayacaktı bugün ondanmı gördümki

saol cnm ewet gelirken arabada cengizdeöyle diorduama kusura bakmasın ben kızımı ezdirmem babasının oğluna
çocuklar duymöasından esinlendiler şekerüm, özel görüşmeleri mtfakta gerçekleştiriyolar
amannnn iyi bakalım gel bizde yatak odasına geçek senle meralim

hanife ana-kız ykıyosunuz valla maşallah size ikinizde çok tatlısınız .ama kapılıyken hakkatten çok değişiksin.
------HASRET VATANA MİLLETE HAYIRLI BİR EVLET OLSUN SAĞLIKLI SIHHATLI SİYAH BEYAZ PİPİYLE DOĞSUN BACIM.
------YAAA BAK GEÇ KALDIM MUTFAĞI KAÇIRDIM MUTFAKTA NE YAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…