- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.041
Yerimde olmadığım için yazılanları şimdi gördüm, ben normalde cadı değilim dilşadla kulvarlarımız farklı anacım,aradaki farkı göreceksinizben cadılaştıran olursa salon kadını çizgimden çıkmak zorunda kalıyorum o zamanda cadı lafı benim için hafif kalıyor hepsi o
Dilşad Aylin kim beee diye sormuşsun,benim.Hoşgeldin tekrar topice.
Digol digolde çok tatlı sen de öyle ve gayette yaşını gösteriyorsun kesinlikle fazlasını değil.
ayyyy süpersiniz yaa nihanitoya bak çok tatlııı
HANİFE CİM sadece Nihan A değil bu defa övgüler,zaten o hanımefendiye bayılıyorum,maşallah.
sende çok hoşsun ve bende diğerlerine katılıyorum.kapalı ve açıkken çok farklısın.
böyle daha genç duruyorsun kesinlikle.
süper yaaiwet yine aynı drum sibel hanıma gittim.. kapıdan girer girmez ben daha seni 10ay önce doğurtmadımmı!!! dedi:)) çok sıcaktı her zamnki gibi annemi kardeşimi cengizi sordu tek tek.. kızımı sordu.. we muayeneye geçtik..
benim kalbim güm gümm tabi:18: bi yandanda aman kalbi falan atıyomu die aklımda o war..
haftasıyla uyumlu hatta 16+2 görünüyo normalde 15+5iz.. emzirdiğim halde önden gidiyor yani.. ama emzirmeyi bırakmamı söyledi yoksa bebeğin içerde bağışıklık kazanamicanı we sürekli hasta olan bi bebek olabileceğini v.s.
çok hareketliydi eller bacaklar sürekli kıpır kıprdıben onu izlerken cinsiyet merakı uçtu gitti tabi, en son şimdi bakalım cinsiyeti neymiş dedi zaten sıpam hiç yormadı bacakları açmış sergiliyodu işte burda dedi testisler we pipi.. resminide çekip werdi
beni çok motive etti zaten 2 çocuk isteyen biri için en iyisi peşpeşe olmaları 1 solukta bakacaksın elden çıkmışlar sonrada keyfine bakarsın falan dedi baya moralim düzeldi sağolsun..
çıktım hemen annemi aradım, sonra cengizi aradım beni o bırakmıştı we üsküdardaki ew boyanıyor oraya gitmişti boyacıyla.. sewindi tabi.. geldi aldı beni pipisini gösterdim bişey diyemedi boyacıda wardı arabadaama burun delikleri açıldı hemen
noluyor,nedenmiş?
bende gelirim:95:
annem ilk başta doğrumu söylüorum yoksa yine onlarımı oynatıyorum die terddütte kaldı sonra telefonu hemen melisaya werdi.. melisa annem şuan göbek atıyo dedi:))))HASRET çabuk söyle neler oldu?cengiz,annen falan neyeptı?
canımsın:))
ya geçen hafta sınıfta yaşla ilgili konuşuyorduk yaşımı sordu sıpalar...söyleyince şaşırdılar..26yım aslında 27 sayılır 5 ayım kaldı dedim...o kadar genç misiniz?biz 30-35 sanıyorduk dediler
canlarım yol arkadaşlarım..
hepinizin yazdıklarını okudumağlaya ağlaya tabi
ewet rabbim gönlüme göre werdi şükürler olsun.. hayalimdi 1 kız 1 erkek.. çok mutluyum
allah herkese gönlündekini wersin inşallah.. artık muallakta değiliz herşey ortadaydı walla
Fatmaaaa mutfak !
dılsad ın nıck neydı kı ?
noluyor,nedenmiş?
bende gelirim:95:
10 dk dolmamış o yüzden gelemiyorsundolunca seni de alırım
annem ilk başta doğrumu söylüorum yoksa yine onlarımı oynatıyorum die terddütte kaldı sonra telefonu hemen melisaya werdi.. melisa annem şuan göbek atıyo dedi:))))
sonra annem ara cengize söyle hemen dedi..
bnde onu aradım
nasılmış dedi.. iyi gayet dedim haftasıyla uyumlu hareketli.. we şu an elimde bi resim war dedim o resimde de 2 yumurtalık birde koca bi pipi war dedim:76: wallamııı dedi:) walla walla dedim.. iyi hayırlısı olsun dedi ben birazdan gelicem seni almaya dedi.. bn hemen sana fln msj attım işte o da geldi hemen we işte burdayımmmmm
Boşver Yazgış, biz de senle geçelim mutfağa
evet evet geçelim :82:
Aylin bende 10 dk. engeline takıldım.çok saçma bir kural yaa.
MERAL İM mutfak engelim var 10dk.:84:
ayrıca senle mutfağa gitmek benim için büyük :89:zevk
evet ya nedeni herhalde insanların özel mesajlaşmalarını azaltıp topice yazmalarını sağlamak.
ben birazdan çıkıyorum sürmeli merali sana bırakıyorum anlatırsın çatlamasın
hergün bişey çıkarıyosunuz heene mutfağı laaa:26:
evet ya nedeni herhalde insanların özel mesajlaşmalarını azaltıp topice yazmalarını sağlamak.
ben birazdan çıkıyorum sürmeli merali sana bırakıyorum anlatırsın çatlamasın
saol cnm ewet gelirken arabada cengizdeöyle diorduama kusura bakmasın ben kızımı ezdirmem babasının oğlunahasret hayırlı olsun sevindim bebek sağlıklıymış
ceren yandı abilik taslar artık
dün pancuben hamileyim yazmıştı sanırım burdamısın
senden etkilendim rüyamda neler gördüm çok karamsar bir rüyaydı uyanınca ohhhhh dedim
birindede dilşdla yüzüyorduk sanırım işe başlayacaktı bugün ondanmı gördümki
amannnn iyi bakalım gel bizde yatak odasına geçek senle meralimçocuklar duymöasından esinlendiler şekerüm, özel görüşmeleri mtfakta gerçekleştiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?