- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.061
çocuklar duymasından esinlenmişler bacım:)hanife ana-kız ykıyosunuz valla maşallah size ikinizde çok tatlısınız .ama kapılıyken hakkatten çok değişiksin.
------HASRET VATANA MİLLETE HAYIRLI BİR EVLET OLSUN SAĞLIKLI SIHHATLI SİYAH BEYAZ PİPİYLE DOĞSUN BACIM.
------YAAA BAK GEÇ KALDIM MUTFAĞI KAÇIRDIM MUTFAKTA NE YAAA
günaydın ,
saat dokuzu da bekledim ama hala kimse günaydın yazmamış
dün akşam 2 saat istanbulun trafik çilesini çeken eşime bir tabak çorbayı içirip acele acele çıakrdım evden , optimumdaki e-bebeğe gideceğiz diye ( sanki çamlıcadakinden farklı bişi var neyse:) giittk ki e-bebek optimumda değil paladyumda imiş hadi dedim koş kapanmadan bizim ordakine yetişelim apartopar gittik selinde yanımızda tabi saat 9.45 9da kapandığını adım gibi bildiğim yeri 10da kapanıyor diye hesap ediyorum nasıl çalışıyordu artık aklım dün bilmiyorum geldik kapısına kapalı tabi
eşimdeki cevap şu iyi oldu akşam gezmesi yaptık hadi çamlıcada bi çay içip öyle dönelim :) çevirdik taksiyi bambi cafeyehavada güzeldi ohhh
erkekler bu yüzden yaşlanmıyor ben olsam elli tane laf ederdim akşam akşam halimize bak diye :) yorgun , aç , selin yanımızda , ve internetten bakamdan cahilce çıok yola
hasret hayırlı olsun sevindim bebek sağlıklıymış
ceren yandı abilik taslar artık
dün pancuben hamileyim yazmıştı sanırım burdamısın
senden etkilendim rüyamda neler gördüm çok karamsar bir rüyaydı uyanınca ohhhhh dedim
birindede dilşdla yüzüyorduk sanırım işe başlayacaktı bugün ondanmı gördümki
Günaydın herkese;
Bugün daha iyiyim kızım Hilal acayip oynak oldu yerinde durmuyor İLK ARABAM ile peşimden geliyor bende ona düüüüüüüüüüt diye ses çıkartıyorum hoşuna gidip kendine göre oda sesler çıkarıyor....
Hayırdır canım yaa ne gördün merak ettim şimdi...Online olduğunda yaz oldumu?[/B
Günaydıııınnn
Domuz gibi bir akşam ve gece geçirdim, inanmayacaksınız belki ama Doruk'a bile tahammülüm yoktu, yemek yememesi, uyumaması, sürekli mızıldaması ilk defa bu kadar gerdi beni, neden bilmiyorum. Şimdi daha iyi gibiyim.
Fatma akşamki maceranıza çok güldüm, alemsin valla... Bu akşama kaldı desene. Biz de gidemedik akşam.
Gülşan, hayırdır, merakla bekliyorum. Annen nasıl oldu?
günaydın canım
işlerim yoğundu anca yazabiliyorumpatron erkenden işbaşı yapınca böyle oluyo. dünkü gezme iyi olmuş valla ne diyim dün kadir tuğcuya soru sormuştum soru ve cevabını birazdan iletirim,özellikle erkek bebek anneleri beni takip etsin
günaydınnnn
pancuu tek konsantrem sensin sorcam maalesef. aldırmicaksın dimi(
eşimle dün bu konu hakkında hiç konuşmadık ve sanırım konu kapandı ...Ben en son söylediğimde içimdeki meleği aldırmak istemiyorum dedim.....Sanırım beni anladı ve kabullendi....
Günaydın herkese;
Bugün daha iyiyim kızım Hilal acayip oynak oldu yerinde durmuyor İLK ARABAM ile peşimden geliyor bende ona düüüüüüüüüüt diye ses çıkartıyorum hoşuna gidip kendine göre oda sesler çıkarıyor....
Hayırdır canım yaa ne gördün merak ettim şimdi...Online olduğunda yaz oldumu?[/B
canım iyi olmana sevindim , hilal çok akıllı bir kız olacak maşşalah ona,
hiç birşey yemeyen sıpama sma promil gold aldım ve kaşıkla içirmeyi denedim sanırsın ki etini koparıyorum kaşığı gördüğü anda kıyamet kopuyor zorla içirdim biraz elli şaklabanlıkla yarıya geldik şükür derken bi güzel kustu ,,, az daha camdan aşağı tabakla birlikte onuda atacaktımbabası aldı yıkamak için banyoya gittiler nasıl kahkaha atıyor edepsiz bunlar edepsiz,,,
baksen patrona sakın şu abi seni şikayet etmiş olmasın :82: anneni ve şu soruyu merak ediyoruz canım ? ben kısmetse geleceğine erkek annesiyim ya ondan
eşimle dün bu konu hakkında hiç konuşmadık ve sanırım konu kapandı ...Ben en son söylediğimde içimdeki meleği aldırmak istemiyorum dedim.....Sanırım beni anladı ve kabullendi....
aylinden haber alan var mı ? sabah aradım ama kapalı idi cebi ?
Fatma:
1. Sabahın köründe Aylin'i niye aradın?
2. Ahanda gelmiş, mutfağa giderseniz yıkarım ortalığı, ne söyleyeceksen ya burda söyle ya da beni de mutfağa çağırın :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?