2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çocuklar duymasından esinlenmişler bacım:)
saol bnde senden oldum bak 1 kız 1 oğluş:)))

herkese iyi akşamlar.ya uzun zamandır giremiyorum çok özledim sizi ben.ev okul kız derken zaman su gibi geçip gidiyor.ee ne var ne yok ben baya bi olay kaçırmışım herhalde.umarım herkes ve tabiki kuzucuklar da iyidir.

hasret gözün aydın cücüğüm öğrenmişsin cinsiyeti oğlanmış valla çok sevindim senin adına bi kız bi oğlan Allkah sağlıcak ile tamamına erdirsin inşallah

günaydın ,

saat dokuzu da bekledim ama hala kimse günaydın yazmamış

dün akşam 2 saat istanbulun trafik çilesini çeken eşime bir tabak çorbayı içirip acele acele çıakrdım evden , optimumdaki e-bebeğe gideceğiz diye ( sanki çamlıcadakinden farklı bişi var neyse :) giittk ki e-bebek optimumda değil paladyumda imiş hadi dedim koş kapanmadan bizim ordakine yetişelim apartopar gittik selinde yanımızda tabi saat 9.45 9da kapandığını adım gibi bildiğim yeri 10da kapanıyor diye hesap ediyorum nasıl çalışıyordu artık aklım dün bilmiyorum geldik kapısına kapalı tabi

eşimdeki cevap şu iyi oldu akşam gezmesi yaptık hadi çamlıcada bi çay içip öyle dönelim :) çevirdik taksiyi bambi cafeye havada güzeldi ohhh

erkekler bu yüzden yaşlanmıyor ben olsam elli tane laf ederdim akşam akşam halimize bak diye :) yorgun , aç , selin yanımızda , ve internetten bakamdan cahilce çıok yola

günaydın canım
işlerim yoğundu anca yazabiliyorum patron erkenden işbaşı yapınca böyle oluyo. dünkü gezme iyi olmuş valla ne diyim dün kadir tuğcuya soru sormuştum soru ve cevabını birazdan iletirim,özellikle erkek bebek anneleri beni takip etsin

Günaydıııınnn
Domuz gibi bir akşam ve gece geçirdim, inanmayacaksınız belki ama Doruk'a bile tahammülüm yoktu, yemek yememesi, uyumaması, sürekli mızıldaması ilk defa bu kadar gerdi beni, neden bilmiyorum. Şimdi daha iyi gibiyim.
Fatma akşamki maceranıza çok güldüm, alemsin valla... Bu akşama kaldı desene. Biz de gidemedik akşam.
Gülşan, hayırdır, merakla bekliyorum. Annen nasıl oldu?

Günaydın herkese;
Bugün daha iyiyim kızım Hilal acayip oynak oldu yerinde durmuyor İLK ARABAM ile peşimden geliyor bende ona düüüüüüüüüüt diye ses çıkartıyorum hoşuna gidip kendine göre oda sesler çıkarıyor....

Hayırdır canım yaa ne gördün merak ettim şimdi...Online olduğunda yaz oldumu?[/B

canım iyi olmana sevindim , hilal çok akıllı bir kız olacak maşşalah ona,

hiç birşey yemeyen sıpama sma promil gold aldım ve kaşıkla içirmeyi denedim sanırsın ki etini koparıyorum kaşığı gördüğü anda kıyamet kopuyor zorla içirdim biraz elli şaklabanlıkla yarıya geldik şükür derken bi güzel kustu ,,, az daha camdan aşağı tabakla birlikte onuda atacaktım babası aldı yıkamak için banyoya gittiler nasıl kahkaha atıyor edepsiz bunlar edepsiz,,,

baksen patrona sakın şu abi seni şikayet etmiş olmasın :82: anneni ve şu soruyu merak ediyoruz canım ? ben kısmetse geleceğine erkek annesiyim ya ondan

Yerim onu ben, şaklaban

Ayy hislerime tercüman olmuşsun, bazen mama sandalyesi ile birlikte duvardan duvara vurasım geliyor sıpayı :84: Oradan kalktığı anda herşey toz pembe, hemen yüzü gülüyor, sanki mama sandalyesi değil filistin askısı!

eşimle dün bu konu hakkında hiç konuşmadık ve sanırım konu kapandı ...Ben en son söylediğimde içimdeki meleği aldırmak istemiyorum dedim.....Sanırım beni anladı ve kabullendi....

Ayfer, harika bi kadınsın sen, ağlattın beni valla
Allah kolaylığını verecek eminim, herşey gönlünce olsun arkadaşım

Herkese günaydın
Ayfer hayırlı olsun 2. bebişiniz diyelim o zaman,hem bak erkek mevsimi senin de bir kızın bir oğlun olmuş olur belki
Gülşan bir erkek annesi olarak merakla bekliyorum söyleyeceğin şeyi
Burcu ne domuzluk yaptın merak ettim
Fatma senin eşine allah peygamber sabrı vermiş,ben olsam ohooo vıdı vıdı vıdı yemiştim adamı

Fatma:

1. Sabahın köründe Aylin'i niye aradın?
2. Ahanda gelmiş, mutfağa giderseniz yıkarım ortalığı, ne söyleyeceksen ya burda söyle ya da beni de mutfağa çağırın :13:

Dün bahsettiğim gibi çıkışta kuaföre gittim saçlarımı biraz daha kestirdim manikür yaptırdım kaşlarımı aldırdım oooooh eve geldim eşimin tek lafına fazla tepki verdim (ama haketti) astı suratını oturdu,bu kadar hazırlığı boşuna yapmış oldum

Fatma:

1. Sabahın köründe Aylin'i niye aradın?
2. Ahanda gelmiş, mutfağa giderseniz yıkarım ortalığı, ne söyleyeceksen ya burda söyle ya da beni de mutfağa çağırın :13:

aaaaa arar tabi arkadaşım beni merak etmiş,arayabilir miyim diye size mi soracak tek tek, kızcağız zaten ilk defa aradı onda da telefonum kapalı sesimizi duyuramadık :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…