- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.081
kayserideki dr kontrolde pipisinin ucu dar demişti banyo yaptırırken sıyırıp temizleyin demişti,bide göz için verilen antibiyotik kremlerden verdi bunu sürün diye,ben hiç sürmedim tabi. geçen gün pipisinin ucunda beyaz krem gibi bir akıntı gördüm merak ettim iye mi var diye bide dr sünnet ettirin enfeksiyon kapmadan demişti:26: kadir tuğcuya yazdım cevabı: erkek çocuklar iye olmaz diyo adam. o beyaz akıntı enfeksiyonlara karşı korucu bir maddeymiş. sakın pipisini çevirerek temizlemeye falan çalışmayın başınıza iş açarsınız demiş,antibiyotik krem için komik yorumunu yazmış. sünnet yaşı 7-9 yaş arasıdır sakın anestezi ile yaptırmayın hastanedeki sünnetçide yaptırın diyo:26: enfeksiyon ve sünnet bağdaştırmalarına ve bu tür saçma yorumlara inanmayın diyo, pipisinde kızarıklık olursa sıcak sabunlu su ile yıkayın geçer diyo:44: eğer şişme olursa üroloji bölümüne götürün diyo,daha aklıma gelirse yazarım burası kalabalık biraz.Günaydıııınnn
Domuz gibi bir akşam ve gece geçirdim, inanmayacaksınız belki ama Doruk'a bile tahammülüm yoktu, yemek yememesi, uyumaması, sürekli mızıldaması ilk defa bu kadar gerdi beni, neden bilmiyorum. Şimdi daha iyi gibiyim.
Fatma akşamki maceranıza çok güldüm, alemsin valla... Bu akşama kaldı desene. Biz de gidemedik akşam.
Gülşan, hayırdır, merakla bekliyorum. Annen nasıl oldu?
Günaydın herkese;
Bugün daha iyiyim kızım Hilal acayip oynak oldu yerinde durmuyor İLK ARABAM ile peşimden geliyor bende ona düüüüüüüüüüt diye ses çıkartıyorum hoşuna gidip kendine göre oda sesler çıkarıyor....
Hayırdır canım yaa ne gördün merak ettim şimdi...Online olduğunda yaz oldumu?[/B
Herkese günaydın
Ayfer hayırlı olsun 2. bebişiniz diyelim o zaman,hem bak erkek mevsimi senin de bir kızın bir oğlun olmuş olur belki
Gülşan bir erkek annesi olarak merakla bekliyorum söyleyeceğin şeyi
Burcu ne domuzluk yaptın merak ettim
Fatma senin eşine allah peygamber sabrı vermiş,ben olsam ohooo vıdı vıdı vıdı yemiştim adamı
Burdayııııımtelefonumun şarjını kaybettim evin içinde ve hala bulamadım ondan kapalı
Dün bahsettiğim gibi çıkışta kuaföre gittim saçlarımı biraz daha kestirdim manikür yaptırdım kaşlarımı aldırdım oooooheve geldim eşimin tek lafına fazla tepki verdim (ama haketti) astı suratını oturdu,bu kadar hazırlığı boşuna yapmış oldum
Valla eve girdim, bu çocuğun üstünde niye yelek var diye annemi azarladım, kadın kaçtı gitti. Sonra Doruk'u uyutmaya çalıştım uyumadı azarladım, sonra yoğurt yedirmeye çalıştım yemedi, kızdım küstüm oynamadım çocukla, sonra babası geldi, dışarı çıkalım çok bunaldım dedim, trafik var yarın çıkarız dedi ona da küstüm bütün gece konuşmadım, sonra Doruk'a yemek yedirmeye çalıştım yemedi, çok kızdım, mama sandalyesinden kaldırıp yere koydum kendisini, ağladı ilgilenmedim, baktı ki durum fena, tahıllı mamasını yedi yattı uyudu...
Hehe, ben de kredi kartımı kaybettim, ama evde olduğundan eminim, bulamıyorum, alışveriş yapamıyorum
Dün bahsettiğim gibi çıkışta kuaföre gittim saçlarımı biraz daha kestirdim manikür yaptırdım kaşlarımı aldırdım oooooheve geldim eşimin tek lafına fazla tepki verdim (ama haketti) astı suratını oturdu,bu kadar hazırlığı boşuna yapmış oldum
Fatma:
1. Sabahın köründe Aylin'i niye aradın?
2. Ahanda gelmiş, mutfağa giderseniz yıkarım ortalığı, ne söyleyeceksen ya burda söyle ya da beni de mutfağa çağırın :13:
Burdayııııımtelefonumun şarjını kaybettim evin içinde ve hala bulamadım ondan kapalı
Herkese günaydın
Ayfer hayırlı olsun 2. bebişiniz diyelim o zaman,hem bak erkek mevsimi senin de bir kızın bir oğlun olmuş olur belki
Gülşan bir erkek annesi olarak merakla bekliyorum söyleyeceğin şeyi
Burcu ne domuzluk yaptın merak ettim
Fatma senin eşine allah peygamber sabrı vermiş,ben olsam ohooo vıdı vıdı vıdı yemiştim adamı
Yerim onu ben, şaklaban
Ayy hislerime tercüman olmuşsun, bazen mama sandalyesi ile birlikte duvardan duvara vurasım geliyor sıpayı :84: Oradan kalktığı anda herşey toz pembe, hemen yüzü gülüyor, sanki mama sandalyesi değil filistin askısı!
Ayfer, harika bi kadınsın sen, ağlattın beni valla
Allah kolaylığını verecek eminim, herşey gönlünce olsun arkadaşım
biri bana mutfak meselesini anlatır mı?
Ayrıca Aylin ne oldu da sana herkes bu kadar seni merak etmiş kaçırdığım bişey var sanırım...
Ayrıca Aylin ne oldu da sana herkes bu kadar seni merak etmiş kaçırdığım bişey var sanırım...
anaaa bi aylini aradım oaly olduuu
burcuyu kıskandım ondan aradım
aaaaa arar tabi arkadaşım beni merak etmiş,arayabilir miyim diye size mi soracak tek tek, kızcağız zaten ilk defa aradı onda da telefonum kapalı sesimizi duyuramadık :76:
kayserideki dr kontrolde pipisinin ucu dar demişti banyo yaptırırken sıyırıp temizleyin demişti,bide göz için verilen antibiyotik kremlerden verdi bunu sürün diye,ben hiç sürmedim tabi. geçen gün pipisinin ucunda beyaz krem gibi bir akıntı gördüm merak ettim iye mi var diye bide dr sünnet ettirin enfeksiyon kapmadan demişti:26: kadir tuğcuya yazdım cevabı: erkek çocuklar iye olmaz diyo adam. o beyaz akıntı enfeksiyonlara karşı korucu bir maddeymiş. sakın pipisini çevirerek temizlemeye falan çalışmayın başınıza iş açarsınız demiş,antibiyotik krem için komik yorumunu yazmış. sünnet yaşı 7-9 yaş arasıdır sakın anestezi ile yaptırmayın hastanedeki sünnetçide yaptırın diyo:26: enfeksiyon ve sünnet bağdaştırmalarına ve bu tür saçma yorumlara inanmayın diyo, pipisinde kızarıklık olursa sıcak sabunlu su ile yıkayın geçer diyo:44: eğer şişme olursa üroloji bölümüne götürün diyo,daha aklıma gelirse yazarım burası kalabalık biraz.
annem hala aynı zavallı çok acı çekiyo 4 tane fıtık varmış belinde:26:
yerim ben o bıdığı
Sağolun canlarım inşallah hayırlısı olur hakkımızda.....Daha kimse bilmiyor iş yerinden 2 arkadaşım-ablam ,Hilal'e bakan ablam en çok o sevindi ve eşimin kız kardeşi biliyor sadece.....Kendi ailesi de sanırım aldırmamı asla istemez ama tepki koyacaklarından çekiniyor işte eşim...Daha çok erken diyecekler biliyorum ....
Yaş 31 ha bugün olmuş haa 2 sene sonra eşim 36 yaşında 40.dan sonra 2.ci baba olmaya hazırlıklı olacağını da sanmıyorum ne benimle ilgilenir ve çocuklarıyla ...İşleri zaten çok yoğun beni de anladığını düşünüyorum artık inşallahta böyle devam eder...
Günaydınnn
Eymenle yine kabus gibi bi banyo seansı geçirdik. Belim kopmak üzere, deli gibi kaçmaya çalışıyo elimden,bi yandan da feryat figan tabi
Kayınpeder burda, az sonra çıkar, bi selam verip kaçıyorum şimdilik
bende kestirip boyatacaktım yaaa hamile olunca şimdi yine kaldı offf kızıl saçlarımı özledim bennnnnn
Dün 21 aralıktı ve ay tutulması ile bişey bişey daha varmış o yüzden doğal afet ve gerginlikler normal diye yazıyordu gazetede,İran da da deprem olmuş.
Kerem de dün kitledi ağzını vermedim bişey sonra yıkadık uyutmadan önce açtım reklamları onu izlerken tıkıştırdım ağzına öyle yedi. Çocuğun üzerini giydirmeye çalışırken kaçmaya çalışıyor falan eşim de onu oyalamak için ışığı açıp kapatıyor, ama hani ilk ışık kapandığında hiçbişey görmezsin ya ben de Kerem i görmüyorum ve yatağın üstündeyiz çocuk aşağı atlasa görmeyeceğim.Görmüyorum kapama dedim eşime alaycı bi ifadeyle görmüyo musuuun dedi ben de evet görmüyorum diye bağırdım.O da küstü gitti
ya o lafı merak ettim desem ?kısmet bu akşama diyelim
burcuu mutfak
ok cnm ,,
hakakten öyle yaa kızıyoruz hımbıllar diye ama böyle durumlarda da işe yarıyor :) ben gibi olsa dün kıyamet kopardı :)
herkes çok gerilmiş dün anlaşılan alın bendende o kadar gerginliğimizin sebebi dolunay fln diil ewdeki veletlerr!! hepinizi okurken güldüm:))) bizdeki durumların aynısıı cunku azdılar artık azdılarr benimkide şu an uykusuzluktan ölüo ama emerek uyuyo sadece kafaltı yaptı karnı tok ememio tabi öyle sürünüo şu anda sıkıosa uyutmayı dene yıkıo ortalığı.
ewi desen pislik götürüo izinden geldik daha süpürmedim bulaşıklar melikenin yırttığı kagıtlar yatak yorgan bezler herşey ortada ama yapamıorm ağlıo sürekli
ayferrr çok sewindim canım hayırlı ugurlu saglıkla sıhhatle doğar inş meleğin. süper bi haber oldu dualarımız seninle...
canım iyi olmana sevindim , hilal çok akıllı bir kız olacak maşşalah ona,
hiç birşey yemeyen sıpama sma promil gold aldım ve kaşıkla içirmeyi denedim sanırsın ki etini koparıyorum kaşığı gördüğü anda kıyamet kopuyor zorla içirdim biraz elli şaklabanlıkla yarıya geldik şükür derken bi güzel kustu ,,, az daha camdan aşağı tabakla birlikte onuda atacaktımbabası aldı yıkamak için banyoya gittiler nasıl kahkaha atıyor edepsiz bunlar edepsiz,,,
baksen patrona sakın şu abi seni şikayet etmiş olmasın :82: anneni ve şu soruyu merak ediyoruz canım ? ben kısmetse geleceğine erkek annesiyim ya ondan
çok sevindim hayırlısı olur inşallah canımeşimle dün bu konu hakkında hiç konuşmadık ve sanırım konu kapandı ...Ben en son söylediğimde içimdeki meleği aldırmak istemiyorum dedim.....Sanırım beni anladı ve kabullendi....
burcu galiba biz bağırdıkça dahada inat yapıyolar bunlar tripmi atıyolar acaba diyorum,dün oyuncaklarıyla bi oynadı ben ne yaparsam oda aynısını yapmaya çalıştı, geometrik şekillerin içine atıldığı bi kamyonu var beni taklit ederek üçgeni yuvasından geçirmeye çalışıyo ama yapamıyo kızıyo aaaa diye bağırıyoValla eve girdim, bu çocuğun üstünde niye yelek var diye annemi azarladım, kadın kaçtı gitti. Sonra Doruk'u uyutmaya çalıştım uyumadı azarladım, sonra yoğurt yedirmeye çalıştım yemedi, kızdım küstüm oynamadım çocukla, sonra babası geldi, dışarı çıkalım çok bunaldım dedim, trafik var yarın çıkarız dedi ona da küstüm bütün gece konuşmadım, sonra Doruk'a yemek yedirmeye çalıştım yemedi, çok kızdım, mama sandalyesinden kaldırıp yere koydum kendisini, ağladı ilgilenmedim, baktı ki durum fena, tahıllı mamasını yedi yattı uyudu...
Hehe, ben de kredi kartımı kaybettim, ama evde olduğundan eminim, bulamıyorum, alışveriş yapamıyorum
valla benimde yaş oldu 30 üç sene içinde ikinciyi yapmam lazım yoksa anneannesi gibi gezecez çocukların yanında. ben şarkta olmasam hemen yapardım ikinciyi,senin için çok seviniyorum canım o yüzden.Sağolun canlarım inşallah hayırlısı olur hakkımızda.....Daha kimse bilmiyor iş yerinden 2 arkadaşım-ablam ,Hilal'e bakan ablam en çok o sevindi ve eşimin kız kardeşi biliyor sadece.....Kendi ailesi de sanırım aldırmamı asla istemez ama tepki koyacaklarından çekiniyor işte eşim...Daha çok erken diyecekler biliyorum ....
Yaş 31 ha bugün olmuş haa 2 sene sonra eşim 36 yaşında 40.dan sonra 2.ci baba olmaya hazırlıklı olacağını da sanmıyorum ne benimle ilgilenir ve çocuklarıyla ...İşleri zaten çok yoğun beni de anladığını düşünüyorum artık inşallahta böyle devam eder...
Dün 21 aralıktı ve ay tutulması ile bişey bişey daha varmış o yüzden doğal afet ve gerginlikler normal diye yazıyordu gazetede,İran da da deprem olmuş.
Kerem de dün kitledi ağzını vermedim bişey sonra yıkadık uyutmadan önce açtım reklamları onu izlerken tıkıştırdım ağzına öyle yedi. Çocuğun üzerini giydirmeye çalışırken kaçmaya çalışıyor falan eşim de onu oyalamak için ışığı açıp kapatıyor, ama hani ilk ışık kapandığında hiçbişey görmezsin ya ben de Kerem i görmüyorum ve yatağın üstündeyiz çocuk aşağı atlasa görmeyeceğim.Görmüyorum kapama dedim eşime alaycı bi ifadeyle görmüyo musuuun dedi ben de evet görmüyorum diye bağırdım.O da küstü gitti
Yok be anacım olay iyilikten maraz doğması değil, benim gözlerim bozuk lens kullanıyorum,bit kadar bişey gösterir çocuğun üstünde aylin gördün mü der, ya onu görsem nolur görmezden gelsem nolur, görmüyosun der sonra,be adam tamam gözlerim bozuk ama lens kullanınca net görüyorum işte, bişey değil o abartma derim ama o bunu sürekli yapar,dün akşam yine görmüyo musun deyince cinlerim tepeme çıktı saçını başını yolacaktım
anaaa bi aylini aradım oaly olduuu
burcuyu kıskandım ondan aradım
tamam sormuyorum bişeyyy:82:
canım dün mertte aynıydı ağzını açmadı hiç, ama dün hiç bağırmadım hep sevdim oyunlar oynadım küçük osmanı izlerken meyvesini ve tahıllı mamasını yedirip 11 de zorla yatırdımdizi manyağı yapacam onu
çok sevindim hayırlısı olur inşallah canım
burcu galiba biz bağırdıkça dahada inat yapıyolar bunlar tripmi atıyolar acaba diyorum,dün oyuncaklarıyla bi oynadı ben ne yaparsam oda aynısını yapmaya çalıştı, geometrik şekillerin içine atıldığı bi kamyonu var beni taklit ederek üçgeni yuvasından geçirmeye çalışıyo ama yapamıyo kızıyo aaaa diye bağırıyobide mert gan gan demeye başladı. babası omzunda taşırken dıgıdık dıgıdık diyo mertte dag dag diyo zannımca dıgıdık demeye çalışıyo
valla benimde yaş oldu 30 üç sene içinde ikinciyi yapmam lazım yoksa anneannesi gibi gezecez çocukların yanında. ben şarkta olmasam hemen yapardım ikinciyi,senin için çok seviniyorum canım o yüzden.
keremi anlatınca merti görüyorum gözümün önünde,oda üstünü giydirmez,tv izlemeden yemek yemez ama eşinede yazık kııız yardım etmeye çalışmış sadece
Yok be anacım olay iyilikten maraz doğması değil, benim gözlerim bozuk lens kullanıyorum,bit kadar bişey gösterir çocuğun üstünde aylin gördün mü der, ya onu görsem nolur görmezden gelsem nolur, görmüyosun der sonra,be adam tamam gözlerim bozuk ama lens kullanınca net görüyorum işte, bişey değil o abartma derim ama o bunu sürekli yapar,dün akşam yine görmüyo musun deyince cinlerim tepeme çıktı saçını başını yolacaktım
aylin benimde gözlerim bozuk bende lens kullanıyorum ama normal insanın göremediği küçük şeyleri bile görüyorum lenslekocanda amma abartmış yaw
Gülşan, kesinlikle haklısın, dün sana söylediğim şey işte, biz ne yaparsak onlar da öyle karşılık veriyorlar, ama zıştığımın sinirine hakim olamadım dün, üzgünüm, pişmanım... Gecede 7-8 kere kalkmasa ben de bu kadar sinirli olmam aslında.
Kaşınan koca diyebiliriz kendisine...
Benimki de aradı şimdi, akşam erken geleyim, yemeğe gidelim, sonra da istediğin oyuncakları alalım, olur mu falan gibi birtakım şirinlikler yaptı, bir gece daha kudurmuş halime dayanamayacak zannımca, ben de bakarız dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?