- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.101
aylin benimde gözlerim bozuk bende lens kullanıyorum ama normal insanın göremediği küçük şeyleri bile görüyorum lenslekocanda amma abartmış yaw
şuan görümcemle yazışıyorum merak etmiş artık ne oldu diye ? eşimle konuşmamış sanırım benim ağzımı arıyor
evet işte bende zaten abartmasına kızıyorum yoksa ilk defa olsa kızılacak bir durum değil
Bazen olay ne olursa olsun küçük de büyük de insan sinirlerine hakim olamayabiliyor, ben bazen çokokereme daha az bağırabilmek için dişerimi sıkarak bağırıyorum
Bu arada sizin olayın tam tersi olarak biraz önce de ben aradım koca kişisini napıyosun dedi, seni düşünüyorum günüm seni düşünerek geçiyor aşkım diye yalakalık yaptım, hee tabi tabi dedisanırım yemedi :82:
Osman hayranlarına üzücü haber vereyim aklıma gelmişken,büyüyünce seri katil olacakmış
cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim erkek ve kız annesi olmak süper olsa gerek iyi ki ceroş büyük ezemez sende hayatta izin vermezsin çok sevindim senin adına sen hala nasıl emziriyorsun ?ceroşu zehirlemiyormu ?sütün rengi tadı değişir çocuk almaz derler nasıl alıyo .
evet 4 5 sene zorluktan sonra ikisi bir arada büyürler yaş farkı çok olmamasıda iyi
şu an aklıma nst için beklerkenki halimiz geldi :)
allah gönlüne göre versin hepimizin
bende geçenlerde fal baktırdım 2014 ün 9 . ayında erkek bebek annesi oluyorsun dedi
ama nasıl olucak bilmem ben istemiyorum bakıcak kimsede yok
bu arada kızlar siz akşam ne veriyorsunuz bebişlere benimki sadece beni emiyo kgsuda iyi ama memeden ayrılmıyo sürekli kalkıyo çıldırıcam 2 günde toplam 3 saat anca uyumuşumdur çok kötü uykusuz halde işe geliyorum
ben geldimm
Ayfer'cim çok sevindim kararınıza cnm, Allah muhakkak bi kolaylığını verecektir. İnşallah herşey yolunda gider, Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inş.
Burciş bugün depresifim benimle ilgilen demişsin ama benim de senden aşağı kalır yanım yok walla. Bi kere dün Eymen kahvaltıdan sonra ağzına tek lokma bişi koymadı ve ben her seferinde bu duruma delleniyorum halasonra akşam en seviğim dizi vardı. Tam başladı,ağzım açık izlemeye koyuldum kapı çaldı. Furkana seslendim baban geldi kapıyı aç diye, e dizinin bi sahnesini kaçırmıcam ya, ama o da ne, Furkan anneee amcamlar gelmiş demez mi.Anlayacağın diziyi de izleyemedim. Geç kalktılar Eymenin uykusu iyice şaştı,saat 1'de hala uyumamak için direniyordu sonunda sızdı ama yine 20 kez kalktı saat 7'de Furki bey için kalktım tam onu yolladım derken 8 olmadan Eymen uyandı. 9'a kadar uyanıktı tam uyudu, kayınpederin sesi geldi,o uyandı. kalktım ona kahvaltı hazırlarken Eymen yiyanından kalkmış olduğum için uyandı hemen. Kucağımda bebekle hazırladım sofrayı sonra Eymenle korkunç bi banyo seansı geçirdim,onu uyuttum ve odaya geçtim. Sonra da kayınpederden evlilik üzerine vaaz dinledim. aslında çok severim kendisini ama bu konuda onunla konuşmaktan nefret eder hale geldim artık yani şu an Salihi arayıp artık eve gelme diyesim bile var. offfff
hehe accık uzun olmuş, nasılsa aranızda okumayacak bi Meral yok
evet işte bende zaten abartmasına kızıyorum yoksa ilk defa olsa kızılacak bir durum değil
Bazen olay ne olursa olsun küçük de büyük de insan sinirlerine hakim olamayabiliyor, ben bazen çokokereme daha az bağırabilmek için dişerimi sıkarak bağırıyorum
Bu arada sizin olayın tam tersi olarak biraz önce de ben aradım koca kişisini napıyosun dedi, seni düşünüyorum günüm seni düşünerek geçiyor aşkım diye yalakalık yaptım, hee tabi tabi dedisanırım yemedi :82:
Osman hayranlarına üzücü haber vereyim aklıma gelmişken,büyüyünce seri katil olacakmış
bende çizdirmek istiyom ama numarası devamlı düşüyo 1,5 tan 1 e düştü 3 senede dr bikaç sene bekle belki sıfırlar dedi, bi arkadaşınki 5 senede sıfırladı çünkü.Ben de yıllarca lens kullandım, sonra çizdirdim, kurtuldum, şimdi çok rahatım, herkese tavsiye ederim.
Belki eşin sorduruyordur? Fesat mıyım?
Ben bağırmamak için derin derin nefes alıyorum, hatta geçen gün kalktım, evde bi dolaştım, geri geldim...
Ben kocama aşkım demeyeli uzuuun bi zaman oldu, hiç de gelmiyor dilime nedense...
Bu arada bugün bütün şirket Osman'ın dizisini konuşuyor, ben tek bölüm bile izlemedim, merak ediyorum ama artık yaaa...
cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim erkek ve kız annesi olmak süper olsa gerek iyi ki ceroş büyük ezemez sende hayatta izin vermezsin çok sevindim senin adına sen hala nasıl emziriyorsun ?ceroşu zehirlemiyormu ?sütün rengi tadı değişir çocuk almaz derler nasıl alıyo .
evet 4 5 sene zorluktan sonra ikisi bir arada büyürler yaş farkı çok olmamasıda iyi
şu an aklıma nst için beklerkenki halimiz geldi :)
allah gönlüne göre versin hepimizin
bende geçenlerde fal baktırdım 2014 ün 9 . ayında erkek bebek annesi oluyorsun dedi
ama nasıl olucak bilmem ben istemiyorum bakıcak kimsede yok
bu arada kızlar siz akşam ne veriyorsunuz bebişlere benimki sadece beni emiyo kgsuda iyi ama memeden ayrılmıyo sürekli kalkıyo çıldırıcam 2 günde toplam 3 saat anca uyumuşumdur çok kötü uykusuz halde işe geliyorum
Meral sağlam döktürmüşsün bu seferdepresif olanlar bana gelsin ben iyiyim bugün,hayat boş amaaaan sallayın,bizim durumumuzda olabilmek için allaha yalvaran kimbilir kaç insan var, napıyoruzzzz şükrediyoruz oturuyoruz,nefes aaaal veeer nefes aaal veeer :81:
[COLOR="navy
[B][COLOR="navy"]Meral, sustum, daha da depresifim falan demem, sen bana çift tur bindirirsin bugün...
Eymen hariç, seni bu kadar kızdıranlara ben de kızdım şimdi, bence de aile büyükleri bu konudan geride dursunlar artık, su akıp yolunu buluyor zaten, önüne çıkmanın anlamı hiç yok. Habersiz gelenlere de ayrıca kızdım, iki çocuklu kadının evine öyle çat kapı gidilir mi, hadi gidildi, öyle saatlerce oturulur mu!
Kocanı falan aramıyorsun tabi, adam napsın babası münasebetsizlik ettiyse, çok sıkıldıysan, söyle uygun bir dille uyarsın babasını... Niye sizde kalıyor ki zaten?
[/COLOR][/B]
Kayınpederin şöyle dedi mi: Her evlilikte olur böyle şeyler görmezden gel, bak oğlum evine bakıyor çocuklarıyla ilgileniyor,dayağı yok,kumarı yok yapmış bir hata,yapmasaydı daha iyiydi tabi ama seni sevdiğini hepimiz biliyoruz
Burcu canım fesatlıkla alakası yok balım Eşim düşünmese hayır istemiyorum diye atardı ama riskli olabileceğini düşünüyor ve beni düşünüyor ...Görümcem kendisiyle beni kıyaslayarak hiç düşünmeden aldırırdım diyor bana bende soğukkanlı olamıyorum dedim....Hilal ile araları küçük olucak psikolojik olarak etkilenir miş....arkadaşı var mış onun çocuğunda konuşma geriliği var mış sebebi ise 1 yaş aralarında olmasıymış pedagog demiş ...
Eşim konuyu açmadı dedim dün sanırım kabullendi dedim.Kendimi huzursuz ve mutsuz hissedicem dedim katil gibi hissederim dedim.Sen olsan ne yapardın dedim ALDIRIRDIM dedi ...Hayırlısı olsun dedi ikinizin kararı dedi.Bende öyle yada böyle olucaksa neden şimdiki içimdeki meleğe kıyayım dedim...
Ben riskli olucağını düşünüyorum doktorum 2 sene sonra düşün dedi senin doktor neden böyle bişey söyledi dedi bende çevremde çok var dedim araları 1.5 yaş olan kardeşler ve nette de yazıyor dedim 6 ay sonrası için bişey demiyorlar dedim benim 10 ay olmuş dedim olsaydı zaten doktorum söylerdi dedim..
günaydın kızlar
bizde metinle lazımlık başında bekliyoruz
hava çok güzel bi tur geliriz belki
benim oğlan babadan başka bişey bilmez oldu
ayfer bebek hakkında ne karar vermiş
Meral sağlam döktürmüşsün bu seferdepresif olanlar bana gelsin ben iyiyim bugün,hayat boş amaaaan sallayın,bizim durumumuzda olabilmek için allaha yalvaran kimbilir kaç insan var, napıyoruzzzz şükrediyoruz oturuyoruz,nefes aaaal veeer nefes aaal veeer :81:
Burcu canım fesatlıkla alakası yok balım Eşim düşünmese hayır istemiyorum diye atardı ama riskli olabileceğini düşünüyor ve beni düşünüyor ...Görümcem kendisiyle beni kıyaslayarak hiç düşünmeden aldırırdım diyor bana bende soğukkanlı olamıyorum dedim....Hilal ile araları küçük olucak psikolojik olarak etkilenir miş....arkadaşı var mış onun çocuğunda konuşma geriliği var mış sebebi ise 1 yaş aralarında olmasıymış pedagog demiş ...
Eşim konuyu açmadı dedim dün sanırım kabullendi dedim.Kendimi huzursuz ve mutsuz hissedicem dedim katil gibi hissederim dedim.Sen olsan ne yapardın dedim ALDIRIRDIM dedi ...Hayırlısı olsun dedi ikinizin kararı dedi.Bende öyle yada böyle olucaksa neden şimdiki içimdeki meleğe kıyayım dedim...
Ben riskli olucağını düşünüyorum doktorum 2 sene sonra düşün dedi senin doktor neden böyle bişey söyledi dedi bende çevremde çok var dedim araları 1.5 yaş olan kardeşler ve nette de yazıyor dedim 6 ay sonrası için bişey demiyorlar dedim benim 10 ay olmuş dedim olsaydı zaten doktorum söylerdi dedim..
Kayınpederinin kalmasına niye şaşırıyorsun ki,benimki geldiği zaman 1 ay kalıyor üstelik sadece meclis tv ile haberleri seyrediyor ve sürekli eski müdürlük anılarını anlatıyor (tabiki en az 10 defa anlattığı için sürekli tekrar oluyor)
haha aldııımmm veeeerdiiimmm, iyi geldi walla
Ya kayınpeder dün geldi Konyadan. Bu gece yurtdışına çıkacak. Salih te hiç hoşlanmıyor zaten onların bu konuya bu derece dahil olmasından, çünkü onunla da gerçekleşiyor benzer konuşmalar ve çoğu zaman tellerini bile açmıyor bu nedenle. Ama işte vazgeçemiyorlar, kendilerine göre haklılar da belki,merak ediyor endişeleniyorlar ama ben cidden kendi ablamla bile bu konuyu konuşmuyorum, sormayın bırakın zamana diyorum. Bugün ona da söyledim nolur artık bana bu konuda soru sormayın,bişi anlatmayın diye. tamam dedi ama hiç sanmam
Misafirler de aslında koca kişisine haber vermiş ama o beni aramamış sağolsun
Lazımlık başında bekliyoruz derken ?:26:
Lazımlık başında bekliyoruz derken ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?