- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.121
Bugün usb mi aldım Kerem in fotoğraflarından takvim yaptırmak için akşam fotoğrafçıya gideceğim bu arada tişörte de baskı yapıyorlarmış onu konuşacağım
sabahları emdikten 7 buöuk gibi 5 dk sonra pıs seslerini duyunca koyuyorum lazımlığa genelde yapıyor yoksa gün içinde 3 bez kaka değiştiriyoruz ama bugün yapmadı
Valla yazdıklarınızı okuyunca moralim yerine geldi, yalnız değilmişim demekki dün aksam bende cıldırma noktasına geldim. Saat 11 de ayagımda sallamaya basladım, 11,5 oldu hala direniyor, gözler kapalı ama. Kendi kendini uyandırmaya calısıyor. Zaten 2 gundur gec geliyor esim, barısla fazla mesai yapıyorum yani, bir yandan basım da agrıyordu, çıldırdım ensonunda. 12 oldu hala aglıyor uyumamak için, Allahım yardım et dayanamıyorum artık diye bir bagırmısım, komsular duymustur heraldebarısta korktu sustu hemen uyudu Sonra basladım aglamaya, aglaya aglaya uyumusum bende oturdugum yerde. Gece de sürekli uyandı, cok yorgunum. Tükendiğimi hissediyorum cogu zaman.
Okuldan arkadaşlarla konusuyorum, herkes harıl harıl bilimsel yayın yapmaya çalışıyor. Ben bırakın birşeyler yapmayı, bildiklerimi de unutmak üzereyim. Ona da ayrı canım sıkılıyor.
Neyse bu aksam dısarıda yemek yiyeceğiz, sonra da e-bebekteyim insallah,birkac oyuncak alırsam keyfim yerine gelir belkim
sabahları emdikten 7 buöuk gibi 5 dk sonra pıs seslerini duyunca koyuyorum lazımlığa genelde yapıyor yoksa gün içinde 3 bez kaka değiştiriyoruz ama bugün yapmadı
Hee az kalıyormuş, kabul edilebilir.
Biraz tacizci olmuşlar o konuda, hiç gerek yok, inşallah söylediğini tutar.
Hava çok güzel, aklım sende, izin almak istiyorum ama tırsıyorum da bi yandan :)
Hee az kalıyormuş, kabul edilebilir.
Biraz tacizci olmuşlar o konuda, hiç gerek yok, inşallah söylediğini tutar.
Hava çok güzel, aklım sende, izin almak istiyorum ama tırsıyorum da bi yandan :)[/QUOTE
Alsan güzel olurdu be yarın için ya da cumaya:)) Cidden havalar güzel ısındı
Valla yazdıklarınızı okuyunca moralim yerine geldi, yalnız değilmişim demekki dün aksam bende cıldırma noktasına geldim. Saat 11 de ayagımda sallamaya basladım, 11,5 oldu hala direniyor, gözler kapalı ama. Kendi kendini uyandırmaya calısıyor. Zaten 2 gundur gec geliyor esim, barısla fazla mesai yapıyorum yani, bir yandan basım da agrıyordu, çıldırdım ensonunda. 12 oldu hala aglıyor uyumamak için, Allahım yardım et dayanamıyorum artık diye bir bagırmısım, komsular duymustur heraldebarısta korktu sustu hemen uyudu Sonra basladım aglamaya, aglaya aglaya uyumusum bende oturdugum yerde. Gece de sürekli uyandı, cok yorgunum. Tükendiğimi hissediyorum cogu zaman.
Okuldan arkadaşlarla konusuyorum, herkes harıl harıl bilimsel yayın yapmaya çalışıyor. Ben bırakın birşeyler yapmayı, bildiklerimi de unutmak üzereyim. Ona da ayrı canım sıkılıyor.
Neyse bu aksam dısarıda yemek yiyeceğiz, sonra da e-bebekteyim insallah,birkac oyuncak alırsam keyfim yerine gelir belkim
Evet cnm yalnız değilsin, bazen nasılm da sabrını tüketiyorlar insanıncidden ama hayatın tadı tuzu da onlar
eyi eyi tüm alışveriş tutkunları bugün e-bebek te anlaşılan
Sen tuvalet eğitimine mi başladınçok ufak değil mi? gerçi yapıyor ve kalkmaya çalışmıyorsa güzel ama ne bileyim erkenden başlatmak iyi değil diye okumuştum :26:
Ne gerek var? bu aralar çok izin aldın bak kovacaklar seni,zaten Meral de yorgun ikiniz de sinirlisiniz bişey anlamazsınız buluşmadan oturun oturduğunuz yerde(çatır çatır çatlayan smile )
Alsan güzel olurdu be yarın için ya da cumaya:)) Cidden havalar güzel ısındı
Evet cnm yalnız değilsin, bazen nasılm da sabrını tüketiyorlar insanıncidden ama hayatın tadı tuzu da onlar
eyi eyi tüm alışveriş tutkunları bugün e-bebek te anlaşılan
aile büyükleri burnunu sokmasa olmaz zaten,bazı şeyleri insan eşiyle bile konuşmak istemiyo 3. şahıslarla dahada zorben geldimm
Ayfer'cim çok sevindim kararınıza cnm, Allah muhakkak bi kolaylığını verecektir. İnşallah herşey yolunda gider, Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inş.
Burciş bugün depresifim benimle ilgilen demişsin ama benim de senden aşağı kalır yanım yok walla. Bi kere dün Eymen kahvaltıdan sonra ağzına tek lokma bişi koymadı ve ben her seferinde bu duruma delleniyorum halasonra akşam en seviğim dizi vardı. Tam başladı,ağzım açık izlemeye koyuldum kapı çaldı. Furkana seslendim baban geldi kapıyı aç diye, e dizinin bi sahnesini kaçırmıcam ya, ama o da ne, Furkan anneee amcamlar gelmiş demez mi.Anlayacağın diziyi de izleyemedim. Geç kalktılar Eymenin uykusu iyice şaştı,saat 1'de hala uyumamak için direniyordu sonunda sızdı ama yine 20 kez kalktı saat 7'de Furki bey için kalktım tam onu yolladım derken 8 olmadan Eymen uyandı. 9'a kadar uyanıktı tam uyudu, kayınpederin sesi geldi,o uyandı. kalktım ona kahvaltı hazırlarken Eymen yiyanından kalkmış olduğum için uyandı hemen. Kucağımda bebekle hazırladım sofrayı sonra Eymenle korkunç bi banyo seansı geçirdim,onu uyuttum ve odaya geçtim. Sonra da kayınpederden evlilik üzerine vaaz dinledim. aslında çok severim kendisini ama bu konuda onunla konuşmaktan nefret eder hale geldim artık yani şu an Salihi arayıp artık eve gelme diyesim bile var. offfff
hehe accık uzun olmuş, nasılsa aranızda okumayacak bi Meral yok
o zaman amcaya değil kocaya kızalımhaha aldııımmm veeeerdiiimmm, iyi geldi walla
Ya kayınpeder dün geldi Konyadan. Bu gece yurtdışına çıkacak. Salih te hiç hoşlanmıyor zaten onların bu konuya bu derece dahil olmasından, çünkü onunla da gerçekleşiyor benzer konuşmalar ve çoğu zaman tellerini bile açmıyor bu nedenle. Ama işte vazgeçemiyorlar, kendilerine göre haklılar da belki,merak ediyor endişeleniyorlar ama ben cidden kendi ablamla bile bu konuyu konuşmuyorum, sormayın bırakın zamana diyorum. Bugün ona da söyledim nolur artık bana bu konuda soru sormayın,bişi anlatmayın diye. tamam dedi ama hiç sanmam
Misafirler de aslında koca kişisine haber vermiş ama o beni aramamış sağolsun
lazımlıkmıgünaydın kızlar
bizde metinle lazımlık başında bekliyoruz
hava çok güzel bi tur geliriz belki
benim oğlan babadan başka bişey bilmez oldu
ayfer bebek hakkında ne karar vermiş
Kayınpederinin kalmasına niye şaşırıyorsun ki,benimki geldiği zaman 1 ay kalıyor üstelik sadece meclis tv ile haberleri seyrediyor ve sürekli eski müdürlük anılarını anlatıyor (tabiki en az 10 defa anlattığı için sürekli tekrar oluyor)
aile büyükleri burnunu sokmasa olmaz zaten,bazı şeyleri insan eşiyle bile konuşmak istemiyo 3. şahıslarla dahada zorgüya yardım edecekler işi zora sokuyolar:18: sen serin kanlı ol canım, kendin ve çocukların için en iyi kararı verdin sen bi şansı kocan hakediyomu bilmem ama yavrucaklar hakediyo...
uzun falan ama okuduk biz
o zaman amcaya değil kocaya kızalım
lazımlıkmıcanım senin başka bi çocuğun daha var galiba:26: hava güzelse gezin valla burda hava süper öğleden sonra annemin iğnesi vurdurmak için çıkınca mertide çıkarcam gezdircem
ayfer doğurcak inşallah
ay hiç çekilmez bi durum bu:84:
Pınar oluyor arada böyle şeyler, ben evdeyken arkadaşlar da yeni işler aldığında benim de canım sıkılıyordu ve sürekli aylin sen fesat değilsin noluyor kendine gel diye dürtüyordum kendimi, bu da geçecek.
Burcu bu fotoyu face te de gördüm ve Doruk babasının kopyası olmasına rağmen burda seni de andırıyor diye düşündüm
Fatma Burcu ve Pınar akşam e-bebekte buluşsanıza nasıl olsa orda olacaksınız, ayrıca oyuncak olayını abartmayın 1-2 tane alıp çıkın 1 ay da bişey almayın (hoca verir talkını kendi yutar salkımı ama birinin durdurması lazım napıyım )
Ne gerek var? bu aralar çok izin aldın bak kovacaklar seni,zaten Meral de yorgun ikiniz de sinirlisiniz bişey anlamazsınız buluşmadan oturun oturduğunuz yerde(çatır çatır çatlayan smile )
Fatma Burcu ve Pınar akşam e-bebekte buluşsanıza nasıl olsa orda olacaksınız, ayrıca oyuncak olayını abartmayın 1-2 tane alıp çıkın 1 ay da bişey almayın (hoca verir talkını kendi yutar salkımı ama birinin durdurması lazım napıyım )
Sen tuvalet eğitimine mi başladınçok ufak değil mi? gerçi yapıyor ve kalkmaya çalışmıyorsa güzel ama ne bileyim erkenden başlatmak iyi değil diye okumuştum :26:
kızlar doktorlarınıza benim için sorar mısınız?10 ay sonra tekrar hamile kalındığında riski nedir diye?
Bizim görümceye kapak yapmak istiyorum cevaplarınızı....Israrla riskli diyor
Çatırtı burdan bile duyuldu
Bakalım bi koklayayım ortamı... Bi de bi bahane bulun bana mümkünse :)
e-bebek kardeşliği
kıskanç şeyyKız Aylin bu haftasonu gelebilir misin ki İstanbula? İstersen cumartesi toplaşalım??
sen sus benim konuşmam daha inandırıcı ve etkili olur şu durumda. Bakın sakın oralara gidip te kendinizden geçmeyinaaa onu da istiyorum,bu da güzelmiş şunu da çocuğum çok sevdi demek yok. Açgözlülük etmeyin canım, yarın rapor alıcam ona göre:86:
Anneme kalsa gec bile kalmısız tuvalet eğitimine. 9 aylıkken oturtmaya baslayacakmısız, en gec 1,5 yasında bezden kurtulmus olacakmıs cocuk. İnternete baktıgında 2 yasından önce baslamayın diyor tuvalet eğitimine. Ama su meshur Tracy Hogg teyze (hani bebek bakım kitabı var) o da annem gibi 9 aylıkken baslanmalı, 2 yas cok gec diyor acıklaması da şu: Çocuk 2 yaşına kadar her hareketini anneyi mutlu etmek için yaparmış, 2 yasından sonra ise tam tersini yapıyorlarmıs, anneyi mutlu etmek en son istedkleri seymis (2 yas sendromu denen durum). Dolayısıyla 2 yasından sonra tuvalet eğitimine baslanırsa cocuk zaten annenin dediği birseyi yapmak istemediğinden bezden kurtulma süreci uzuyormus. Ama bana da 9 ay erken geliyor. Ben 1 yasında baslamayı dusunuyorum. Ama su müzikli sandalye seklinde olanlazımlıklardan aldım coktandır, oyun oynarken falan oturtuyorum giyinik vaziyette tabii, oturmaya alıssın da sonradan yadırgamasın diye. Siz ne zaman baslamayı düsünüyorsunuz? Sen furakana ne zaman baslamıstın meral?
Evet babasının kopyası eşşek sıpası, ayak parmaklarından kirpiklerine kadar aynı babası... Saç rengi, göz rengi ve göz şekli biraz bana benziyor sadece... Andırsın yaw o kadarcık, benim de çucuğum o...
Ben aktivite masasından bi de bi iki tane şu çiçe geçen küplerden falan alıcam, bi de unibaby, bi de 1-2 kaşık maması, bi de Hipp erik püresi (çok seviyo), bi de kulaktan ateş ölçer için şu plastik başlıklardan, bi de bi de bi de
kıskanç şeyyKız Aylin bu haftasonu gelebilir misin ki İstanbula? İstersen cumartesi toplaşalım??
sen sus benim konuşmam daha inandırıcı ve etkili olur şu durumda. Bakın sakın oralara gidip te kendinizden geçmeyinaaa onu da istiyorum,bu da güzelmiş şunu da çocuğum çok sevdi demek yok. Açgözlülük etmeyin canım, yarın rapor alıcam ona göre:86:
Anneme kalsa gec bile kalmısız tuvalet eğitimine. 9 aylıkken oturtmaya baslayacakmısız, en gec 1,5 yasında bezden kurtulmus olacakmıs cocuk. İnternete baktıgında 2 yasından önce baslamayın diyor tuvalet eğitimine. Ama su meshur Tracy Hogg teyze (hani bebek bakım kitabı var) o da annem gibi 9 aylıkken baslanmalı, 2 yas cok gec diyor acıklaması da şu: Çocuk 2 yaşına kadar her hareketini anneyi mutlu etmek için yaparmış, 2 yasından sonra ise tam tersini yapıyorlarmıs, anneyi mutlu etmek en son istedkleri seymis (2 yas sendromu denen durum). Dolayısıyla 2 yasından sonra tuvalet eğitimine baslanırsa cocuk zaten annenin dediği birseyi yapmak istemediğinden bezden kurtulma süreci uzuyormus. Ama bana da 9 ay erken geliyor. Ben 1 yasında baslamayı dusunuyorum. Ama su müzikli sandalye seklinde olanlazımlıklardan aldım coktandır, oyun oynarken falan oturtuyorum giyinik vaziyette tabii, oturmaya alıssın da sonradan yadırgamasın diye. Siz ne zaman baslamayı düsünüyorsunuz? Sen furakana ne zaman baslamıstın meral?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?