2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün usb mi aldım Kerem in fotoğraflarından takvim yaptırmak için akşam fotoğrafçıya gideceğim bu arada tişörte de baskı yapıyorlarmış onu konuşacağım

Zaman daraldı, yaptıracaksam benim de power tuşuma basılması lazım...

sabahları emdikten 7 buöuk gibi 5 dk sonra pıs seslerini duyunca koyuyorum lazımlığa genelde yapıyor yoksa gün içinde 3 bez kaka değiştiriyoruz ama bugün yapmadı

Çok erken değil mi canım yaw?

emin ol yalnız değilsiz, değiliz :)
dün hepimizde varmış bişeyler, umarım bugün daha kolay geçer.

sabahları emdikten 7 buöuk gibi 5 dk sonra pıs seslerini duyunca koyuyorum lazımlığa genelde yapıyor yoksa gün içinde 3 bez kaka değiştiriyoruz ama bugün yapmadı

Sen tuvalet eğitimine mi başladın çok ufak değil mi? gerçi yapıyor ve kalkmaya çalışmıyorsa güzel ama ne bileyim erkenden başlatmak iyi değil diye okumuştum :26:

Hee az kalıyormuş, kabul edilebilir.
Biraz tacizci olmuşlar o konuda, hiç gerek yok, inşallah söylediğini tutar.
Hava çok güzel, aklım sende, izin almak istiyorum ama tırsıyorum da bi yandan :)

Ne gerek var? bu aralar çok izin aldın bak kovacaklar seni,zaten Meral de yorgun ikiniz de sinirlisiniz bişey anlamazsınız buluşmadan oturun oturduğunuz yerde (çatır çatır çatlayan smile )

Pınar oluyor arada böyle şeyler, ben evdeyken arkadaşlar da yeni işler aldığında benim de canım sıkılıyordu ve sürekli aylin sen fesat değilsin noluyor kendine gel diye dürtüyordum kendimi, bu da geçecek.
Burcu bu fotoyu face te de gördüm ve Doruk babasının kopyası olmasına rağmen burda seni de andırıyor diye düşündüm

Çatırtı burdan bile duyuldu

Bakalım bi koklayayım ortamı... Bi de bi bahane bulun bana mümkünse :)

e-bebek kardeşliği

aile büyükleri burnunu sokmasa olmaz zaten,bazı şeyleri insan eşiyle bile konuşmak istemiyo 3. şahıslarla dahada zor güya yardım edecekler işi zora sokuyolar:18: sen serin kanlı ol canım, kendin ve çocukların için en iyi kararı verdin sen bi şansı kocan hakediyomu bilmem ama yavrucaklar hakediyo...
uzun falan ama okuduk biz

o zaman amcaya değil kocaya kızalım
günaydın kızlar
bizde metinle lazımlık başında bekliyoruz
hava çok güzel bi tur geliriz belki
benim oğlan babadan başka bişey bilmez oldu
ayfer bebek hakkında ne karar vermiş
lazımlıkmı canım senin başka bi çocuğun daha var galiba:26: hava güzelse gezin valla burda hava süper öğleden sonra annemin iğnesi vurdurmak için çıkınca mertide çıkarcam gezdircem
ayfer doğurcak inşallah

ay hiç çekilmez bi durum bu:84:

kızlar geç bnaşlayınca noluyor dün arkadaşın oğlu 3 yaşını bitirmiş hala kakasını yapıyor altına babası metini ve oğlunu kucağına almış farklı bi kokular geliyor diyor bende benim oğlan yapmıştı dedim onların oğluymuş güldüler sonra
9 ayda eğer yüz ifadesinden anlıyorsanız yapacağı anı başlanabiliyor bakalım deniycez
benimde kaynana kayınperder geliyor

Fatma Burcu ve Pınar akşam e-bebekte buluşsanıza nasıl olsa orda olacaksınız, ayrıca oyuncak olayını abartmayın 1-2 tane alıp çıkın 1 ay da bişey almayın (hoca verir talkını kendi yutar salkımı ama birinin durdurması lazım napıyım )

yok canım başka çocuğum zaten 6 yıl sonra tüp bebek tedavisine başlayacağımız zaman oldu
bizde bebek olmuyor diye dikkat etmiyorduk korunmaya ama ben j-korkmaya başladım zaten eşimde uyuyamıyorum siiznle diye yatakları ayırdı ben prezarvatşif yok bende yok dedim

ayfer en iyi kararı eşinle sen veririsin canım hiç başkalarını dinleme

Evet babasının kopyası eşşek sıpası, ayak parmaklarından kirpiklerine kadar aynı babası... Saç rengi, göz rengi ve göz şekli biraz bana benziyor sadece... Andırsın yaw o kadarcık, benim de çucuğum o...

Ben aktivite masasından bi de bi iki tane şu çiçe geçen küplerden falan alıcam, bi de unibaby, bi de 1-2 kaşık maması, bi de Hipp erik püresi (çok seviyo), bi de kulaktan ateş ölçer için şu plastik başlıklardan, bi de bi de bi de

kızlar doktorlarınıza benim için sorar mısınız?10 ay sonra tekrar hamile kalındığında riski nedir diye?
Bizim görümceye kapak yapmak istiyorum cevaplarınızı....Israrla riskli diyor

Ne gerek var? bu aralar çok izin aldın bak kovacaklar seni,zaten Meral de yorgun ikiniz de sinirlisiniz bişey anlamazsınız buluşmadan oturun oturduğunuz yerde (çatır çatır çatlayan smile )

kıskanç şeyy Kız Aylin bu haftasonu gelebilir misin ki İstanbula? İstersen cumartesi toplaşalım??

sen sus benim konuşmam daha inandırıcı ve etkili olur şu durumda. Bakın sakın oralara gidip te kendinizden geçmeyin aaa onu da istiyorum,bu da güzelmiş şunu da çocuğum çok sevdi demek yok. Açgözlülük etmeyin canım, yarın rapor alıcam ona göre:86:

Sen tuvalet eğitimine mi başladın çok ufak değil mi? gerçi yapıyor ve kalkmaya çalışmıyorsa güzel ama ne bileyim erkenden başlatmak iyi değil diye okumuştum :26:

Anneme kalsa gec bile kalmısız tuvalet eğitimine. 9 aylıkken oturtmaya baslayacakmısız, en gec 1,5 yasında bezden kurtulmus olacakmıs cocuk. İnternete baktıgında 2 yasından önce baslamayın diyor tuvalet eğitimine. Ama su meshur Tracy Hogg teyze (hani bebek bakım kitabı var) o da annem gibi 9 aylıkken baslanmalı, 2 yas cok gec diyor acıklaması da şu: Çocuk 2 yaşına kadar her hareketini anneyi mutlu etmek için yaparmış, 2 yasından sonra ise tam tersini yapıyorlarmıs, anneyi mutlu etmek en son istedkleri seymis (2 yas sendromu denen durum). Dolayısıyla 2 yasından sonra tuvalet eğitimine baslanırsa cocuk zaten annenin dediği birseyi yapmak istemediğinden bezden kurtulma süreci uzuyormus. Ama bana da 9 ay erken geliyor. Ben 1 yasında baslamayı dusunuyorum. Ama su müzikli sandalye seklinde olanlazımlıklardan aldım coktandır, oyun oynarken falan oturtuyorum giyinik vaziyette tabii, oturmaya alıssın da sonradan yadırgamasın diye. Siz ne zaman baslamayı düsünüyorsunuz? Sen furakana ne zaman baslamıstın meral?

maşşalah :) aslında bende alıştırsam hiç değilse enfeksiyondan kuurtulur mu acep ?

selin yanımda yatığında mışıl mışıl uyuyor sabaha kadar oda ebnde uykumuzu alıyoruz , ama beşiğe koymaya çalışınca sürekli uyanıyor beşikte mi rahatsız acaba ? gün içinde de yatakta uzun beşikte kısa uyuyor ,,, yanıma alışması mı kötü yoksa ikimizinde uykusuz tgeceler geçirmesi mi kötü bilemiyorum ?

kızlar doktorlarınıza benim için sorar mısınız?10 ay sonra tekrar hamile kalındığında riski nedir diye?
Bizim görümceye kapak yapmak istiyorum cevaplarınızı....Israrla riskli diyor

Canım bu konuda önünde sadece topikten bile kaç örnek var. Mihriban,Jale,Hasret,Beko,Seda.. yani neden bu kadar ısrar ediyor onu anlamadım. sen de tamam ben bu konuyu muhakkak doktoruma danışıcam de kestirip at

Çok isterdim canım ama ben cok uzaktayım onlara. Beylikdüzü e-bebekte olacagım ben. Seninle bulusmamız bile daha kolay olur sanırım, sana daha yakındayım:) Ama bir hafta sonu e-bebek günü yaparsanız karşıda da olsa gelirim, hafta sonları beşiktaşta oluyoruz genelde annemde. Yok birkac ufak tefek sey alacagım halkalar falan. Dogum gunune kadar da birsey almayı dusunmuyorum, hediyelerimizi bir görelim ona göre alırım diyorum istediklerimi.

Bak o da olur, süper olur, bütün programımı değiştirebilirim bunun için...

Yok, param yok zaten, önümüzdeki aylarda bile içerdeyim, almıcam valla gereksiz bişi...

Pedagog 18. aydan önce başlamıyorsunuz dedi... Ama biz zaten hiç bir dediğini yapmadığımıza göre düşünecek bişi yok :)
Şaka bir yana, 2 yaş bana da geç geliyor ama 9 ay da çok erken, 1-1,5 yaş iyidir herhalde...

ben aktivite masası , yaramaz toplar , ilk arabam alacağım ama ilk arabamda kararsızım ? bir oyuncak daha hediye hakkım oluyor 70 tl lik onun yerşne en alsam ?

evet iç içe geçen küplerden de alacağım offf ıslak mendilde bitmek üzere indirmi kaçırmayayım ,,, kulaktan ölçmek için varmı öyle bişi hımm onuda alalım o zaman tamam :)

ayy süper olur aylin gel buluşalım yaa,,,

al işte bide müzikli oturak çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…