- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.141
Canım bu konuda önünde sadece topikten bile kaç örnek var. Mihriban,Jale,Hasret,Beko,Seda.. yani neden bu kadar ısrar ediyor onu anlamadım. sen de tamam ben bu konuyu muhakkak doktoruma danışıcam de kestirip at
Anneme kalsa gec bile kalmısız tuvalet eğitimine. 9 aylıkken oturtmaya baslayacakmısız, en gec 1,5 yasında bezden kurtulmus olacakmıs cocuk. İnternete baktıgında 2 yasından önce baslamayın diyor tuvalet eğitimine. Ama su meshur Tracy Hogg teyze (hani bebek bakım kitabı var) o da annem gibi 9 aylıkken baslanmalı, 2 yas cok gec diyor acıklaması da şu: Çocuk 2 yaşına kadar her hareketini anneyi mutlu etmek için yaparmış, 2 yasından sonra ise tam tersini yapıyorlarmıs, anneyi mutlu etmek en son istedkleri seymis (2 yas sendromu denen durum). Dolayısıyla 2 yasından sonra tuvalet eğitimine baslanırsa cocuk zaten annenin dediği birseyi yapmak istemediğinden bezden kurtulma süreci uzuyormus. Ama bana da 9 ay erken geliyor. Ben 1 yasında baslamayı dusunuyorum. Ama su müzikli sandalye seklinde olanlazımlıklardan aldım coktandır, oyun oynarken falan oturtuyorum giyinik vaziyette tabii, oturmaya alıssın da sonradan yadırgamasın diye. Siz ne zaman baslamayı düsünüyorsunuz? Sen furakana ne zaman baslamıstın meral?
Evet babasının kopyası eşşek sıpası, ayak parmaklarından kirpiklerine kadar aynı babası... Saç rengi, göz rengi ve göz şekli biraz bana benziyor sadece... Andırsın yaw o kadarcık, benim de çucuğum o...
Ben aktivite masasından bi de bi iki tane şu çiçe geçen küplerden falan alıcam, bi de unibaby, bi de 1-2 kaşık maması, bi de Hipp erik püresi (çok seviyo), bi de kulaktan ateş ölçer için şu plastik başlıklardan, bi de bi de bi de
maşşalah :) aslında bende alıştırsam hiç değilse enfeksiyondan kuurtulur mu acep ?
selin yanımda yatığında mışıl mışıl uyuyor sabaha kadar oda ebnde uykumuzu alıyoruz , ama beşiğe koymaya çalışınca sürekli uyanıyor beşikte mi rahatsız acaba ? gün içinde de yatakta uzun beşikte kısa uyuyor ,,, yanıma alışması mı kötü yoksa ikimizinde uykusuz tgeceler geçirmesi mi kötü bilemiyorum ?
selam,
dun ben harıcınde herkesler gerılmıs anlasılan.
bu e bebek de ne var herkes gıdıyor ?
günaydın canlarım:87:
sonunda adet oldum ama ne olma?battım,çıktım.anlayacağınız benim anavatan kan ağlıyor
bir bakayım geçmişe ne yapıyorsunuz?
MERAL im dün 10 dk.nın dolmasını beklerken Alp uyandı,çıkmak zorunda kaldım.
ama kuşlar söyledi mutfakta senin için bişey varmış:94:
maşşalah :) aslında bende alıştırsam hiç değilse enfeksiyondan kuurtulur mu acep ?
selin yanımda yatığında mışıl mışıl uyuyor sabaha kadar oda ebnde uykumuzu alıyoruz , ama beşiğe koymaya çalışınca sürekli uyanıyor beşikte mi rahatsız acaba ? gün içinde de yatakta uzun beşikte kısa uyuyor ,,, yanıma alışması mı kötü yoksa ikimizinde uykusuz tgeceler geçirmesi mi kötü bilemiyorum ?
Sen dürüst bi kadınsın ne bahanesi, çık müdürünün karşısına ben çok sıkıldım gelmiycem yarın de,tamam derse gider buluşursun
ben aktivite masası , yaramaz toplar , ilk arabam alacağım ama ilk arabamda kararsızım ? bir oyuncak daha hediye hakkım oluyor 70 tl lik onun yerşne en alsam ?
evet iç içe geçen küplerden de alacağım offfıslak mendilde bitmek üzere indirmi kaçırmayayım ,,, kulaktan ölçmek için varmı öyle bişi hımm onuda alalım o zaman tamam :)
ayy süper olur aylin gel buluşalım yaa,,,
al işte bide müzikli oturak çıktı :)
Söyledim canım hatta bir yazı yolladım kendisi nedense doktoru çok iyiymiş süper doktormuş prof.muş...Sakın demiş ona 2 sene dolmadan çocuk düşünme riskli olur demiş....Artı bana şimdide şey diyor 2 çocuk olunca da çalışmayacaksın abimin maaşı yetecek mi size diyor? Walla kızdım şimdi ona aynen böyle yazdım
zaten kendime baktığım yok aldığım bişey yok lüks içinde de yaşamak ta niyetim yok
karnımız doysun ödemelerimizi yapalım yeter
netice de öyle yada böyle 2.nci çocuk olsaydı aynı şeyleri yaşamayacakmıydık
evimiz kira ded
ideğil
heee abin 2.nci çocuk içinde düşünmüyorsa ozaman bend derim ki tamam aldırayım ama günahı da sen çek diyim olur mu?
benim aynur ablamla da 1,5 yaş var aramızda annelerimiz babalarımı peşpeşe doğmuşlar psiklojik olarak konuşma geriliği de yok ....
şimdi msnde DIŞARDA diye gösteriyor diyorumyaa size eşimin ailesi bunları düşünüyor ve görümcem de herkesi yönlendirmeyi de sever...Bana karışılmasına da asla izin vermem
bana göre daha erken, henüz hiç anlamıyorlar ki bunlar böyle şeyleri. Gerçi Eymen artık büyük tuvaletini yapacağı zaman bizden uzaklaşıyorFurkana 1,5-2 yaş gibi başlamıştım cnm, kolay olmuştu maşallah. Düşününce Furkan beni hiç üzmeyen bi bebekmiş diyorum walla, inş. Eymen de öyle olur. üstelik kestiğimiz gibi gece yapmayı da kesmişti. Bi kere bile kaçırmadı gece altına maşallah ama ben sanırım 6 ay boyunca hala ne olur ne olmaz diye geceleri bezliyodum çocuğu:26:
sonunda adet oldum ama ne olma?battım,çıktım.anlayacağınız benim anavatan kan ağlıyor
avea kullanıcılarına %20 indirim var e-bebekte. Avea kullanan bir tanıdıgın falan varsa ona sifre aldırıp oyle yap alısverisini bayagı birsey alacakmıssın.
yaz hadi oldunmu demek ben hala bekliyorum inş işe başlamadan olurum yoksa anavatan işyerinde ağlamasın yanarım
seyyal migrosta sallanana kuzu fil ve at var 70 tldi metin çok sevdi ama evvimiz küçük almadık
Burcito ben avea kullanıcısıyım:)) birini bulamazsan heber ver
kızlar doktorlarınıza benim için sorar mısınız?10 ay sonra tekrar hamile kalındığında riski nedir diye?
Bizim görümceye kapak yapmak istiyorum cevaplarınızı....Israrla riskli diyor
kıskanç şeyyKız Aylin bu haftasonu gelebilir misin ki İstanbula? İstersen cumartesi toplaşalım??
sen sus benim konuşmam daha inandırıcı ve etkili olur şu durumda. Bakın sakın oralara gidip te kendinizden geçmeyinaaa onu da istiyorum,bu da güzelmiş şunu da çocuğum çok sevdi demek yok. Açgözlülük etmeyin canım, yarın rapor alıcam ona göre:86:
Anneme kalsa gec bile kalmısız tuvalet eğitimine. 9 aylıkken oturtmaya baslayacakmısız, en gec 1,5 yasında bezden kurtulmus olacakmıs cocuk. İnternete baktıgında 2 yasından önce baslamayın diyor tuvalet eğitimine. Ama su meshur Tracy Hogg teyze (hani bebek bakım kitabı var) o da annem gibi 9 aylıkken baslanmalı, 2 yas cok gec diyor acıklaması da şu: Çocuk 2 yaşına kadar her hareketini anneyi mutlu etmek için yaparmış, 2 yasından sonra ise tam tersini yapıyorlarmıs, anneyi mutlu etmek en son istedkleri seymis (2 yas sendromu denen durum). Dolayısıyla 2 yasından sonra tuvalet eğitimine baslanırsa cocuk zaten annenin dediği birseyi yapmak istemediğinden bezden kurtulma süreci uzuyormus. Ama bana da 9 ay erken geliyor. Ben 1 yasında baslamayı dusunuyorum. Ama su müzikli sandalye seklinde olanlazımlıklardan aldım coktandır, oyun oynarken falan oturtuyorum giyinik vaziyette tabii, oturmaya alıssın da sonradan yadırgamasın diye. Siz ne zaman baslamayı düsünüyorsunuz? Sen furakana ne zaman baslamıstın meral?
sen,ben,Aylin.. başka başka kim var bakem kan kardeşliği grubunda
mühim değil ayrıca bebem
Hadi gözün aydın
Benim için niye bişi yok
yaz hadi oldunmu demek ben hala bekliyorum inş işe başlamadan olurum yoksa anavatan işyerinde ağlamasın yanarım
seyyal migrosta sallanana kuzu fil ve at var 70 tldi metin çok sevdi ama evvimiz küçük almadık
bu mesaja göre artık metin diyebiliyoruz, yasak kalkmış
Linklerini at bakalım ne almışsın, ayrıca akşam ebebeke gitmekten vaz mı geçtin?Ben çok fena bişi yaptım joekrden sipariş verdim yaramaz toplar , akıllı uğur böceği , aktivite kulesi pofuduk kutucuk aldım 114 tl ve 7 taksit :):):Eşim akrd bilgilerini göndersin alıyorum :)
bizim evde senin benim yoktur para ortadadır ahrcama ortaktır :) zaten ikimizede peki bişi kalmıyor ev kirası faturalar ve selin den sonra :)
iki ucu b..lu değnek desem çok mu ayıp etmiş olurum. Walla öyle cnm, y bu geceleri biraz daha rahat geçiricen ya da şimdi kötü geceler geçirip ilerdeki gecelere yatırım yapcan:))
sende keyifler yerinde anlaşılan şekerim? Nabersin
walla e-bebekte bişi olduğu yok, alışveriş tutkunları gidip para harcayacak
bu arada fatma yaramaz toplar ile ilk arabamı neden realden almıyosun ki yaw? Bi de 70tl hak ta ne oliyy?
Ararım valla da, tişkürler sürmelimmm
Ben bi yemeğe gideyim, accık geç gelebilirim müsaadenizle, merak etmeyin, ancak doyuyorum da
Dün akşam yemin ederim aklımdan geçti hava güzel olursa kızlarla buluşayım diye, gelebilir miyim ki acaba? :26: bi düşüneyim bi meteorolojiye bakayım bakalım
Linklerini at bakalım ne almışsın, ayrıca akşam ebebeke gitmekten vaz mı geçtin?
Perşembe annem gelecek cuma dönecekti,dönme desem c.tesi sabahtan birlikte geçsek İstanbulasonra pazar otobüsle tek dönmek zorunda kalırım Kerem durur mu ki hiç otobüs yolculuğu yapmadık? :26:
Playskool Yaramaz Toplar - Oyuncak - joker.com.trtahmin ettiğim at ise yeleleri çok dökülüyor almayın.
Linklerini at bakalım ne almışsın, ayrıca akşam ebebeke gitmekten vaz mı geçtin?
Perşembe annem gelecek cuma dönecekti,dönme desem c.tesi sabahtan birlikte geçsek İstanbulasonra pazar otobüsle tek dönmek zorunda kalırım Kerem durur mu ki hiç otobüs yolculuğu yapmadık? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?