2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu konuda önünde sadece topikten bile kaç örnek var. Mihriban,Jale,Hasret,Beko,Seda.. yani neden bu kadar ısrar ediyor onu anlamadım. sen de tamam ben bu konuyu muhakkak doktoruma danışıcam de kestirip at

Söyledim canım hatta bir yazı yolladım kendisi nedense doktoru çok iyiymiş süper doktormuş prof.muş...Sakın demiş ona 2 sene dolmadan çocuk düşünme riskli olur demiş....Artı bana şimdide şey diyor 2 çocuk olunca da çalışmayacaksın abimin maaşı yetecek mi size diyor? Walla kızdım şimdi ona aynen böyle yazdım
zaten kendime baktığım yok aldığım bişey yok lüks içinde de yaşamak ta niyetim yok
karnımız doysun ödemelerimizi yapalım yeter
netice de öyle yada böyle 2.nci çocuk olsaydı aynı şeyleri yaşamayacakmıydık
evimiz kira ded
ideğil
heee abin 2.nci çocuk içinde düşünmüyorsa ozaman bend derim ki tamam aldırayım ama günahı da sen çek diyim olur mu?
benim aynur ablamla da 1,5 yaş var aramızda annelerimiz babalarımı peşpeşe doğmuşlar psiklojik olarak konuşma geriliği de yok ....

şimdi msnde DIŞARDA diye gösteriyor diyorumyaa size eşimin ailesi bunları düşünüyor ve görümcem de herkesi yönlendirmeyi de sever...Bana karışılmasına da asla izin vermem

bana göre daha erken, henüz hiç anlamıyorlar ki bunlar böyle şeyleri. Gerçi Eymen artık büyük tuvaletini yapacağı zaman bizden uzaklaşıyor Furkana 1,5-2 yaş gibi başlamıştım cnm, kolay olmuştu maşallah. Düşününce Furkan beni hiç üzmeyen bi bebekmiş diyorum walla, inş. Eymen de öyle olur. üstelik kestiğimiz gibi gece yapmayı da kesmişti. Bi kere bile kaçırmadı gece altına maşallah ama ben sanırım 6 ay boyunca hala ne olur ne olmaz diye geceleri bezliyodum çocuğu:26:

günaydın canlarım:87:
sonunda adet oldum ama ne olma?battım,çıktım.anlayacağınız benim anavatan kan ağlıyor
bir bakayım geçmişe ne yapıyorsunuz?
MERAL im dün 10 dk.nın dolmasını beklerken Alp uyandı,çıkmak zorunda kaldım.
ama kuşlar söyledi mutfakta senin için bişey varmış:94:

avea kullanıcılarına %20 indirim var e-bebekte. Avea kullanan bir tanıdıgın falan varsa ona sifre aldırıp oyle yap alısverisini bayagı birsey alacakmıssın.

iki ucu b..lu değnek desem çok mu ayıp etmiş olurum. walla öyle cnm, y bu geceleri biraz daha rahat geçiricen ya da şimdi kötü geceler geçirip ilerdeki gecelere yatırım yapcan:))

selam,
dun ben harıcınde herkesler gerılmıs anlasılan.
bu e bebek de ne var herkes gıdıyor ?

sende keyifler yerinde anlaşılan şekerim? nabersin
walla e-bebekte bişi olduğu yok, alışveriş tutkunları gidip para harcayacak

Bu arada Fatma yaramaz toplar ile ilk arabamı neden realden almıyosun ki yaw? bi de 70tl hak ta ne oliyy?

sen,ben,Aylin.. başka başka kim var bakem kan kardeşliği grubunda
mühim değil ayrıca bebem

Uykusuz geceler daha kötü zannımca (esnemekten ağzı yırtılan smile)

Sen dürüst bi kadınsın ne bahanesi, çık müdürünün karşısına ben çok sıkıldım gelmiycem yarın de,tamam derse gider buluşursun

Hasta olmadan önce bi kere aynen böyle dedim, biraz nefes almam lazım dedim bi de, son nefesin olur dedi

Daha geçen hafta hepsini birden alma dedik di mi sana :13:

Haddini aşmış gibi geldi bana...

Maaşallah Furkan abimize, darısı cücüklerin başına :)

Hadi gözün aydın
Benim için niye bişi yok

avea kullanıcılarına %20 indirim var e-bebekte. Avea kullanan bir tanıdıgın falan varsa ona sifre aldırıp oyle yap alısverisini bayagı birsey alacakmıssın.

Sağol Pınarcım söylediğin için...
Derhal arıyor ve buluyorum.

yaz hadi oldunmu demek ben hala bekliyorum inş işe başlamadan olurum yoksa anavatan işyerinde ağlamasın yanarım

seyyal migrosta sallanana kuzu fil ve at var 70 tldi metin çok sevdi ama evvimiz küçük almadık

e bebek pahalı bence

kızlar birde bizim doktorumuz hazır olan herşeyden uzak dur diyor tahıl maması yerine çorbasına prinç bulgur nohut vb öneriyor

ayakkabılarda dechmanda 30 a düşmüş bebek ayakkabıları rengarenk yumuşacık

Ben çok fena bişi yaptım joekrden sipariş verdim yaramaz toplar , akıllı uğur böceği , aktivite kulesi pofuduk kutucuk aldım 114 tl ve 7 taksit :):): Eşim akrd bilgilerini göndersin alıyorum :)

bizim evde senin benim yoktur para ortadadır ahrcama ortaktır :) zaten ikimizede peki bişi kalmıyor ev kirası faturalar ve selin den sonra :)

kızlar doktorlarınıza benim için sorar mısınız?10 ay sonra tekrar hamile kalındığında riski nedir diye?
Bizim görümceye kapak yapmak istiyorum cevaplarınızı....Israrla riskli diyor

Riskli olsa topicteki hamilelere de doktorları riskli aldırın derdi.

Dün akşam yemin ederim aklımdan geçti hava güzel olursa kızlarla buluşayım diye, gelebilir miyim ki acaba? :26: bi düşüneyim bi meteorolojiye bakayım bakalım

Ay bilemedim şimdi,erken geliyor bana 1 yaşında olsun da o zaman konuşalım

sen,ben,Aylin.. başka başka kim var bakem kan kardeşliği grubunda
mühim değil ayrıca bebem

ayy üçümüzün ortak noktası,ne güzel

Hadi gözün aydın
Benim için niye bişi yok

var bitanem sanada var,asabim benim:97:

yaz hadi oldunmu demek ben hala bekliyorum inş işe başlamadan olurum yoksa anavatan işyerinde ağlamasın yanarım

seyyal migrosta sallanana kuzu fil ve at var 70 tldi metin çok sevdi ama evvimiz küçük almadık

bende gördüm o atları.sağol canım.bu benim ilk değildi geçen ayda olmuştum zaten.evet gelse iyi olur,işyerinde bende sinir olurdum.

bu mesaja göre artık metin diyebiliyoruz, yasak kalkmış

niye metin demiyoruz ki?ee nediyeceğiz çocuğa

tahmin ettiğim at ise yeleleri çok dökülüyor almayın.

Linklerini at bakalım ne almışsın, ayrıca akşam ebebeke gitmekten vaz mı geçtin?
Perşembe annem gelecek cuma dönecekti,dönme desem c.tesi sabahtan birlikte geçsek İstanbula sonra pazar otobüsle tek dönmek zorunda kalırım Kerem durur mu ki hiç otobüs yolculuğu yapmadık? :26:

canım gidemedik ki oraya baksana akşam ki maceramıza :) ama burda yaramz toplar daha ucuz :)

Ararım valla da, tişkürler sürmelimmm

Ben bi yemeğe gideyim, accık geç gelebilirim müsaadenizle, merak etmeyin, ancak doyuyorum da

hadi afiyet olsun:)) bu buluşmda iyi bi sürme çekeyim de şu sürmeli lafını hakedeyim bari

Dün akşam yemin ederim aklımdan geçti hava güzel olursa kızlarla buluşayım diye, gelebilir miyim ki acaba? :26: bi düşüneyim bi meteorolojiye bakayım bakalım

iyi hadi bakam düşün taşın kaşın sonra da tamam de:))

yok durmaz,çok sorun olur bence gitme.bir gece için o eziyete katlanılmaz şekerim,boşver.sonra gidersin.havada soğuk üşür çocuk yollarda(çok kıskanan smile)

Playskool Yaramaz Toplar - Oyuncak - joker.com.tr

Interskool Akıllı Uğur Böceği - Oyuncak - joker.com.tr

Playskool Aktivite Kulesi - Oyuncak - joker.com.tr

Playskool Pofuduk Kutucuk - Oyuncak - joker.com.tr

SÜPER OLUR KESİN GEL ,, KEREM OTOBÜSTE UYUR KAÇ SAAT Kİ SEN EVE DÖNER ÇAY İÇERSİN BURCU HALA YOLDA MÜCADELE VERİYOR OLUR BİŞİ OLAZ KORK MA YANİ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…