- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.161
niye metin demiyoruz ki?ee nediyeceğiz çocuğa
tahmin ettiğim at ise yeleleri çok dökülüyor almayın.
Linklerini at bakalım ne almışsın, ayrıca akşam ebebeke gitmekten vaz mı geçtin?
Perşembe annem gelecek cuma dönecekti,dönme desem c.tesi sabahtan birlikte geçsek İstanbulasonra pazar otobüsle tek dönmek zorunda kalırım Kerem durur mu ki hiç otobüs yolculuğu yapmadık? :26:
bende Alp e opyuncak alacağım ama hangisini alacağıma kara veremiyorum.ilk artabam bana biraz tehlikeli geliyor.tutup yürürken düşüp yüzünü çarpabilir.yaramaz toplarımı alsam ki?sever mi?
yok durmaz,çok sorun olur bence gitme.bir gece için o eziyete katlanılmaz şekerim,boşver.sonra gidersin.havada soğuk üşür çocuk yollarda(çok kıskanan smile )
SÜPER OLUR KESİN GEL ,, KEREM OTOBÜSTE UYUR KAÇ SAAT Kİ SEN EVE DÖNER ÇAY İÇERSİN BURCU HALA YOLDA MÜCADELE VERİYOR OLUR BİŞİ OLAZ KORK MA YANİ :)
yaa aylin ne gıcıksın niye söylüyon sonunu diziyi izlemenin ne anlamı kaldı yaw şaka bi yana nerden öğrendin kız
bende çizdirmek istiyom ama numarası devamlı düşüyo 1,5 tan 1 e düştü 3 senede dr bikaç sene bekle belki sıfırlar dedi, bi arkadaşınki 5 senede sıfırladı çünkü.
canım ben akşam 6-7 arası yediğimiz yemekten veriyom bir kase,8 gibi yarım kase meyve püresi, 9 gibide tahıllı mamasını veriyom anne sütüne karıştırıp 10:30-11:00 gibi yatıyo gecede 3 kez falan emiyo.
Bugün benim Burcu ya yazdıklarıma benzemiş
çok beğendim oyuncakları ama almayacağım bu ay başka,çocuk da neye uğradığını şaşırıyor sağına dokunuyor bi müzik solunu dokunuyor başka oyuncaktan çıkan başka müzik,bizim de kafamızı şişiriyor hepsi müzikli
gelme fikrim ağır basıyor,nerde buluşuruz kimler katılır?
Afferin Yazgıcım. benden sana bi 10 puan dahasen de bu çılgınlar gibi aynı anda hem onu hem bunu hem şunu almıyosun demek. Ya cnm benim de aklımda var ikisi ama kararsız kaldım. İlk arabamı alırsam zaten yürümelerine muhtemelen az kaldı diye düşünüyorum aslında ve evde gereksiz yer işgali olacak sanki. yaramaz topların cevherini de tam bilemiyorum, nedir onun esprisi sahi kızla? ne yaramazlık yapıyo o toplar
:13:
yok hayatım bu çılgınları para dürtüyor:82: öyle birkerede birçok şey almıyorum.her aldığımda bir tane yada bilemedin iki ama oda biri küçük bişey oluyor.zaten Alp oyuncakla oynamıyor ama anası laftan anlamıyor,bir ümit hala alıyor.kocam "yakında oturtup seni oynatacağım onlarla" dedi.ilk arabam hoşuma gidiyordu fakat düşününce tehlikeli ve gereksiz geldi,çünkü zaten yürüteçleri var ve yakında yürüyecekler.ama yaramaz toplarla ilerdede oynar diye düşündüm.yaa topları atıyorsun delikten döne döne iniyor sonrada hava akımı ile delikten fırlıyor.
Aylin gitmeyeceksin,gidemezsin.sabote ederim,hır çıkarırım
kerem ciği düşünmüyor musun hiç?yollarda helak olacak,düzeni altüst olacak,yazık çocuğa
sen de çıkıp gelsene şekerüm olma mı:26:
Cumartesi yağmurlu gibi görünüyo ama soğuk yok
kerem ciği düşünmüyor musun hiç?yollarda helak olacak,düzeni altüst olacak,yazık çocuğa
bu arada MERAL dün gene ağzım açık izledim diziyi ve sinirden delirdim yine.
ve şuan cemile öyle bir yol ayrımındaki,ya mete ya osman.offf
süper dizi.
Ama ama Yazgı teyzesi benim oğlum hiç arkadaşlarını görmedi, o da kendi yaşıtı bi çocuk görse fena mı olur?garibim bakıcıdan eve evden bakıcıya gidiyorsenin o küçücük yerde bile alp cik Ata yı görüyor,benim oğlumun burda hiç arkadaşı yok
Şaka bi yana gerçekten benim bu duruma bi çare bulmam lazım artık, yazın parkta tanışır bi sürü çocukla ama yaza kadar ne yapsam da şu çocuğa arkadaş bulsam, benim arkadaşlarımın hepsinin çocukları büyük :44:
Ben çok fena bişi yaptım joekrden sipariş verdim yaramaz toplar , akıllı uğur böceği , aktivite kulesi pofuduk kutucuk aldım 114 tl ve 7 taksit :):):Eşim akrd bilgilerini göndersin alıyorum :)
bizim evde senin benim yoktur para ortadadır ahrcama ortaktır :) zaten ikimizede peki bişi kalmıyor ev kirası faturalar ve selin den sonra :)
e bebek pahalı bence
kızlar birde bizim doktorumuz hazır olan herşeyden uzak dur diyor tahıl maması yerine çorbasına prinç bulgur nohut vb öneriyor
ayakkabılarda dechmanda 30 a düşmüş bebek ayakkabıları rengarenk yumuşacık
Riskli olsa topicteki hamilelere de doktorları riskli aldırın derdi.
Dün akşam yemin ederim aklımdan geçti hava güzel olursa kızlarla buluşayım diye, gelebilir miyim ki acaba? :26: bi düşüneyim bi meteorolojiye bakayım bakalım
Ay bilemedim şimdi,erken geliyor bana 1 yaşında olsun da o zaman konuşalım
tahmin ettiğim at ise yeleleri çok dökülüyor almayın.
Linklerini at bakalım ne almışsın, ayrıca akşam ebebeke gitmekten vaz mı geçtin?
Perşembe annem gelecek cuma dönecekti,dönme desem c.tesi sabahtan birlikte geçsek İstanbulasonra pazar otobüsle tek dönmek zorunda kalırım Kerem durur mu ki hiç otobüs yolculuğu yapmadık? :26:
hadi afiyet olsun:)) bu buluşmda iyi bi sürme çekeyim de şu sürmeli lafını hakedeyim bari
iyi hadi bakam düşün taşın kaşın sonra da tamam de:))
yok durmaz,çok sorun olur bence gitme.bir gece için o eziyete katlanılmaz şekerim,boşver.sonra gidersin.havada soğuk üşür çocuk yollarda(çok kıskanan smile )
Playskool Yaramaz Toplar - Oyuncak - joker.com.tr
Interskool Akıllı Uğur Böceği - Oyuncak - joker.com.tr
Playskool Aktivite Kulesi - Oyuncak - joker.com.tr
Playskool Pofuduk Kutucuk - Oyuncak - joker.com.tr
SÜPER OLUR KESİN GEL ,, KEREM OTOBÜSTE UYUR KAÇ SAAT Kİ SEN EVE DÖNER ÇAY İÇERSİN BURCU HALA YOLDA MÜCADELE VERİYOR OLUR BİŞİ OLAZ KORK MA YANİ :)
çok beğendim oyuncakları ama almayacağım bu ay başka,çocuk da neye uğradığını şaşırıyor sağına dokunuyor bi müzik solunu dokunuyor başka oyuncaktan çıkan başka müzik,bizim de kafamızı şişiriyor hepsi müzikli
gelme fikrim ağır basıyor,nerde buluşuruz kimler katılır?
Ev olsun derseniz bende buluşalım. benim ev orta nokta olur en azından sen ve karşıdakiler için. karar verirsek duyurur öğreniriz kimlerin katılabileceğini. Kızlaaarrr cumartesi avrupa ykasında buluşma olursa gelckler parmak kaldırsınn:80:
:13:
yok hayatım bu çılgınları para dürtüyor:82: öyle birkerede birçok şey almıyorum.her aldığımda bir tane yada bilemedin iki ama oda biri küçük bişey oluyor.zaten Alp oyuncakla oynamıyor ama anası laftan anlamıyor,bir ümit hala alıyor.kocam "yakında oturtup seni oynatacağım onlarla" dedi.ilk arabam hoşuma gidiyordu fakat düşününce tehlikeli ve gereksiz geldi,çünkü zaten yürüteçleri var ve yakında yürüyecekler.ama yaramaz toplarla ilerdede oynar diye düşündüm.yaa topları atıyorsun delikten döne döne iniyor sonrada hava akımı ile delikten fırlıyor.
soğuk değil ama sağanak yağışlı, ya ben ne talihsizim ya
selam genclerr:)))
meni meni össsleyennn yok muuuu
acık konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?