2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

niye metin demiyoruz ki?ee nediyeceğiz çocuğa

walla bilmemki şekerim, site yasak koymuştu metin kelimesine, metin yazınca bipleniyodu nedense ama düzeltmişler

Senin dönüşün ancak benim Fatmalardan dönüşüm kadar sürer be, sanki çok mu uzun bi yol. Arabayı seviyosa otobüste de durur büyük ihtimal

Ayfer cim kararının doğurmak yölnünde olmasına çok sevindim.hakkınızda hayırlısı olsun canım.ayrıca görümcen çok konuşmasın.etrafta peşpeşe sezaryanla doğum yapmış çok insan var,e topiktede birsürü hamile var.risk olsa herkesin doktoru uyarırdı.

bende Alp e opyuncak alacağım ama hangisini alacağıma kara veremiyorum.ilk artabam bana düşünce biraz tehlikeli geldi.tutup yürürken düşüp yüzünü çarpabilir.yaramaz toplarımı alsam ki?sever mi?

Son düzenleme:
bende Alp e opyuncak alacağım ama hangisini alacağıma kara veremiyorum.ilk artabam bana biraz tehlikeli geliyor.tutup yürürken düşüp yüzünü çarpabilir.yaramaz toplarımı alsam ki?sever mi?

Afferin Yazgıcım. benden sana bi 10 puan daha sen de bu çılgınlar gibi aynı anda hem onu hem bunu hem şunu almıyosun demek. Ya cnm benim de aklımda var ikisi ama kararsız kaldım. İlk arabamı alırsam zaten yürümelerine muhtemelen az kaldı diye düşünüyorum aslında ve evde gereksiz yer işgali olacak sanki. yaramaz topların cevherini de tam bilemiyorum, nedir onun esprisi sahi kızla? ne yaramazlık yapıyo o toplar

yok durmaz,çok sorun olur bence gitme.bir gece için o eziyete katlanılmaz şekerim,boşver.sonra gidersin.havada soğuk üşür çocuk yollarda(çok kıskanan smile)

Bugün benim Burcu ya yazdıklarıma benzemiş

SÜPER OLUR KESİN GEL ,, KEREM OTOBÜSTE UYUR KAÇ SAAT Kİ SEN EVE DÖNER ÇAY İÇERSİN BURCU HALA YOLDA MÜCADELE VERİYOR OLUR BİŞİ OLAZ KORK MA YANİ :)

çok beğendim oyuncakları ama almayacağım bu ay başka ,çocuk da neye uğradığını şaşırıyor sağına dokunuyor bi müzik solunu dokunuyor başka oyuncaktan çıkan başka müzik,bizim de kafamızı şişiriyor hepsi müzikli
gelme fikrim ağır basıyor,nerde buluşuruz kimler katılır?

ya o zaman bu sıpalar açlıktan kalkmıyorlar gerçi benimki ishaldi allahtan rota aşısını yaptırmışız bende dişlerine yormuştum en son hafta sonu dr rota da olabilir mikrobik dedi şimdide ateşlendi .valla kızlar bebekler bu kadar ufakken ikinciyi düşünenlere ve yapanları tebrik ediyorum .ben kocamı görmüyorum bile

Ev olsun derseniz bende buluşalım. benim ev orta nokta olur en azından sen ve karşıdakiler için. karar verirsek duyurur öğreniriz kimlerin katılabileceğini. Kızlaaarrr cumartesi avrupa ykasında buluşma olursa gelckler parmak kaldırsınn:80:

:13:
yok hayatım bu çılgınları para dürtüyor:82: öyle birkerede birçok şey almıyorum.her aldığımda bir tane yada bilemedin iki ama oda biri küçük bişey oluyor.zaten Alp oyuncakla oynamıyor ama anası laftan anlamıyor,bir ümit hala alıyor.kocam "yakında oturtup seni oynatacağım onlarla" dedi.ilk arabam hoşuma gidiyordu fakat düşününce tehlikeli ve gereksiz geldi,çünkü zaten yürüteçleri var ve yakında yürüyecekler.ama yaramaz toplarla ilerdede oynar diye düşündüm.yaa topları atıyorsun delikten döne döne iniyor sonrada hava akımı ile delikten fırlıyor.

Bugün benim Burcu ya yazdıklarıma benzemiş

Aylin gitmeyeceksin,gidemezsin.sabote ederim,hır çıkarırım
kerem ciği düşünmüyor musun hiç?yollarda helak olacak,düzeni altüst olacak,yazık çocuğa

sen de çıkıp gelsene şekerüm olma mı:26:

Cumartesi yağmurlu gibi görünüyo ama soğuk yok

sen de çıkıp gelsene şekerüm olma mı:26:

Cumartesi yağmurlu gibi görünüyo ama soğuk yok

zaten sonunda getireceksiniz benide.kocayı boşayacağım temelli geleceğim o olacak,ozaman rahat rahat buluşuruz
sanmıyorum meral cim yaa,aylin gibi yakın olsam olurdu ama burdan oraya 8 saat yol.uçakla gelsem sabihagökçen e iniyor,e ordan fındıkzade zaten enaz 2-3 saat.sağol canım ya ama bukez olmaz belki birdahakine

bu arada MERAL dün gene ağzım açık izledim diziyi ve sinirden delirdim yine.
ve şuan cemile öyle bir yol ayrımındaki,ya mete ya osman.offf
süper dizi.

Aylin gitmeyeceksin,gidemezsin.sabote ederim,hır çıkarırım
kerem ciği düşünmüyor musun hiç?yollarda helak olacak,düzeni altüst olacak,yazık çocuğa

Ama ama Yazgı teyzesi benim oğlum hiç arkadaşlarını görmedi, o da kendi yaşıtı bi çocuk görse fena mı olur?garibim bakıcıdan eve evden bakıcıya gidiyor senin o küçücük yerde bile alp cik Ata yı görüyor,benim oğlumun burda hiç arkadaşı yok
Şaka bi yana gerçekten benim bu duruma bi çare bulmam lazım artık, yazın parkta tanışır bi sürü çocukla ama yaza kadar ne yapsam da şu çocuğa arkadaş bulsam, benim arkadaşlarımın hepsinin çocukları büyük :44:

ewimi temizledim tozları aldım ohh bi banyo kalıd akşamada menemen patlatcam elim boşalsada bi otursam şuraya ama ayağımdan çekiştirio kızım!!
ilk arabamı tavsiye ederim velhasıl yürüdükten sonrada oynuolar arkadaşımın kızı 2 yaşında hala tepesinde ayaklarıyla ittire ittire araba pozisyonundayken yani. kullanıyormuş hep tepesindeymiş benim kızımda yürüme alıştırmalarında olduğu için bebekce gelio ilk arabam ve tek eliyle denio sıpa..
uyursa gelirim görüşürüzzz...

bu arada MERAL dün gene ağzım açık izledim diziyi ve sinirden delirdim yine.
ve şuan cemile öyle bir yol ayrımındaki,ya mete ya osman.offf
süper dizi.

ayy yazgı izleyemedim yawww,misafir geldi ve en sevdiğim diziyi kaçırdım anlatsana ne oldu ya da dur anlatma netten izlerim sürprizi kaçmasın niye mete ya da osman yaw:26:

doğur bi tane, evde daimi bi arkadaşı olsun

Yidim yidim geldim :)

Duramadın di mi :)))
Güle güle oynasın kuzucuk...

Gece yatmadan önce bulgur nohut yedirirsek hazımsızlıktan çatlar çocuk yaw :26:

Hadi gel hadiiiii

Durur durur, rakı içiririz yola çıkmadan önce, uyur

hadi afiyet olsun:)) bu buluşmda iyi bi sürme çekeyim de şu sürmeli lafını hakedeyim bari

iyi hadi bakam düşün taşın kaşın sonra da tamam de:))

Çek bakalım ama bana yetişir misin bilmem

yok durmaz,çok sorun olur bence gitme.bir gece için o eziyete katlanılmaz şekerim,boşver.sonra gidersin.havada soğuk üşür çocuk yollarda(çok kıskanan smile)

Ah kıskanç kuş ah :13:

Offf, di mi yaaa, ben nasıl dönecem onu düşünen yok, üstelik benim sıpa arabada da durmuyor artık, ayağa kalkıp arkadan gelen arabalara bakacakmış...

BEN

BEEENNN :79:

Kıracam bacaklarını, sus kız cadı
Git Şebnem'le buluş sen de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…