- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.181
ay gıcık oldum kadına,zorlanırsak senden borç alırız deseydinSöyledim canım hatta bir yazı yolladım kendisi nedense doktoru çok iyiymiş süper doktormuş prof.muş...Sakın demiş ona 2 sene dolmadan çocuk düşünme riskli olur demiş....Artı bana şimdide şey diyor 2 çocuk olunca da çalışmayacaksın abimin maaşı yetecek mi size diyor? Walla kızdım şimdi ona aynen böyle yazdım
zaten kendime baktığım yok aldığım bişey yok lüks içinde de yaşamak ta niyetim yok
karnımız doysun ödemelerimizi yapalım yeter
netice de öyle yada böyle 2.nci çocuk olsaydı aynı şeyleri yaşamayacakmıydık
evimiz kira ded
ideğil
heee abin 2.nci çocuk içinde düşünmüyorsa ozaman bend derim ki tamam aldırayım ama günahı da sen çek diyim olur mu?
benim aynur ablamla da 1,5 yaş var aramızda annelerimiz babalarımı peşpeşe doğmuşlar psiklojik olarak konuşma geriliği de yok ....
şimdi msnde DIŞARDA diye gösteriyor diyorumyaa size eşimin ailesi bunları düşünüyor ve görümcem de herkesi yönlendirmeyi de sever...Bana karışılmasına da asla izin vermem
aaaa evet metin metin metin bol bol yazalım bari kıymetini bilelim:)bu mesaja göre artık metin diyebiliyoruz, yasak kalkmış
ay evet çok heyecanlıydı, galiba osmandan vazgeçecek yada mete evden kaçacak osmandan vazgeçmesin diye:26: meral iyice meraklansınbu arada MERAL dün gene ağzım açık izledim diziyi ve sinirden delirdim yine.
ve şuan cemile öyle bir yol ayrımındaki,ya mete ya osman.offf
süper dizi.
yoo ben etli nohut verdim iki gece,bir gecede kurufasulye verdim biraz gazı oldu ama iyi uyudu:26: ama mercimek çorbası yiyince uyutmuyo bizi gaz sancısı oluyo mertte:44:Yidim yidim geldim :)
Duramadın di mi :)))
Güle güle oynasın kuzucuk...
Gece yatmadan önce bulgur nohut yedirirsek hazımsızlıktan çatlar çocuk yaw :26:
ben ösledim amirimselam genclerr:)))
meni meni össsleyennn yok muuuu
acık konuşun
Ama ama Yazgı teyzesi benim oğlum hiç arkadaşlarını görmedi, o da kendi yaşıtı bi çocuk görse fena mı olur?garibim bakıcıdan eve evden bakıcıya gidiyorsenin o küçücük yerde bile alp cik Ata yı görüyor,benim oğlumun burda hiç arkadaşı yok
Şaka bi yana gerçekten benim bu duruma bi çare bulmam lazım artık, yazın parkta tanışır bi sürü çocukla ama yaza kadar ne yapsam da şu çocuğa arkadaş bulsam, benim arkadaşlarımın hepsinin çocukları büyük :44:
ayy yazgı izleyemedim yawww,misafir geldi ve en sevdiğim diziyi kaçırdımanlatsana ne oldu ya da dur anlatma netten izlerim sürprizi kaçmasın niye mete ya da osman yaw:26:
Ah kıskanç kuş ah :13:
Kıracam bacaklarını, sus kız cadı
Git Şebnem'le buluş sen de...
selam genclerr:)))
meni meni össsleyennn yok muuuu
acık konuşun
ay gıcık oldum kadına,zorlanırsak senden borç alırız deseydin
aaaa evet metin metin metin bol bol yazalım bari kıymetini bilelim:)
ay evet çok heyecanlıydı, galiba osmandan vazgeçecek yada mete evden kaçacak osmandan vazgeçmesin diye:26: meral iyice meraklansın
ay gıcık oldum kadına,zorlanırsak senden borç alırız deseydin
ay evet çok heyecanlıydı, galiba osmandan vazgeçecek yada mete evden kaçacak osmandan vazgeçmesin diye:26: meral iyice meraklansın
yoo ben etli nohut verdim iki gece,bir gecede kurufasulye verdim biraz gazı oldu ama iyi uyudu:26: ama mercimek çorbası yiyince uyutmuyo bizi gaz sancısı oluyo mertte:44:
ben ösledim amirim
maral
ablam ditti pazar gecesi..
boyun agrılarım nüksetti şu an bile pc başında oturtmuyo beni başıma vuruyor agrısı..bugün biraz daha iyiyim..
laptop kullanıcısı olarak sana soruyorum meralito dahamı konformatik masaüstüne göre??
öyleyse eger dogumgünüme bi laptop siparişim var kocime..
bu arada bugün bakıp ilk arabasını alıcaz mamura:))
tamam tamam,ozaman sadece kerem i yolla sen gitme.bak senin arkadaşların varmış orda,senin gitmene gerek yok
yok benim oğlum oyönden şanslı yaşıtı 4 çocuk var.biri ata ama diğerlerinin hepsi kız
ayy anlatayım mı:26:yok anltmayayım sen izle iyisi mi?hangi birinden bahsedeyim ki.bak hatırladıkça gene sinirlendim:95:
hayır,susmayacağım,susturamazsın.elimden geleni yapacağım
açık konuşayım özlemedimyada bir düşüneyim:tamam tamam özledim belki biraz.ama şımarma hemen41:
Ben çok fena bişi yaptım joekrden sipariş verdim yaramaz toplar , akıllı uğur böceği , aktivite kulesi pofuduk kutucuk aldım 114 tl ve 7 taksit :):):Eşim akrd bilgilerini göndersin alıyorum :)
bizim evde senin benim yoktur para ortadadır ahrcama ortaktır :) zaten ikimizede peki bişi kalmıyor ev kirası faturalar ve selin den sonra :)
ben osman ı seçerdim.mete hem yanlış yaptı hemde daha büyük,herşeyin bilincinde ama osman çok küçük.o aşiftenin eline verilmez.gerçi mete ninde psikolojisi bozuk.
ay gideyim de bende şu son bölümden diziyi seyretmeye başlayayım, Osman ilerde katil olacağına göre annesi verecek herhalde babasının yanında heba olacak garibim
Biri bana topic açmayı öğretsin,Çorlulu anneler buraya diye topic açıcam gözüm karardı
bende amirim:)ay gıcık oldum kadına,zorlanırsak senden borç alırız deseydin
yoo ben etli nohut verdim iki gece,bir gecede kurufasulye verdim biraz gazı oldu ama iyi uyudu:26: ama mercimek çorbası yiyince uyutmuyo bizi gaz sancısı oluyo mertte:44:
ben ösledim amirim
Bu aralar hiç bir şeyle uyumadığı için bişey diyemicem. Ama ben akşam yemeğinden bahsetmiyorum, yatmadan önce yedirdiğim mamayı diyorum, yoksa akşam yemeğinde ben de veriyorum onları.
Dün düşündüm sendenizi, ama yazamadan çıktım.
Geçmiş olsun Ebrum.
Notebook daha kullanışlı zannımca...
aktivite kulesi ve akıllı ugur böceği benimde almak istediğim oyuncaklardan, eline gectiginde selinin oynayıp oynamadıgını, senin begenip begenmediğini yazar mısın canım. Ona göre belki ben de alırım.
Kızma meralll... Doyamıyorum oyuncaga ne yapayım. Artık barısın oynayıp oynamayacagından ziyade, kendimin de oynarken sıkılıp sıkılmayacagımı hesaba katmaya basladım oyuncak alırken. galiba daha cok ondan oyuncak alıyorum sıkılıyorum aynı oyuncaklardan:)Tv acma, dogru duzgun temizlik yapama, yemek koca kisisi geldikten sonra, e butun gun tek yaptıgım aktivite barısla oynamak haksız degilim ama degil mi
Ayrıca oyuncak almak isteyenler... Kesinlikle YARAMAZ TOPLARı alın. İlk arabamın cocuga pek birsey kattıgı yok bence,yürüteçte aynı işi görür, he amac cocugun oyalanmasıyla ona birsey diyemem tabii gayette oyalayabilir. Ama yaramaz toplar hem oyalıyor, hemde motor becerilerini vs. geliştiriyor cocugun.
şu çılgın toplardan mı bahsediosunuz nasıl memnun değilmisin bnde alacağımda?Topları deliğe atıyor o yüzden mi motor becerisi gelişiyor :44:
Gelmicen mi sen şimdi?
şu çılgın toplardan mı bahsediosunuz nasıl memnun değilmisin bnde alacağımda?
pardon yaramaz toplar?
bende amirim:)
ay saksagan gibi sandalye tepesinde kamburum cıkacak..alllah çalışan lara kolaylık versin aşkım..
vay clscr..
kız zanmanında okadar yazdık sana niye takılmıosun yazmıosun diye ben yoguken girmişssin ortama hosgeldin
Topları deliğe atıyor o yüzden mi motor becerisi gelişiyor :44:
şu çılgın toplardan mı bahsediosunuz nasıl memnun değilmisin bnde alacağımda?
pardon yaramaz toplar?
ahhh kafammmToplaşıyoruz şu kadar kişi şurda derseniz gelicem, ama yağmur olacağı için son anda ya siz cayarsanız, geçen sefere benzemesin çünkü sadece sizin için gelicem
bence mete hapse girmesin diye osmanı vercek,sonuçta babasının yanında olcak hapisten iyidir,ben olsam öyle yapardım.ama mete polisten kaçabilir ve seri katil mete olabilir aylin yanlış istihbarat almış olabilirmisinben osman ı seçerdim.mete hem yanlış yaptı hemde daha büyük,herşeyin bilincinde ama osman çok küçük.o aşiftenin eline verilmez.gerçi mete ninde psikolojisi bozuk.
ay talihi benzemesin yavrumunMete evden kaçar kurtarır kendini, Osman'ı vermesinler...
Osman'ın tipini Doruk'a benzetiyorlar, hiç kıyamam ona.
Gelmicen mi sen şimdi?
Topları deliğe atıyor o yüzden mi motor becerisi gelişiyor :44:
vay clscr..
kız zanmanında okadar yazdık sana niye takılmıosun yazmıosun diye ben yoguken girmişssin ortama hosgeldin
Aylin kız gelcen mi gelmicen mi?? Burcu ona göre haftaiçine izin alacak[/B]
Topları deliğe atıyor, bir de buton var ona basıp çalıştırıyor, düşen topu yerden alıyor falan filan...
Hımm Fatma da memnun kalırsa önümüzdeki ay kiralayayım
Doruk pek hoşlanmadı ama Pınar'ın oğlu Barış çok sevmiş, pipili annesi
Deme öyle deme öyle sürmeli kızıyor
ahhh kafammm
çok yağarsa benim karşıdan gelmem riske girebilir tabi ama o kadar çok mu yağacakmış ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?