2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maral
ablam ditti pazar gecesi..
boyun agrılarım nüksetti şu an bile pc başında oturtmuyo beni başıma vuruyor agrısı..bugün biraz daha iyiyim..
laptop kullanıcısı olarak sana soruyorum meralito dahamı konformatik masaüstüne göre??
öyleyse eger dogumgünüme bi laptop siparişim var kocime..

bu arada bugün bakıp ilk arabasını alıcaz mamura:))

ay gıcık oldum kadına,zorlanırsak senden borç alırız deseydin
bu mesaja göre artık metin diyebiliyoruz, yasak kalkmış
aaaa evet metin metin metin bol bol yazalım bari kıymetini bilelim:)
bu arada MERAL dün gene ağzım açık izledim diziyi ve sinirden delirdim yine.
ve şuan cemile öyle bir yol ayrımındaki,ya mete ya osman.offf
süper dizi.
ay evet çok heyecanlıydı, galiba osmandan vazgeçecek yada mete evden kaçacak osmandan vazgeçmesin diye:26: meral iyice meraklansın

Yidim yidim geldim :)

Duramadın di mi :)))
Güle güle oynasın kuzucuk...

Gece yatmadan önce bulgur nohut yedirirsek hazımsızlıktan çatlar çocuk yaw :26:
yoo ben etli nohut verdim iki gece,bir gecede kurufasulye verdim biraz gazı oldu ama iyi uyudu:26: ama mercimek çorbası yiyince uyutmuyo bizi gaz sancısı oluyo mertte:44:

selam genclerr:)))
meni meni össsleyennn yok muuuu
acık konuşun
ben ösledim amirim

Son düzenleme:

tamam tamam,ozaman sadece kerem i yolla sen gitme.bak senin arkadaşların varmış orda,senin gitmene gerek yok
yok benim oğlum oyönden şanslı yaşıtı 4 çocuk var.biri ata ama diğerlerinin hepsi kız

ayy yazgı izleyemedim yawww,misafir geldi ve en sevdiğim diziyi kaçırdım anlatsana ne oldu ya da dur anlatma netten izlerim sürprizi kaçmasın niye mete ya da osman yaw:26:

ayy anlatayım mı:26:yok anltmayayım sen izle iyisi mi?hangi birinden bahsedeyim ki.bak hatırladıkça gene sinirlendim:95:

Ah kıskanç kuş ah :13:

Kıracam bacaklarını, sus kız cadı
Git Şebnem'le buluş sen de...

hayır,susmayacağım,susturamazsın.elimden geleni yapacağım

selam genclerr:)))
meni meni össsleyennn yok muuuu
acık konuşun

açık konuşayım özlemedimyada bir düşüneyim:tamam tamam özledim belki biraz.ama şımarma hemen

Son düzenleme:

ben osman ı seçerdim.mete hem yanlış yaptı hemde daha büyük,herşeyin bilincinde ama osman çok küçük.o aşiftenin eline verilmez.gerçi mete ninde psikolojisi bozuk.

Bu aralar hiç bir şeyle uyumadığı için bişey diyemicem. Ama ben akşam yemeğinden bahsetmiyorum, yatmadan önce yedirdiğim mamayı diyorum, yoksa akşam yemeğinde ben de veriyorum onları.

Dün düşündüm sendenizi, ama yazamadan çıktım.
Geçmiş olsun Ebrum.
Notebook daha kullanışlı zannımca...

aktivite kulesi ve akıllı ugur böceği benimde almak istediğim oyuncaklardan, eline gectiginde selinin oynayıp oynamadıgını, senin begenip begenmediğini yazar mısın canım. Ona göre belki ben de alırım.

Kızma meralll... Doyamıyorum oyuncaga ne yapayım. Artık barısın oynayıp oynamayacagından ziyade, kendimin de oynarken sıkılıp sıkılmayacagımı hesaba katmaya basladım oyuncak alırken. galiba daha cok ondan oyuncak alıyorum sıkılıyorum aynı oyuncaklardan:)Tv acma, dogru duzgun temizlik yapama, yemek koca kisisi geldikten sonra, e butun gun tek yaptıgım aktivite barısla oynamak haksız degilim ama degil mi

Ayrıca oyuncak almak isteyenler... Kesinlikle YARAMAZ TOPLARı alın. İlk arabamın cocuga pek birsey kattıgı yok bence,yürüteçte aynı işi görür, he amac cocugun oyalanmasıyla ona birsey diyemem tabii gayette oyalayabilir. Ama yaramaz toplar hem oyalıyor, hemde motor becerilerini vs. geliştiriyor cocugun.

ay gideyim de bende şu son bölümden diziyi seyretmeye başlayayım, Osman ilerde katil olacağına göre annesi verecek herhalde babasının yanında heba olacak garibim
Biri bana topic açmayı öğretsin,Çorlulu anneler buraya diye topic açıcam gözüm karardı

ben osman ı seçerdim.mete hem yanlış yaptı hemde daha büyük,herşeyin bilincinde ama osman çok küçük.o aşiftenin eline verilmez.gerçi mete ninde psikolojisi bozuk.

Mete evden kaçar kurtarır kendini, Osman'ı vermesinler...
Osman'ın tipini Doruk'a benzetiyorlar, hiç kıyamam ona.

Gelmicen mi sen şimdi?

bende amirim:)

ay saksagan gibi sandalye tepesinde kamburum cıkacak..alllah çalışan lara kolaylık versin aşkım..

vay clscr..
kız zanmanında okadar yazdık sana niye takılmıosun yazmıosun diye ben yoguken girmişssin ortama hosgeldin

şu çılgın toplardan mı bahsediosunuz nasıl memnun değilmisin bnde alacağımda?
pardon yaramaz toplar?

pınar almış bi tek bizde ona soruyoduk çok iyi diyor,Fatma da sipariş verdi bakalım o memnun olacak mı? ben bu ay kotayı aştım almayacağım oyuncak şu kiraladıklarım gitsin ondan sonra yenisine bakıcam

Ebru walla benim de belim ve boynum acayip ağrıyor. ama bunda laptopun yanında emzirmenin de ciddi etkisi var gibi. Yine de laptop daha iyi geliyor bana

Anladım, sanırım Meteden şikayetçi olmamak için Osmanı ona vermesini şrt koştu o hain pis heriff

Aylin kız gelcen mi gelmicen mi?? Burcu ona göre haftaiçine izin alacak

Aldır anacım notebook, sefan olsun, icabında uzatır ayaklarını öyle takılırsın bize :)

Topları deliğe atıyor o yüzden mi motor becerisi gelişiyor :44:

Topları deliğe atıyor, bir de buton var ona basıp çalıştırıyor, düşen topu yerden alıyor falan filan...

şu çılgın toplardan mı bahsediosunuz nasıl memnun değilmisin bnde alacağımda?
pardon yaramaz toplar?

Doruk pek hoşlanmadı ama Pınar'ın oğlu Barış çok sevmiş, pipili annesi

Toplaşıyoruz şu kadar kişi şurda derseniz gelicem, ama yağmur olacağı için son anda ya siz cayarsanız, geçen sefere benzemesin çünkü sadece sizin için gelicem
ahhh kafammm
çok yağarsa benim karşıdan gelmem riske girebilir tabi ama o kadar çok mu yağacakmış ki :26:

bence mete hapse girmesin diye osmanı vercek,sonuçta babasının yanında olcak hapisten iyidir,ben olsam öyle yapardım.ama mete polisten kaçabilir ve seri katil mete olabilir aylin yanlış istihbarat almış olabilirmisin

Mete evden kaçar kurtarır kendini, Osman'ı vermesinler...
Osman'ın tipini Doruk'a benzetiyorlar, hiç kıyamam ona.

Gelmicen mi sen şimdi?
ay talihi benzemesin yavrumun

Topları deliğe atıyor o yüzden mi motor becerisi gelişiyor :44:

mert çalıştırma koluna basıp çalıştırıyo,müziği beğenmeyince tekrar basıyo,toplar yere düşünce alıp ağzına götürüyo ısırmaya çalışıyo (zamanla tekrar deliğe atmayı öğrenir herhalde) topun çıktığı deliğe elini koyuyo top çıkmasın diye çıkan olursa es kaza yine ağzına götürüyo ısırıyo bence motor becerisini geliştiriyo ama siz bilirsiniz,bi arkadaşımda ilk arabam var oda onu öve öve bitiremiyo

vay clscr..
kız zanmanında okadar yazdık sana niye takılmıosun yazmıosun diye ben yoguken girmişssin ortama hosgeldin

Hosbulduk ebru. Ya o zamanlar daha geriden takip ediyordum sizi. Senin laf atmıs oldugunu cok sonra gördüm. Cuma günü Aylin laf attı, hemen atladım bende Ya aslında hep yazmak istiyordum da, cekiniyordum biraz. Siz coktandır yazısıyorsunuz, gerci bende coktandır okuyorum ama iste gec kaldım ben aranıza katılmakta. Neyse bundan sonra buralardayım. Ben pınar bu arada.

Aylin kız gelcen mi gelmicen mi?? Burcu ona göre haftaiçine izin alacak[/B]

Bkz.üstteki mesajım

16 derece fekat sağanak yağışlı yazıyor mynet,ne deyyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…