- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.201
ayy bnde alıcam yaaaa, gönderiym elemanı aldırym hazır para warken elimde:))pınar almış bi tek bizde ona soruyoduk çok iyi diyor,Fatma da sipariş verdi bakalım o memnun olacak mı? ben bu ay kotayı aştım almayacağım oyuncak şu kiraladıklarım gitsin ondan sonra yenisine bakıcam
bence mete hapse girmesin diye osmanı vercek,sonuçta babasının yanında olcak hapisten iyidir,ben olsam öyle yapardım.ama mete polisten kaçabilir ve seri katil mete olabilir aylin yanlış istihbarat almış olabilirmisin
mert çalıştırma koluna basıp çalıştırıyo,müziği beğenmeyince tekrar basıyo,toplar yere düşünce alıp ağzına götürüyo ısırmaya çalışıyo (zamanla tekrar deliğe atmayı öğrenir herhalde) topun çıktığı deliğe elini koyuyo top çıkmasın diye çıkan olursa es kaza yine ağzına götürüyo ısırıyo bence motor becerisini geliştiriyo ama siz bilirsiniz,bi arkadaşımda ilk arabam var oda onu öve öve bitiremiyo
Hosbulduk ebru. Ya o zamanlar daha geriden takip ediyordum sizi. Senin laf atmıs oldugunu cok sonra gördüm. Cuma günü Aylin laf attı, hemen atladım bendeYa aslında hep yazmak istiyordum da, cekiniyordum biraz. Siz coktandır yazısıyorsunuz, gerci bende coktandır okuyorum ama iste gec kaldım ben aranıza katılmakta. Neyse bundan sonra buralardayım. Ben pınar bu arada.
O halde dilerseniz havanın güzel göründüğü bi haftasonuna bırakalım, tercih sizin?? evet fikirler??
bence mete hapse girmesin diye osmanı vercek,sonuçta babasının yanında olcak hapisten iyidir,ben olsam öyle yapardım.ama mete polisten kaçabilir ve seri katil mete olabilir aylin yanlış istihbarat almış olabilirmisin
ay talihi benzemesin yavrumun
mert çalıştırma koluna basıp çalıştırıyo,müziği beğenmeyince tekrar basıyo,toplar yere düşünce alıp ağzına götürüyo ısırmaya çalışıyo (zamanla tekrar deliğe atmayı öğrenir herhalde) topun çıktığı deliğe elini koyuyo top çıkmasın diye çıkan olursa es kaza yine ağzına götürüyo ısırıyo bence motor becerisini geliştiriyo ama siz bilirsiniz,bi arkadaşımda ilk arabam var oda onu öve öve bitiremiyo
Kızlar Şişli Fulyada oturuyorum, Cumartesi yağmur yağsa dahi bana gelebilecek arkadaşlar lütfen parmak kaldırsınn
Bkz.üstteki mesajım
16 derece fekat sağanak yağışlı yazıyor mynet,ne deyyon?
saol cnm ewet 1kız 1erkek konuyu kapatıyorum:)))hasret gözün aydın ikinci bebek oğlanmış
bnm kaldırmama gerek yok herhaldeKızlar Şişli Fulyada oturuyorum, Cumartesi yağmur yağsa dahi bana gelebilecek arkadaşlar lütfen parmak kaldırsınn
O halde dilerseniz havanın güzel göründüğü bi haftasonuna bırakalım, tercih sizin?? evet fikirler??
Ben babanın röportajını okudum Osman benden beter olacak diyordu, sonra diziyi izleyen başka bir arkadaş da seri katil olacakmış dedi,yoksa izlemişliğim yok fragmanalrdan takip ediyorum
Aferin bana iyi yapmışım,ara sıra aşağıdaki yabancılara takılmaya devam edeyim bari belki Çorluda oturan çıkar
ben tercihimi ertelenmesinden yana kullanıyorumhatta öyle ertelensinki yani ancak ben gelebiliyorken olsun
Sever mi oynar mı diye düşünüyorsanız kiralayın önce,baktınız elinden düşürmüyor bir dahaki ay satın alırsınız,hatta kiraladığınız oyuncağı alırsanız piyasanın %10 altına veriyorlar
saol cnm ewet 1kız 1erkek konuyu kapatıyorum:)))
bnm kaldırmama gerek yok herhalde
Ben babanın röportajını okudum Osman benden beter olacak diyordu, sonra diziyi izleyen başka bir arkadaş da seri katil olacakmış dedi,yoksa izlemişliğim yok fragmanalrdan takip ediyorum
Aferin bana iyi yapmışım,ara sıra aşağıdaki yabancılara takılmaya devam edeyim bari belki Çorluda oturan çıkar
2den sonraya kalmazsan rahatça bulursun...Aman Allah korusun...
İlk arabamla hiç alakası yok benim çocuğumun, ona para vermiş olsam çok üzülürdüm.
Bostancı'dan taksi ne kadar yazar bacım?
Bi korsan taksici bulamadım bea
Bi de Kadıköy'den Beşiktaş yapsam, iskeleden taksiyle rahat gelir miyim?
Aman o da herşeye kızıyo, alışveriş yapıyoz kızıyo, pipili diyoz kızıyo, haftasonu gidek de gazını bi alak yaw
Bişey demeyyom, uygun ulaşım yöntemi arayyom
Derya selam güzelim kayıplardasın yahu, özledik.
Ben Eymenle çorba savaşına başlıyorum, siz düşünüp taşının bu arada
Kızlar kızlar gelem miiiiii ay ne zamandır giremedim özledim sizleriii handeyleydik dünn ondan aldım havadisleriii maşallah bi hamilemiz daha varmışş tebrikler pancuben..Hasret erkekmiş hadi hayırlı evlat olsun inşallahhh..Bu arada ben bugün cts. hava güzel yağış yok deyu dinledim havayı koklayan adamdam ki tutuyo tahminleri
Evet cnm beşiktaştan taksiye kolay gelirsin. Zaten biz Şişli-Beşiktaş-Nişantaşı arasında bi yerdeyiz. üçüne de mesafe aynı diyebilirim. karşıdan gelecek tüm arkadaşlar için de bence en uygun yöntem o olur çünkü trafik hiç çekilmiyor. Fatmalara gidiş geliş beni epey zorlamıştı.
Canım ben korsanla 24'e gelmiştim caddeye, normal taksi rahat 35 yazar hele trafik çok olursa tutar 50'ye bile gider
Seni görmeyi de nasıl istiyorum bea :82:[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?