2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pınar almış bi tek bizde ona soruyoduk çok iyi diyor,Fatma da sipariş verdi bakalım o memnun olacak mı? ben bu ay kotayı aştım almayacağım oyuncak şu kiraladıklarım gitsin ondan sonra yenisine bakıcam
ayy bnde alıcam yaaaa, gönderiym elemanı aldırym hazır para warken elimde:))
bize bebeshp.com we bebekhane.com çok yakın bn herşeyi ordan aliyırım:))

alsam mı bu yaramaz topları?şu ara birkaç sitede indirimde var.off sever miki,oynar mı?
bizim çocukluğumuzda böyle çeşit çeşit oyuncaklar olsaydı tepesinden kalkmazdık yaw.şimdinin çocukları bir alem.yüzlerine bakmıyorlar.

Ben babanın röportajını okudum Osman benden beter olacak diyordu, sonra diziyi izleyen başka bir arkadaş da seri katil olacakmış dedi,yoksa izlemişliğim yok fragmanalrdan takip ediyorum

Aferin bana iyi yapmışım,ara sıra aşağıdaki yabancılara takılmaya devam edeyim bari belki Çorluda oturan çıkar

Aman Allah korusun...

İlk arabamla hiç alakası yok benim çocuğumun, ona para vermiş olsam çok üzülürdüm.

Kızlar Şişli Fulyada oturuyorum, Cumartesi yağmur yağsa dahi bana gelebilecek arkadaşlar lütfen parmak kaldırsınn

Bostancı'dan taksi ne kadar yazar bacım?
Bi korsan taksici bulamadım bea
Bi de Kadıköy'den Beşiktaş yapsam, iskeleden taksiyle rahat gelir miyim?

Bkz.üstteki mesajım

16 derece fekat sağanak yağışlı yazıyor mynet,ne deyyon?

Aman o da herşeye kızıyo, alışveriş yapıyoz kızıyo, pipili diyoz kızıyo, haftasonu gidek de gazını bi alak yaw

Bişey demeyyom, uygun ulaşım yöntemi arayyom

Sever mi oynar mı diye düşünüyorsanız kiralayın önce,baktınız elinden düşürmüyor bir dahaki ay satın alırsınız,hatta kiraladığınız oyuncağı alırsanız piyasanın %10 altına veriyorlar

Kızlar kızlar gelem miiiiii ay ne zamandır giremedim özledim sizleriii handeyleydik dünn ondan aldım havadisleriii maşallah bi hamilemiz daha varmışş tebrikler pancuben..Hasret erkekmiş hadi hayırlı evlat olsun inşallahhh..Bu arada ben bugün cts. hava güzel yağış yok deyu dinledim havayı koklayan adamdam ki tutuyo tahminleri

Evet cnm beşiktaştan taksiye kolay gelirsin. Zaten biz Şişli-Beşiktaş-Nişantaşı arasında bi yerdeyiz. üçüne de mesafe aynı diyebilirim. karşıdan gelecek tüm arkadaşlar için de bence en uygun yöntem o olur çünkü trafik hiç çekilmiyor. Fatmalara gidiş geliş beni epey zorlamıştı.
Canım ben korsanla 24'e gelmiştim caddeye, normal taksi rahat 35 yazar hele trafik çok olursa tutar 50'ye bile gider

O halde dilerseniz havanın güzel göründüğü bi haftasonuna bırakalım, tercih sizin?? evet fikirler??

O da olur... Çoğunluğa uyarım.

Ben de fragmanlardan ve özetlerden takip ediyorum, bi de anneme soruyorum :)

ben tercihimi ertelenmesinden yana kullanıyorum hatta öyle ertelensinki yani ancak ben gelebiliyorken olsun

Çok mantıklı

saol cnm ewet 1kız 1erkek konuyu kapatıyorum:)))

bnm kaldırmama gerek yok herhalde

Seni görmeyi de nasıl istiyorum bea :82:

Gülşan anlatmış zaten mertin oynayısını. barıs topları atabiliyor delikten ama çalıştırma butonuna basmaya gücü yetmiyor, kızıp sinirleniyor calıstıramayınca. Motor becerisi derken ilk arabam daha cok kaba motor gelişimini destekler gibi geliyor bana. Yramaz toplar hem ince motor becerilerini el, parmak kaslarının kullanımı falan, hemde emeklerken, ona tutunup ayaga kalkarken kaba motor becerisini de destekliyor. Her çocugun ilgi alanı farklı tabii, siz çocugunuzun hangisine ilgi duyacagını dusunuyorsanız onu alın.

hımm ozaman bence seri katil olacaksa o kesin metedir,arkadaşın yanlış söylemiş çüçük osman yapmaz öyle şeyler

Derya selam güzelim kayıplardasın yahu, özledik.
Ben Eymenle çorba savaşına başlıyorum, siz düşünüp taşının bu arada

2den sonraya kalmazsan rahatça bulursun...

Derya selam güzelim kayıplardasın yahu, özledik.
Ben Eymenle çorba savaşına başlıyorum, siz düşünüp taşının bu arada

Allah kolaylık versin yemeyen çocuk gerçekten zormuş benimki hastayken hiç yemedi çıldırdım o zaman daha iyi anladım seni..Eymenciğime bol bol uyku ve iştah versin güzel Allahım..
Biz Handeyle Cts buluşacaktık zati atlar sana geliriz cnm hem ben de özledi seni ve eymeni

selamlar arkidişlerim..nasılsınız görüşmeyeli...ya çok uzak kaldım buralardam özlüyorum sizleri...

asyam biraz hasta...alerjik dedi doktor..yün olan herşeyi,parfümleri,deterjanları yasak etti...iğne verdi.
bugün izin aldım doktora götürdüm...

sizin bebişler nasıl...var mı cerry den başka yürüyen.asya da gel gel diyince cerry gibi atıyo 5-6 adım..

Zaten siz Handeyle birbirinizi buldunuz bir daha topice uğramaz oldunuz senin koca nerde şimdi yine uçuşta mı? handelerdeki yemek nasıl geçti?

Senin korsanı Burcu ların evine göndersene ek para almıyorlar ki onun için.Hem Burcu için de kolaylık olur senin evini aramaz adam evin önünde indirir.

Seni görmeyi de nasıl istiyorum bea :82:[/COLOR]

Ya beni ya beni Aylinini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…