- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.221
tımam buluşalım o zamnnnnnO da olur... Çoğunluğa uyarım.
Ben de fragmanlardan ve özetlerden takip ediyorum, bi de anneme soruyorum :)
Çok mantıklı
Seni görmeyi de nasıl istiyorum bea :82:
selamlar arkidişlerim..nasılsınız görüşmeyeli...ya çok uzak kaldım buralardam özlüyorum sizleri...
asyam biraz hasta...alerjik dedi doktor..yün olan herşeyi,parfümleri,deterjanları yasak etti...iğne verdi.
bugün izin aldım doktora götürdüm...
sizin bebişler nasıl...var mı cerry den başka yürüyen.asya da gel gel diyince cerry gibi atıyo 5-6 adım..
iwett iwettthadi be!
Mercümegin erkekmiymiş annesiiii
Hasrett
Evet cnm beşiktaştan taksiye kolay gelirsin. Zaten biz Şişli-Beşiktaş-Nişantaşı arasında bi yerdeyiz. üçüne de mesafe aynı diyebilirim. karşıdan gelecek tüm arkadaşlar için de bence en uygun yöntem o olur çünkü trafik hiç çekilmiyor. Fatmalara gidiş geliş beni epey zorlamıştı.
Canım ben korsanla 24'e gelmiştim caddeye, normal taksi rahat 35 yazar hele trafik çok olursa tutar 50'ye bile gider
Derya selam güzelim kayıplardasın yahu, özledik.
Ben Eymenle çorba savaşına başlıyorum, siz düşünüp taşının bu arada
2den sonraya kalmazsan rahatça bulursun...
Allah kolaylık versin yemeyen çocuk gerçekten zormuş benimki hastayken hiç yemedi çıldırdım o zaman daha iyi anladım seni..Eymenciğime bol bol uyku ve iştah versin güzel Allahım..
Biz Handeyle Cts buluşacaktık zati atlar sana geliriz cnm hem ben de özledi seni ve eymeni
selamlar arkidişlerim..nasılsınız görüşmeyeli...ya çok uzak kaldım buralardam özlüyorum sizleri...
asyam biraz hasta...alerjik dedi doktor..yün olan herşeyi,parfümleri,deterjanları yasak etti...iğne verdi.
bugün izin aldım doktora götürdüm...
sizin bebişler nasıl...var mı cerry den başka yürüyen.asya da gel gel diyince cerry gibi atıyo 5-6 adım..
Zaten siz Handeyle birbirinizi buldunuz bir daha topice uğramaz oldunuzsenin koca nerde şimdi yine uçuşta mı? handelerdeki yemek nasıl geçti?
Senin korsanı Burcu ların evine göndersene ek para almıyorlar ki onun için.Hem Burcu için de kolaylık olur senin evini aramaz adam evin önünde indirir.
Ya beni ya beni Aylinini
bncede öyle olacak cery aştı kendini koltuktan koltuğa geçiyor, kendi kendine yürüyor artık:) bnde 10 aylık yürümüşüm zatenAllah Allah, 1 yaşından önce yürüyen çocuk çok nadirdir ama bizim topicte 1 yaşında yürüyen nadir olacak gibi, hakikaten biz hamilelikte naptık yahu farklı olarak :44:
Bu arada Selkie Ebru da yok bi süredir ve Yasemin bugün yok herhalde migreni geçmedi
Allah Allah, 1 yaşından önce yürüyen çocuk çok nadirdir ama bizim topicte 1 yaşında yürüyen nadir olacak gibi, hakikaten biz hamilelikte naptık yahu farklı olarak :44:
Bu arada Selkie Ebru da yok bi süredir ve Yasemin bugün yok herhalde migreni geçmedi
tımam buluşalım o zamnnnnn
Allah Allah, 1 yaşından önce yürüyen çocuk çok nadirdir ama bizim topicte 1 yaşında yürüyen nadir olacak gibi, hakikaten biz hamilelikte naptık yahu farklı olarak :44:
bncede öyle olacak cery aştı kendini koltuktan koltuğa geçiyor, kendi kendine yürüyor artık:) bnde 10 aylık yürümüşüm zaten
ula hatunlar ben çok yoğunum diyemi çenenizin bağı koptu gene ?
bu topiğin en beceriksiz annesi seçilsem yeridir ,,
çocuk ilkokula başlayacak ben hala ilk arabam almaya çalışacağım
ama şans bence bi hikmeti vardır ,, kredi kartımın bakiyesi yetmedi , eşimin kide evde kalmış öyle arasında gidemedim selinin iştahı tutut meyvesini yoğurdunu yedir emzir derken zxamanım bitti
ya ben o oyuncakalrı almak istiyorum çünki olsun oynasın anası acık az gezer aradkini kapatır zaten hastanesi postanesi sürekli ona çalışıyoruz :) battı balık yandan goink
olci gecmiş olsun
sende veya babasında varmıydı alerji??
bizde henüz adım atamıyoruz sadece ayakta kalabilioruz 5 6 saniye:))
[ımg]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/22/2542.jpg[/ımg]
Sevallll sen nasılsın yazmadın bugün hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?