2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah, 1 yaşından önce yürüyen çocuk çok nadirdir ama bizim topicte 1 yaşında yürüyen nadir olacak gibi, hakikaten biz hamilelikte naptık yahu farklı olarak :44:
Bu arada Selkie Ebru da yok bi süredir ve Yasemin bugün yok herhalde migreni geçmedi

hmmm...
bu durumda ya deniz yolunu tercih etmeli ya da evin önünden taksiye binmeli ya da bu akşamdan başlayarak kocayı kıvama getirmeliyim

Derya selam güzelim kayıplardasın yahu, özledik.
Ben Eymenle çorba savaşına başlıyorum, siz düşünüp taşının bu arada

Hadi gazan mübarek olsun

2den sonraya kalmazsan rahatça bulursun...

Kalmam, kalamam...

Siz Hande'yle ne buluşgan oldunuz böyle yaw (kıskanç ve edepsi smiler)

Oyyy çok geçmiş olsun Asya'ma...
Doruk daha sadece ayakta durabiliyor :)

Süper olur kanımca...
Ulen zaten seni görmek için yapmıyoz mu bu organizasyonu, istemez olur muyum, çıldırıyorum...

bncede öyle olacak cery aştı kendini koltuktan koltuğa geçiyor, kendi kendine yürüyor artık:) bnde 10 aylık yürümüşüm zaten

yasemini bende merak ettim sabah aklımdaydı sormayı unuttum haberi olan varmı diye:26:

ula hatunlar ben çok yoğunum diyemi çenenizin bağı koptu gene ?

bu topiğin en beceriksiz annesi seçilsem yeridir ,,

çocuk ilkokula başlayacak ben hala ilk arabam almaya çalışacağım

ama şans bence bi hikmeti vardır ,, kredi kartımın bakiyesi yetmedi , eşimin kide evde kalmış öyle arasında gidemedim selinin iştahı tutut meyvesini yoğurdunu yedir emzir derken zxamanım bitti

ya ben o oyuncakalrı almak istiyorum çünki olsun oynasın anası acık az gezer aradkini kapatır zaten hastanesi postanesi sürekli ona çalışıyoruz :) battı balık yandan goink

buluşma yerini satini adresini özelden yazın yetişemiyorum çok yoğun ,,, bende geleceğim bebelerin hepisini çok özledimmmmm ,,,

şimdi daha tatlı oldualr :))

tımam buluşalım o zamnnnnn

seviyosun beni :93:

Yasemin'i ben de merak ediyorum, bi arayayım en iyisi :26:

bncede öyle olacak cery aştı kendini koltuktan koltuğa geçiyor, kendi kendine yürüyor artık:) bnde 10 aylık yürümüşüm zaten

Maaşallah ona, afferinnn

olci gecmiş olsun
sende veya babasında varmıydı alerji??
bizde henüz adım atamıyoruz sadece ayakta kalabilioruz 5 6 saniye:))

Oyyy çk tatlı olmuşşşş, maaşallahh

Kısmet değilmiş :)
Fatoş kız, taksiyle beraber de gidebiliriz aslında Meral'e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…