- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.241
seviyosun beni :93:
yasemin'i ben de merak ediyorum, bi arayayım en iyisi :26:
maaşallah ona, afferinnn
oyyy çk tatlı olmuşşşş, maaşallahh
kısmet değilmiş :)
fatoş kız, taksiyle beraber de gidebiliriz aslında meral'e.
katılıyorum süper olur öyle gidelim istediğimiz saatte gider sitediğimiz saatte çıkarız
vuuu bir hamiş daha olmuş bu mart anaları pek bi doğurgan çıktı bende dahil olmak üzerePANCUBEN tebrik ederim canım ...
Fatoş kız, taksiyle beraber de gidebiliriz aslında Meral'e.
geçmiş olsun canımselamlar arkidişlerim..nasılsınız görüşmeyeli...ya çok uzak kaldım buralardam özlüyorum sizleri...
asyam biraz hasta...alerjik dedi doktor..yün olan herşeyi,parfümleri,deterjanları yasak etti...iğne verdi.
bugün izin aldım doktora götürdüm...
sizin bebişler nasıl...var mı cerry den başka yürüyen.asya da gel gel diyince cerry gibi atıyo 5-6 adım..
merhaba,
aylincim çok olmadı geleli zaten. Neler kaynatmışsınız diye geçmişe bakıyorum :)
Tamam o zaman, süper, ben binerim, gelir seni alırım, öyle gideriz.
Hava iyi olursa vapurla bilem gidebilliriz, kuzular da deniz havası almış olur.
Tabi önce buluşmanın kesinleşmesi lazım :52:
Tamam o zaman, süper, ben binerim, gelir seni alırım, öyle gideriz.
Hava iyi olursa vapurla bilem gidebilliriz, kuzular da deniz havası almış olur.
Tabi önce buluşmanın kesinleşmesi lazım :52:
Aylin, Burcu valla biz handeyle fırsat buldugumuz her an bulusuyozzz kanki oldu bizim bebeler ohhh çatlayın da patlayınnnn
Herifleri de tanıştırdıkk Handelere gittik yemeğee dodo evde uyuyodu zaten bakıcı durdu yanında hande de demiri annesine yolladııı çok eğlendikkk benim herif handenin kadehinin boncuklarını söktü oynaya oynaya hande mumla suplayı yaktı yedik içtik muhabbet ettikk..
Benim herif dün Chicagodan geldi bi sürü ciciler getirmişş bana da ayakkabıı:) ayak 41 olunca pek bir hayra geçiyooo..Cuma hindiztana gidecekkk sonra dönecek izne çıkıcassss 1 hafta yokuzz dodoyu bırakacaz bakıcı ve babaanneyleee bakalım nasıl olcakkk...
ŞİMDİ HAVA GÜZELSE VAPUR İSKELESİNDE BULUŞUP GİDİYORUZ YOK HAVA KÖTÜ İSE Kİ SELİNİ RİSKE HİÇ ATAMAM MALUM KURTLU DÖT SÜREKLİ HASTALIĞA AÇIK O ZAMAN DİREK TAKSİYLE KAPIDAN KAPIYA ...
ANLAŞTIK CANIM ,,, KOCALARADA UĞRAŞ OLMAZ İYİ OLUR KENDİ AYAKALRIMIZIN ÜSTÜNDE DURMUŞ OLURUZ
pınara da ulaşalım bence oda gelir ?o zaman ben,burcu,fatma,hasret,derya,hande (gerçi haberi yok ama) olduk,öznur da gelebilir,başka kim var???
:) burcu al benimkini vur seninkine :) senle bu planı yaparken bi yandan da onu aramaya çalışıyorum ben kendim gideceğim ona göre takılma peşime yap planını diye :)
arkadan bizi takip eden iki pimpirikli olmasın bizi :)
O zaman ben,Burcu,Fatma,Hasret,Derya,Hande (gerçi haberi yok ama) olduk,Öznur da gelebilir,başka kim var???
pınara da ulaşalım bence oda gelir ?
ay kızlar yine full stres depoladım geldim, Aylin yine rehabilite et beni lütfenn
Hep diyorum ya mutfağa girince çocuğa bi haller oluyor deli gibi ağlamaya başlıyor diye, çorbasını koymak için elimden bıraktım bunu, çorba biraz soğumuş azıcık ısıtayım dedim, cezvede ısıtıyorum ki bu feryat figan yine. ben de şarkılar söylüyorum tamam annecim geldim falan diyorum sonra bi döndüm ki sandalyeye tutunup ayağa kalkarken sandalyenin demirine sıkıştırmış elini meğer ondan bağırıyomuşhep öyle ağladığı için de anlayamadım, kızarmıştı epey kuzumun eli. Sonra da tabi o sinir ve ağlamayla hiçbişi yemeden uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?