2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

katılıyorum süper olur öyle gidelim istediğimiz saatte gider sitediğimiz saatte çıkarız

katılıyorum süper olur öyle gidelim istediğimiz saatte gider sitediğimiz saatte çıkarız

Tamam o zaman, süper, ben binerim, gelir seni alırım, öyle gideriz.
Hava iyi olursa vapurla bilem gidebilliriz, kuzular da deniz havası almış olur.
Tabi önce buluşmanın kesinleşmesi lazım :52
:

Aylin, Burcu valla biz handeyle fırsat buldugumuz her an bulusuyozzz kanki oldu bizim bebeler ohhh çatlayın da patlayınnnn
Herifleri de tanıştırdıkk Handelere gittik yemeğee dodo evde uyuyodu zaten bakıcı durdu yanında hande de demiri annesine yolladııı çok eğlendikkk benim herif handenin kadehinin boncuklarını söktü oynaya oynaya hande mumla suplayı yaktı yedik içtik muhabbet ettikk..
Benim herif dün Chicagodan geldi bi sürü ciciler getirmişş bana da ayakkabıı:) ayak 41 olunca pek bir hayra geçiyooo..Cuma hindiztana gidecekkk sonra dönecek izne çıkıcassss 1 hafta yokuzz dodoyu bırakacaz bakıcı ve babaanneyleee bakalım nasıl olcakkk...

vuuu bir hamiş daha olmuş bu mart anaları pek bi doğurgan çıktı bende dahil olmak üzere PANCUBEN tebrik ederim canım ...

Nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasın?

Fatoş kız, taksiyle beraber de gidebiliriz aslında Meral'e.

O zaman Meral size korsan taksi göndersin ikinizin belirlediği yere ordan binin direk evinin önünde inersiniz.

geçmiş olsun canım

olci gecmiş olsun
sende veya babasında varmıydı alerji??
bizde henüz adım atamıyoruz sadece ayakta kalabilioruz 5 6 saniye:))

oy maaşallah yerim ben oni

merhaba,
aylincim çok olmadı geleli zaten. Neler kaynatmışsınız diye geçmişe bakıyorum :)

geçmişe bakarsan çıkamazsın hemen dalman lazım konuya
ben oğluşuma kaçıyom hepinizi öptüm

Tamam o zaman, süper, ben binerim, gelir seni alırım, öyle gideriz.
Hava iyi olursa vapurla bilem gidebilliriz, kuzular da deniz havası almış olur.
Tabi önce buluşmanın kesinleşmesi lazım :52:

ŞİMDİ HAVA GÜZELSE VAPUR İSKELESİNDE BULUŞUP GİDİYORUZ YOK HAVA KÖTÜ İSE Kİ SELİNİ RİSKE HİÇ ATAMAM MALUM KURTLU DÖT SÜREKLİ HASTALIĞA AÇIK O ZAMAN DİREK TAKSİYLE KAPIDAN KAPIYA ...

ANLAŞTIK CANIM ,,, KOCALARADA UĞRAŞ OLMAZ İYİ OLUR KENDİ AYAKALRIMIZIN ÜSTÜNDE DURMUŞ OLURUZ

Ohhh aman şekerim allah muhabbetinizi arttırsın ne kıskanıcaz kocanla toparlamışsın anladığım kadarıyla sevindim, daha bi neşeli şeyler yazmaya başlamışsın. hepimiz iyi olalım herkesin arası iyi olsun,hayat çok kısa

Tabi tabi, yağmur ya da soğuk varsa hiç kasmaz taksiyle gider, yarım oyuncak eksik alırız Ben biner, gelir kapdan alırım seni ( de evi bulur muyum ki :26:)
Ayy ben dururum ayaklarımın üstünde de, düşmüyo ki adam yakamdan...

:) burcu al benimkini vur seninkine :) senle bu planı yaparken bi yandan da onu aramaya çalışıyorum ben kendim gideceğim ona göre takılma peşime yap planını diye :)

arkadan bizi takip eden iki pimpirikli olmasın bizi :)

ay kızlar yine full stres depoladım geldim, Aylin yine rehabilite et beni lütfenn
Hep diyorum ya mutfağa girince çocuğa bi haller oluyor deli gibi ağlamaya başlıyor diye, çorbasını koymak için elimden bıraktım bunu, çorba biraz soğumuş azıcık ısıtayım dedim, cezvede ısıtıyorum ki bu feryat figan yine. ben de şarkılar söylüyorum tamam annecim geldim falan diyorum sonra bi döndüm ki sandalyeye tutunup ayağa kalkarken sandalyenin demirine sıkıştırmış elini meğer ondan bağırıyomuş hep öyle ağladığı için de anlayamadım, kızarmıştı epey kuzumun eli. Sonra da tabi o sinir ve ağlamayla hiçbişi yemeden uyudu

evet kızlar hamileyim sevineyim mi üzüleyim mi hala ne olacağı belirsiz bir durum içindeyim ...öğleden önce yazdım kızlara da eşimin kardeşi hala riskli olduğunu düşündüğü kanaati ile beni çok kızdırmıştı...eşime de bu akşam son konuşmamı yapıcam yada o konuyu açarsa söyleyeceğim ...doktorumla konuştum az önce ve bana riskler olduğunu bile söylediler dedim.doktorumda böyle bişey yok sadece son aylarda kontrollerini sıklaştırırız dedi...emziriyorsan kesmem gerektiğini zaten bebeğin 10 aylık olmuş artık ek gıda mama zaten alıyor sütün var mı diye sordu bende azaldı artık geceleri 5 dk bile emmiyor dedim.
Doktorum ayrıca kendi hastalarından 3 ay sonra bile hamile kalan olduğu ve risk oluşturmadığı söyledi bende içim rahat benim ama eşim ve eşimin kızkardeşi nedense bu kanıda dedim içim rahatladı ama nedense sevinç yok içimde kızlar .....
Eşimin kızkardeşine de yazdım bana da hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmez dedi ...siz iyi olun yeter dedi...

Olabilir valla, benimkinde var o potansiyel.
Çok gıcıklık yaparsa, götür o zaman, Fatoş'u da alacaz derim

O zaman ben,Burcu,Fatma,Hasret,Derya,Hande (gerçi haberi yok ama ) olduk,Öznur da gelebilir,başka kim var???

Ayfer de var ama gelir mi ki hamile hamile?

pınara da ulaşalım bence oda gelir ?

Evet evet...

Oyyy kıyamam ben onun minik pamuk eline, geçmiş olsun kuzuma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…