- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.441
canım inan ki bugün sana özelden yazacaktım durumlar nasıl diye ? Eray eşin emirhan ,, mevlam yardımcın olsun senin sağlık sorunun ne aşamada takip ediyor musun ?
şu tablo işi hoşuma gitti bak iyiki paylaştın kardeşimde bir deneme yapmayı düşünüyorum ,,,
burcu ben artık hiç bir şekilde doğru yaşadığımıza inanmıyorum ne yazık ki
örneğin bir dönem tereyağı tü kötü denildi şimdi doktorlarımız saf doğal tereyağını bebeklerimizin mamalarına eklemmemizi tavsiye ediyor ,
kızım ilk doğduğunda annem mama vermeyelim ben bulamaç yapayım dedi eşimde bende nasıl kızdık itiraz ettik ,,, halbuki belkide mamadan daha doğal ve bağırsakları için sadece besleyici ama gel görki inanç ve düşüncelerimiz hep farklılaştı böyle şeyler kötü diyoruz bende anlamadım
bugün hava süper çocukları biraz dışarı çıkırıcam hepiniz öpüldünüz byy
Evet evet, aynen öyle olacak Eray, dualarımız sizinle Ebrucum.
Yasemin rica ederim, ben şimdilik almıyorum ama zibidiler akıllanıp da isteyecekler, o zaman napacaz bilmiyorum.
Aminnnn, ne güzel dilemişsin...
Rın rın rın rınn büyük şeyler olmuş sanırsam ki burada kan kokusu alıyorumBulusunca anlatırsınız artık banane merak ettimmmm..Meralcim iyiyiz dodo da iyi şükür eymencimin parmagını öperim yalarım kıyamam ben ona..Ebru dua et yavrucum Allah sağlık versin bak bunun bir çözümü var ona da şükür, zordur tabi ama anlıyorum sevgilerimi yolluyorummm...
Geliyozmu meral şimdükkkk?
ben geldimmm burcucum yazdığın ii olmuş ben hazır çorba et suyu falan kullanmam hiç ama dediğin gibi mamalara benim de aklım takıldı bu ara kesip süte başlamak istiyodum onu da bu sabah tahlil fln derken doktora sormayı unuttum sizlerde durum ne süte başlayan var mı
bu hazır gıda konusu beni hep tedirgin etmiştir, büyüdüğünde cips, kola, şekerleme v.s. Gibi yiyecekleri yemesini istemiyorum hiç, engellemek zor olacak, bizim yanımızda yemeseler bile ilk fırsatta o yiyeceklerin tadına bakacaklar, geçenlerde bir arkadaşım o gıdalarla ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi dedi, evet ama nasıl..? Damak tadını oluşturduktan sonra o yiyeceklere o kadar düşkün olmaz falan dedi, hiç sanmıyorum ben açıkçası, msg var içlerinde baksanıza, tadına bakacaklar ve hoşlarına gidecek yine yemek isteyecekler, offf içim karardı...
dene sende bakalım belki işe yarar...kendi sağlımı arada unuttum gitti...hiç ilgilenemiyorum o konuyla..baş ağrılarımı ağrı kesicilerle yağlarla falan geçirmeye çalışıyorum kendimce...
Gezdir biraz iyi olur.......
Amin inşallah....
ebru eray için dua ediyorum hep. inşallah bu günler çabuk geçer biran önce dikkatini toplar yavrumcanım hiperactivide ve dikkat eksikliği var oğlumda...
eray da henüz bir değişiklik çok farketmedik..haftaya gittiğimizde tablolar verecek bize...her iyi davranışta gülen yüz,hr kötü davranıştada somurtan yüz yapıştıracakmışız...sonundada gülen yüz çok olursa ödüllendirecekmişiz...sömestır tatilinden sonrada ilaca başlayacakmışız...
çok ileri değilmiş dikkat eksikliği fazla hareketli lmasından kaynaklanıyormuş...yapılan testlere göre zekası çok çok yüksek çıktı..ama bu durumdan dolayı kullanamıyor zekasını...zekasını kullanabilmeyi öğreteceklermiş terapilerde...bakalım işe yarayacakmı bilmiyorum ama her gün dua ediyorum düzelsin diye...
valla bende özledim...azönce çok musaittim emirhan uyuyordu kazen konuyu kapatmış.şimdie uyandı durmuyor...geçmişe baktım çok üzücü şeyler olmuş,,içim sıkıldı..
henüz bişey farkedemedim ben meral daha 4 oldu gidiyoruz...teşhişi tam olarak yeni koyabildiler zaten...haftaya tabla yapmaya başlayacakmışız..belki onların faydası olur...cumartesi gelip gelemeyeceğimi hiç bilmiyorum..söz veremem şimdlik...evdeki durumlar kötü..erayın bu durumu..sürekli özel ilgiye ihtiyacı var,,aynı zamanda eray kendisinin sevilmediğini düşünüyormuş..öz güvenide düşük çıktı....emirhan diş çıkarıyorn huysuzluk tavan yapmış durumda ondada...eşimde yok bir hafta..eğitime gitti bugün öyle işte...şükür yinede beterin berteri var..
içim rahatladı benimde içim içimi yiyodu mamaları düşününce, sağol canımevet.bir paket hero baby kaşık mamasına baktım onda yok..3 pket aptamil mamalara baktım ,onlardada göremedim...aptamil biberon mamasındada göremedim ben ...
Bu hazır gıda konusu beni hep tedirgin etmiştir, büyüdüğünde cips, kola, şekerleme v.s. gibi yiyecekleri yemesini istemiyorum hiç, engellemek zor olacak, bizim yanımızda yemeseler bile ilk fırsatta o yiyeceklerin tadına bakacaklar, geçenlerde bir arkadaşım o gıdalarla ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi dedi, evet ama nasıl..? damak tadını oluşturduktan sonra o yiyeceklere o kadar düşkün olmaz falan dedi, hiç sanmıyorum ben açıkçası, MSG var içlerinde baksanıza, tadına bakacaklar ve hoşlarına gidecek yine yemek isteyecekler, offf içim karardı...
ebru eray için dua ediyorum hep. inşallah bu günler çabuk geçer biran önce dikkatini toplar yavrum
bide meral için dua ediyorum hep eymen yemek yesin diye
içim rahatladı benimde içim içimi yiyodu mamaları düşününce, sağol canım
merak etme sen engellesende dedeler nineler verir zatenbenim yeğenlere babam alıştırdı hep cips kola çikolata güya çocukları sevindirecek peh gelde laf anlat onalara
burcu paylaşımın için sağol ben bu dediklerinin hiçbirini eve sokmuyorum ama sebze meyvedeki hormonu nası engelleyecez o muamma:26:
canım bir yaşındna önce verme dedi doktorum ??
geçengün selin evdeki çerezi bulmuş oturmuş başına bi güzel yemiş ,, ki o dönem ekmeği bile ağzına sokmuyordu ?? Var gerisini sen düşün ,,,
ya ebrucum şu düşme ve zedelenme meselesi takıldı kafama ,,,
az önce eve çıktım selin yine koltuktan tutunurken yere amış kendini ters kafa üstü düşmüş ,
Emeklerken gözümün önünde gitti kapıya çarptı kafasını
Sonra oyuncağı sallarken gözüne vurdu
Başka bi oyuncağı kafasına vurdu
En sonunda delirdim anneme verdim uyut şunu ( benim kucağımda asla uyumaz ) kurtulsun kalktığında da gözünün önünden ayırma diye ama ne yapabiliriz ki off off üzüldüm şimdi yaa(
canım sen iyi olacaksın ki çocuklarına ve ailene iyi bakabilesin ,, dikkat et kendine canım ..
ben geldimmm burcucum yazdığın ii olmuş ben hazır çorba et suyu falan kullanmam hiç ama dediğin gibi mamalara benim de aklım takıldı bu ara kesip süte başlamak istiyodum onu da bu sabah tahlil fln derken doktora sormayı unuttum sizlerde durum ne süte başlayan var mı
merhaba:26::44:Merhaba....
merhaba:26::44:
seninle daha önce yazıştıkmı diye düşünüyorumNe düşünüyorsun?
ebru eray için dua ediyorum hep. inşallah bu günler çabuk geçer biran önce dikkatini toplar yavrum
bide meral için dua ediyorum hep eymen yemek yesin diye
içim rahatladı benimde içim içimi yiyodu mamaları düşününce, sağol canım
merak etme sen engellesende dedeler nineler verir zatenbenim yeğenlere babam alıştırdı hep cips kola çikolata güya çocukları sevindirecek peh gelde laf anlat onalara
burcu paylaşımın için sağol ben bu dediklerinin hiçbirini eve sokmuyorum ama sebze meyvedeki hormonu nası engelleyecez o muamma:26:
ay bugün yazamıyorum bi türlü
Fatmacım çok geçmiş olsun cnm yaa, kıyamam ben fıstığa(
Ebrucum kusura bakmak ne demek, aşkolsun, kalpler bir olsun yeter
Derya şu an için kesin bişi diyemiyorum, hevesim kırıldı desem yeridir. yarın yine konuşuruz bu durumu cnm
Eymenin eli için geçmiş olsun diyen herkese teşkürler, geçti bile zaten şükür:))
canlar merhabalar , ebrucum gecmiş olsun bizim bir tanıdıgımızn durumuda eray ın durumu gibiydi su an o cocuk hacettepe tıp da okuyor üzülme yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?