2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hazır gıda konusu beni hep tedirgin etmiştir, büyüdüğünde cips, kola, şekerleme v.s. gibi yiyecekleri yemesini istemiyorum hiç, engellemek zor olacak, bizim yanımızda yemeseler bile ilk fırsatta o yiyeceklerin tadına bakacaklar, geçenlerde bir arkadaşım o gıdalarla ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi dedi, evet ama nasıl..? damak tadını oluşturduktan sonra o yiyeceklere o kadar düşkün olmaz falan dedi, hiç sanmıyorum ben açıkçası, MSG var içlerinde baksanıza, tadına bakacaklar ve hoşlarına gidecek yine yemek isteyecekler, offf içim karardı...

dene sende bakalım belki işe yarar...kendi sağlımı arada unuttum gitti...hiç ilgilenemiyorum o konuyla..baş ağrılarımı ağrı kesicilerle yağlarla falan geçirmeye çalışıyorum kendimce...
bugün hava süper çocukları biraz dışarı çıkırıcam hepiniz öpüldünüz byy

gezdir biraz iyi olur.......

Evet evet, aynen öyle olacak Eray, dualarımız sizinle Ebrucum.

Yasemin rica ederim, ben şimdilik almıyorum ama zibidiler akıllanıp da isteyecekler, o zaman napacaz bilmiyorum.

Aminnnn, ne güzel dilemişsin...

amin inşallah....

tab, bende şükrediyorum ...etrafımda benden daha zor durumda olan anne babalar var..onlar aklıma geliyor..benimkide dertmi onlarınkinin yanında diyorum..Allah asılk onlara yardımcı olsun diyorum sonra..halime şükrediyorum...çözülmeyecek bişey değil sonuçta ama işyte çok uzun sürüyor tedavisi ve çok sabır istiyor..

canım bir yaşındna önce verme dedi doktorum ??

geçengün selin evdeki çerezi bulmuş oturmuş başına bi güzel yemiş ,, ki o dönem ekmeği bile ağzına sokmuyordu ?? Var gerisini sen düşün ,,,

ya ebrucum şu düşme ve zedelenme meselesi takıldı kafama ,,,

az önce eve çıktım selin yine koltuktan tutunurken yere amış kendini ters kafa üstü düşmüş ,
Emeklerken gözümün önünde gitti kapıya çarptı kafasını
Sonra oyuncağı sallarken gözüne vurdu
Başka bi oyuncağı kafasına vurdu

En sonunda delirdim anneme verdim uyut şunu ( benim kucağımda asla uyumaz ) kurtulsun kalktığında da gözünün önünden ayırma diye ama ne yapabiliriz ki off off üzüldüm şimdi yaa (

canım sen iyi olacaksın ki çocuklarına ve ailene iyi bakabilesin ,, dikkat et kendine canım ..

ebru eray için dua ediyorum hep. inşallah bu günler çabuk geçer biran önce dikkatini toplar yavrum
bide meral için dua ediyorum hep eymen yemek yesin diye

evet.bir paket hero baby kaşık mamasına baktım onda yok..3 pket aptamil mamalara baktım ,onlardada göremedim...aptamil biberon mamasındada göremedim ben ...
içim rahatladı benimde içim içimi yiyodu mamaları düşününce, sağol canım

merak etme sen engellesende dedeler nineler verir zaten benim yeğenlere babam alıştırdı hep cips kola çikolata güya çocukları sevindirecek peh gelde laf anlat onalara
burcu paylaşımın için sağol ben bu dediklerinin hiçbirini eve sokmuyorum ama sebze meyvedeki hormonu nası engelleyecez o muamma:26:

ay bugün yazamıyorum bi türlü

Fatmacım çok geçmiş olsun cnm yaa, kıyamam ben fıstığa(

Ebrucum kusura bakmak ne demek, aşkolsun, kalpler bir olsun yeter

Derya şu an için kesin bişi diyemiyorum, hevesim kırıldı desem yeridir. yarın yine konuşuruz bu durumu cnm

Eymenin eli için geçmiş olsun diyen herkese teşkürler, geçti bile zaten şükür:))

ewet katılıyorum çocuklardan önce nene dedeleri eğitmemiz gerek eserin babası da torunlarına kendisini daha çok sevsinler die hep abur cubur alır tabi onlar da ağlar dede dede die hoşuna gidiyo adamın bi ara küçük torun hastaydı benim haberim yok dede almış getirmiş yemek vakti bişeyler yedireyim dedim çocuğa kayınpeder dedi ki dondurma ver sen dedim önce yemek yeseydi yok ver dondurma sonra yesin dedi peki dedim tam o sırada kaynım aradı esin yemek yemedi yediriver bide hasta dondurma isterse verme gerçi biz babama söyledik dedi düşünün artık

YA canım okadar takılma...her düşende olacak diye bişey yok tabi...benim oğlum un herşeyinden belliydi aslında bebekkende..çok erken yürüdü zaten..böyle çoçukların fiziksel hareketl,iği önde gidermiş..yani yürümeleri vs..gibi şeyler erken olurmuş..konuşmaları flan geç olurmuş...hareketliliklerinden dolayı dikkat etmedikleri için geç konuşurlarmış..öyle bişey olsa aşağı yukarı tahmin edersin....normal dışı şeyleri farkedersin merak etme...ben farketmiştim daha önce ama sindiremiyor insan kolay kolay...tabi fazla düşürmemeye dikkat etmek lazım ozellikle yüksek yerlerden..bu dönemleri hareketli dönemler..emirhanda öyle sıralıyor artık ,sehbaden koltuğa koltuktan sehbaya tutunarak geçiyor ...yürütecede binmiyor artık...emirhanda arada kafasını vuruyor..düşüyor...olaçak o kadar...

canım sen iyi olacaksın ki çocuklarına ve ailene iyi bakabilesin ,, dikkat et kendine canım ..

ben daha inek sütüne başlamadım,anne sütü veriyom hala

sağol canımmmm....meral ve eymen icin bende dua ediyorum bilirim yemeyen çoçuğun ne demek olduğunu....bendede var bitane ondan...

canım eymenime ne oldukaçırdım ben sanırım..geçmiş olsun...

canlar merhabalar , ebrucum gecmiş olsun bizim bir tanıdıgımızn durumuda eray ın durumu gibiydi su an o cocuk hacettepe tıp da okuyor üzülme yani )

inşallah bizimkide öyle olur...

Ogrendim neler oldugunu tek bi sey sölicem: uc gunluk dunya ne gerek var kalp kırmaya...
Meral hevesini ne diye kaçırıyosun olur böyle şeylerr insan olan heryerde bi sorun çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…