2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haha Eymen için dua edenlerden Allah razı olsun ne dyeyim, elbet birimizden birinin duası kabul olur bi gün di mi

Ebrucum Eymen dün elini sıkıştırmıştı cnm sandalyede, bişi olmadı çok şükür

Deryacım doğru diyosun da, tüm muhabbet buluşma olayıla patlak verdi ve cnm çok sıkıldı bu duruma. neyse bakıcaz,şimdik düşünmeyeyim. yarın konuşuruz

saol canım ,, sen haberdar et bize cumartesi hakkında bilgilendirrisin sanırım aylin engellendi telefonuda kapalı mı bilmiyorum ona nasıl ulaşacağız ?

saol canım ilgilendiğin için,,, ebru birde güzel tarafından bak çok şükür eray çok zeki bir çocuk sende bununla ilgilenebiliyrosun ,, düşün ya durumun olmasa veya eray çok zeki değilde gelişim geriliği yaşasa ,, dimi bunlarlada mücadele veren ailelr hatat bişi yapamayan ailelr var ,,

sen şuan bir prof anensi adayısın farkında mısın belki bilim adamı oalcak kuzum :):) tamam selini eraya vermeye karar verdim :) yaşı başıda uyuyor ebruyuda çok severim zaten :) iyi kayınvalide olur aralarında yaş farkı var böylece yaşlı durmaz çıtır olur anlaştık dimi ebru kertelim beşiği :) emirhanda kayın olsun :)

sende bi alemsin demeyin seviyroum ben bu espiriyi :)

Şşşşttt

Hmmmsss çok tanınan bir nickim var galiba

Çok tanınan bir şirinen var desek :)

afiyet bal şeker olsun kuzuma mertin uykusu gelince yapıyo o sakarlıkları,bende hemen yatırıyom

kızlar ben çıkıyorum şimdilik emrihan durmuyor..bugün çok işim yok çoçuklardan fırsat bulursam girerim yine..kendinize vebebişlere iyi bakın...
güle güle

öfff deli gibi gelesim var ama gelemem eseri aradım çemkirdi yine üfff en sondada ne halin varsa gör dedi ki bu ii bişe diil
idil bilge seni gözüm biyerden ısırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…