- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.461
seninle daha önce yazıştıkmı diye düşünüyorumyoksa yenimi katıldın aramıza:44:
İdil_Bilge, hoşgeldin, ben seni tanıyorum sanırsam :))
İdil_Bilge'yi ben de tanıyorum
ay bugün yazamıyorum bi türlü
Fatmacım çok geçmiş olsun cnm yaa, kıyamam ben fıstığa(
Ebrucum kusura bakmak ne demek, aşkolsun, kalpler bir olsun yeter
Derya şu an için kesin bişi diyemiyorum, hevesim kırıldı desem yeridir. yarın yine konuşuruz bu durumu cnm
Eymenin eli için geçmiş olsun diyen herkese teşkürler, geçti bile zaten şükür:))
YA canım okadar takılma...her düşende olacak diye bişey yok tabi...benim oğlum un herşeyinden belliydi aslında bebekkende..çok erken yürüdü zaten..böyle çoçukların fiziksel hareketl,iği önde gidermiş..yani yürümeleri vs..gibi şeyler erken olurmuş..konuşmaları flan geç olurmuş...hareketliliklerinden dolayı dikkat etmedikleri için geç konuşurlarmış..öyle bişey olsa aşağı yukarı tahmin edersin....normal dışı şeyleri farkedersin merak etme...ben farketmiştim daha önce ama sindiremiyor insan kolay kolay...tabi fazla düşürmemeye dikkat etmek lazım ozellikle yüksek yerlerden..bu dönemleri hareketli dönemler..emirhanda öyle sıralıyor artık ,sehbaden koltuğa koltuktan sehbaya tutunarak geçiyor ...yürütecede binmiyor artık...emirhanda arada kafasını vuruyor..düşüyor...olaçak o kadar...
Hmmmsss çok tanınan bir nickim var galiba
Esiiiinnn,
Gel gel gel, hadi gel, luufen geeelll
haha Eymen için dua edenlerden Allah razı olsun ne dyeyim, elbet birimizden birinin duası kabul olur bi gün di mi
Ebrucum Eymen dün elini sıkıştırmıştı cnm sandalyede, bişi olmadı çok şükür
Deryacım doğru diyosun da, tüm muhabbet buluşma olayıla patlak verdi ve cnm çok sıkıldı bu duruma. neyse bakıcaz,şimdik düşünmeyeyim. yarın konuşuruz
Hmmmsss çok tanınan bir nickim var galiba
Şşşşttt
Çok tanınan bir şirinen var desek :)
afiyet bal şeker olsun kuzumacanım bir yaşındna önce verme dedi doktorum ??
geçengün selin evdeki çerezi bulmuş oturmuş başına bi güzel yemiş ,, ki o dönem ekmeği bile ağzına sokmuyordu ?? Var gerisini sen düşün ,,,
ya ebrucum şu düşme ve zedelenme meselesi takıldı kafama ,,,
az önce eve çıktım selin yine koltuktan tutunurken yere amış kendini ters kafa üstü düşmüş ,
Emeklerken gözümün önünde gitti kapıya çarptı kafasını
Sonra oyuncağı sallarken gözüne vurdu
Başka bi oyuncağı kafasına vurdu
En sonunda delirdim anneme verdim uyut şunu ( benim kucağımda asla uyumaz ) kurtulsun kalktığında da gözünün önünden ayırma diye ama ne yapabiliriz ki off off üzüldüm şimdi yaa(
ewet katılıyorum çocuklardan önce nene dedeleri eğitmemiz gerek eserin babası da torunlarına kendisini daha çok sevsinler die hep abur cubur alır tabi onlar da ağlar dede dede die hoşuna gidiyo adamın bi ara küçük torun hastaydı benim haberim yok dede almış getirmiş yemek vakti bişeyler yedireyim dedim çocuğa kayınpeder dedi ki dondurma ver sen dedim önce yemek yeseydi yok ver dondurma sonra yesin dedi peki dedim tam o sırada kaynım aradı esin yemek yemedi yediriver bide hasta dondurma isterse verme gerçi biz babama söyledik dedi düşünün artık
güle gülekızlar ben çıkıyorum şimdilik emrihan durmuyor..bugün çok işim yok çoçuklardan fırsat bulursam girerim yine..kendinize vebebişlere iyi bakın...
öfff deli gibi gelesim var ama gelemem eseri aradım çemkirdi yine üfff en sondada ne halin varsa gör dedi ki bu ii bişe diil
idil bilge seni gözüm biyerden ısırıyo
evet, o çooook popüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?