- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.481
aha meralin içine fatma kaçmış :) kıs ben yapıyordum o mikserlikleri ya :) karıştırma bi kızı bin kişi ister bi kişi alır ben gülşana 3. çocuğumu veririm ( hani 40 ımdna sonra doğuracağım zilli varya onu ) onu da kırmam merak etme tatlım :)Gülşannn Fatma seni sattı, baksana hemen Mertten başka damat bulma yoluna gitmiş bile
yeni nickin hayırlı olsun.....
Hmmmsss... Yok yok sormayacağım...
Gülşannn Fatma seni sattı, baksana hemen Mertten başka damat bulma yoluna gitmiş bile
beynim resmen zonkluyorr
neyi sormayacaksın?
yine noluyooo
İvit, ivittt
Hava çok güzel, Eymen'imi bi parka götürsene, hem sen de hava almış olursun...
Ben yeni üyeyim.... Sabah ki olaylar esnasında Bosna dan özür diledim diye ceza alan biri değilim.
merhaba canimserap senem merhaba
Esin kim???????
Burcucum walla parka gidecek durumda bile değilim. beynim zonkluyor, hap aldım şimdi inşallah hafifletir hemen. gözlerim ağrıdan kan çanağına döndü şu an
serap senem merhaba
Esin kim???????
sende mart annesisin değilmi,polis eşiymişsin,bende polisim hoşgeldin hep laf attım sana ama hiç cvp alamıdm şimdiye kadarmerhaba canim
aylin mi o da kimHepkaravana :)
Hay Allah, geçmiş olsun canımcım...
Ben cumartesi öperim seni geçer dicem ama daha çok var, inşallah hemen geçer.
Ama ben yine de öperim cumartesi
Gülşan'ın içine Aylin kaçmış
sende mart annesisin değilmi,polis eşiymişsin,bende polisim hoşgeldin hep laf attım sana ama hiç cvp alamıdm şimdiye kadarmerhaba canim
aylin mi o da kimHepkaravana :)
Hay Allah, geçmiş olsun canımcım...
Ben cumartesi öperim seni geçer dicem ama daha çok var, inşallah hemen geçer.
Ama ben yine de öperim cumartesi
Gülşan'ın içine Aylin kaçmış
yeni olman bizi bu kadar tanımam da enterasan geldi neyse ozaman hoşgeldin tanıtmadın kendini bize ...o yüzden ACABA mı? dedim
fatma selin bizim gelinimizlaf ağızdan bikere çıkar gelir kaçırırız görürsün
kız idil Allah canın almasın senin
ha şöyle hizaya girin bakeemeyvah sen polistin dimi derdimi kadı da anlamaz durumu olur tamam ebru sana ikinci kızı doğuruum bende :)):
çok yanar döner gördüm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?