2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşannn Fatma seni sattı, baksana hemen Mertten başka damat bulma yoluna gitmiş bile
aha meralin içine fatma kaçmış :) kıs ben yapıyordum o mikserlikleri ya :) karıştırma bi kızı bin kişi ister bi kişi alır ben gülşana 3. çocuğumu veririm ( hani 40 ımdna sonra doğuracağım zilli varya onu ) onu da kırmam merak etme tatlım :)

fatma selin bizim gelinimiz laf ağızdan bikere çıkar gelir kaçırırız görürsün
kız idil Allah canın almasın senin

Son düzenleme:
Burcucum walla parka gidecek durumda bile değilim. beynim zonkluyor, hap aldım şimdi inşallah hafifletir hemen. gözlerim ağrıdan kan çanağına döndü şu an

Hepkaravana :)

Burcucum walla parka gidecek durumda bile değilim. beynim zonkluyor, hap aldım şimdi inşallah hafifletir hemen. gözlerim ağrıdan kan çanağına döndü şu an

Hay Allah, geçmiş olsun canımcım...
Ben cumartesi öperim seni geçer dicem ama daha çok var, inşallah hemen geçer.
Ama ben yine de öperim cumartesi

serap senem merhaba

Gülşan'ın içine Aylin kaçmış

sende mart annesisin değilmi,polis eşiymişsin,bende polisim hoşgeldin hep laf attım sana ama hiç cvp alamıdm şimdiye kadar

aylin mi o da kim

sende mart annesisin değilmi,polis eşiymişsin,bende polisim hoşgeldin hep laf attım sana ama hiç cvp alamıdm şimdiye kadar

aylin mi o da kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…