2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben yokken forumu karıştırmayın demedim mi size. Akıllı uslu oturun.

Meral sen bana yakınsın, bende sana gelmeyi çok isterdim... Ama her zaman ki gibi bir bahanem var. Bu sefer ki çok güzel bahane. 2 yıldır TR'ye gelmeyen ablam minik yiğenim Ela ile birlikte 3 haftalık izne geliyor. Sabah 9:30 da burada olacaklar. Biz de minik kızımla Teyzesiyle kuzenini karşılamaya hava alanına gideceğiz.

gözün aydın canım Allah kavuştursun

selam canolarr....sabahki konuyu ögrendim..maalesef topiğimizde böyle can sıkıcı bi durum yaşansın istemezdim...sadece konuyla ilgili tek yorumum şudur...
cinselliğin 2010 mart anneleri adı altında böyle alalade bi dil ve uslupla iğrencliğe kaçıcak biçimde konuşulması taraftarı değilim...!!

bu arada kızımın playscoll ilk arabasını aldıkkk

Hosgeldiiiinnnn
Hangi ilde oturuyorsunuz?

benim oğlumun adıda mert,benim adım gülşan,mardindeyiz biz,siz nerdesiniz çalışıyomusun
su an afyondayiz.benim adimda serap senem oglumun adi hasan mert.maalesef calismiyorum boyum kisa olmadii halde ve polis cocugu olmama ragmen 98 nisan polislik sinavinda elendim.polis olmayi cok ama cok istemistim olmadi.esimle evlendim.ne guzel polismissiniz.mardin zordur biz dogu gorevini vanda yaptik canim.allah yardimciniz olsun.

hayırlı olsun ebru güle güle kullansın kuzum

Hoşgeldin canım, aman oyuncak almaktan falanda bahsetme, alan var alamayan var, bu konu da çok önemli biliyorsun, cinsellik kadar maddi içerikli şeylerde (alışveriş v.s.) yazmayalım bundan sonra...!

her şerde bi hayır vardır ben bazen merti özleyince işten istifa etmeyi düşünüyorum ama geleceğini düşünerek vazgeçiyorum. iş yoğunluğu açısından mardin iyi ama iklim koşulları,hastane alışveriş büyük sıkıntı burda sende bilirsin doğu görevinden... Allaha şükür diyorum yinede

saat 3:30 oldu ama çıkamıyorum çünkü korumaların biri ayağını kırdı eve gitti,diğeri patronun eşini suriyeye götürdü,makam arabasının lastiği patladı şoförde onu tamire götürdü, patronu korumak bana kaldı,üstelik tabancam evde kalmış

oyle canim kismet degilmis.sakin dusunme istifayi eminim rahat edecegin gunler gelir sabret canim.ewet bilmezmiyim mardin dahada kötudur eminim.sayili gunler geciyor allah saglik versin canim.

ay canım geçmiş olsun..dün emirhana çekmeceye sıkıştırdı..bizede bişey olmadı...

:)))
aldım gitti,,,selinden güzel gelin,,senden hoş dünürmü bulaçağım sanki....:)))))))))))
aslında dediğin gibi...hem 6 yaş güzel oluyor eşler arasında...erkeğin olgun olması lazım zaten biraz bence... :))))

Ne düşünüyorsun?

hoşgeldin kızzz

ebru biz ilk arabamı kullanamıyoruz siz kullanabildiniz mi çok hızlı gidiyo yetişemiyo düşüyo öyle oluncada bıkıp emeklemeye başladı
bu arada tahlil sonuçlarını aldım şükürler olsun ki hiçbişeyi yok kuzumun fakir doyuracam demiştim hafta sonu yapayım bişiler

Gülşan, valla korkuttun beni, demek tabancan evde kalmış, demek normalde yanında oluyor, anammmm :18:
Şaka bi yana, seni şöyle silahınla ve karizmanla görmeyi çok isterim
valla, maaşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…