- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.501
ewet canim. esim emniyet amiri. ama ilkkez goruyorum bana laf attiginisende mart annesisin değilmi,polis eşiymişsin,bende polisim hoşgeldin hep laf attım sana ama hiç cvp alamıdm şimdiye kadar
aylin mi o da kim
ben yokken forumu karıştırmayın demedim mi size. Akıllı uslu oturun.
Meral sen bana yakınsın, bende sana gelmeyi çok isterdim... Ama her zaman ki gibi bir bahanem var. Bu sefer ki çok güzel bahane. 2 yıldır TR'ye gelmeyen ablam minik yiğenim Ela ile birlikte 3 haftalık izne geliyor. Sabah 9:30 da burada olacaklar. Biz de minik kızımla Teyzesiyle kuzenini karşılamaya hava alanına gideceğiz.
hosbulduk canim.ben gerci hap burdaydim ama.sende hosgeldin.Serapsenem,
Hoşgeldin
ewet canim. esim emniyet amiri. ama ilkkez goruyorum bana laf attiginiewet canim 9 mart dogumlu yakisikli bir erkegim var.oglumun adida mert.
gözün aydın canım Allah kavuştursun
ewet canim. esim emniyet amiri. ama ilkkez goruyorum bana laf attiginiewet canim 9 mart dogumlu yakisikli bir erkegim var.oglumun adida mert.
hosbulduk canim.ben gerci hap burdaydim ama.sende hosgeldin.
Hosgeldiiiinnnn
Hangi ilde oturuyorsunuz?
su an afyondayiz.benim adimda serap senem oglumun adi hasan mert.maalesef calismiyorum boyum kisa olmadii halde ve polis cocugu olmama ragmen 98 nisan polislik sinavinda elendim.polis olmayi cok ama cok istemistim olmadi.esimle evlendim.ne guzel polismissiniz.mardin zordur biz dogu gorevini vanda yaptik canim.allah yardimciniz olsun.benim oğlumun adıda mert,benim adım gülşan,mardindeyiz biz,siz nerdesiniz çalışıyomusun
selam canolarr....sabahki konuyu ögrendim..maalesef topiğimizde böyle can sıkıcı bi durum yaşansın istemezdim...sadece konuyla ilgili tek yorumum şudur...
cinselliğin 2010 mart anneleri adı altında böyle alalade bi dil ve uslupla iğrencliğe kaçıcak biçimde konuşulması taraftarı değilim...!!
bu arada kızımın playscoll ilk arabasını aldıkkk
selam canolarr....sabahki konuyu ögrendim..maalesef topiğimizde böyle can sıkıcı bi durum yaşansın istemezdim...sadece konuyla ilgili tek yorumum şudur...
cinselliğin 2010 mart anneleri adı altında böyle alalade bi dil ve uslupla iğrencliğe kaçıcak biçimde konuşulması taraftarı değilim...!!
bu arada kızımın playscoll ilk arabasını aldıkkk
su an afyondayiz.benim adimda serap senem oglumun adi hasan mert.maalesef calismiyorum boyum kisa olmadii halde ve polis cocugu olmama ragmen 98 nisan polislik sinavinda elendim.polis olmayi cok ama cok istemistim olmadi.esimle evlendim.ne guzel polismissiniz.mardin zordur biz dogu gorevini vanda yaptik canim.allah yardimciniz olsun.
oyle canim kismet degilmis.sakin dusunme istifayi eminim rahat edecegin gunler gelir sabret canim.ewet bilmezmiyim mardin dahada kötudur eminim.sayili gunler geciyor allah saglik versin canim.her şerde bi hayır vardır ben bazen merti özleyince işten istifa etmeyi düşünüyorum ama geleceğini düşünerek vazgeçiyorum. iş yoğunluğu açısından mardin iyi ama iklim koşulları,hastane alışveriş büyük sıkıntı burda sende bilirsin doğu görevinden... Allaha şükür diyorum yinede
haha Eymen için dua edenlerden Allah razı olsun ne dyeyim, elbet birimizden birinin duası kabul olur bi gün di mi
Ebrucum Eymen dün elini sıkıştırmıştı cnm sandalyede, bişi olmadı çok şükür
Deryacım doğru diyosun da, tüm muhabbet buluşma olayıla patlak verdi ve cnm çok sıkıldı bu duruma. neyse bakıcaz,şimdik düşünmeyeyim. yarın konuşuruz
saol canım ,, sen haberdar et bize cumartesi hakkında bilgilendirrisin sanırım aylin engellendi telefonuda kapalı mı bilmiyorum ona nasıl ulaşacağız ?
saol canım ilgilendiğin için,,, ebru birde güzel tarafından bak çok şükür eray çok zeki bir çocuk sende bununla ilgilenebiliyrosun ,, düşün ya durumun olmasa veya eray çok zeki değilde gelişim geriliği yaşasa ,, dimi bunlarlada mücadele veren ailelr hatat bişi yapamayan ailelr var ,,
sen şuan bir prof anensi adayısın farkında mısın belki bilim adamı oalcak kuzum :):) tamam selini eraya vermeye karar verdim :) yaşı başıda uyuyor ebruyuda çok severim zaten :) iyi kayınvalide olur aralarında yaş farkı var böylece yaşlı durmaz çıtır olur anlaştık dimi ebru kertelim beşiği :) emirhanda kayın olsun :)
sende bi alemsin demeyin seviyroum ben bu espiriyi :)
Ne düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?