2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esincim çok sevindim, gözün aydın, maaşallah güzel gözlü kuzuma...
İlk arabamı henüz sevmedi Doruk, daha da sevmez bence, hiç ilgilenmiyor, tv sehpasına tırmanmak daha cazip onun için :)

TV'nin acilen duvara astırılması lazım, Allah korusun :18:

idil bilge de gitmiş, deşifre ettiniz garibi

Esrincim ulaşılması gerewkenler arasında aklımdaydın cnm, gelemeyecek olmana üzüldüm ama ablanın gelecek olması çok güzel. gözünaydın cnm

çok sevindim canım tahlillerin temiz çıkmasına, arada mertinde tembelliği tutuyo böyle emeklemek kolayına geliyor

Hoşgeldin canım, aman oyuncak almaktan falanda bahsetme, alan var alamayan var, bu konu da çok önemli biliyorsun, cinsellik kadar maddi içerikli şeylerde (alışveriş v.s.) yazmayalım bundan sonra...!
gardını alıp savunmaya geçişinden anlaşışacagı üzere sende varsın konunun içinde anlaşılan..söylediklerimi biraz mantıklıca düşünüp kavrayabilseydin ne demek istediğimi anlayabilir.,konuyu da başka tarafından tutup iğnelemeye çalışmazdın..
şahsa özel hiçbi taş olmadıgını anlayıp olaya genlden baktıgımı görememişsin..
anlayan anladı ne demek istediğimi..
anlamayana ne sözüm var ne de4 ikinci defa acıklamaya niyetim...

hayırlı olsun ebru güle güle kullansın kuzum

tesekkür ederim teyzesii...

Ebrucum, Yasemin'in onu sana kötü niyetle yazdığını hiç sanmıyorum, alınma nolur.

Ve lütfen artık girmeyelim bu konulara, bugün herkes çok üzüldü, yeniden başlamayalım, içimizde şuraya dair kalan iyi şeyleri yıkıp geçmeyelim. Bunları asla sana yazmıyorum, sakın üstüne alınma, sadece yersiz ateşlenen bir fitilin ortalığı daha fazla kasıp kavurmamasını, sapasağlam olduğunu düşündüğümüz dostluklarımızı bir anda yok etmemesini istediğim için yazıyorum.
Birbirinden hoşlanmayan insanlar karşılıklı yazışmayacak zaten artık, bırak sen içinde olma, seni seviyorum ve öpüyorum.

bikere selin benim gelinim, fatmaya sor istersen

Gülşan, valla korkuttun beni, demek tabancan evde kalmış, demek normalde yanında oluyor, anammmm :18:
Şaka bi yana, seni şöyle silahınla ve karizmanla görmeyi çok isterim
valla, maaşallah...
ne karizma ama şişko göbüşümle şaka bi yana üniforma bana çok yakışır ,şuan sivilim:82:
ebuşum biz bu konuyu kapattık canım boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın nolur

Ben kendime atılmış bir taş olarak algılamadım hiç, bu açıdan da bir düşüneyim en iyisi, senin kadar mantıklı bakamıyorum olaylara haklısın, sadece arkadaşça bir uyarıydı, ince bir espriydi, sen değil başkası yazsa yine aynı şeyi yazardım ve yazacağımda... Sende birkez daha düşün istersen, tartışma yaratmadan önce.. Sevgiler..

Gülşan kız, yollasan ya öyle bi fotonu, gözümüz karizma görse

bişey soracam aşağıda mor renkli bir nick var, kırmızı renk pro kartlı mor renk ne oliiiiyyy merak ettim:44:

Size doyum olmaz ama evde bir kuzu var ki ona hiç doyum olmaz
E haliyle Burcu kaçar, öpüyorum hepinizi, huzurlu sohbetler, iyi akşamlar :80:

Gülşan kız, yollasan ya öyle bi fotonu, gözümüz karizma görse

lap topu sattık yenisi gelmedi daha, işteki bilgisayarda üniformalı resmim yok hımm,haftaya koyarım bi resim yada evde üniforma giyer yeni bi resim çekerim sizee,tabi hala oluyorsa bana

bencede bu konuyu kapatın hadi nolurr,,, ikinizde birbirinizi yanlış anladınız bence ???

yeni tartışma başlatalım kim kimin gelini :):)

şimdi selin gülşanın gelini ,, yapacağım ikinci kızda erayın gelini ama bakın aeraya kesin bi kız doğuracağım olmaz böyel bi zeka kaçırılmamalı :):)

esin dün getrdi babası daha monte etmedik parcalarını..bilmiorum inşallah oynar..
cok sevindim canım tahlillere..gecmiş ola ceme..

tek yorum yaptım burcuccum onuda isteyen istediği gibi anlar..kimsenin gocunmaası acısından yapmadım bu yorumu..
bende seviyorum seni ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…