- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
- 643
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.521
saat 3:30 oldu ama çıkamıyorumçünkü korumaların biri ayağını kırdı eve gitti,diğeri patronun eşini suriyeye götürdü,makam arabasının lastiği patladı şoförde onu tamire götürdü, patronu korumak bana kaldı,üstelik tabancam evde kalmış
ebru biz ilk arabamı kullanamıyoruz siz kullanabildiniz mi çok hızlı gidiyo yetişemiyo düşüyo öyle oluncada bıkıp emeklemeye başladı
bu arada tahlil sonuçlarını aldım şükürler olsun ki hiçbişeyi yok kuzumun fakir doyuracam demiştim hafta sonu yapayım bişiler
ebru biz ilk arabamı kullanamıyoruz siz kullanabildiniz mi çok hızlı gidiyo yetişemiyo düşüyo öyle oluncada bıkıp emeklemeye başladı
bu arada tahlil sonuçlarını aldım şükürler olsun ki hiçbişeyi yok kuzumun fakir doyuracam demiştim hafta sonu yapayım bişiler
gardını alıp savunmaya geçişinden anlaşışacagı üzere sende varsın konunun içinde anlaşılan..söylediklerimi biraz mantıklıca düşünüp kavrayabilseydin ne demek istediğimi anlayabilir.,konuyu da başka tarafından tutup iğnelemeye çalışmazdın..Hoşgeldin canım, aman oyuncak almaktan falanda bahsetme, alan var alamayan var, bu konu da çok önemli biliyorsun, cinsellik kadar maddi içerikli şeylerde (alışveriş v.s.) yazmayalım bundan sonra...!
hayırlı olsun ebru güle güle kullansın kuzum
gardını alıp savunmaya geçişinden anlaşışacagı üzere sende varsın konunun içinde anlaşılan..söylediklerimi biraz mantıklıca düşünüp kavrayabilseydin ne demek istediğimi anlayabilir.,konuyu da başka tarafından tutup iğnelemeye çalışmazdın..
şahsa özel hiçbi taş olmadıgını anlayıp olaya genlden baktıgımı görememişsin..
anlayan anladı ne demek istediğimi..
anlamayana ne sözüm var ne de4 ikinci defa acıklamaya niyetim...
tesekkür ederim teyzesii...
bikere selin benim gelinim, fatmaya sor istersenay canım geçmiş olsun..dün emirhana çekmeceye sıkıştırdı..bizede bişey olmadı...
:)))
aldım gitti,,,selinden güzel gelin,,senden hoş dünürmü bulaçağım sanki....:)))))))))))
aslında dediğin gibi...hem 6 yaş güzel oluyor eşler arasında...erkeğin olgun olması lazım zaten biraz bence... :))))
hoşgeldin kızzz
ne karizma ama şişko göbüşümleGülşan, valla korkuttun beni, demek tabancan evde kalmış, demek normalde yanında oluyor, anammmm :18:
Şaka bi yana, seni şöyle silahınla ve karizmanla görmeyi çok isterim valla, maaşallah...
ebuşum biz bu konuyu kapattık canım boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın nolurgardını alıp savunmaya geçişinden anlaşışacagı üzere sende varsın konunun içinde anlaşılan..söylediklerimi biraz mantıklıca düşünüp kavrayabilseydin ne demek istediğimi anlayabilir.,konuyu da başka tarafından tutup iğnelemeye çalışmazdın..
tesekkür ederim teyzesii...
gardını alıp savunmaya geçişinden anlaşışacagı üzere sende varsın konunun içinde anlaşılan..söylediklerimi biraz mantıklıca düşünüp kavrayabilseydin ne demek istediğimi anlayabilir.,konuyu da başka tarafından tutup iğnelemeye çalışmazdın..
bikere selin benim gelinim, fatmaya sor istersen
ne karizma ama şişko göbüşümleşaka bi yana üniforma bana çok yakışır ,şuan sivilim:82:
ebuşum biz bu konuyu kapattık canım boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın nolur
Gülşan kız, yollasan ya öyle bi fotonu, gözümüz karizma görse
Size doyum olmaz ama evde bir kuzu var ki ona hiç doyum olmaz
E haliyle Burcu kaçar, öpüyorum hepinizi, huzurlu sohbetler, iyi akşamlar :80:
bikere selin benim gelinim, fatmaya sor istersen
ne karizma ama şişko göbüşümleşaka bi yana üniforma bana çok yakışır ,şuan sivilim:82:
ebuşum biz bu konuyu kapattık canım boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın nolur
esin dün getrdi babası daha monte etmedik parcalarını..bilmiorum inşallah oynar..ebru biz ilk arabamı kullanamıyoruz siz kullanabildiniz mi çok hızlı gidiyo yetişemiyo düşüyo öyle oluncada bıkıp emeklemeye başladı
Ebrucum, Yasemin'in onu sana kötü niyetle yazdığını hiç sanmıyorum, alınma nolur.
Ve lütfen artık girmeyelim bu konulara, bugün herkes çok üzüldü, yeniden başlamayalım, içimizde şuraya dair kalan iyi şeyleri yıkıp geçmeyelim. Bunları asla sana yazmıyorum, sakın üstüne alınma, sadece yersiz ateşlenen bir fitilin ortalığı daha fazla kasıp kavurmamasını, sapasağlam olduğunu düşündüğümüz dostluklarımızı bir anda yok etmemesini istediğim için yazıyorum.
Birbirinden hoşlanmayan insanlar karşılıklı yazışmayacak zaten artık, bırak sen içinde olma, seni seviyorum ve öpüyorum.
bişey soracam aşağıda mor renkli bir nick var, kırmızı renk pro kartlı mor renk ne oliiiiyyy merak ettim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?