2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sana özelden aşk-ı ilan ettim bakıver lüffen

senin ikinci erkek olursa onada kızımı veririm boşa gitmesin fatma bizden kurtulamazsın artık

bugün anlayıştan uzak çatışma ruhlu halimizle doğru düzgün sohbet edip kardeş kalmayı beceremediğimiz için denetleniyrouz canım ,,, ne yazık kiii
abbooooww

ayy beni herkes unutmuş ee 9 aydır giremedim tabe uzak kaldım hepinizi yicem şimdik....
ya benim kızım biberon almıyo sağdığım sütlerin hepsi boşa gitti bende iş yerinde sağmıyorum ama geceleri sütümün azaldığını farkettim bundan sonra öğlenleri sağıcam ama tuvallette sağmak iğrenç geliyo bana off bi boş oda bulabilirsem bakalım...ben akşam 6 da evde oluyorum süt iznimi sabahları kullanıyorum bir özlüyo bir özlüyo anlatamam size bu sabah ilk defa arkamdan ağladı..allahtan annem bakıyoda içim rahat.bide yarın öğleden sonra için izin aldım önce psikoloğa gitcem arkasından kızıma koşucam...ben kafayı yidimde az buçuk hemencecik sinirleniyorum...

kız sabah bana verdiydi :)))))))))

sende varya....hani bana verdiydin..kız nişanlımış ama..neyse 2 .yi fazla geçiktirme..çok yaş farkı olmasın aralarında...bir an önce isterim ona göre... :)))))))))))

Zannederim bugün başımın çatlıyor olmasına inat Eymen de hiç drmuyor, sürekli mızmız, uff bu baş ağrısını geçiricek bi yöntem var mı? çoooook kötüyüm

hoşgeldin dilacım , çok şanslısın 9 ay birlikte kaldınız ,, maşşallah çokta tatlı bir kızın var ,,,

sağmaya devam et çünki süt emdikçe artıyor , kesilmesiz,, kaşık mamalarına ekle sağdığın sütüde boşa gitmesin ,

hayırdır evde olmak mı bozdu sinirlerini ?

Kimse unutmadı seni meraklanma, daha bu sabah konuştuk, adın geçti burada, hayırdır ne için psikoloğa gidiyorsun, işe alışabildin mi..?

noluyor kızlar...
delirdiniz mi yaw
daha anlayamadım konuyu ama
ne bu yok cinsellkten konuşmayın yok kaynanadan konuşmayın yok alışwerişten konuşmayın!!!!!
kendinize gelin
ben şahsi adıma söyliyeyim benim sizlerden başka herşeyimi paylaşabileceğim yakın arkadaşlarım pke yok.. burda hepimiz birbirinmizin yüzünü grdük sorunlarını paylaştık..
sadece yüzayesel şeylerden konuşamayız! hepimiz kadınız hepimiz ewliyiz hepimizin 1er kocası we o kocalarla sorunları war!!! tabiiki birbirimizle paylaşacağız!! birbirimizden akıl isteyceğiz kime anlatalım ki bu sorunları bizden başka..
bu saçmalıkları çıkarmayın allah aşkına burda hepimizin paylaştıkları hayatın içinden şeyler yaşadıklarımız!!!!

evet galiba evde olmaktan bunaldım kocam gözüme batıyo vallahi...
yolucam birilerini ama en gönüllüsü kocam şimdilik...bakalım yarın doktor ne diyecek bide biraz fazla uzaklaştık birbirimizden..hem adam uyusun diye öbür odada yatırıyorum hemde yanımda yatmıyo diye bağırıyorum sen düşün artık psikopatlığımı...yarın sağıcam hayatım..ebru bende seni sevgiler öptüm noldu lan bi anlatın kim kime girişti gerçi yangına körükle gidiyom ama olsun biri özet geçsin ebru hep sen özet geçerdin bana...

kız sabah bana verdiydi :)))))))))

sende varya....hani bana verdiydin..kız nişanlımış ama..neyse 2 .yi fazla geçiktirme..çok yaş farkı olmasın aralarında...bir an önce isterim ona göre... :)))))))))))

olur canım :)

ben yorumumu yaptım ..isteyen hangi acıdan tercih ediyosa o acıdan acıdan algılayabilir ve gocunabilir..
sevgilerrrr (hepinize)....

çok şükür sabah erken saatlerde girmemişsin ebrucum ,,,

Zannederim bugün başımın çatlıyor olmasına inat Eymen de hiç drmuyor, sürekli mızmız, uff bu baş ağrısını geçiricek bi yöntem var mı? çoooook kötüyüm

sana bi güzel dayak lazım ne diye bu kadar kastın kendini bak hem sen tamamen dışında imişsin canım gözünü seveyim sağlıktan önemli bişi yok yat dinlen kalk bilgisayarın başından ,,, olabildiğince sessiz dinlenmeye çalış eymenden başka bişeyle uğraşma ,,,

canım burda kafayı yemeyen varmı uykusuz geceler bizi bu hale getiriyo,ben sadece sabahları sağıyorum evden çıkmadan:26:
ben kaçıyorum korumalardan biri üç dakikaya burda olcağını söyledi hepinizi öpüyorum

evet cnm yarım saat kadar öce parol aldım ancak hiç etki etmedi

Hasretcim bu konuda tartışmaya devam etmek kazen tarafından yasaklandı o nedenle hiç yorum yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…