- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.541
esin dün getrdi babası daha monte etmedik parcalarını..bilmiorum inşallah oynar..
cok sevindim canım tahlillere..gecmiş ola ceme..
tek yorum yaptım burcuccum onuda isteyen istediği gibi anlar..kimsenin gocunmaası acısından yapmadım bu yorumu..
bende seviyorum seni ...
sana özelden aşk-ı ilan ettim bakıver lüffen
senin ikinci erkek olursa onada kızımı veririm boşa gitmesin fatmabencede bu konuyu kapatın hadi nolurr,,, ikinizde birbirinizi yanlış anladınız bence ???
yeni tartışma başlatalım kim kimin gelini :):)
şimdi selin gülşanın gelini ,, yapacağım ikinci kızda erayın gelini ama bakın aeraya kesin bi kız doğuracağım olmaz böyel bi zeka kaçırılmamalı :):)
bugün anlayıştan uzak çatışma ruhlu halimizle doğru düzgün sohbet edip kardeş kalmayı beceremediğimiz için denetleniyrouz canım ,,, ne yazık kiii
serdar abi yıllık izinde bikerembi serdar abi bi dioyidy nedir bizim bu denetçilerden çektiğimiz bea
kız sabah bana verdiydi :)))))))))bikere selin benim gelinim, fatmaya sor istersen
ne karizma ama şişko göbüşümleşaka bi yana üniforma bana çok yakışır ,şuan sivilim:82:
ebuşum biz bu konuyu kapattık canım boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın nolur
bencede bu konuyu kapatın hadi nolurr,,, ikinizde birbirinizi yanlış anladınız bence ???
yeni tartışma başlatalım kim kimin gelini :):)
şimdi selin gülşanın gelini ,, yapacağım ikinci kızda erayın gelini ama bakın aeraya kesin bi kız doğuracağım olmaz böyel bi zeka kaçırılmamalı :):)
hoşgeldin dilacım , çok şanslısın 9 ay birlikte kaldınız ,, maşşallah çokta tatlı bir kızın var ,,,ayy beni herkes unutmuş ee 9 aydır giremedim tabe uzak kaldım hepinizi yicem şimdik....
ya benim kızım biberon almıyo sağdığım sütlerin hepsi boşa gitti bende iş yerinde sağmıyorum ama geceleri sütümün azaldığını farkettim bundan sonra öğlenleri sağıcam ama tuvallette sağmak iğrenç geliyo bana off bi boş oda bulabilirsem bakalım...ben akşam 6 da evde oluyorum süt iznimi sabahları kullanıyorum bir özlüyo bir özlüyo anlatamam size bu sabah ilk defa arkamdan ağladı..allahtan annem bakıyoda içim rahat.bide yarın öğleden sonra için izin aldım önce psikoloğa gitcem arkasından kızıma koşucam...ben kafayı yidimde az buçuk hemencecik sinirleniyorum...
ayy beni herkes unutmuş ee 9 aydır giremedim tabe uzak kaldım hepinizi yicem şimdik....
ya benim kızım biberon almıyo sağdığım sütlerin hepsi boşa gitti bende iş yerinde sağmıyorum ama geceleri sütümün azaldığını farkettim bundan sonra öğlenleri sağıcam ama tuvallette sağmak iğrenç geliyo bana off bi boş oda bulabilirsem bakalım...ben akşam 6 da evde oluyorum süt iznimi sabahları kullanıyorum bir özlüyo bir özlüyo anlatamam size bu sabah ilk defa arkamdan ağladı..allahtan annem bakıyoda içim rahat.bide yarın öğleden sonra için izin aldım önce psikoloğa gitcem arkasından kızıma koşucam...ben kafayı yidimde az buçuk hemencecik sinirleniyorum...
Zannederim bugün başımın çatlıyor olmasına inat Eymen de hiç drmuyor, sürekli mızmız, uff bu baş ağrısını geçiricek bi yöntem var mı? çoooook kötüyüm
hoşgeldin dilacım , çok şanslısın 9 ay birlikte kaldınız ,, maşşallah çokta tatlı bir kızın var ,,,
sağmaya devam et çünki süt emdikçe artıyor , kesilmesiz,, kaşık mamalarına ekle sağdığın sütüde boşa gitmesin ,
hayırdır evde olmak mı bozdu sinirlerini ?
kız sabah bana verdiydi :)))))))))
sende varya....hani bana verdiydin..kız nişanlımış ama..neyse 2 .yi fazla geçiktirme..çok yaş farkı olmasın aralarında...bir an önce isterim ona göre... :)))))))))))
ben yorumumu yaptım ..isteyen hangi acıdan tercih ediyosa o acıdan acıdan algılayabilir ve gocunabilir..
sevgilerrrr (hepinize)....
Zannederim bugün başımın çatlıyor olmasına inat Eymen de hiç drmuyor, sürekli mızmız, uff bu baş ağrısını geçiricek bi yöntem var mı? çoooook kötüyüm
ayy beni herkes unutmuş ee 9 aydır giremedim tabe uzak kaldım hepinizi yicem şimdik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?