2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canm sana katılıyorum ama anladıgım kadarıyla sabah tartısma cıkmış olayı ögrenemedim nerden cıktıgını... burada cok güzel paylaşımlar yaptık birbirimizin dertlerini dinledik resmen yol arkadaslıgı yaptık hamilelik dönemlerimizde hala da yapıyoruz.. sanırım nazar değdi bu topiğe

Fatma doğru diyosun, Eymen uyudu şimdi ayağımda. Furkan gelene dek ben de yarım saat uzanayım bari. öpüyorum herkesi şimdilik iyi akşamlar

idil bilge de gitmiş, deşifre ettiniz garibi

Esrincim ulaşılması gerewkenler arasında aklımdaydın cnm, gelemeyecek olmana üzüldüm ama ablanın gelecek olması çok güzel. gözünaydın cnm

Sağol Meralcim. Ablam bu 2 yılda çok zor günler geçirdi. Boşandı. Kızıyla yeni bir hayata başladı. Tüm bunlar olurken yapayalnızdı. İnşallah bundan sonrası iyi olur.

Yok canım unutulmadın. Foruma en az uğrayan ben bile hatırlıyorum seni. Ben de hala iş yerinde süt sağıyorum. Sağdığım halde bayağı azaldı. Önce 8 ay olana kadar sağacağım dedim. Şimdi de yaşına kadar sağayım diyorum.

Dilşadcım, benzer durumları bizlerde yaşadık, yalnız değilsin, psikolog ne diyecek bakalım, bizlere de yaz buradan, merakla bekleyecem, ben işe başlayalı daha yeni yeni kendime gelmeye başladım, bende depresyona girmiştim evde iken..

abowww simenay banlandı noldu kızlar yaaa?biride hayrına şu çizelgeden yapıverse bana pek bi sevincem.

Son düzenleme:
Konuyu uzatmaya devam edin bakin kimler banlanacak ....

Devam devam ....

sağın mutlaka ben öğle aralarında direk emziriyorum , hatta bazı zamanlar annem aralarda getiriyor öylede emziriyorum yinede evde olduğum günlerin eprformansı olmuyor ,, yazık kuzularıma doysunlar doya doya annesütü alsınlar,,

evet cnm yarım saat kadar öce parol aldım ancak hiç etki etmedi

Hasretcim bu konuda tartışmaya devam etmek kazen tarafından yasaklandı o nedenle hiç yorum yapma bence
aa
tamam bilmiyodum ben! neyse kapatalım gerçekten tek bildiğim sizi hepiniziçok sewiorum we sizlerle sorunlar paylaştıkça azalıyor bunuda çok iyi biliyorum..
iyi ki warsınızz

hasret bebişim duydum ama seni kutlama dırsatım olmadı hayırlı olsun allah güç kuvvet versin....şimdi diğerinin doğumu ne zaman sen normalmi doğurmuştun?iki yıldan önce sezeryan yapılmaz diyodu doktorum...

Başımın ağrısı hafifledi şükür, ben de hemen buraya koştum yine. deli miyim neyim

Dilacım er bebeğin bilgilerini, üstte ve altta ne yazmasını istediğini söle yapayım sana ticker

Başımın ağrısı hafifledi şükür, ben de hemen buraya koştum yine. deli miyim neyim

Dilacım er bebeğin bilgilerini, üstte ve altta ne yazmasını istediğini söle yapayım sana ticker

off seni seviyommm...
canım 10.03.2010 evimin huzuru elvinim yazarsan çok sevinirim sağol datlum.

Konuyu uzatmaya devam edin bakin kimler banlanacak ....

Devam devam ....

yaw banada uyarı vermiş
ben kime hakaret etmişim , kime yol göstermişim ??????? ben sadece fikrimi söyledim madem fikrimizi beyan edemiyeceğiz ne işimiz
var burda demi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…