- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.561
noluyor kızlar...
delirdiniz mi yaw
daha anlayamadım konuyu ama
ne bu yok cinsellkten konuşmayın yok kaynanadan konuşmayın yok alışwerişten konuşmayın!!!!!
kendinize gelin
ben şahsi adıma söyliyeyim benim sizlerden başka herşeyimi paylaşabileceğim yakın arkadaşlarım pke yok.. burda hepimiz birbirinmizin yüzünü grdük sorunlarını paylaştık..
sadece yüzayesel şeylerden konuşamayız! hepimiz kadınız hepimiz ewliyiz hepimizin 1er kocası we o kocalarla sorunları war!!! tabiiki birbirimizle paylaşacağız!! birbirimizden akıl isteyceğiz kime anlatalım ki bu sorunları bizden başka..
bu saçmalıkları çıkarmayın allah aşkına burda hepimizin paylaştıkları hayatın içinden şeyler yaşadıklarımız!!!!
ben yorumumu yaptım ..isteyen hangi acıdan tercih ediyosa o acıdan acıdan algılayabilir ve gocunabilir..
sevgilerrrr (hepinize)....
idil bilge de gitmiş, deşifre ettiniz garibi
Esrincim ulaşılması gerewkenler arasında aklımdaydın cnm, gelemeyecek olmana üzüldüm ama ablanın gelecek olması çok güzel. gözünaydın cnm
ayy beni herkes unutmuş ee 9 aydır giremedim tabe uzak kaldım hepinizi yicem şimdik....
ya benim kızım biberon almıyo sağdığım sütlerin hepsi boşa gitti bende iş yerinde sağmıyorum ama geceleri sütümün azaldığını farkettim bundan sonra öğlenleri sağıcam ama tuvallette sağmak iğrenç geliyo bana off bi boş oda bulabilirsem bakalım...ben akşam 6 da evde oluyorum süt iznimi sabahları kullanıyorum bir özlüyo bir özlüyo anlatamam size bu sabah ilk defa arkamdan ağladı..allahtan annem bakıyoda içim rahat.bide yarın öğleden sonra için izin aldım önce psikoloğa gitcem arkasından kızıma koşucam...ben kafayı yidimde az buçuk hemencecik sinirleniyorum...
Meral parol kesmez apranax al bi de eymen efendi fırsat verirse ılık bi duş al kocan gelince ver cocukları ona git sessiz karanlık bi odada uzan
Sağol Meralcim. Ablam bu 2 yılda çok zor günler geçirdi. Boşandı. Kızıyla yeni bir hayata başladı. Tüm bunlar olurken yapayalnızdı. İnşallah bundan sonrası iyi olur.
Yok canım unutulmadın. Foruma en az uğrayan ben bile hatırlıyorum seni. Ben de hala iş yerinde süt sağıyorum. Sağdığım halde bayağı azaldı. Önce 8 ay olana kadar sağacağım dedim. Şimdi de yaşına kadar sağayım diyorum.
aaevet cnm yarım saat kadar öce parol aldım ancak hiç etki etmedi
Hasretcim bu konuda tartışmaya devam etmek kazen tarafından yasaklandı o nedenle hiç yorum yapma bence
Konuyu uzatmaya devam edin bakin kimler banlanacak ....
Devam devam ....
Başımın ağrısı hafifledi şükür, ben de hemen buraya koştum yine. deli miyim neyim
Dilacım er bebeğin bilgilerini, üstte ve altta ne yazmasını istediğini söle yapayım sana ticker
Konuyu uzatmaya devam edin bakin kimler banlanacak ....
Devam devam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?