2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw banada uyarı vermiş
ben kime hakaret etmişim , kime yol göstermişim ??????? ben sadece fikrimi söyledim madem fikrimizi beyan edemiyeceğiz ne işimiz
var burda demi?????

Biraz dinlenin bu basliktaki ilk mesajimi okusaydiniz anlardiniz neden uyari (bakin ceza degil) yediginizi yani artik konuyu kapatin destikce konu uzuyor ve bir suru sikayet aldik bu konulari okumak degil paylasim yapmak istiyoruz diye. Siz bu sitede hakliyi haksizi ayiracak, adaleti dagitacak misyona sahip degilsiniz, boyle bir yetki vermedik size. Insanlar ciddi olarak bu tur ikili polemiklerden ve kanadini acip ben melegim hadi kuzularim konu kapansin diyip aslinda konuyu uzatan mesajlar okumak istemiyor.

Bana ozel mesjala sordunuz size izah ettim ama buradan da cevabimi bu sekilde ifade ediyorum 3 gun Tatil ....

Dilacım asıl kopyalanması gereken yeri tek başına kopyalayamıyorum nedense, tamamı kopyalanıyo. ben de gereksiz kalan kısmı silmeyi denedim ama demek öyle olmuyo

Dilacım asıl kopyalanması gereken yeri tek başına kopyalayamıyorum nedense, tamamı kopyalanıyo. ben de gereksiz kalan kısmı silmeyi denedim ama demek öyle olmuyo

anaaaa biri benim yerime yapmış...kazenmi yaptı acabaa ?dedim ben kanım ısındı diye..neyse mrl81 canım ellerine sağlık seni sefiyom...

Cizelgeniz tamamdir

yanlis kod koyuyorsunuz

http : // lb1f.lilypie.com / o5crp3.png ---> cizlege alanina sadece bu konmalidir... (link olarka koysam goremeyecektiniz o yuzden http ve diger karakterler arasina bosluk koydum.

< a hre... ile baslayan bolum olmamaliydi.

su anda sorun yok bilginize

kıslar ben kaçar mesai bitti yarın kaldığım yerden devam ederim bide psikoloğa gitcemya size anlatırım belki hala lohusa sendromundan çıkamamışiımdır nası girdiysem artık öpüyorum hepinizi.

anaaaa biri benim yerime yapmış...kazenmi yaptı acabaa ?dedim ben kanım ısındı diye..demiştim aşağıda...ellerin dert görmesin kazen sanada iyi akşamalar....

meral buluşmada biş değişklik yok değil mi? ctesi sendemiyz?

Yarın konuşucaz Hasretcim. İnşallah buluşma armış ta beni niye çağırmadınız diye yeni tartıuşmalar çıkmaz da:96: Burdan tekrar söylüyorum ki Cumartesi benim evimde belki gerçekleşecek buluşmaya ayırım gözetmeksizin herkes davetlidir. Yarın buluşmanın olmasına karar verirsek gelecek olanlara adresi atacam cnm

herkese tek tek özel kırmızı mumlu dawetiye gönder meral:))))))))) yoksa gelmem:92:

kafam bi dünya.kazencim banada uyarı vermiş ama şerifeye açıklamasını yapmış neden uyarı aldığımızı anladım şimdi.
--------------------MERAL KÜSTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM HANİ BANA DAVETİYEEEEEEBAK AĞLARIM BEN.ULEN SİZE İNAT GİRİCEM BACADAN İKRAMLIKLARI YİYP KAÇCEM HASRETEDE BİŞİYCİK KALMIYCAK.
ŞAKA BİYANA AÇIK HAVA İYİGELDİ KEŞEKE BEBELERLE BİRAZ PARKA FALAN GİTSEYDİN

esin canım tahliller temiz çıkmış hadi gözünaydın bak okadar üzüldün rabbim sonunda yüzünü güldürdü.
----kız gülsan sen polismisin aaaa valla bilmiyodum.burcunun dediği gibi ünüformalı ve silahlı resmini bekliyoruz

merhaba canlar
eymeni bugün doktora götürdüm hırıltılı öksürük ve balgam için
bronşit olmuş oğlum hava verdiler ve ilaçlar üstelik 300 grm vermiş
7k600 grm oldu çok üzgünüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…