- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.601
aylin gitti mi ebru dedikleri lavinia mı hediye daşım yaniüff memleket meselesi sanki.
tüh bi iyileşemedi eymencik ya.canım ilaçlardamı etki etmedi tek iyileşsin giden 300gr olsunmerhaba canlar
eymeni bugün doktora götürdüm hırıltılı öksürük ve balgam için
bronşit olmuş oğlum hava verdiler ve ilaçlar üstelik 300 grm vermiş
7k600 grm oldu çok üzgünüm
merhaba canlar
3 gün uzaklaştırma almış
ya şu oto koltuklarının kimi ucuz kimi 1000ytl anlıyamadığım konu 1000ytlikle 100ytlliğin arasındaki fark ne
merhaba canlar
ya şu oto koltuklarının kimi ucuz kimi 1000ytl anlıyamadığım konu 1000ytlikle 100ytlliğin arasındaki fark ne
Alp im hasta
bütün gün hastanedeydim.gece ateşi çıktı 38 lere.ilaç verdim,sabah yine yükseldi bende doktora götürdüm.grip geçiriyor dedi.kan testi ve idrar testi istedi.kanı verdik.çok ağladı yavrum.idrarı veremedik çünkü yapmadı.yarın yine gideceğiz.kan testinde kanı düşük çıktıdoktor şuan için peditus verdi.yarın idrara da bakılacak umarım bişey çıkmaz.eve geldik ateşi 39 dereceydi.ilacı verdim düştü şimdi.
kilosu 9800 olmuş.ama bu hastalık çok hırpaladı kuzumu.ne verdiysem abartısız kustu.aç karnına sızdıAllah ım korusun bebeklerimizi.ona gelen bana gelsin,fazlasıyla razıyım.yeterki ona bişey olmasın.
Canlar teşekkür ederim ıhlamur her sabah içiyoruz zaten
Bakalım
Rabbim bütün bebeklerimize şifa versin
Yazgıcığım Allah Alp bebeğe de şifalar versin
Seni en iyi ben anlıyorum 3 haftadır ateşti göz nezlesiydi derken balgamlı öksürükte kaldık bakalım...
Üzülme kardeşim bunlar onların bağışıklıklarının güçlenmesi için de gerekli...
Geçecek bunlar da yine kuduruk paşalarımızın haylazlıklarını konuşacağız inşallah ...
çok geçmiş olsun kuzuna. allah şifasını versin.
Allah allah Alpe ne oldu böyle birden yaaa( çok geçmiş olsun cnm kuduruğuma. inş. idrar tahlili temiz çıkar. Ne sana gelsin ne ona Allah şifasını versin inş.
yazgıcığım geçmiş olsun alp beye..
fi,lizciğim...ucuz olanlaın kumaşları çok kötü...ben britax aldım..9-36 kilo arası kullanılıyor...600 tl idi o zaman...ben memnunum..yalnız benim arabamın emniyet kemeri kısa geldi..tam olarak bağlanması gerektiği gibi bağlayamadık...alırken arabaya dene mutlaka..
Yarın konuşucaz Hasretcim. İnşallah buluşma armış ta beni niye çağırmadınız diye yeni tartıuşmalar çıkmaz da:96: Burdan tekrar söylüyorum ki Cumartesi benim evimde belki gerçekleşecek buluşmaya ayırım gözetmeksizin herkes davetlidir. Yarın buluşmanın olmasına karar verirsek gelecek olanlara adresi atacam cnm
Alp im hasta
bütün gün hastanedeydim.gece ateşi çıktı 38 lere.ilaç verdim,sabah yine yükseldi bende doktora götürdüm.grip geçiriyor dedi.kan testi ve idrar testi istedi.kanı verdik.çok ağladı yavrum.idrarı veremedik çünkü yapmadı.yarın yine gideceğiz.kan testinde kanı düşük çıktıdoktor şuan için peditus verdi.yarın idrara da bakılacak umarım bişey çıkmaz.eve geldik ateşi 39 dereceydi.ilacı verdim düştü şimdi.
kilosu 9800 olmuş.ama bu hastalık çok hırpaladı kuzumu.ne verdiysem abartısız kustu.aç karnına sızdıAllah ım korusun bebeklerimizi.ona gelen bana gelsin,fazlasıyla razıyım.yeterki ona bişey olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?