2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canlar
eymeni bugün doktora götürdüm hırıltılı öksürük ve balgam için
bronşit olmuş oğlum hava verdiler ve ilaçlar üstelik 300 grm vermiş
7k600 grm oldu çok üzgünüm

oyy kuzum kıyamam yaa olsun annesi toparlar gene inş. besiye çekersin bi güzel oda toplanır hemen. ilaçlarını aksatma aman. bitki çayı sewer mi ıhlamur fln suluğuna doldu içsin bnm kızım çok sevio bide ıhlamur suluğumuz war bizim. geçmiş olsun tekrardan pınarcım.

3 gün uzaklaştırma almış

tüh siciline işlemese bari:))

ya şu oto koltuklarının kimi ucuz kimi 1000ytl anlıyamadığım konu 1000ytlikle 100ytlliğin arasındaki fark ne

ben 0-13 kilo arasını ucuz alıyımda 15-36 kilo olanı pahalı alim dedim sonuçta ikincisi daha çok kullanılcak die ama gittim bebek mağazasına ucuz olanların kumaşına ben değemedim bile o kadar kötüydü ki poşet gibi. bebeğim onun üstünde saatlerce seyahat etcek sen düşün artık derisinin halini. kaliteheryerde kalite yaa bende kraftınkini aldım yazın oda terletiyor ama en azından kumaşı malzemesi iyi. oto koltuğu bu yani. 15 kiloluk olanıda kraft almayı düşünüyorum. kumaşı önemli cunku. bide ısfofix war arabaya kolay baglantı o warsada fiyat artyır ama 1000 lirayada gerek yok chicco gereksiz her zmn pahalıdrı zaten. ben kraftı tavsiye ederim. onunkilerde 450 civarı bişi.

Alp im hasta

bütün gün hastanedeydim.gece ateşi çıktı 38 lere.ilaç verdim,sabah yine yükseldi bende doktora götürdüm.grip geçiriyor dedi.kan testi ve idrar testi istedi.kanı verdik.çok ağladı yavrum.idrarı veremedik çünkü yapmadı.yarın yine gideceğiz.kan testinde kanı düşük çıktıdoktor şuan için peditus verdi.yarın idrara da bakılacak umarım bişey çıkmaz.eve geldik ateşi 39 dereceydi.ilacı verdim düştü şimdi.
kilosu 9800 olmuş.ama bu hastalık çok hırpaladı kuzumu.ne verdiysem abartısız kustu.aç karnına sızdıAllah ım korusun bebeklerimizi.ona gelen bana gelsin,fazlasıyla razıyım.yeterki ona bişey olmasın.

Canlar teşekkür ederim ıhlamur her sabah içiyoruz zaten
Bakalım
Rabbim bütün bebeklerimize şifa versin

Yazgıcığım Allah Alp bebeğe de şifalar versin
Seni en iyi ben anlıyorum 3 haftadır ateşti göz nezlesiydi derken balgamlı öksürükte kaldık bakalım...
Üzülme kardeşim bunlar onların bağışıklıklarının güçlenmesi için de gerekli...
Geçecek bunlar da yine kuduruk paşalarımızın haylazlıklarını konuşacağız inşallah ...

yaz34;16786786]Alp im hasta

bütün gün hastanedeydim.gece ateşi çıktı 38 lere.ilaç verdim,sabah yine yükseldi bende doktora götürdüm.grip geçiriyor dedi.kan testi ve idrar testi istedi.kanı verdik.çok ağladı yavrum.idrarı veremedik çünkü yapmadı.yarın yine gideceğiz.kan testinde kanı düşük çıktıdoktor şuan için peditus verdi.yarın idrara da bakılacak umarım bişey çıkmaz.eve geldik ateşi 39 dereceydi.ilacı verdim düştü şimdi.
kilosu 9800 olmuş.ama bu hastalık çok hırpaladı kuzumu.ne verdiysem abartısız kustu.aç karnına sızdıAllah ım korusun bebeklerimizi.ona gelen bana gelsin,fazlasıyla razıyım.yeterki ona bişey olmasın

çok geçmiş olsun kuzuna. allah şifasını versin.

merhaba canlar
eymeni bugün doktora götürdüm hırıltılı öksürük ve balgam için
bronşit olmuş oğlum hava verdiler ve ilaçlar üstelik 300 grm vermiş
7k600 grm oldu çok üzgünüm

çok geçmiş olsun benim kuzuma, offf yavrum benim( Cnm Allahım şifasını versin, üzülme dicem ama biliyorum ki üzülmemek elde değil. yine de rabbim şifasız dert vermesin cnm

ya şu oto koltuklarının kimi ucuz kimi 1000ytl anlıyamadığım konu 1000ytlikle 100ytlliğin arasındaki fark ne

Filizcim ben ucuzlardan almıştım ama pişmanım cnm, hiç kullanışlı değil ve rahatsız. ne en pahalılardan ne de en ucuzlardan olmasın bence alacaksan

Allah allah Alpe ne oldu böyle birden yaaa( çok geçmiş olsun cnm kuduruğuma. inş. idrar tahlili temiz çıkar. Ne sana gelsin ne ona Allah şifasını versin inş.

çok geçmiş olsun kuzuna. allah şifasını versin.

Allah allah Alpe ne oldu böyle birden yaaa( çok geçmiş olsun cnm kuduruğuma. inş. idrar tahlili temiz çıkar. Ne sana gelsin ne ona Allah şifasını versin inş.

çok teşekkür ederim canlarım.
evet keşke iyileşse de gene canıma okusa gene beni uyutmasa.ama onu böyle görmek çok üzüyor beni.baygın baygın bakıyor.birden oldu,ne oldu bende anlamadım.tek dileğim biran önce sağlığına kavuşması,tabi tüm hasta bebekler içinde öyle.

Son düzenleme:
yazgıcığım geçmiş olsun alp beye..

fi,lizciğim...ucuz olanlaın kumaşları çok kötü...ben britax aldım..9-36 kilo arası kullanılıyor...600 tl idi o zaman...ben memnunum..yalnız benim arabamın emniyet kemeri kısa geldi..tam olarak bağlanması gerektiği gibi bağlayamadık...alırken arabaya dene mutlaka..

Son düzenleme:

çok sağol canım

s.a
geçmişe baktım da bugün biraz sıkıntılı geçmiş anlaşılan....
bebekleri hasta olan annelere geçmiş olsun diyeyim...
dualarım sizinle Rabbim acil şifa versin kuzulara..
herkesi öpüyorum
iyi geceler

Son düzenleme:

bulusma yapılırsa gelecegım bende canım solıyım simdidenn

yazgımm, bitanemm cok cok gecmıs olsun alp pasama...
umarım bır an evvel ıyılesır ve eskı performansına dönüp seni yormaya devam ederrr
biz onlara boyle alısıtgımız ıcın, boyle durgun gorunce uzuluyoruz ıste...
demirin de kan degerlerı dusuk, o yuzden kılosunun 2 katı damla verıyorum...
takılma ona, damlayla duzelır...

Yazgı geçmiş olsun canım..Kıyamam kuzuya.. Allah yardımcısı olsun..Umarım kısa zamanda toparlar .

merhaba kızlar.
bizimde gün içinde koşuşturmalarımız devam ediyo,artık yetişemiyorum.
çok yoruyo beni evde bir süpürge dahi açamıyorum.
zaten çatı tadilatı mahvetti beni,inşallah usta sabah gelirde biran evvel bitirir.
kızlar birde 9 ayında ana saglık sizden hemogram istedimi.
ben bir yaşında yapılıyo sandım ama bugün.
hemşire yaptır öyle gel dedi ona göre ilaç yazacagız.
bu arada geçmişe şöyle bir baktım .
ayfercim hamileymiş hayırlısı olsun.bende sezeryanlıyım önümüzdeki iki ay,
2. düşünüyorum 2 yıl beklemeyecem,delirirsem
ikisini büyüttükten sonra hastanede yatarım toplu şekilde olur biter.:)
yasemin çok geçmiş olsun.
pınar eymen kuzuya çok geçmiş olsun kıyamam ona tez zamanda atlatır inşalah..
yazgı alp paşaya da geçmiş olsun.benim Allaha duam hiç bir şeyim olmasın saglıgımız yerinde olsun
bu bizim ve çoucklarımız için en iyi servet..
hasret ulaş pıtırcık hayırlı gelsin.
kızlar atladıklarım varsa kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…