- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.621
Alp im hasta
bütün gün hastanedeydim.gece ateşi çıktı 38 lere.ilaç verdim,sabah yine yükseldi bende doktora götürdüm.grip geçiriyor dedi.kan testi ve idrar testi istedi.kanı verdik.çok ağladı yavrum.idrarı veremedik çünkü yapmadı.yarın yine gideceğiz.kan testinde kanı düşük çıktıdoktor şuan için peditus verdi.yarın idrara da bakılacak umarım bişey çıkmaz.eve geldik ateşi 39 dereceydi.ilacı verdim düştü şimdi.
kilosu 9800 olmuş.ama bu hastalık çok hırpaladı kuzumu.ne verdiysem abartısız kustu.aç karnına sızdıAllah ım korusun bebeklerimizi.ona gelen bana gelsin,fazlasıyla razıyım.yeterki ona bişey olmasın.
Canlar teşekkür ederim ıhlamur her sabah içiyoruz zaten
Bakalım
Rabbim bütün bebeklerimize şifa versin
Yazgıcığım Allah Alp bebeğe de şifalar versin
Seni en iyi ben anlıyorum 3 haftadır ateşti göz nezlesiydi derken balgamlı öksürükte kaldık bakalım...
Üzülme kardeşim bunlar onların bağışıklıklarının güçlenmesi için de gerekli...
Geçecek bunlar da yine kuduruk paşalarımızın haylazlıklarını konuşacağız inşallah ...
pınar çok geçmiş olsun bronşit hem anneyi hem bebeği yıpratıyo ama soğukkanlı ol arkadaşımmerhaba canlar
eymeni bugün doktora götürdüm hırıltılı öksürük ve balgam için
bronşit olmuş oğlum hava verdiler ve ilaçlar üstelik 300 grm vermiş
7k600 grm oldu çok üzgünüm
:82:esin canım tahliller temiz çıkmış hadi gözünaydın bak okadar üzüldün rabbim sonunda yüzünü güldürdü.
----kız gülsan sen polismisin aaaa valla bilmiyodum.burcunun dediği gibi ünüformalı ve silahlı resmini bekliyoruz
canım çok geçmiş olsun,ateşine dikkat et canım gerisi önemli değil inan,hemencecik iyileşiyolar sen yıprandığınla kalıyosun:103:Alp im hasta
bütün gün hastanedeydim.gece ateşi çıktı 38 lere.ilaç verdim,sabah yine yükseldi bende doktora götürdüm.grip geçiriyor dedi.kan testi ve idrar testi istedi.kanı verdik.çok ağladı yavrum.idrarı veremedik çünkü yapmadı.yarın yine gideceğiz.kan testinde kanı düşük çıktıdoktor şuan için peditus verdi.yarın idrara da bakılacak umarım bişey çıkmaz.eve geldik ateşi 39 dereceydi.ilacı verdim düştü şimdi.
kilosu 9800 olmuş.ama bu hastalık çok hırpaladı kuzumu.ne verdiysem abartısız kustu.aç karnına sızdıAllah ım korusun bebeklerimizi.ona gelen bana gelsin,fazlasıyla razıyım.yeterki ona bişey olmasın.
mertinde kan değerleri düşük yüzüne bakılınca anlaşılıyo zatenyazgımm, bitanemm cok cok gecmıs olsun alp pasama...
umarım bır an evvel ıyılesır ve eskı performansına dönüp seni yormaya devam ederrr
biz onlara boyle alısıtgımız ıcın, boyle durgun gorunce uzuluyoruz ıste...
demirin de kan degerlerı dusuk, o yuzden kılosunun 2 katı damla verıyorum...
takılma ona, damlayla duzelır...
günaydın canımGünaydın canlarım,
[/COLOR][/B]
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
hepinize boll enerjili bi cuma diliyorummmm cumanızda mübarek olsun bu aradaa..
yerinizde duramayın cumartesiye az kaldığını düşününnn
yazgıcım çok geçmiş olsun canım korkma inşş iyileşir en kısa zamanda emiyorsa bol bol emzir yemek yedirmeye zorlama içi almaz meyve wermeye çalış bvitamin alsın hiç olmazsa bitki çayları içir rabbim şifa wersin inşşş
ben bi kafaltı yapıyım sonrdada bıdıkımı yaptırıyım görüşürüzzzz
pınar çok geçmiş olsun bronşit hem anneyi hem bebeği yıpratıyo ama soğukkanlı ol arkadaşımmertte bronşit olmuştu iki ay kilo almadı hiç bişey yemedi, balgam,hırıltı öksürük bizi çok yordu ama 4 ay oldu iyileşeli daha nezle bile olmadı çok şükür ayrıca verdiği kiloları gani gani aldı tekrar, şimdi 10,500 gr aklına takılan bişey olursa seve seve yardımcı olurum biraz tecrübe edindim bronşitle ilgili
:82:haftaya koyacam resimlerimi
canım çok geçmiş olsun,ateşine dikkat et canım gerisi önemli değil inan,hemencecik iyileşiyolar sen yıprandığınla kalıyosun:103:
mertinde kan değerleri düşük yüzüne bakılınca anlaşılıyo zatensabah10,akşam10 damla dedi bize dr,ama sadece akşam 10 verebiliyorum,sabah deviti veriyorum işe gelmeden demir arada kaynıyo
günaydın canım
fatma Allah canını almasın senin diyecem ama al beni vur sana bende beyime küstüm 2 gündür konuşmuyoz
Fatma Allah iyiliğinizi versin, ne komik bi karı kocasınız siz yaw :) Ya adamcağız bi güzellik yapayım demiş, tamam yöntem biraz hatalı ama sen de çok üstüne varmasaydın...
Ben çok yorgunum bugün yine, Doruk'a yemek yedirmek bir işkence haline geldi ve çok sinirleniyorum. Gittim eve, yoğurdunu yememiş, aldım dışarı çıkardım, pastaneye oturduk beraber, bin türlü maymunlukla 125 cc yoğurdun yarısını yedirdim, sonra kilitledi ağzını. Nyse dedim akşam yemeğini iyi yer ama ne mümkün. 4 çeşit yemek vardı beyimiz hangisini beğenirse diye (Allah'a şükür), hepsinden sadece birer lokma aldı bıraktı, nasıl bağırıyor tepiniyor yemeyecem diye. İndirdim mama sandalyesinden mecbur. Sonra gittim bisküvili muzlu tahıllı mama yaptım, yine türlü çeşitli şaklabanlıklarla ondan yedi biraz. E iyi de, kahvaltısını etmemiş, meyve çok az yemiş, yarım kase sebze püresi yemiş, beslenmiyor ki bu çocuk. Dişten dedik, dişler çıktı yine yemiyor. Napıcam bilmiyorum kızlar ya, acaba bi rahatsızlığı mı var, doktora mı götürsem yine?
yok komiklik değil yaa ,,aslında o kadar yorgun ve dağınık durumdayız ki bişiler yapıp kopmamaya çalışıyoruz bi yandan da günü kurtatmak lazım derken böyle şeyler çıkyıor bu hafta çok ilginçti hakakten :)
canım yemek sorunu bizde de yaşanıyor varsa yoksa meme emsin ,,, oda kudurk zxamanına gelmeyecek hafif uykulu pozisyonda oalcak ,,
bebeklerin gelişimini lşuradan takip eden var mı ? selin buraya birebir uyumlu gidiyro maşşalah :)
pınar çok geçmiş olsun bronşit hem anneyi hem bebeği yıpratıyo ama soğukkanlı ol arkadaşımmertte bronşit olmuştu iki ay kilo almadı hiç bişey yemedi, balgam,hırıltı öksürük bizi çok yordu ama 4 ay oldu iyileşeli daha nezle bile olmadı çok şükür ayrıca verdiği kiloları gani gani aldı tekrar, şimdi 10,500 gr aklına takılan bişey olursa seve seve yardımcı olurum biraz tecrübe edindim bronşitle ilgili
:82:haftaya koyacam resimlerimi
canım çok geçmiş olsun,ateşine dikkat et canım gerisi önemli değil inan,hemencecik iyileşiyolar sen yıprandığınla kalıyosun:103:
mertinde kan değerleri düşük yüzüne bakılınca anlaşılıyo zatensabah10,akşam10 damla dedi bize dr,ama sadece akşam 10 verebiliyorum,sabah deviti veriyorum işe gelmeden demir arada kaynıyo
günaydın canım
fatma Allah canını almasın senin diyecem ama al beni vur sana bende beyime küstüm 2 gündür konuşmuyoz
günaydın canım bugün erkencisin bakıyorumvalla ben unutmuştum bugünü perşembe sanıyorum eti cin reklamına benzedi bugünü perşembe zannedersin aslında cumadır ya işte öyle sırıtıyorum şuan mutluluktan olleeeeeyyyy yarın tatil
günaydın kızlar nasılsınız?
amaniiinnn ayfer hamilemiş..tebrik ederimn canım....pınar eymen hstaymış...yavruma geçmiş olsun..inşallah çabuçak iyileşir...
hasretim bebiş erkekmiş,,hadi hayırlı olsun oğluşun..isminide ulaş koymaya karar vermişsiniz galiba..ismiyle yaşasın...
bana gelince yine uykusuzujm..ne zaman düzeleçek benim bu oğlumun uykuları...
Meme emmeyi hala çok seviyor ama benim çok sütüm yok ki Fatmacım yaa, hatta bazen emerken süt geldiğinden bile şüphe ediyorum. Yemesi lazım, nerdeyse 10 aylık çocuk anne sütüyle beslenir mi?
İlk defa gördüm linkini verdiğin siteyi, maaşallah kuzulara, Doruk'un durumu da paralel yazılanlara... Ama emeklemiyooorr
Biz de küstük dün akşam :)
Cuma unutulur mu be amirim
Ebrucum, bizim uykularımız da fena 1-2 aydır. 4 aylıkken 6 saat deliksiz uyuyan oğlum, 9,5 aylıkken 2 saatte bir uyanıyor ve ben sürünüyorum. Humana'nın iyi geceler çayını veriyorum iki gecedir, ilk gece güzel uyudu ama ikinci gece pek faydası olmadı. Başka yöntem bilen varsa söylesin sevabına :)
Meme emmeyi hala çok seviyor ama benim çok sütüm yok ki Fatmacım yaa, hatta bazen emerken süt geldiğinden bile şüphe ediyorum. Yemesi lazım, nerdeyse 10 aylık çocuk anne sütüyle beslenir mi?
İlk defa gördüm linkini verdiğin siteyi, maaşallah kuzulara, Doruk'un durumu da paralel yazılanlara... Ama emeklemiyooorr
Biz de küstük dün akşam :)
Cuma unutulur mu be amirim
Ebrucum, bizim uykularımız da fena 1-2 aydır. 4 aylıkken 6 saat deliksiz uyuyan oğlum, 9,5 aylıkken 2 saatte bir uyanıyor ve ben sürünüyorum. Humana'nın iyi geceler çayını veriyorum iki gecedir, ilk gece güzel uyudu ama ikinci gece pek faydası olmadı. Başka yöntem bilen varsa söylesin sevabına :)
canım mertte zorla yiyo ama ısrarla yediriyorum annesütüne düşkün bu hafta:26: dengesiz benim oğlum geçen hafta memeden kesilecek sandım bu hafta yapışık geziyozFatma Allah iyiliğinizi versin, ne komik bi karı kocasınız siz yaw :) Ya adamcağız bi güzellik yapayım demiş, tamam yöntem biraz hatalı ama sen de çok üstüne varmasaydın...
Ben çok yorgunum bugün yine, Doruk'a yemek yedirmek bir işkence haline geldi ve çok sinirleniyorum. Gittim eve, yoğurdunu yememiş, aldım dışarı çıkardım, pastaneye oturduk beraber, bin türlü maymunlukla 125 cc yoğurdun yarısını yedirdim, sonra kilitledi ağzını. Nyse dedim akşam yemeğini iyi yer ama ne mümkün. 4 çeşit yemek vardı beyimiz hangisini beğenirse diye (Allah'a şükür), hepsinden sadece birer lokma aldı bıraktı, nasıl bağırıyor tepiniyor yemeyecem diye. İndirdim mama sandalyesinden mecbur. Sonra gittim bisküvili muzlu tahıllı mama yaptım, yine türlü çeşitli şaklabanlıklarla ondan yedi biraz. E iyi de, kahvaltısını etmemiş, meyve çok az yemiş, yarım kase sebze püresi yemiş, beslenmiyor ki bu çocuk. Dişten dedik, dişler çıktı yine yemiyor. Napıcam bilmiyorum kızlar ya, acaba bi rahatsızlığı mı var, doktora mı götürsem yine?
hayırdır canı msen niye küstün ? bu arada resimelri bende bekliyroum ,,,
ya bizde uyku problemi doğduğundan bu yana var..önce gazdan..sonra kabızlıktan..şimdide dişten galiba sıkıntımız...bıktım artık gündüzde 3 kez yarım saat uyuyup uyanıyor..gece deseniz,12 de yatıyor..sabah.6,30 da ayakta...sonra tekrar sekiz gibi yatıyor..yarım saat uyuyor falan işte...ama hiç yorgunluk belirtisi yok kendisinde...ben bir çözüm bulamadım henüz..oçayları bende denedim ama işe yaramadı..lavanta yağı ve duş denedim olmadı..çoğu çoçuk banyodan sonra uyur...benimkinde hiç uyku belirtisi olmuyor..bu aralarda iytic hareketlendi zaten...
fatma bende ilk görüyorum o siteyi bende 10 ay bilgilerne baktım...emirhanda uyuyor ayına..maşallah bebişlere
canım mertte zorla yiyo ama ısrarla yediriyorum annesütüne düşkün bu hafta:26: dengesiz benim oğlum geçen hafta memeden kesilecek sandım bu hafta yapışık geziyozaman nazar deymesin ama yemesi bezimkininde kötü bu ara ağzını kilitliyo resmen kaşığı zorla ağzının ucuna dayayıp bekliyom bazen hiç açmıyo 10dak beklediğim oluyo ama bazen açıyo lütfediyo
önceki akşam 5 te aradım işten çıkınca oyalanma çabuk gel,merte bakta yemek yapayım dedim, bana ne derse beğenirsin; ben bugün geç gelcem firmacılar geldi onlarla toplantıya girecez birazdan,sonrada nöbetim var 11 e kadar yokumben aramasam arayıp söylemiyo bende salak gibi onu bekliyom yemek yapmak için,bilsem gelmiyeceğini dışardan bişeyler alırdım,annem hasta ,mert durmuyo,çok yorgundum zaten,neyse eve geldi nöbete gitmeden 15 dak için uğramış,bende annemi iğne yaptırmaya götürcem hastaneye ,surat asıyom tabi ben,niye surat asıyon dedi bende bıktım senden dedim niye dedi, bu çocuk 3 gündür baba baba diye dolanıyo sen devleti tek başına kurtaracakmış gibi çalışmaktan eve gelmiyon mesain 5te bitiyo sen devlet memurusun çık gel yetişmezse yarına kalır işin çocuğunla ilgilen, kendimi geçtim zaten senden ilgi bekleme hayal olur didim. oda bağırarak işteydim sanki başka biyerde geziyom diye bağırdı bende döndüm benimle konuşurken ses tonuna dikkat et kendini kapının önünde bulursun dedim oda iki gündür konuşmuyo benle çocuk odasında yatıyo aklınca bana tavır yapıyo çokta tınnnnn:82:
Günaydın kızlar;
Öncelikle ALP ve EYMEN kuzularıma çok ama çok geçmiş olsun canlarım benim ....
Öncelikle gece hastaneye gittim çok ağrım oldu nöbetçi doktor kalp atışlarını duyamadı sonra bakta 6 haftalık dedi ağrılarımın sebebini de bulamadı ...Çok hafiften sesler geliyor dedi Doktorumu aradım oda bana yarın öğleden sonra gel muayene edeyim dedi...Eşimi zaten biliyorsunuz tepkisinide sana bişey olsaydı demeye başladı....Benim için zor karar arakadaşlar sanırım olmayacak maalesef bugün doktorla görüşeceğim ...İçim kan ağlaya ağlaya....
dün akşam eşim geldi kapıyı açtım elinde siyah deri bir kutu al sana hediye aldım ( daha merhaba demeden alll ,,, ) tabi bu ne diye bir karşılık kaçınılmazdı
sonra poşetine geri koyup selini kucağına verdim hadi çıkıyoruz diye ( annemlerdeydik) ,,,
bizimki bozuldu sana hediye alıyorum tepkine bak diyor
( bu arada o hediyenin sebebide şu , kendine telefon aldığında kızmıştım insan karısınada bi anahtarlık alır diye )
eve geçtik saymaya başladım ,,,
insan eşine mecburen hediye aldığını bu kadar mı belli eder ,, all sana hediye aldım ,, bi ortam oluşturulur , bi güzel söz söylenir , bi hediye paketi yapılır öyle verilir ,,,
bir yandan da bakıyorum kutuya çıka çıka kullanılmış bir kalem çıktı ama çok güzel bir kalem takımı ,,, antika felan mı diye sormuş bulundum ne bileyim aklıma öyle geldi :):)
hadi bi daha başladık
müdürden almış çok özel bir kalemmiş almak için çok dil dökmüş müş , ben müdür olduğumda aldığı kalem takımını çok beğenmiştim onunla ne farkı varmış ( günün qanlam ve önem farkı var tabikideı ) , benim eşim diğer eşler gibi sıradan bir erkek değilmiş öyle bir demet çiçekle gönül alacak
ay çok güldüm ve çok sinir oldum anlatamam yaaa,,,
daha öncede doğum günümde turkcell den recebin tavuğunu alıp gelmişti o dönem yeni yeni dağıtılmışta çok zor veriyorlarmışonu samimi bulup tepki vermeyince bunun yolu yordamı bu sandı ama tavuğun yanındaki hediye ve sunumu işgörürdü bu ne böyle yaaa ,,,
nasıl yani bebeğin sağlığında mı bir sorun var ? dün akşamki durum seni çok etkilemiş galiba karar olumsuz oalcak ,,, mevlam hayırlısını versin hilal kuzuma uzun ömür versin ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?