- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.641
selinin yeni bir oyununu daha yazacağım ama bunda bir sorun var ?
bir nesneyi tutuyor bana uzatıyor bende tutuğumda geri çekip çok sinirli bir ifade takınıyor dişlerini sıkıyor ve hayır gibi bişiler mırıldanarak geri çekiyor sonra gülmeye başlıyor ,, bunu akıllı kocam öğreti ona ,,
şimdi aynı sinirli ifadeyi istediği şey olmadığında da sergiliyor ,,
ben onunla bu şekilde asla oynamıyorum , ama istediği bişey olmadığında o sinirli ifadesini yaptığında hiç tepki vermiyorum istediğinide yapmıyorum ,, ( çok şebelek olsada gülmüyorum)
Gözümün önüne geldi de, çok komik
Ay Fatma, ne muzur kocan var, öğrete öğrete sinirlenmeyi mi öğretti çocuğa
Tepki vermemeye devam et bence de, unutturmaya çalışsanız iyi olur, zaten kendiliklerin öğreniyorlar sinirlenmeyi zaman içinde, bu oyun da pekiştirici olmasın bence...
ya bizde uyku problemi doğduğundan bu yana var..önce gazdan..sonra kabızlıktan..şimdide dişten galiba sıkıntımız...bıktım artık gündüzde 3 kez yarım saat uyuyup uyanıyor..gece deseniz,12 de yatıyor..sabah.6,30 da ayakta...sonra tekrar sekiz gibi yatıyor..yarım saat uyuyor falan işte...ama hiç yorgunluk belirtisi yok kendisinde...ben bir çözüm bulamadım henüz..oçayları bende denedim ama işe yaramadı..lavanta yağı ve duş denedim olmadı..çoğu çoçuk banyodan sonra uyur...benimkinde hiç uyku belirtisi olmuyor..bu aralarda iytic hareketlendi zaten...
fatma bende ilk görüyorum o siteyi bende 10 ay bilgilerne baktım...emirhanda uyuyor ayına..maşallah bebişlere
Bu yazdıklarını ben de denedim, lavanta yağı hariç, hiç fayda etmedi.
Gece daha erken yatıyor, sabah da biraz daha geç uyanıyor ama aralarda çok sık uyanıyor Ebrucum, benim problemim o.
şimdi emeklemeyen bebekler glecek için enerji depoluyorlar mış :) mevlam kolaylık vesin canım :)
siz de mi küstünüz hadi hayırlı olsun :) ama biz küsmedik yaww ,, öyle bi dyalog geçti sonra sarıldık filmimizi izledik doğal aktivitemiz :) yemek ne yedik ekmek arası :)): ) bu ara gerçekten çok yorgunuzben ahsta o hasta e gecede uykusuz ikimizinde sinirleri gergin o yüzden anlayışlıyız küsmüyoruz :)
Fatoşum yaa, emeklemese de o kadar kuduruk ki zaten, izlerken yoruluyorum. Annemi hiç söylemeyim, o pert :)
canım mertte zorla yiyo ama ısrarla yediriyorum annesütüne düşkün bu hafta:26: dengesiz benim oğlum geçen hafta memeden kesilecek sandım bu hafta yapışık geziyozaman nazar deymesin ama yemesi bezimkininde kötü bu ara ağzını kilitliyo resmen kaşığı zorla ağzının ucuna dayayıp bekliyom bazen hiç açmıyo 10dak beklediğim oluyo ama bazen açıyo lütfediyo
önceki akşam 5 te aradım işten çıkınca oyalanma çabuk gel,merte bakta yemek yapayım dedim, bana ne derse beğenirsin; ben bugün geç gelcem firmacılar geldi onlarla toplantıya girecez birazdan,sonrada nöbetim var 11 e kadar yokumben aramasam arayıp söylemiyo bende salak gibi onu bekliyom yemek yapmak için,bilsem gelmiyeceğini dışardan bişeyler alırdım,annem hasta ,mert durmuyo,çok yorgundum zaten,neyse eve geldi nöbete gitmeden 15 dak için uğramış,bende annemi iğne yaptırmaya götürcem hastaneye ,surat asıyom tabi ben,niye surat asıyon dedi bende bıktım senden dedim niye dedi, bu çocuk 3 gündür baba baba diye dolanıyo sen devleti tek başına kurtaracakmış gibi çalışmaktan eve gelmiyon mesain 5te bitiyo sen devlet memurusun çık gel yetişmezse yarına kalır işin çocuğunla ilgilen, kendimi geçtim zaten senden ilgi bekleme hayal olur didim. oda bağırarak işteydim sanki başka biyerde geziyom diye bağırdı bende döndüm benimle konuşurken ses tonuna dikkat et kendini kapının önünde bulursun dedim oda iki gündür konuşmuyo benle çocuk odasında yatıyo aklınca bana tavır yapıyo çokta tınnnnn:82:
Ancak eline bi oyuncak verecem, ilgisini çekecek, onunla oyalanırken de tıkacam ağzına. Ya da o yere atacak ben geri verecem, o zaman da biraz yiyor. Adam gibi yese ona da razıyım ama yok. Dediğin gibi, resmen kilitliyor ağzını. Şimdi annem aradı, yine yemiyor, çok yoruldum, napıcaz böyle diye...
Vuuuu
Amirim, koca kaşınmış, sen de sağlam kaşımışsın, senden korkulur, silahın falan da var zati :18:
evet canım ya bügün bi sorum daha oalcak sonra susacağım söz :)) nasılsa öğleye doğru yoğunlaşır ve sohbetim biter
selin gece 12 de biz yatağa yattığımzı anda uyanıyor hemde tamamen dinç olarak ve sürekli bişielr anlatıyor bizde uykuya dalsın iyice hareketlenmesin diye hiç ilgilnemiyrouz acaba bu konuda ne yapmak gerek çocuğun eğilimini törpülemek ne kadar doğru olur ki ??
bu sondu başka bişi sormayacağım söz :)
hehe, bizde de var ondan...
Öyle durumlarda alıyorum kucağıma, sarılıyorum, öpüyorum seviyorum, sonra ya ayağımda sallıyorum ya emziriyorum dalıyor tekrar...