2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözümün önüne geldi de, çok komik
Ay Fatma, ne muzur kocan var, öğrete öğrete sinirlenmeyi mi öğretti çocuğa
Tepki vermemeye devam et bence de, unutturmaya çalışsanız iyi olur, zaten kendiliklerin öğreniyorlar sinirlenmeyi zaman içinde, bu oyun da pekiştirici olmasın bence...

Bu yazdıklarını ben de denedim, lavanta yağı hariç, hiç fayda etmedi.
Gece daha erken yatıyor, sabah da biraz daha geç uyanıyor ama aralarda çok sık uyanıyor Ebrucum, benim problemim o.

Fatoşum yaa, emeklemese de o kadar kuduruk ki zaten, izlerken yoruluyorum. Annemi hiç söylemeyim, o pert :)

Ancak eline bi oyuncak verecem, ilgisini çekecek, onunla oyalanırken de tıkacam ağzına. Ya da o yere atacak ben geri verecem, o zaman da biraz yiyor. Adam gibi yese ona da razıyım ama yok. Dediğin gibi, resmen kilitliyor ağzını. Şimdi annem aradı, yine yemiyor, çok yoruldum, napıcaz böyle diye...

Vuuuu
Amirim, koca kaşınmış, sen de sağlam kaşımışsın, senden korkulur, silahın falan da var zati :18:

hehe, bizde de var ondan...
Öyle durumlarda alıyorum kucağıma, sarılıyorum, öpüyorum seviyorum, sonra ya ayağımda sallıyorum ya emziriyorum dalıyor tekrar...

Hay Allah razı olsun senden güne kahkahayla başladımmm recebin tavuğu haaaa pu ha ha ha ha

amin ecmain şekerim 68:

bak bide eşim sürekli bilgisayar başında benle ilgilenmiyor diye dert yanıyordun ,,,bi doktorla konuş bakalım ne diyecek ,, inşallah aldırmak durumunda kalmazsın yaa çok üzülürüm ,, ama tabi en doğru kararı siz verirsiniz içinide bulunduğunuz durumu her ne akdar herşeyi paylaşmaya çalışsakta tam oalrak anlayamayız ,, vereceğin hertürlü kararda yanında olur destek oluruz canım üzülme sen,, :44:

günaydınlar sevgili arkadaşlarımmm
canım çok geçmiş olsun alpime umarım bi an önce atlatır çok zor oluyo hastalıkları annenin canından can gidiyo öksürdükçe gözlerim doluyo bizde dün tahlil yaptırdık bizimde kan değerlerimiz düşük ama kan damlası ve pekmezi eksik etmiyorum neden dedim 1 yaşına kadar bebeklerde olur normal dedi doktor sende üzülme
canım bence bi süreç bu biliyosun cemy de zayıf ve çok iştahsızdı fakat bu hastalıktan sonra iştahı gayet açık her yemeğe saldırıyo resmen bi oturuşta bir biber dolması bi kase yoğurt yiyo şükürler olsun açıldı iştahı bence bi süre sonra doruk kuzum da daha iştahlı olacak

bencede çok doğru bir tepki bende benzer taktiklerle terbiye etmeyi deniyorum tabi elimden geldiğince bazen yelkenleri indirebiliyorum

kızlar mert çorap olayından buyana geceleri sadece 2 bazende 3 kez uyanıyor yatmadan önce anne sütüyle hazırladığım tahıllı mamayı veriyorum bide onunda etkisi olabilir
inşallah düzelir canım uykusuzluk çok zor çünkü

yerim ben onu, aynı oyunu mertte yapıyo babası öğretti elinde ne varsa mertin babaya ver oğlum diyo oda verir gibi yapıyo ama tam bırakacakken daha sıkı tutup çekiyo

en iyisini yapıyosun bence ,ilgilensen sabaha kadar uyumaz,düzeni bozulur.

canım hayırlısı olsun sağlık önemli tabi üzüldüm ama

ayfer ağrı olması normaldir yaa dün bişeye fln sıkılıp üzüldüysen. kendi doktoruna bi git baksı bakalım. bebekte bi olumsuzluk yokken nie aldırasın ki. sendede bi problem yoksa tabi. warsa bile bu yeni doğum yağtığın için değildir 10 ay oldu yani. niyetini bozma bence yaa üf sewinmiştim ben. kontrole bi git bakalım ne dicek doktor sana bişi olcaksa allah korusun. illaki olur. eşinde bişi yapamaz. hayırlısı olsun ne diim..
gülşan fazla tepki wermişsin kapı önü fln demeseydin keşke ihmal etmesi yanlış ama ne bilim agır kaçmış sanki.
burcucum benimkide geçen hafta yemiodu bişi araara oluo böle sıkma canını emziriosun hala dimi dev am et ona. bide mamalardaki msg yi sormuşsun msg odluğunu sanmıorm ama gdo war nisandan sonra kanunen hangi ürünlerde gdo olduğunu kutunun üstüne yazmak zorundalar o zmn görcez bakalmı neyde ne warmış. mama wermiosun die biliyordum ben başladın mı? o msg konusuda knorr un üstünde koruyucu katkı maddesi yok dio yani bu ne demek başka katkı maddeleri war demek. o msg zararlı ama aşırı korkmaya gerek yok kullanmayız mümkün mertebe
bide dün biberon aldım bebedorun cam biberonunu bpa sızmış ben bpa die almadım onunda çok zararlı olduğunu düşünmüyorum plastik biberon koku yapıyor ne kadar kaynatsamda önüne geçemedim o yüzden cam aldım sinir oldum nette 9 liraydı burdan 13 e aldım kasadanda geçmiş bulundum iptal edemedim ama içinde hava bitio emerken cıkartıyorum agzınan bu sefer cluk cluk sese uyanıo kızım pff sinir oldum ay bidaa biberon almam ew biberon doldu ama napcam bilmiom:S,
uzun oldu kusura bakmayıverin gaaarrri:)

Bedtime | Johnsons Baby

selin küçükken yani 6. ayına akdar gece duş aldırıp bu kremi sürünce resmen sızıyordu şimdi ne akdar işe yarar bilmiyorum bizim ev soğuk oluyor diye akşam yıkamıyorum annem sabahalrı yıkıyor ,,, kremleyip uyutuyor iki üç saat uyuyor öyle ,,

AYFERCİM bi doktorunuza da danış nedir bu hamileliğin durumu enine boyuna öğren sonra bence gerçekten bu bebeği isteyip istemediğinize karar verin eşinle her anlamda yani herkesin cesaret edebileceği bişey değil mesela ben şu anda ne madden ne manen kaldıramam diyorum ha eminim allah insana ilahi bi güç veriyodur o durumda onu da en iyi sen bilirsin yine hayırlısı olsun diyelim seni en mutlu edecek sonuç olur inşallah

canım aynı biberonu benim eltim almış benim aldığımı kırınca dediğin sorunu çöyle çözdüm gidib nukun bpa içermeyen emzikleri var onları kullanıyorum onlardan aldım burda 3,5 lira ve sorun çözüldü

bakalım ben pes etmem kendi gelsin özür dilesin bana bağıran o sabah işe dolmuşla gitmiş benle aynı arabaya bile binmek istemedi beyfendi,akılsız başın cezasını ayaklar çekermişşaka biyana bugün barışırım zaten uzatmam artık

tamam kızmayın barışacam,ama sadece bugünkü olay değilki hep aynı şeyi yapıyo ben aramasam hiç haber vermiyo beyfendi

bizdede ben haber vermme eser çok kızar ama biz ailece bööleyiz babam sıdana gider vardımdie aramaz hatta 1 hafta aramaz napiyim bööle yetiştidiler beni eser de antakyaya gitsem varınca aramamı ister oooooo kim uğraşcak bea

sende tam dayaklıksın o zaman senide kapının önüne koyarım bak

Bugün öğleden sonra gidicem sağlığım en önemlisi en başta hem de psikolojik açıdan da ama anladım ki eşim dünaksam da sonra artık kararlı uzatmanın da anlamı yok...
Fatmacım canım benim eşimin o dönem ilgisizliği hakkında zaten konuşmuştuk ve sorunlarımızı da anlattığım dönemden itibaren değiştiğini de belirtmiştim ..Mesleği maalesef yapacak bişeyim yok

Dışarı atıldım, alıntılarım da gitti.

Ayfercim, öncelikle geçmiş olsun, en önemlisi senin sağlığın şu anki durumda, çünkü Hilal kızım var... Ayrıca son mesajından bir karar verdiğini anlıyorum. Her durumda yanındayım demiştim, hakkında hayırlısı olsun, Allah pişman etmesin arkadaşım.

Sağol canım arkadaşım benim maalesef kararım olumlu değil artık ağrım hala var aradım doktoru az önce parol al dedi az önce içtim.Öğleden sonra gidicem bakalım

Benim haddime değil belki ama Ayfer yapma be güzelim..Belki bu bebek büyüyecek çok hayırlı biri olacak yaşlanınca sana o bakacak ailenize daha çok mutluluk katacak vs..Hilalime yaşam hakkı tanıdın bu yavrunun nesi farklı? Anne sahip çıkmalı önce sen istersen eşini de ikna edersin..Yapma be güzelim bi daha düşün lütfen..

Ahhh Derya beee... Ben bile ağladım...

:) nasıl inmesin öyle tatlıalr ki :9

sadece senin havanı dağıtmak için söylemiştim,,, tabiki eşinin yorumları çok güzel ,,, ve olması gerektiği gibi ,,

canım sana katılıyorum en başında da aldırma fikrine hep karşı olduğumu söyledim ,,, inşalalh doğru karar verir ,, ama çok üstüne gidersekte bunalıma dönmesin ayferciğimin durumu diye düşünüyorum ,,

offf canım yaa sadece benim dememle olmuyor neler dedim ben yol boyunca bişeyim yok iyiyim sadece ağrım var ...demem dışında yaa bunun 9 .ayına kadar yaşarsan ya sana bişey olursa demeye başladı....Karar benim karar olsaydı eşimle mutsuz olucaktım...Maddi yönünü asla düşünmedim ama manevi yönü daha ağır bastı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…