2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dışarı nasıl atıldın

Bu sabah amma da kaynatmışsınız be, oku oku bitmedi

Günaydın herkese bu arada

Ayfercim hakkınızda hayırlısı olsun cnm, hepimiz zaten kendimizce fikrimizi beyan etmiştik, bundan sonra artık bişi söylemek düşmez zaten bize

Fatma beni güldürdün şekerüm, Allah senin de kocitonun da iyiliğini versin:))

Eymene kahvaltı ettircem şimdi

Lütfen arkadaşlar ikiniciyi istemiyorsanız en etkin korunma yöntemlerini kullanın önleminizi alın..Buna rağmen olduysa sonrasında aldırsam mı derseniz (hoş ona bile karşıyım Allahın hikmetinden sual olunmaz) bir derece bunu düşünmeye hakkınız olur. Ama ihmalkar davranıp sonra da istemiyorum demek çok acımasızca..Ayfercim lafım sana değil inan senin nasıl oldu onu bile bilmiyorum ama çok hassasım ben bu konuda..Ablam ilk çocuğunu aldırmıştı ikincise 11 aylıkken kanser oldu ve vefat etti. Hep şu soruyu sorduk kendimize Allah dedi ki birinciyi ben verdim sen istemedin ikinciyi sen istedin ben aldım..Bu çok acı bir ders..

sana kolay gelsin canım,kahvaltı pek uzun sürmiycek zannımca çabuk gel bari

Ayfer, bişey desem sen üzüleceksin, bunu hiç istemem.
Demesem karnındakini düşünüyorum, elim kolum bağlı...
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

dışarı nasıl atıldın

Aman ne bileyim, birden sistemle bağlantınız sona erdi diye bi ekran çıktı, sonra sayfa kapandı, ahanda dedim gecikmiş olarak layığımı buldum :))) Sonra girebildim tekrar :)

Offf, hadi Allah kolaylek vere, inşallah hepsini yer...

Katılıyorum, ama senin yazdığın gibi benim katılmamın da Ayfer'in durumuyla ilgisi yok.
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın...
Anlattığın şey çok acı, içim yandı resmen.

Canım istemez olurmuyum ben ama işte benim dememle olmuyor ve bir yandan da sağlık açısından da ya risk varsa ....Elim kanasa canım acır şuan duygularımla anlatamıyorum içim içimi nasıl yiyiyor anlatamam....Rabbim hakkımda hayırlısını versin çok zor bir dönem benim için ben de yaşadım ablamın bebeğini kaybetmesi onunla bende yaşadım şuan meleğin yaşama şansının elinden almak beni çok ama çok üzüyor .... Bir yandan da mutsuz bir evlilik olursa ben ne yaparım diyorum bana bişey olursa eşimi düşünemiyorum Seni de üzdüğüm için özür dilerim...:2::2:

Estağfirullah özür dileyecek bir şey yok..Bak benim burayla tanışmama vesile olmuş bi konum var onu aç bak seni benden daha iyi kimse anlayamaz benim eşimde istememişti ve evet bir süre gerçekten çok mutsuz oldum neler çektirdi bana ama doğduktan sonra herşey değişti..Öte yandan sağlığını tehdit eden bir durum varsa o konuda söz hakkı doktorun elinde..

ya nie bişe olsun alla allaa herkesin olur agrısı bişi olup olmicaanı doktor görür ikinciyi doğuran herkese bişi mi olmuş hasretinki dana kadar oldu maşş:) ona bişi oldu mu nie sana olsun ki yani. herkese bişi olur bu hayatta bişi olması için warız zaten.doktor riskli olup olmadıgını söyler asrıca. eşin kadere inanmıyormu? bunu weren allah sana bişi olcaksa zaten olur nie mutsuz olasınız ki erkekler dogmadan sewmezler dogduktan sonra sendne fazla sewerler hilalden farkı ne o karnındaki miniğin anlamadım wala. aldırma ayfer yaa aaa:) doktorun bişeyi yok bişeyin yok desedemi aldıracaksın anlamadım ki.

ayfer baskı yapmaktand akorkuyorum ama ,,,

doktorla bir görüş enine boyuna aldırma şartmı riskelri neler diye keşke eşinde yanında gelebilse,,, sonra eşinle bir kez daha konuş bir şans daha verin meleğinize,,,

hep derler evden kaçan kızın babana aldığı beddua ile aile hatı sıkıntılı olur , bebek aldıranın aldırdığı ahh ile evlat yada torunu sıkıntılı olur diye ,,, hani gnel bi iianıştır mevlam korusun bi daha düşünün ,, mevlam hakkınızda hayırlı olanı versin hayırlı karar evrmenizi nasip etisin,,,

burcku kaçırdım ne sitesi neye baktınız aynı gelişimle alakalı bişi mi bende bakıyım özelden atarmısın cıkıyorumda şimdi sayfayıda bulamam. her sitede aynı gelişim şeyi war farklı bişi yazmıolar kelimeler bile aynı kopyala yağışttır yapmış hepsi

Ayfercim, kimseden özür falan dilemeni gerektirecek bi durum yok, asıl biz özür dileriz seni bu sıkıntılı durumunda daha çok üzdüğümüz, kafanı karıştırdığımız için.
Kızlar yeteri kadar yazmışlar, ben bişey demiyecem, doktora bi git bakalım, şu an önemli olan bu.

şuan ki ağrımın sebebi ne bende bilmiyorum 10 dk bir ağrım var ve eşim yarım saatten beri arıyor bişeyin var mı diye bende yok diyorum..Parol da geçirmedi yada psikolojik mi bilmiyorum .ben Hilal de yaşamadım böyle bir ağrı hersey yolunda gitti son 2 ay bulantı ve kusma dışında...
Canım kararımız artık ne onu da bilmiyorum ama olumsuz olduğu kesin doktora gittiğimde belli olucak....

yaw kızlar bence bukadar üstüne gitmeyin ayferin,ateş düştüğü yeri yakar o bir anne ve minik yavrusundan ayrılmak bu kararı vermek en çok onun için zor, zaten hassas bi dönemde minik yavru hissediyodur şimdi onun üzüntüsünü,bırakın en doğru kararı kendileri versin,biz üstümüze düşeni yaptık ve onu aldırmaması için uyardık müslüman olarak vazifemiz bu bizim, ama karar onların bence daha fazla yormayın onu,eminimki oda aldırmak istemiyor ama içinde bulunduğu şartları biz bilemeyiz

kızların çoğu yeniden hamile kalmış anlaşılan..
pancuben geçmişi çok okumadım ama ben böyle bir durumda kalsaydım eğer kocamındaa gelmişinindee diyip o çocuğu doğururdum...ona kalmamış benim karnımdakini istememek...çokta istemiyosa ********sin gitsin anasının evine...ha olmasa iyiydi ama insanlar böyle zamanlarda sınarlar birbirlerini böyle zamanlarda görürsün karşındakinin her koşulda senin yanında olup olmayacağını...

Attım Mervecim...
Özel mesaj, mutfak, öle bişi işte

sen iyi ol Ayfercim, sen iyi ol ki, Hilal de iyi olsun...

Her kelimesine katılıyorum.
Ben yazacaktım ama dünden beri adım çıktı zaten, yanlış anlaşılmayayım diye yazmadım.

aAsıl hepinizi ben üzdüm ve çok çok özür diliyorum burda oturmuş size yazıyorum kime anlatacam ki eşimi biliyorsunuz eşimin ailesi hala bilmiyor sadece görümce biliyor ablam biliyor ..Konuyu dağıtalım en iyisi yada çıkayım ben benim yüzümden gününüz zehir olmasın....Hepinizi çok seviyorum

Ayfer saçmalama özür dileyecek bir şey yok güzelimm burada hepimiz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz olur mu öyle şeyy iyi gün dostumuyuz sadece..hadi bi toparlan git bi doktora ondan sonra düşünürsün..

Ay ağlayacam şimdi be, zaten cinim üstümde yine...
Ayfer kime anlatacaksın Allah aşkına, biz dururken...
Niye varız ki biz, gerektiğinde güler eğleniriz sapına kadar tabi ama bugünlerinde destek olmayacaksak, o birlikte gülmelerin ne anlamı kalır?
Hiç bir yere gitme ve içinden ne geliyorsa yaz lütfen, sonuna kadar dinlemeye ve destek olmaya ben hazırım, eminim diğer arkadaşlar da öyledir.
Ben de seni çok seviyorum.
Bak ağladım işte, bi akıllı durun ya...

Ayfercim önce bi doktora git te görüşünü öğren bakalım, hayırlısı cnm

Burcucum yemediii ilk kaşığı başka şeylerle oyalanırken verdim, ikincisinde ağlama krizine girdi. ben de sinirden ağlıcam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…