- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.661
Dışarı atıldım, alıntılarım da gitti.
Ayfercim, öncelikle geçmiş olsun, en önemlisi senin sağlığın şu anki durumda, çünkü Hilal kızım var... Ayrıca son mesajından bir karar verdiğini anlıyorum. Her durumda yanındayım demiştim, hakkında hayırlısı olsun, Allah pişman etmesin arkadaşım.
sana kolay gelsin canım,kahvaltı pek uzun sürmiycek zannımca çabuk gel bariBu sabah amma da kaynatmışsınız be, oku oku bitmedi
Günaydın herkese bu arada
Ayfercim hakkınızda hayırlısı olsun cnm, hepimiz zaten kendimizce fikrimizi beyan etmiştik, bundan sonra artık bişi söylemek düşmez zaten bize
Fatma beni güldürdün şekerüm, Allah senin de kocitonun da iyiliğini versin:))
Eymene kahvaltı ettircem şimdi
offf canım yaa sadece benim dememle olmuyor neler dedim ben yol boyunca bişeyim yok iyiyim sadece ağrım var ...demem dışında yaa bunun 9 .ayına kadar yaşarsan ya sana bişey olursa demeye başladı....Karar benim karar olsaydı eşimle mutsuz olucaktım...Maddi yönünü asla düşünmedim ama manevi yönü daha ağır bastı...
dışarı nasıl atıldın
Bu sabah amma da kaynatmışsınız be, oku oku bitmedi
Günaydın herkese bu arada
Ayfercim hakkınızda hayırlısı olsun cnm, hepimiz zaten kendimizce fikrimizi beyan etmiştik, bundan sonra artık bişi söylemek düşmez zaten bize
Fatma beni güldürdün şekerüm, Allah senin de kocitonun da iyiliğini versin:))
Eymene kahvaltı ettircem şimdi
Lütfen arkadaşlar ikiniciyi istemiyorsanız en etkin korunma yöntemlerini kullanın önleminizi alın..Buna rağmen olduysa sonrasında aldırsam mı derseniz (hoş ona bile karşıyım Allahın hikmetinden sual olunmaz) bir derece bunu düşünmeye hakkınız olur. Ama ihmalkar davranıp sonra da istemiyorum demek çok acımasızca..Ayfercim lafım sana değil inan senin nasıl oldu onu bile bilmiyorum ama çok hassasım ben bu konuda..Ablam ilk çocuğunu aldırmıştı ikincise 11 aylıkken kanser oldu ve vefat etti. Hep şu soruyu sorduk kendimize Allah dedi ki birinciyi ben verdim sen istemedin ikinciyi sen istedin ben aldım..Bu çok acı bir ders..
Lütfen arkadaşlar ikiniciyi istemiyorsanız en etkin korunma yöntemlerini kullanın önleminizi alın..Buna rağmen olduysa sonrasında aldırsam mı derseniz (hoş ona bile karşıyım Allahın hikmetinden sual olunmaz) bir derece bunu düşünmeye hakkınız olur. Ama ihmalkar davranıp sonra da istemiyorum demek çok acımasızca..Ayfercim lafım sana değil inan senin nasıl oldu onu bile bilmiyorum ama çok hassasım ben bu konuda..Ablam ilk çocuğunu aldırmıştı ikincise 11 aylıkken kanser oldu ve vefat etti. Hep şu soruyu sorduk kendimize Allah dedi ki birinciyi ben verdim sen istemedin ikinciyi sen istedin ben aldım..Bu çok acı bir ders..
Canım istemez olurmuyum ben ama işte benim dememle olmuyor ve bir yandan da sağlık açısından da ya risk varsa ....Elim kanasa canım acır şuan duygularımla anlatamıyorum içim içimi nasıl yiyiyor anlatamam....Rabbim hakkımda hayırlısını versin çok zor bir dönem benim için ben de yaşadım ablamın bebeğini kaybetmesi onunla bende yaşadım şuan meleğin yaşama şansının elinden almak beni çok ama çok üzüyor ....Bir yandan da mutsuz bir evlilik olursa ben ne yaparım diyorum bana bişey olursa eşimi düşünemiyorum Seni de üzdüğüm için özür dilerim...:2::2:
Canım istemez olurmuyum ben ama işte benim dememle olmuyor ve bir yandan da sağlık açısından da ya risk varsa ....Elim kanasa canım acır şuan duygularımla anlatamıyorum içim içimi nasıl yiyiyor anlatamam....Rabbim hakkımda hayırlısını versin çok zor bir dönem benim için ben de yaşadım ablamın bebeğini kaybetmesi onunla bende yaşadım şuan meleğin yaşama şansının elinden almak beni çok ama çok üzüyor ....Bir yandan da mutsuz bir evlilik olursa ben ne yaparım diyorum bana bişey olursa eşimi düşünemiyorum Seni de üzdüğüm için özür dilerim...:2::2:
ya nie bişe olsun alla allaa herkesin olur agrısı bişi olup olmicaanı doktor görür ikinciyi doğuran herkese bişi mi olmuş hasretinki dana kadar oldu maşş:) ona bişi oldu mu nie sana olsun ki yani. herkese bişi olur bu hayatta bişi olması için warız zaten.doktor riskli olup olmadıgını söyler asrıca. eşin kadere inanmıyormu? bunu weren allah sana bişi olcaksa zaten olur nie mutsuz olasınız ki erkekler dogmadan sewmezler dogduktan sonra sendne fazla sewerler hilalden farkı ne o karnındaki miniğin anlamadım wala. aldırma ayfer yaa aaa:) doktorun bişeyi yok bişeyin yok desedemi aldıracaksın anlamadım ki.
burcku kaçırdım ne sitesi neye baktınız aynı gelişimle alakalı bişi mi bende bakıyım özelden atarmısın cıkıyorumda şimdi sayfayıda bulamam. her sitede aynı gelişim şeyi war farklı bişi yazmıolar kelimeler bile aynı kopyala yağışttır yapmış hepsi
şuan ki ağrımın sebebi ne bende bilmiyorum 10 dk bir ağrım var ve eşim yarım saatten beri arıyor bişeyin var mı diye bende yok diyorum..Parol da geçirmedi yada psikolojik mi bilmiyorum .ben Hilal de yaşamadım böyle bir ağrı hersey yolunda gitti son 2 ay bulantı ve kusma dışında...
Canım kararımız artık ne onu da bilmiyorum ama olumsuz olduğu kesin doktora gittiğimde belli olucak....
yaw kızlar bence bukadar üstüne gitmeyin ayferin,ateş düştüğü yeri yakaro bir anne ve minik yavrusundan ayrılmak bu kararı vermek en çok onun için zor, zaten hassas bi dönemde minik yavru hissediyodur şimdi onun üzüntüsünü,bırakın en doğru kararı kendileri versin,biz üstümüze düşeni yaptık ve onu aldırmaması için uyardık müslüman olarak vazifemiz bu bizim, ama karar onların bence daha fazla yormayın onu,eminimki oda aldırmak istemiyor ama içinde bulunduğu şartları biz bilemeyiz
aAsıl hepinizi ben üzdüm ve çok çok özür diliyorum burda oturmuş size yazıyorum kime anlatacam ki eşimi biliyorsunuz eşimin ailesi hala bilmiyor sadece görümce biliyor ablam biliyor ..Konuyu dağıtalım en iyisi yada çıkayım ben benim yüzümden gününüz zehir olmasın....Hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?