- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.681
Dilşadcım hoşgeldin...
1-2 gündür yazdıklarını görüyorum ama karşılaşamadık hiç.
aAsıl hepinizi ben üzdüm ve çok çok özür diliyorum burda oturmuş size yazıyorum kime anlatacam ki eşimi biliyorsunuz eşimin ailesi hala bilmiyor sadece görümce biliyor ablam biliyor ..Konuyu dağıtalım en iyisi yada çıkayım ben benim yüzümden gününüz zehir olmasın....Hepinizi çok seviyorum
Ayfercim önce bi doktora git te görüşünü öğren bakalım, hayırlısı cnm
Burcucum yemediiiilk kaşığı başka şeylerle oyalanırken verdim, ikincisinde ağlama krizine girdi. ben de sinirden ağlıcam yani
Allahım, bi de böyle trip yapmıyorlar mı, valla çizecem yaaa...
Annemle dayım küçükken, yaramazlık yaptıkları zaman, anneannem bunları kafa kafaya tokuştururmuş. Annem der ki, o kadar kudururduk ki, bi ara kafamızın şişi hiç inmezdi
Biz de yarın Eymen'le Doruk'u tokuşturak mı, belki iştahları açılır
Deryacım soracağını hissettim önceden cvp verdim
Allahım, bi de böyle trip yapmıyorlar mı, valla çizecem yaaa...
Annemle dayım küçükken, yaramazlık yaptıkları zaman, anneannem bunları kafa kafaya tokuştururmuş. Annem der ki, o kadar kudururduk ki, bi ara kafamızın şişi hiç inmezdi
Biz de yarın Eymen'le Doruk'u tokuşturak mı, belki iştahları açılır
:18: tamam be çekiliyok ne gızıyonayfercim üzme kendini herşey olacağına varır ve en iyisini sen bilirsin biz yanındayız arkadaşım gireceksin de anlatacaksında bizde ya senle güleriz ya senle anlarız ama seve seve dinleriz seviyoruz seni ulennnnnn dağılın arkidişimin etrafından hade bakemtoplasın kendini şekerim
Kızlar dünkü olaylar neticesi yarınki buluşma hususunda epey kararsız kalmıştım doğrusu, hevesim kaçmıştı bi de başkaları da alınıp yine benzer durumlar yaşar mıyız diye de çekindim. Ama ben yine de iptal etme taraftarı değilim, sizleri çok seviyorum ve birlikte olmaktan keyif alıyorum. Bundan keyif alan gelebilecek herkesi de burda görmekten mutluluk duyarım
Nimetcim aşağıda görüyorum ismini, seni arayacaktım bugün. Yarın kısmet olursa bende toplanıcaz cnm, gelebilirsen çok mutlu olurum.
Şimdi tüm gelecekler parmak kaldırsın ona göre onlara msj atayım adresi ver telimi
Merhabalar kizlar....
Hic iyi degilim...icimden cok sey yapmak geliyor ama oglumu düsündügüm icin yine yapamiyorum...
Dün gece esimle birbirimize girdik...bu adama ne oldu anlamiyorum kafayi yedi, biseyler oldu...
Sigorta yaptirmistik policesini göndermisler kendinin almancasi pek iyi olmadigi icin oku bunu dedi.
Bende bekle tamam okuycam birazdan dedim (az degil 30 sayfa).
Hayir simdi okuyacaksin felan filan derken hakaret etmeye basladi...yine bisey demedim tamam bekle
birazdan dedim hayir simdi dedi ve yine hakaret ederek tekme atti...
Bende bu hareketine cildirdim tabi ve susmadim....
Sonra iyice birbirmize girdik...beni gecenin bi yarisi uyuyan cocugu kaldirip alip götümekle tehdit ediyor...bunu zaten her tartismamizda bile yapiyor, oglumu alip gitmekle tehdit ediyor her seferinde.
Oturma odasinin kapisini üstüme kitledi. kapinin ortasi cam. bende o anda elime ne gectiyse hatirlamiyorum bile aldim gecirdim kapiya...cam kismi komple paramparca oldu yere indi...
Kostum cocuk odasina iceri girdim kapiyi kitledim...o daha diisarda saymaya devam ediyor, hemde neler neler...yattim uyudum bebisimle tabi uyku denilebilirse...
sabhada o kalkmis ise gitmis...
Napacagimi sasirdim...kafayi yemek üzereyim...
hay allah ,, eşinin bu aralar ya çok büyük bir sorunu var yada çok acı söylemek ama hayatında bir başkası var ,, sürekli bebeği alıp gitmeye çalışmak aklıma bunu getidi canımçok üzüldüm ,, daha öncede varmıydı böyle davranışları ben sizi kavgalı hatırlamıyorum ?
Merhabalar kizlar....
Hic iyi degilim...icimden cok sey yapmak geliyor ama oglumu düsündügüm icin yine yapamiyorum...
Dün gece esimle birbirimize girdik...bu adama ne oldu anlamiyorum kafayi yedi, biseyler oldu...
Sigorta yaptirmistik policesini göndermisler kendinin almancasi pek iyi olmadigi icin oku bunu dedi.
Hayir simdi okuyacaksin felan filan derken hakaret etmeye basladi...yine bisey demedim tamam bekle
Sonra iyice birbirmize girdik...beni gecenin bi yarisi uyuyan cocugu kaldirip alip götümekle tehdit ediyor...bunu zaten her tartismamizda bile yapiyor, oglumu alip gitmekle tehdit ediyor her seferinde.
Oturma odasinin kapisini üstüme kitledi. kapinin ortasi cam. bende o anda elime ne gectiyse hatirlamiyorum bile aldim gecirdim kapiya...cam kismi komple paramparca oldu yere indi...
Kostum cocuk odasina iceri girdim kapiyi kitledim...o daha diisarda saymaya devam ediyor, hemde neler neler...yattim uyudum bebisimle tabi uyku denilebilirse...
Kızlar dünkü olaylar neticesi yarınki buluşma hususunda epey kararsız kalmıştım doğrusu, hevesim kaçmıştı bi de başkaları da alınıp yine benzer durumlar yaşar mıyız diye de çekindim. Ama ben yine de iptal etme taraftarı değilim, sizleri çok seviyorum ve birlikte olmaktan keyif alıyorum. Bundan keyif alan gelebilecek herkesi de burda görmekten mutluluk duyarım
Nimetcim aşağıda görüyorum ismini, seni arayacaktım bugün. Yarın kısmet olursa bende toplanıcaz cnm, gelebilirsen çok mutlu olurum.
Şimdi tüm gelecekler parmak kaldırsın ona göre onlara msj atayım adresi ver telimi
Tokuştursa bile fayda etmez ki be cnm. Baksana annenlerin kudurukluğuna da çare olmamış ki kafalarının şişi hiç inmiyomuş
Merhabalar kizlar....
Merhabalar kizlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?