2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dilşadcım hoşgeldin...
1-2 gündür yazdıklarını görüyorum ama karşılaşamadık hiç.

hoşbulduk canım sağol...ayfer saçmalama iyi o zaman canı sıkkın olan gitsin herkes iyiykenmi gelsin.bişii paylaşmayalımmı burda...sen ne hissediyosan yaz ne düşünüyosan yaz bi elimizden geleni yaparız.

ayy canım benim ya kim ne derse desin hepimiz burda paylaşıyoruz dertlerimizi ,,, sıkılmadık felan aksine nası ldestek olsak diye saşkınız baksana herkes her yoruma katılıyor :)): ) her fikri olumlu buluyor yani sen kadar olamsada biizmde kafamız karışmış :) yani senin akdar sen idüşnmeye çalışmışız :) ne güzel bişi aslında deil mi ?

şimdi kendini iyi hisettiğinde düşüncelerini çekinmeden yaz elbet anlayacağız seni hem akdınız hem anne hem eş ,,,

Allahım, bi de böyle trip yapmıyorlar mı, valla çizecem yaaa...
Annemle dayım küçükken, yaramazlık yaptıkları zaman, anneannem bunları kafa kafaya tokuştururmuş. Annem der ki, o kadar kudururduk ki, bi ara kafamızın şişi hiç inmezdi
Biz de yarın Eymen'le Doruk'u tokuşturak mı, belki iştahları açılır

ayfercim üzme kendini herşey olacağına varır ve en iyisini sen bilirsin biz yanındayız arkadaşım gireceksin de anlatacaksında bizde ya senle güleriz ya senle anlarız ama seve seve dinleriz seviyoruz seni ulennnnnn dağılın arkidişimin etrafından hade bakemtoplasın kendini şekerim

Eymen ve Alp'e çok geçmiş olsun. Rabbim kuzularımızı korusun. Nedir bu hastalıklardan çektiğimiz.

Ayfercim hakkında hayırlısı olsun. Bunlar zor kararlar, vicdani yükü de ağır kararlar. Aldığın kararla yaşayacak olan da sensin. Rabbim kolaylık göstersin.

Kızlar dünkü olaylar neticesi yarınki buluşma hususunda epey kararsız kalmıştım doğrusu, hevesim kaçmıştı bi de başkaları da alınıp yine benzer durumlar yaşar mıyız diye de çekindim. Ama ben yine de iptal etme taraftarı değilim, sizleri çok seviyorum ve birlikte olmaktan keyif alıyorum. Bundan keyif alan gelebilecek herkesi de burda görmekten mutluluk duyarım

Nimetcim aşağıda görüyorum ismini, seni arayacaktım bugün. Yarın kısmet olursa bende toplanıcaz cnm, gelebilirsen çok mutlu olurum.

Şimdi tüm gelecekler parmak kaldırsın ona göre onlara msj atayım adresi ver telimi

Meral yavrucum napıyoz şimdi geliyos mu bak plan yapcam ona göre haftasonu yoğun oluyom doğukanın teyseleri dayısı falan geliy onlara cvp vermem lasımmmm

ayfer bizi üzmüyosun canım biz seni üzüyoruz diye korkuyorum ben, içinde bulunduğun durum çok zor Allah sabır versin sana, burda sadece iyi şeyleri konuşmuyoruz derdimizi paylaşıyoruz bizi ençok biz anlarız çünkü. bugün dr kontrolünden sonra iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz canım

Tokuştursa bile fayda etmez ki be cnm. Baksana annenlerin kudurukluğuna da çare olmamış ki kafalarının şişi hiç inmiyomuş

Ayfer sana hiçbişi demeyeyim ben zaten, çok hassassın farkındayım. Ama sen de biliyosun ki burda hepimiz derdimizi paylaşıyoruz, onun için burdayız cnm benim. sen şimdi biraz rahatlamaya çalış bakalım

Merhabalar kizlar....
Hic iyi degilim...icimden cok sey yapmak geliyor ama oglumu düsündügüm icin yine yapamiyorum...

Dün gece esimle birbirimize girdik...bu adama ne oldu anlamiyorum kafayi yedi, biseyler oldu...
Sigorta yaptirmistik policesini göndermisler kendinin almancasi pek iyi olmadigi icin oku bunu dedi.
Bende bekle tamam okuycam birazdan dedim (az degil 30 sayfa).
Hayir simdi okuyacaksin felan filan derken hakaret etmeye basladi...yine bisey demedim tamam bekle
birazdan dedim hayir simdi dedi ve yine hakaret ederek tekme atti...

Bende bu hareketine cildirdim tabi ve susmadim....
Sonra iyice birbirmize girdik...beni gecenin bi yarisi uyuyan cocugu kaldirip alip götümekle tehdit ediyor...bunu zaten her tartismamizda bile yapiyor, oglumu alip gitmekle tehdit ediyor her seferinde.

Oturma odasinin kapisini üstüme kitledi. kapinin ortasi cam. bende o anda elime ne gectiyse hatirlamiyorum bile aldim gecirdim kapiya...cam kismi komple paramparca oldu yere indi...
Kostum cocuk odasina iceri girdim kapiyi kitledim...o daha diisarda saymaya devam ediyor, hemde neler neler...yattim uyudum bebisimle tabi uyku denilebilirse...
sabhada o kalkmis ise gitmis...

Napacagimi sasirdim...kafayi yemek üzereyim...

:18: tamam be çekiliyok ne gızıyon

ben gelemiyom tabiki

hay allah ,, eşinin bu aralar ya çok büyük bir sorunu var yada çok acı söylemek ama hayatında bir başkası var ,, sürekli bebeği alıp gitmeye çalışmak aklıma bunu getidi canım çok üzüldüm ,, daha öncede varmıydı böyle davranışları ben sizi kavgalı hatırlamıyorum ?

Tartismalarimiz oluyordu ama bu sekilde birbirimize girmemiz ilk diyebilirim...
Zaten Tugra dogdu dogali degisti, yeni sorumlulugu kaldiramiyormu nedir anlayamiyorum...

abow nettiniz öyle bebişim one dağıtmışsın heryeri brawo walla...sana tekme atması canımı sıktı keşke kafasına geçireydin camı...ya böyle olaylardan sonra karılarının yüzlerine nası bakıyolar ben anlamıyorum...üzme kendini sakın bebişini kokla sakinleş bi süre uzak dur konuşma iki satır kağıt için karıya ettiğine bak...hiç bişeye saygı duymuyosan çocuğunun anası be yaffff.yok biz okadar ileri gitmiyoruz ben kendi kendime çıldırıp kendi kendime sakinleşiyorum allaha şükür bana tekme atsa kesin katil olurum.

Meralcim, dün ben de şüpheye düşmüştüm açıkçası, sen de biliyorsun zaten, ama bugün iyiyim, yarın kavuşunca daha da iyi olacaz inşallah...
Ben kaldırıyorum parmağımı, bi de öbür parmağımı kaldırıyorum, o da Aylin için

Tokuştursa bile fayda etmez ki be cnm. Baksana annenlerin kudurukluğuna da çare olmamış ki kafalarının şişi hiç inmiyomuş

Belki beyinleri yerinden oynar

Haydaaaa...
Canım çok üzüldüm okuyunca, hiç bilmiyorduk böyle problemleriniz olduğunu.
Anlaşmazlık, tartışma her evde olur, hatta dün akşam bizde de oldu.
Ama böyle ardı arkaası kesilmeyen hakaretler, çocuğu kullanarak tehdit etmeler, hele hele o tekme, odaya kilitleme falan, olacak şeyler değil... Eşinin bir problemi mi var, alkol falan mı alıyor, bunlar normal hareketler değil Zelihacım...
Ben böyle konularda şöyle yap böyle yap demeyi tercih etmem, ama bu durum ciddi bir tedbir gerektiriyor diye düşünüyorum.
Gidecek bir yerin var mı bilmiyorum ama ben aynı durumda olsam çocuğumu alır giderim diyebilirim.
Allah hakkında hayırlısını versin.

günaydın herkese
Alp ime geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz.bize bişey olmaz baksanıza,arkamızda duaklarını ekesik etmeyen mart anaları var
ALPişim bugün daha iyi.yine ateşi vardı ama çok değil.miktarı az olsada kahvaltısını yedi,şuan için çıkarmadı,umarım çıkarmazda.2 de yine hastaneye gideceğiz idrar testi için.inşaallah ondan da bişey çıkmaz.

canım sana iyi şeyler yapıcı sözler söylemek isterdim ama,bir erkek birkez şiddete eğilim gösterdimi maalesef katlanarak artıyo bu eğilim,mesleki tecrübem ve hayat tecrübemle sabit,hiç düzeleneni görmedim Allahım sana sabır versin,çocuğu alıp gitmekle tehdit ediyosa seni çoktan gözden çıkarmış çocuğuda yanında götürmenin hesabını yapıyo ben öyle anladım yani,inşallah yanılıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…