2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok alkolü felan yok...evden ise - isden eve arada biirde hali sahaya....
Böyle büyük kavgamiz ilk...normalde tartisiriz olur biter aradan 1-2 saat gecince...
Ama o zmnda Tugrayi kullanir...

bu sene izine gittigimizde kendi annesi ile bile cok büyük bir kavga yasadi, noldu buna anlamiyorum

Herseyden gectim sütüm kesilecek diyede cok korktum...

güzelim çok geçmiş olsun ,, yerken çıkarmadıysa devamında çıakrmaz korkma canım ,, inşalh doktordan güzel habeler ile gelin ,,

mevlam o iyi niyetli mart annelerini eksik etmesin ,,,

inşallah idrar tahlilleri iyi çıkar alp paşanın,canım benim ya bebişler hasta olunca çok üzülüyorum ben

hayırlı cumalar kızlar.
ayfer hakkında hayırlısı olsun.ben şunu anlamadım sezeryanlısın diyemi tehlikeli.
meralcim teşekkür ederim davetin için.usta gelicekdi onun için bişey yazmadım.

:18: tamam be çekiliyok ne gızıyon

ben gelemiyom tabiki

Yapacaz sana bi güzellik, ben zati Mardin'i çok merak ediyom :82:

Evet, ben de...

Çok sevindim daha iyi olmasına...
Korkma, tahlilleri de temiz çıkacak Allah'ın izniyle, duaya devam...
Haber ver bize de...

Bi sorunu var o zaman, öyle düşünüp suyuna gidip onu çözmek lazım.

Canım, inşallah sütüme bişi olmaz, ama söylemeliyim ki, bunların bebeğinin gözünün önünde yaşanması, sütünün gitmesinden çok daha kötü. Sakin, keyifli bi zamanını denk getirip konuş kocanla, madem öyle sen de ona karşı kullan çocuğunu, ama son derece gerçekçi ve masumane, sen böyle yaparsan, en büyük zararı ona verirsin de, tatlı dille çözülür belki, ne bileyim...

Cnm çok kötü bi gece yaşamışsın, geçmiş olsun. Eşine ne demeli bilmem, korkunç daranmış çok hatalı ama sana da ne yap diyebiliriz onu da bilmiyorum. Bu durum düzelir inş. Ay bi de bi erkeğin çocuğu alıp gitmekle tehdit edebileceğini de ilk kez öğrenmiş oldum, onu yapan daha ziyade kadınlar değil midir be

canım yaa sıkma canını şöyle adamakıllı oturup konuşsanız niye böyle yapıyosun diye sorsan,belki sana anlatamadığı büyük bi sorunu vardır ondan hırçınlaşıyodur:26: inşallah en kısa zamanda hatasını anlar ve düzelir herşey
ben öğle arasına kaçıyom

güzelim çok geçmiş olsun ,, yerken çıkarmadıysa devamında çıakrmaz korkma canım ,, inşalh doktordan güzel habeler ile gelin ,,

Afacansın afacan

Devir değişti anacım :26:

canım eğer dediğin gibiyse belkide bi sendromu var kötü bir durum yaşıyor hassas bir dönem daha dikaktli ol ve yardımcı olmayı dene bakalım ,,,

almanya böyle konualrda dha hasssas değili bi psikoloğa danışsan eşine belli etmeden aile terapisti felan sonra oan göre bi yol izlersin ve belki tatlı dille çözülür ,, hani bu durum kötü evlilik durumuna benzemiyor analttığın kadarı ile ,, eşinin bi derdi var ,,

Nimetcim yarın mı geliyo usta? anlayamadım tam. bi de ne yaptın gittin mi tekrar doktora?

Dila senin psiko ne dedi

Yazgım Alp paşanın daha iyi olması çok güzel cnm,idrar tahlili de temiz çıkar inş.

Tugra uyuyordu bunlar yasandiginda cok sükür...
Yavrumun hic biseyden haberi yok...uyanmadi Allahtan seslere felan....

Esimin ailesi Türkiyede arasam durumu anlatsam birde onlar konussalar ne kadar faydasi olurki aceba?
Gerci telefonda ne kadarda degistirebilirlerki bu durumu, birde o var

Nimetcim yarın mı geliyo usta? anlayamadım tam. bi de ne yaptın gittin mi tekrar doktora?

Dila senin psiko ne dedi

Yazgım Alp paşanın daha iyi olması çok güzel cnm,idrar tahlili de temiz çıkar inş.

meral bende kaldırdım parmağımıııı ???

canım eşini ailesi nasıl insanlar önce bunu bilmek gerek daha kötüde olabilir ,,

cnm geçmiş olsun inşallah sorun fazla büyümeden özür diler..
son noktasına kadarrrrr katılıyorum ..

Son düzenleme:
benim psiko bişi demedi daha saat 1 de randevum.öğleden sonra için işten izin aldım ordan eve geçicem anca pazartesi sabahı anlatırım size bacılar...şimdi yemeğe çıkıp öğlen psikoya gitcem öpüldünüs iyi tatiller hepiciğinize.

inşallah idrar tahlilleri iyi çıkar alp paşanın,canım benim ya bebişler hasta olunca çok üzülüyorum ben

Çok sevindim daha iyi olmasına...
Korkma, tahlilleri de temiz çıkacak Allah'ın izniyle, duaya devam...
Haber ver bize de...

yazgıcım çok geçmiş olsun inşallah bişeyviği çıkmaz
ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra grşrz

sağolun canlar seviyorum siziyaa ben bu aralar geride kalıyorum alp iyileşsin döneceğim sahalara.biliyorum özlüyorsunuz ama yapacak bişey yok,oğlumun bana ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…