- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.701
günaydın herkese
Alp ime geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz.bize bişey olmaz baksanıza,arkamızda duaklarını ekesik etmeyen mart anaları var
ALPişim bugün daha iyi.yine ateşi vardı ama çok değil.miktarı az olsada kahvaltısını yedi,şuan için çıkarmadı,umarım çıkarmazda.2 de yine hastaneye gideceğiz idrar testi için.inşaallah ondan da bişey çıkmaz.
inşallah idrar tahlilleri iyi çıkar alp paşanın,canım benim ya bebişler hasta olunca çok üzülüyorum bengünaydın herkese
Alp ime geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz.bize bişey olmaz baksanıza,arkamızda duaklarını ekesik etmeyen mart anaları var
ALPişim bugün daha iyi.yine ateşi vardı ama çok değil.miktarı az olsada kahvaltısını yedi,şuan için çıkarmadı,umarım çıkarmazda.2 de yine hastaneye gideceğiz idrar testi için.inşaallah ondan da bişey çıkmaz.
:18: tamam be çekiliyok ne gızıyon
ben gelemiyom tabiki
abow nettiniz öyle bebişim one dağıtmışsın heryeri brawo walla...sana tekme atması canımı sıktı keşke kafasına geçireydin camı...ya böyle olaylardan sonra karılarının yüzlerine nası bakıyolar ben anlamıyorum...üzme kendini sakın bebişini kokla sakinleş bi süre uzak dur konuşma iki satır kağıt için karıya ettiğine bak...hiç bişeye saygı duymuyosan çocuğunun anası be yaffff.yok biz okadar ileri gitmiyoruz ben kendi kendime çıldırıp kendi kendime sakinleşiyorum allaha şükür bana tekme atsa kesin katil olurum.
günaydın herkese
Yok alkolü felan yok...evden ise - isden eve arada biirde hali sahaya....
Böyle büyük kavgamiz ilk...normalde tartisiriz olur biter aradan 1-2 saat gecince...
Ama o zmnda Tugrayi kullanir...
bu sene izine gittigimizde kendi annesi ile bile cok büyük bir kavga yasadi, noldu buna anlamiyorum
Herseyden gectim sütüm kesilecek diyede cok korktum...
Böyle büyük kavgamiz ilk...normalde tartisiriz olur biter aradan 1-2 saat gecince...
bu sene izine gittigimizde kendi annesi ile bile cok büyük bir kavga yasadi, noldu buna anlamiyorum
güzelim çok geçmiş olsun ,, yerken çıkarmadıysa devamında çıakrmaz korkma canım ,, inşalh doktordan güzel habeler ile gelin ,,
mevlam o iyi niyetli mart annelerini eksik etmesin ,,,
Cnm çok kötü bi gece yaşamışsın, geçmiş olsun. Eşine ne demeli bilmem, korkunç daranmış çok hatalı ama sana da ne yap diyebiliriz onu da bilmiyorum. Bu durum düzelir inş. Ay bi de bi erkeğin çocuğu alıp gitmekle tehdit edebileceğini de ilk kez öğrenmiş oldum, onu yapan daha ziyade kadınlar değil midir be
Nimetcim yarın mı geliyo usta? anlayamadım tam. bi de ne yaptın gittin mi tekrar doktora?
Dila senin psiko ne dedi
Yazgım Alp paşanın daha iyi olması çok güzel cnm,idrar tahlili de temiz çıkar inş.
Tugra uyuyordu bunlar yasandiginda cok sükür...
Yavrumun hic biseyden haberi yok...uyanmadi Allahtan seslere felan....
Esimin ailesi Türkiyede arasam durumu anlatsam birde onlar konussalar ne kadar faydasi olurki aceba?
Gerci telefonda ne kadarda degistirebilirlerki bu durumu, birde o var
cnm geçmiş olsun inşallah sorun fazla büyümeden özür diler..Cnm çok kötü bi gece yaşamışsın, geçmiş olsun. Eşine ne demeli bilmem, korkunç daranmış çok hatalı ama sana da ne yap diyebiliriz onu da bilmiyorum. Bu durum düzelir inş. Ay bi de bi erkeğin çocuğu alıp gitmekle tehdit edebileceğini de ilk kez öğrenmiş oldum, onu yapan daha ziyade kadınlar değil midir be
güzelim çok geçmiş olsun ,, yerken çıkarmadıysa devamında çıakrmaz korkma canım ,, inşalh doktordan güzel habeler ile gelin ,,
mevlam o iyi niyetli mart annelerini eksik etmesin ,,,
inşallah idrar tahlilleri iyi çıkar alp paşanın,canım benim ya bebişler hasta olunca çok üzülüyorum ben
Çok sevindim daha iyi olmasına...
Korkma, tahlilleri de temiz çıkacak Allah'ın izniyle, duaya devam...
Haber ver bize de...
yazgıcım çok geçmiş olsun inşallah bişeyviği çıkmaz
ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra grşrz
Yazgım Alp paşanın daha iyi olması çok güzel cnm,idrar tahlili de temiz çıkar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?