- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.721
hasret seni ve cereni görmek istiyorum lütfen bir yolunu bul ve gel,,,yrn buluşma war mı?
daha cengize söylemedim ona göre sölicem...
Aaaa gelmiyom ben belki Meral sadece sordum belkimm
yrn buluşma war mı?
daha cengize söylemedim ona göre sölicem...
sağolun canlar seviyorum siziyaa ben bu aralar geride kalıyorum alp iyileşsin döneceğim sahalara.biliyorum özlüyorsunuz ama yapacak bişey yok,oğlumun bana ihtiyacı var .
Aaaa gelmiyom ben belki Meral sadece sordum belkimm
bak sen heveslendir bii sonra gelmiyoru mde olamz geleceksin :)
evet var bebeğimmgeliyosun mutlaka
nolur nolur nolur çabuk döööönnnn sensiz napcaz bizzzhehe neet seni özlüyoruz sahden ama, Rabbim bi an evel şifasını versin paşamın. Önce onun için sonra bizim için
hadi hadi geliyosun işte
tamam canım cengizle yine sorunluyuz gçen gece 4te geldiewe o yüzden küsümkendisiyle birazdan gelir söylerim.. buluşmayı..evet var bebeğimmgeliyosun mutlaka
nolur nolur nolur çabuk döööönnnn sensiz napcaz bizzzhehe neet seni özlüyoruz sahden ama, Rabbim bi an evel şifasını versin paşamın. Önce onun için sonra bizim için
hadi hadi geliyosun işte
bide gelcek dielistelere eklediniz hatunu ablasının görümcesimi ne gelcekmiş onlara gelemicekmiş kendileriiiÖzooooo hiç sesin çıkmiyyy anacım, gelmicen mi??
meral diyom puset diyom çıkartabilir miyiz diyom heççç sallamıyonnnn
bide gelcek dielistelere eklediniz hatunu ablasının görümcesimi ne gelcekmiş onlara gelemicekmiş kendileriii
Şimdik Yazgıcım benim kamera bozuk walla, bağlanabilemeyiz sanasorry bebem
Derya puseti eve sokup onda yatırcaz hanormal koşullarda hayatta almam o şeyi eve ama senin için yaparım:)) altına bi örtü falan sereriz artık, benim tüçük evime sığarsa tabi
Fatma yarın buluşma bende olduğuna göre sadece sürmeli değil aynı zamanda rujlu bi Meral de görebülürsünüz
Nevet menüyü belirtiyorum, walla kızlar sizin için çok şeyler yapmak isterdim ama Eymenito mutfakta tutmuyor beni uzun uzun o nedenle üzgünümm
Peynirli börek,tuzlu pasta,patates salatası, yoğurtlu havuç salatası bi de puaça ama onu sabah pastaneden alırım. kısır yapcaktım onu Fatma getircekmiş sağolsun
Aslında dolma yapasım var ama bakarım akşam Eymenito babasıyla durursa yaparım durmazsa üzgünümm
tatlı olaraktan da Çikolata soslu etimek tatlısı,irmik tatlısı,mozaik ve elmalı muffin:82:
Var mı başka talebi olan?? Bu arada henüz alışveriş bilem yapmadım, evi süpürmek için dahi Furkanın gelişini beklemek zorundayım. Bunları da bulamazsanız şaşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?