2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

catlada patla arkadaşım çok üzüldüm senin adına biz ne desek boşş her evlilk bir kabir ne çektiğini ancak içindeki bilir demiş büyüklerimiz çok da doğtu söylemiş..Sana sadece sevgilerimi yollayabiliyorum keşke elimizden bişey gelse

yarın msn bağlantısı istiyorum.
itiraz eden olursa Meral in adresine ambulans,itfaiye ve polis yollayacağım.buluşmadan bişey anlamaz,uğraşır durursunuz.yaparım,kendimde o potansiyeli görüyorum.

Son düzenleme:
yazgıcım Alpine de çok geçmiş olsun bizimki de oldu aynen seninki gibi 10 günde geçti ancak tamamen ne çektiğini çok iyi anlıyorum Allah en acilinden şifalar versin cnm

yrn buluşma war mı?
daha cengize söylemedim ona göre sölicem...

evet var bebeğimm geliyosun mutlaka

sağolun canlar seviyorum siziyaa ben bu aralar geride kalıyorum alp iyileşsin döneceğim sahalara.biliyorum özlüyorsunuz ama yapacak bişey yok,oğlumun bana ihtiyacı var.

nolur nolur nolur çabuk döööönnnn sensiz napcaz bizzz hehe neet seni özlüyoruz sahden ama, Rabbim bi an evel şifasını versin paşamın. Önce onun için sonra bizim için

Aaaa gelmiyom ben belki Meral sadece sordum belkimm

hadi hadi geliyosun işte

bak sen heveslendir bii sonra gelmiyoru mde olamz geleceksin :)

Gelcem inşallah cnmm..Meralcim şimdi bizimki 12.30 gibi uyanır sabah uykusundan sonra da 4 gibi tekrar uyuması lazım pusetini getirecem ayaklarını silip eve çıkarmamızın bi sakıncası olur mu onun içinde uyur ancak çünküm? Pek bi nazlı benim oğlumm ay kime çekmiş acaba

yarın süremli meraldeyizz :) mızmız paşa eymeni göreceğiz öbür mızmız paşa dorukla kafa tokuşturacağız aylin yok ya boşluk olmasın:)

çatladapatla
canım olanalra çok üzüldüm, benzer şeyler bi çok kişinin hayatında oluyor, erkekler kadınlar kadar özwerili we sakin dawranamıyor çoğu zamn herdedikleri anında olsun istiyorlar!
bu adam biraz şaşırmış durumda ne o öyle çocuu alır giderim falan sanki 10 yaşındaki çocuktan bahsediyor. bu cümle ağzından çıkıyorsa we sık sık çıktığını söylüyorsun.. canım bu adamseni gözden çıkarmış sanki en ufak şeyde alır oğlumu giderim o da ne b.k yerse yesin düşüncesinde bence..
buna nasıl birçözüm getirilebilir bilmiyorum allah yardımcın olsun, alıp karşına konuşup sorunun köküne inmeniz belki faydalı olur diyeceğim ama bu adamla eminim oturup konuşulmazda.. aynından bnde de war ordan biliorum ama bizimki yok giderim yok ayrılcaz gibi laflar hiç etmez sdece haywanlıklarını benzettim

doğukan da tokuştursun kafayıııı pek bi seviyo oraya buraya vurmayı kafasını ama benimki acıcık iri onu sölimm o konuda da anasına çekmişş...öznurun bi benzetmesi vardı hala gülerim alman gülle takımının kaptanı gibiyim

tamam canım cengizle yine sorunluyuz gçen gece 4te geldiewe o yüzden küsümkendisiyle birazdan gelir söylerim.. buluşmayı..
zaten yakınsın allahtan o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum, karşıda falan birinde buluşma olsaydı imkan yok göndermezdi, ceryde biraz burnu akıyo ya hasta moduna soktu çocuğu

Şimdik Yazgıcım benim kamera bozuk walla, bağlanabilemeyiz sana sorry bebem

Derya puseti eve sokup onda yatırcaz ha normal koşullarda hayatta almam o şeyi eve ama senin için yaparım:)) altına bi örtü falan sereriz artık, benim tüçük evime sığarsa tabi

Fatma yarın buluşma bende olduğuna göre sadece sürmeli değil aynı zamanda rujlu bi Meral de görebülürsünüz

vıyyyy yavrum böyle titizsen zorlamayak bis istersen uyku saati gelince kaçarıs rahatsızlık vermek istemem cnm:80:

Nevet menüyü belirtiyorum, walla kızlar sizin için çok şeyler yapmak isterdim ama Eymenito mutfakta tutmuyor beni uzun uzun o nedenle üzgünümm

Peynirli börek,tuzlu pasta,patates salatası, yoğurtlu havuç salatası bi de puaça ama onu sabah pastaneden alırım. kısır yapcaktım onu Fatma getircekmiş sağolsun
Aslında dolma yapasım var ama bakarım akşam Eymenito babasıyla durursa yaparım durmazsa üzgünümm

tatlı olaraktan da Çikolata soslu etimek tatlısı,irmik tatlısı,mozaik ve elmalı muffin:82:
Var mı başka talebi olan?? Bu arada henüz alışveriş bilem yapmadım, evi süpürmek için dahi Furkanın gelişini beklemek zorundayım. Bunları da bulamazsanız şaşmayın

Kızım saçmalama ne uğraşıyosun bu kadar sen çay koy biz de simit alır gelürük peynir domates yeriss iki çocukla bi de bunlarla mı ugrasıcan amaç görüşmek yemek yemek deelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…