- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.741
vıyyyy yavrum böyle titizsen zorlamayak bis istersen uyku saati gelince kaçarıs rahatsızlık vermek istemem cnm:80:
Kızım saçmalama ne uğraşıyosun bu kadar sen çay koy biz de simit alır gelürük peynir domates yeriss iki çocukla bi de bunlarla mı ugrasıcan amaç görüşmek yemek yemek deelll
cnm bugün gelicekti salak adam,1 günde bitecek iş deildi fakat pazertesi geliyomuş aradım.Nimetcim yarın mı geliyo usta? anlayamadım tam. bi de ne yaptın gittin mi tekrar doktora?
Dila senin psiko ne dedi
Yazgım Alp paşanın daha iyi olması çok güzel cnm,idrar tahlili de temiz çıkar inş.
bennnnnnnnnnnnnnnnnNevet şimdik gelecek olduğunu bildiğim arkadaşlar
Burcu,Aylin,Fatma,Hande,Derya,Hasret,Sümeyra...başka var mı başkaaa??
cnm bugün gelicekti salak adam,1 günde bitecek iş deildi fakat pazertesi geliyomuş aradım.
onun için yarın için bir sorun yok.
hastaneye gitmedim cnm 10 gün geçmesi lazım randevu almak için.
ama bu süre içinde benim sinir olmadan bir günüm dahi geçmediya nasıl olacaksa.
bennnnnnnnnnnnnnnnn
Nevet menüyü belirtiyorum, walla kızlar sizin için çok şeyler yapmak isterdim ama Eymenito mutfakta tutmuyor beni uzun uzun o nedenle üzgünümm
Peynirli börek,tuzlu pasta,patates salatası, yoğurtlu havuç salatası bi de puaça ama onu sabah pastaneden alırım. kısır yapcaktım onu Fatma getircekmiş sağolsun
Aslında dolma yapasım var ama bakarım akşam Eymenito babasıyla durursa yaparım durmazsa üzgünümm
tatlı olaraktan da Çikolata soslu etimek tatlısı,irmik tatlısı,mozaik ve elmalı muffin:82:
Var mı başka talebi olan?? Bu arada henüz alışveriş bilem yapmadım, evi süpürmek için dahi Furkanın gelişini beklemek zorundayım. Bunları da bulamazsanız şaşmayın
MERAL cim sen iki çocuklu bir bayansın.uğraşma,ne bu bukadar çeşit.bir menemen yap,yanınada bir baş soğan kırıver yesinler.tatlı olarakta ekmek arası kesme şeker.hadi azıcık zor olacak ama belki şokella falanda olabilir.eminim anlayış gösterirler sana arkadaşlar,kıyamazlar sana.gerek yok bitanem hiç uğraşma
adresi bilsem bende bomba ihbarı yapacamyarın msn bağlantısı istiyorum.
itiraz eden olursa Meral in adresine ambulans,itfaiye ve polis yollayacağım.buluşmadan bişey anlamaz,uğraşır durursunuz.yaparım,kendimde o potansiyeli görüyorum .
:84::84::84:Nevet menüyü belirtiyorum, walla kızlar sizin için çok şeyler yapmak isterdim ama Eymenito mutfakta tutmuyor beni uzun uzun o nedenle üzgünümm
Peynirli börek,tuzlu pasta,patates salatası, yoğurtlu havuç salatası bi de puaça ama onu sabah pastaneden alırım. kısır yapcaktım onu Fatma getircekmiş sağolsun
Aslında dolma yapasım var ama bakarım akşam Eymenito babasıyla durursa yaparım durmazsa üzgünümm
tatlı olaraktan da Çikolata soslu etimek tatlısı,irmik tatlısı,mozaik ve elmalı muffin:82:
Var mı başka talebi olan?? Bu arada henüz alışveriş bilem yapmadım, evi süpürmek için dahi Furkanın gelişini beklemek zorundayım. Bunları da bulamazsanız şaşmayın
MERAL cim sen iki çocuklu bir bayansın.uğraşma,ne bu bukadar çeşit.bir menemen yap,yanınada bir baş soğan kırıver yesinler.tatlı olarakta ekmek arası kesme şeker.hadi azıcık zor olacak ama belki şokella falanda olabilir.eminim anlayış gösterirler sana arkadaşlar,kıyamazlar sana.gerek yok bitanem hiç uğraşma
adresi bilsem bende bomba ihbarı yapacam:84:
:84::84::84:gıcıklaaaaaar
Yazgı,Gülşan,Şeyma
Yazgı,Gülşan,Şeyma
Yemeğimi yedim geldim, yine güldüm bol bol...
Yazgı, Gülşan ve Şeyma, bizi hiç bir sabotaj caydıramıyor anacım, yakın geçmişteki bir tecrübeyle sabittir.
Ama siz kalbimizdesin, sağ kulaklarınız çınlar bol bol
Meral, yapma nolur yaa, iki çocukla onca şey yapılır mı, hadi yapıldı yenir mi (e Hasret var, ben de varım, yenir aslında)... Şaka bir yana, hiç gerek yok, hiç bişi yapma desem dinlemezsin, bi tatlı bi tuzlu yap yeter, doymazsak lahmacun süüleriz...
Daha yazacaktım, unuttum.
Yemeğimi yedim geldim, yine güldüm bol bol...
Yazgı, Gülşan ve Şeyma, bizi hiç bir sabotaj caydıramıyor anacım, yakın geçmişteki bir tecrübeyle sabittir.
Ama siz kalbimizdesin, sağ kulaklarınız çınlar bol bol
Meral, yapma nolur yaa, iki çocukla onca şey yapılır mı, hadi yapıldı yenir mi (e Hasret var, ben de varım, yenir aslında)... Şaka bir yana, hiç gerek yok, hiç bişi yapma desem dinlemezsin, bi tatlı bi tuzlu yap yeter, doymazsak lahmacun süüleriz...
Daha yazacaktım, unuttum.
nevet menüyü belirtiyorum, walla kızlar sizin için çok şeyler yapmak isterdim ama eymenito mutfakta tutmuyor beni uzun uzun o nedenle üzgünümm
peynirli börek,tuzlu pasta,patates salatası, yoğurtlu havuç salatası bi de puaça ama onu sabah pastaneden alırım. Kısır yapcaktım onu fatma getircekmiş sağolsun
aslında dolma yapasım var ama bakarım akşam eymenito babasıyla durursa yaparım durmazsa üzgünümm
tatlı olaraktan da çikolata soslu etimek tatlısı,irmik tatlısı,mozaik ve elmalı muffin:82:
Var mı başka talebi olan?? Bu arada henüz alışveriş bilem yapmadım, evi süpürmek için dahi furkanın gelişini beklemek zorundayım. Bunları da bulamazsanız şaşmayın
meral cim sen iki çocuklu bir bayansın.uğraşma,ne bu bukadar çeşit.bir menemen yap,yanınada bir baş soğan kırıver yesinler.tatlı olarakta ekmek arası kesme şeker.hadi azıcık zor olacak ama belki şokella falanda olabilir.eminim anlayış gösterirler sana arkadaşlar,kıyamazlar sana.gerek yok bitanem hiç uğraşma
sen oradan konuşma gelemiyon deyuu.,
dişişmizimi kırdıracan kesme şekerle .
hee melemene bişey dimem süper olurr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?