2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım saçmalama ne uğraşıyosun bu kadar sen çay koy biz de simit alır gelürük peynir domates yeriss iki çocukla bi de bunlarla mı ugrasıcan amaç görüşmek yemek yemek deelll

hehe bu fikri sevdim yok cnm dediğim gibi elimden geleni yaparım zaten kasmadan, elbette amaç görüşmek. ama arada bişiler de yesek fena olmaz

Nimetcim yarın mı geliyo usta? anlayamadım tam. bi de ne yaptın gittin mi tekrar doktora?

Dila senin psiko ne dedi

Yazgım Alp paşanın daha iyi olması çok güzel cnm,idrar tahlili de temiz çıkar inş.
cnm bugün gelicekti salak adam,1 günde bitecek iş deildi fakat pazertesi geliyomuş aradım.
onun için yarın için bir sorun yok.
hastaneye gitmedim cnm 10 gün geçmesi lazım randevu almak için.
ama bu süre içinde benim sinir olmadan bir günüm dahi geçmediya nasıl olacaksa.

Nevet şimdik gelecek olduğunu bildiğim arkadaşlar

Burcu,Aylin,Fatma,Hande,Derya,Hasret,Sümeyra...başka var mı başkaaa??
bennnnnnnnnnnnnnnnn

çok sevindim cnm, iyi madem yarın görüşürükk
arkadaşlar özelden atacam bi ara adresi, bakarsınız kutulara

meralcim sen bunları hangi ara yapıcaksın.
çık istersen yapmaya başla yarın aç kalmayalım.:2:
kızım şaka maka hiç zahmet etme yavrum deryanın dedigi gibi
simit çayy birde kayper beynir ohhhh mis gibim.

MERAL cim sen iki çocuklu bir bayansın.uğraşma,ne bu bukadar çeşit.bir menemen yap,yanınada bir baş soğan kırıver yesinler.tatlı olarakta ekmek arası kesme şeker.hadi azıcık zor olacak ama belki şokella falanda olabilir.eminim anlayış gösterirler sana arkadaşlar,kıyamazlar sana.gerek yok bitanem hiç uğraşma

sen oradan konuşma gelemiyon deyuu.,
dişişmizimi kırdıracan kesme şekerle .
hee melemene bişey dimem süper olurr..

bir banyo yapayım yağız uyumuşken.
girebilirsem gün içinde girerim.
meralcim telefonum bozuk,özel mesaj yollarsan
adresi alırım..

yarın msn bağlantısı istiyorum.
itiraz eden olursa Meral in adresine ambulans,itfaiye ve polis yollayacağım.buluşmadan bişey anlamaz,uğraşır durursunuz.yaparım,kendimde o potansiyeli görüyorum.
adresi bilsem bende bomba ihbarı yapacam:84:

:84::84::84: gıcıklaaaaaar

slm millet
gene buluşma var bakıyorum, ne güzel

deniz grip oldu, balgamı var, neyseki ateşi yok doktor largopen 125 ve asist verdi, dün çok kötüydü kucağımdan hiç inmedi. dün akşam cold mix damlatmak geldi aklıma (geç oldu biraz ama) inanılmaz bir hızla neşesi yerine geldi büyük bir balgam topu çıkardı ve bu gün öksürüğü azaldı neşesi de yerinde çok şükür. ama sesi boru gibi çıkıyor :2:

yazgı geçmiş olsun umqarım alp en kısa zamanda iyileşir

AYFER Allah kolaylık versin umarım doktordan rahatlatıcı bir sonuç çıkar, durumun hakkında yazdıklarını tam okuyamadım ama doğru anladıysan 10 dk arayla sancıların var durum ciddi değildir umarım ama bana çok iç açıcı gelmedi. Allah yardımcın olsun.

ÇATLA DA PATLA arkadaşım adını hatırlayamadım kusura bakma kötü bir gece geçirmişsin geçmiş olsun, eşinin büyük ihtimalle kızdığı ya da sindiremediği bir şey var bebek yüzünden ona karşı ilgin azaldıysa bunu sindiremiyor olabilir. yalnız çocuğunu alıp gitmek meselesine fena takıldım ben de alıp gidip kime baktıracakmış yarım saat nazını çekemezler alıp gitmeye kalkarlar külahıma anlatsın. umarım iş büyümez ama "alıp gideceksin de kim bakacak güvendiğin biri mi var" sorusunu haketmiş o adam. allahsana sabır ve en kısa zamanda yeniden huzur nasibetsin.

s.a
Ayfercim rahatsızlanmışsın canım geçmiş olsun...Rabbim hakkında en hayırlı olanı verip yüreğini tez zamanda hafifletsin inşallah....

Son düzenleme:
Yemeğimi yedim geldim, yine güldüm bol bol...
Yazgı, Gülşan ve Şeyma, bizi hiç bir sabotaj caydıramıyor anacım, yakın geçmişteki bir tecrübeyle sabittir.
Ama siz kalbimizdesin, sağ kulaklarınız çınlar bol bol

Meral, yapma nolur yaa, iki çocukla onca şey yapılır mı, hadi yapıldı yenir mi (e Hasret var, ben de varım, yenir aslında )... Şaka bir yana, hiç gerek yok, hiç bişi yapma desem dinlemezsin, bi tatlı bi tuzlu yap yeter, doymazsak lahmacun süüleriz...

Daha yazacaktım, unuttum.

Yazgı,Gülşan,Şeyma
:82:

yemekleri düşünürsen unutursun tabi

Yarın ki buluşma kesinleşmiş. Bende gelip sizleri tanımak istiyordum biliosunuz. Kayra dünden beri çok hasta. Haftabaşından beri rahatsızdı ama dün ateşlendi. Dr. gittik grip ve boğazında enfeksiyon varmış kuzumun Gelip de diğer kuzuları hasta etmeyelim. Ben gelemiyorum haber vermek istedim. İnşallah en kısa zamanda tekrar bi buluşma olur. Size iyi eğlenceler.

kısırı bend eğil kocama yapacak :):))

sen oradan konuşma gelemiyon deyuu.,
dişişmizimi kırdıracan kesme şekerle .
hee melemene bişey dimem süper olurr..

bunlara çok güldüm

uyyy özel mesajla uğraşıyom deminden beri, geldi di mi kızlar?

Şimdik Handecim msj kutun doluymuş o nedenle sana atamadım ama sanırım zaten derya ile geleceğinden sorun yoktur??

Nimet ve Sümeyraya da atamadım, çok nimet ve sümeyra varmış, şimdi sizin hangisi olduğunuzu bulup atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…