2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh ohhh pastalar börekler yarın gün var anlaşılan bollllll eğlence diliyorum sizlere... aslında annemlerde bu sabah istanbula geldiler h.sonu için bi ara takılacaktım onlara ama egoş hasta oldugu için gelemedim .. belki baharda katılırım aranıza denk gelirse çoğu akrabam ist da kardeşim ist da kalacak yer cok yani

heheeh sanada çok güldüm demek unuttun :):)

ya bencede o kAdar yapmasına gerek yok yaa siz böyle yaptıkça benim sofra hepten pasif kalıyor :) selin iLerİde bakıp bakıp anne rezil ettin beni diyecek Meral teyzem iki çocukla tek başına yaptı sen benim gibi garibanla hem babamı hem anneannemi kullandın anca bunu mu çıkardın ortaya

Son düzenleme:

ay Fatma aşkolsun, güldürdün beni. Kızım ben senin gibi sarma sarmıcam, kolay şeyler yapıom hem dur bakalım şimdik bunlar sadece teori, olur da pratiğe dökersem o zaman konuşuruz

Nimetcim sana e-posta attım, Sümeyra sana da face'den msj attım cnm

bende tam sana bende gelebılır mıyım dıye soracaktım meralımm

Selamlar.

Barışa balık kızarttım yemedi 2 hafta öncesine kadar cok seviyordu balığı simdi kokusunu aldıgı anda yüzünü burusturuyor. Meralcim seni bugün cok daha iyi anladım, Allah sana sabır,Eymene de iştah versin. Sizler balığı nasıl yediriyorsunuz, güzel bir fikri olan paylaşırsa çok sevinirim.

Burcu dün doruğa balık yağı veriyorum doktor verdi demiştin. Senin doktorla benim doktor benziyor ilaç karşıtılar ya merak ettim niye verdi balık yağını. Balık yemediği için mi, iştah açsın falan diye mi? Benim ki vermedi balık yağı falan. Multitabs vitamin ve kan damlası kullanıyoruz sadece. Balık yemiyor artık bende mi alsam acaba. Tabi önce doktorumuza soracagım da kızıyor adam ilactan bahsedince. Önce bir senden öğreneyim senin doktorun niye verdiğini de öyle sorayım dedim benimkine

:82:

yemekleri düşünürsen unutursun tabi

Bi de henüz öğle yemeğinden geldim, düşün artık

Çok geçmiş olsun Sevalcim... En kısa zamanda iyileşir inşallah Kayracık...

Eyo uyandı, onu da alayım markete gideyim bari yoksa simit peynir bile yiyemeyeceksiniz
biraz da parkta oynatırım kuzuyu,hava güzel. gelince de çorba içirmeye çalışıpm uyuturum ve uyurken iki tatlıyı yaparım hemen:)) yane bugünlük benden hayır yok artıkın. arada girip sorunuz var mı diye bakarım anca. Öptümm

yirim seni yirmmmm
canm benımmm...
sakın cok zahmet etme, bence cok fazla cesıt yapıyorsun, o kadar yorma kendını nasıl olsa ben yıyemıcem, hepsınden bı cesıt yap kızlarda onlarla yetınsınn

Ayy bi tlf konuşması yaptım, amma çok konuşmuşsunuz o arada, pillerinizi çıkartacam valla...

Sevalcim, Seven Seas mi neydi adı ya, unuttum, internetten bakarım şimdi, onu verdi. Ben haftada 1 ya da 2 defa da balık yediriyorum ama kızartma vermedim hiç, ızgara...

Allahımm yine unuttum başka ne yazacaktım, Alzhemir mı oldum ben be?

bugün çok işim var okuyamıyom bile birsürü evrak var başımda size güle güle demeden çıkabılirim yani öpüyorum şimdiden

şimdi sana kızacaktım beni istemiyon mu diye oyyyy karda yağsa geleceğimmm

ya sizi hiç boş bırakmaya gelmiyo hep çene hep çene yarın bende telden katılıcam muhabbete kıskanırım sizi beeeen kıskanırım kendimdeeeen bu nasıl aşk allaaaaam ülecüüüümmmm derdimdeeeennn

çok sinirliyimmm,,,,

babam babaannemi getiriyormuş ,,, annemin başında selin var ,, dayım zaten güya evi 2 durak ötede ama her akşam bizde , 12 yaşında kArdeşim var diğer erkek kardeşim birde babam onca erkek bi bebekle uğraşıyordu şimdi üstüne birde babAannEm geliyor kadıncağızın daha fizik tedavisi bitmedi yawww ,,,

ah be baba hiç bilmedi annemin kıymetini,,,

Son düzenleme:

üzüldüm canım baban da zor durumda falan mı kaldı getirmek zorunda mı kaldı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…