- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.761
yemeğimi yedim geldim, yine güldüm bol bol...
yazgı, gülşan ve şeyma, bizi hiç bir sabotaj caydıramıyor anacım, yakın geçmişteki bir tecrübeyle sabittir.
ama siz kalbimizdesin, sağ kulaklarınız çınlar bol bol
meral, yapma nolur yaa, iki çocukla onca şey yapılır mı, hadi yapıldı yenir mi (e hasret var, ben de varım, yenir aslında)... şaka bir yana, hiç gerek yok, hiç bişi yapma desem dinlemezsin, bi tatlı bi tuzlu yap yeter, doymazsak lahmacun süüleriz...
daha yazacaktım, unuttum.
heheeh sanada çok güldüm demek unuttun :):)
ya bencede o kdar yapmasına gerek yok yaa siz böyle yaptıkça beni msofra hepten pasif kalıyor :) selin ierlde bakıp bakıp anne rezil ettin beni diyecekMeral teyzem iki çocujkla tek başına yaptı sen benim gibi garibanla hem babamı hem anneannemi kullandın anca bunu mu çıkardın ortaya
uyyy özel mesajla uğraşıyom deminden beri, geldi di mi kızlar?
Şimdik Handecim msj kutun doluymuş o nedenle sana atamadım ama sanırım zaten derya ile geleceğinden sorun yoktur??
Nimet ve Sümeyraya da atamadım, çok nimet ve sümeyra varmış, şimdi sizin hangisi olduğunuzu bulup atcam
bende tam sana bende gelebılır mıyım dıye soracaktım meralımm
:82:
yemekleri düşünürsen unutursun tabi
Yarın ki buluşma kesinleşmiş. Bende gelip sizleri tanımak istiyordum biliosunuz. Kayra dünden beri çok hasta. Haftabaşından beri rahatsızdı ama dün ateşlendi. Dr. gittik grip ve boğazında enfeksiyon varmış kuzumun Gelip de diğer kuzuları hasta etmeyelim. Ben gelemiyorum haber vermek istedim. İnşallah en kısa zamanda tekrar bi buluşma olur. Size iyi eğlenceler.
Eyo uyandı, onu da alayım markete gideyim bari yoksa simit peynir bile yiyemeyeceksiniz
biraz da parkta oynatırım kuzuyu,hava güzel. gelince de çorba içirmeye çalışıpm uyuturum ve uyurken iki tatlıyı yaparım hemen:)) yane bugünlük benden hayır yok artıkın. arada girip sorunuz var mı diye bakarım anca. Öptümm
ay Fatma aşkolsun, güldürdün beni. Kızım ben senin gibi sarma sarmıcam, kolay şeyler yapıomhem dur bakalım şimdik bunlar sadece teori, olur da pratiğe dökersem o zaman konuşuruz
Nimetcim sana e-posta attım, Sümeyra sana da face'den msj attım cnm
çok sinirliyimmm,,,,
babam babaannemi getiriyormuş ,,, annemin başında selin var ,, dayım zaten güya evi 2 durak ötede ama her akşam bizde , 12 yaşında akrdeşim var diğer erkek kardeşim birde babam onca erkek bi bebekle uğraşıyordu şimdi üstüne birde babanenm geliyor kadıncağızın daha fizik tedavisi bitmedi yawww ,,,
ah be baba hiç bilmedi annemin kıymetini,,,
nooldu nie kızdın şimdiKocama çok sinirliyim, gidiyom, belki yine gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?