2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımm kötü olmuş o zaman ayıp etmiş baban annen bu kada rhem torununu hem onların peşinde acısın biraz kadına canım nedir bu annelerimizin babalarımızdan çektiği çocuklarımız da bizim için bunları söölemez umarım

valla kimin arkasından ne söyleneceği kişinin icraatları ile alakalı ,,, sen torunun annesini sürekli kötülersen üstelik yalan la dolanla aile içinde küçük düşürmeye çalışırsan torunun eminim benden fazlasını bile söyler ,,, neyse artık 3 ay katlanılacak bu cadıya inşallah halamlar gelir erken alır onlarda kaçıyor aslında mecburen alıyorlar :) ay ne kötü bişi yaa ,,

aslında maaşı var evi var komşuları akrabaları hep çevresinde ama illa gelecek çatlar yoksa ,,

Bu kabul edilemez bir şey bir kez şiddet uygulandı mı bunun mutlaka devamı geliyor. Bir zincir kırılmış oluyor. Gülşan zaten mesleki deneyim olarak ben böyle gördüm demiş ben de kendi ailemde gördüm. Mutlaka aile danışmanına filan gidin. Bir daha sana vurursa polisi ara bu çocuk oyunu değil. Benim eniştem ablama hem şiddet uyguluyor hem de kızını almakla tehdit ediyordu. Bir gün ablama oyun oynadı. Eniştem kendi annesini şahit göstererek ablamın akıl hastası olduğunu kayınvalidesine şiddet uyguladığını filan söyleyerek ablamı tutuklattı. Ama oyunu iyi oynayamadılar ablam 2 ay çok acı çekti kızını göremedi ama sonra mahkeme kızını görme hakkını verdi. Eniştem sandığı gibi yiğenimi alıp gidemedi. Çok şükür şimdi boşandılar. Ablamın en büyük hatası eniştem şiddet uyguladığında polisi aramaması olmuştu. Şiddet gördüğüne dair hiç kanıt şahit yoktu. Kendinizi koruyun. Aile birliğinin korunması yönündeyse kararınız bir terapiste, danışmana filan gidin. Mutlaka yardım alın.

neler yaşanıyor yaa canım çok üzüldüm ablanın durumuna mevlam hiç kimsenin yuvasını huzurunu dağıtmasın rabbim birliklerini dirliklerini artırsın inşalah,,,

ya kızlar bütün hafta girememiştim geçmişe bakayım dedim ama sanırım vukaat var asinazın üyeliği iptal olmuş
noldu lan topicde :84:
:26::26::26::26::26:

ben deldimm, Eymenito parkta oynadı, gelince de azıcık bişiler yedi ama uyumuyoorr sanırım annesi pasta börek yapmasın, tüm bayanlar formda kalsın istiyor

şeymacım
aldıkların geldi çok teşekkürler bana yolladığın örgü şalıma bayıldımmmm hele cerynin mawi elbisesi..
çok sağol hepsi için yüreğine sağlık..
bnde haftasonu alıp ptesi postalayacağım inşalah

biz geldik.idrar sonuçlarında 5-6 lökosit çıktı.enfeksiyon var dedi.çok mu dedim,hayır değil dedi.antibiyotik verdiilaç bitiminde test tekrarlanacak.kanı düşük şurup vereceğim ama önce şu enfeksiyonu geçirelim dedi.korktuğum şey başıma geldi,çok korkuyordum İYE dengelişimi çok çok iyi,geneldede çok sağlıklı bir bebek dedi.ama antibiyotik kullanacak olmamız çok sinirimi bozuyor.

canım üzülme çok kötü değil şükret ve dua etki ilk antibiyotikte düzelsin kuzumun hastalığı ,, ona çok iyi bak annesi olur mu ? Bak selinim 3. Antibiyotiği yiyor ama hala idrar kokusunda renginde ve iştahsızlığında hiç bi düzelme olmadı ,,, sen şimdi dua et ilacını düzenli ver bi tanede iyileşsin kurtuldun kuzucum ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…