- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.781
kocama çok sinirliyim, gidiyom, belki yine gelirim...
üzüldüm canım baban da zor durumda falan mı kaldı getirmek zorunda mı kaldı yani
yok be canım heryıl kış aylarında bize getirir babannemi ama bu yıl söz vermişti getirmeyecekti durmamıştır babaannem uyuzu zaten hiç sevmiyorum çok fena bi kadın ,,, annemin tansiyonu fırlayack sürekli
hımm kötü olmuş o zaman ayıp etmiş baban annen bu kada rhem torununu hem onların peşinde acısın biraz kadına canım nedir bu annelerimizin babalarımızdan çektiği çocuklarımız da bizim için bunları söölemez umarım
Merhabalar kizlar....
Hic iyi degilim...icimden cok sey yapmak geliyor ama oglumu düsündügüm icin yine yapamiyorum...
Dün gece esimle birbirimize girdik...bu adama ne oldu anlamiyorum kafayi yedi, biseyler oldu...
Sigorta yaptirmistik policesini göndermisler kendinin almancasi pek iyi olmadigi icin oku bunu dedi.
Bende bekle tamam okuycam birazdan dedim (az degil 30 sayfa).
Hayir simdi okuyacaksin felan filan derken hakaret etmeye basladi...yine bisey demedim tamam bekle
birazdan dedim hayir simdi dedi ve yine hakaret ederek tekme atti...
Bende bu hareketine cildirdim tabi ve susmadim....
Sonra iyice birbirmize girdik...beni gecenin bi yarisi uyuyan cocugu kaldirip alip götümekle tehdit ediyor...bunu zaten her tartismamizda bile yapiyor, oglumu alip gitmekle tehdit ediyor her seferinde.
Oturma odasinin kapisini üstüme kitledi. kapinin ortasi cam. bende o anda elime ne gectiyse hatirlamiyorum bile aldim gecirdim kapiya...cam kismi komple paramparca oldu yere indi...
Kostum cocuk odasina iceri girdim kapiyi kitledim...o daha diisarda saymaya devam ediyor, hemde neler neler...yattim uyudum bebisimle tabi uyku denilebilirse...
sabhada o kalkmis ise gitmis...
Napacagimi sasirdim...kafayi yemek üzereyim...
bu kabul edilemez bir şey bir kez şiddet uygulandı mı bunun mutlaka devamı geliyor. Bir zincir kırılmış oluyor. Gülşan zaten mesleki deneyim olarak ben böyle gördüm demiş ben de kendi ailemde gördüm. Mutlaka aile danışmanına filan gidin. Bir daha sana vurursa polisi ara bu çocuk oyunu değil. Benim eniştem ablama hem şiddet uyguluyor hem de kızını almakla tehdit ediyordu. Bir gün ablama oyun oynadı. Eniştem kendi annesini şahit göstererek ablamın akıl hastası olduğunu kayınvalidesine şiddet uyguladığını filan söyleyerek ablamı tutuklattı. Ama oyunu iyi oynayamadılar ablam 2 ay çok acı çekti kızını göremedi ama sonra mahkeme kızını görme hakkını verdi. Eniştem sandığı gibi yiğenimi alıp gidemedi. çok şükür şimdi boşandılar. Ablamın en büyük hatası eniştem şiddet uyguladığında polisi aramaması olmuştu. şiddet gördüğüne dair hiç kanıt şahit yoktu. Kendinizi koruyun. Aile birliğinin korunması yönündeyse kararınız bir terapiste, danışmana filan gidin. Mutlaka yardım alın.
ya kızlar bütün hafta girememiştim geçmişe bakayım dedim ama sanırım vukaat var asinazın üyeliği iptal olmuş
Noldu lan topicde :84:
:26::26::26::26::26:
bu konuda yorum yapanların da üyeliği iptal oluyor bence hiiiiçç karıştırma canım :)
ben deldimm, eymenito parkta oynadı, gelince de azıcık bişiler yedi ama uyumuyoorrSanırım annesi pasta börek yapmasın, tüm bayanlar formda kalsın istiyor
oohhhh canıma değsinnn :)
akşama kayınvalidelerdeyiz hiç istemiyorum gitmeyi
şeymacım
aldıkların geldi çok teşekkürler bana yolladığın örgü şalıma bayıldımmmmHele cerynin mawi elbisesi..
çok sağol hepsi için yüreğine sağlık..
bnde haftasonu alıp ptesi postalayacağım inşalah
kocana çok özel bir gece geçireceğinizi söyle götürmesin seni:):)
biz geldik.idrar sonuçlarında 5-6 lökosit çıktı.enfeksiyon var dedi.çok mu dedim,hayır değil dedi.antibiyotik verdiilaç bitiminde test tekrarlanacak.kanı düşük şurup vereceğim ama önce şu enfeksiyonu geçirelim dedi.korktuğum şey başıma geldi,çok korkuyordum iye den gelişimi çok çok iyi,geneldede çok sağlıklı bir bebek dedi.ama antibiyotik kullanacak olmamız çok sinirimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?