- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.801
ne o kız tatlı bombardımanınamı tutacaksın biziNevet menüyü belirtiyorum, walla kızlar sizin için çok şeyler yapmak isterdim ama Eymenito mutfakta tutmuyor beni uzun uzun o nedenle üzgünümm
Peynirli börek,tuzlu pasta,patates salatası, yoğurtlu havuç salatası bi de puaça ama onu sabah pastaneden alırım. kısır yapcaktım onu Fatma getircekmiş sağolsun
Aslında dolma yapasım var ama bakarım akşam Eymenito babasıyla durursa yaparım durmazsa üzgünümm
tatlı olaraktan da Çikolata soslu etimek tatlısı,,mozaik ve elmirmik tatlısıalı muffin:82:
Var mı başka talebi olan?? Bu arada henüz alışveriş bilem yapmadım, evi süpürmek için dahi Furkanın gelişini beklemek zorundayım. Bunları da bulamazsanız şaşmayın
aman iyileşsinde kullansın bişey olmaz canım..biz geldik.idrar sonuçlarında 5-6 lökosit çıktı.enfeksiyon var dedi.çok mu dedim,hayır değil dedi.antibiyotik verdiilaç bitiminde test tekrarlanacak.kanı düşük şurup vereceğim ama önce şu enfeksiyonu geçirelim dedi.korktuğum şey başıma geldi,çok korkuyordum İYE den gelişimi çok çok iyi,geneldede çok sağlıklı bir bebek dedi.ama antibiyotik kullanacak olmamız çok sinirimi bozuyor.
şeymacım
aldıkların geldi çok teşekkürler bana yolladığın örgü şalıma bayıldımmmmhele cerynin mawi elbisesi..
çok sağol hepsi için yüreğine sağlık..
bnde haftasonu alıp ptesi postalayacağım inşalah
yarın anakız giyinin kuşanın gelinde görelim bari
kızlar ben geldimmmm
hepinizi çok özledim sizden 1 hafta ayrı kalmak çok uzun zor geldi valla
şimdi geçmişi okuyamam biri bana özet geçsin lütfen
biz geldik.idrar sonuçlarında 5-6 lökosit çıktı.enfeksiyon var dedi.çok mu dedim,hayır değil dedi.antibiyotik verdiilaç bitiminde test tekrarlanacak.kanı düşük şurup vereceğim ama önce şu enfeksiyonu geçirelim dedi.korktuğum şey başıma geldi,çok korkuyordum İYE den gelişimi çok çok iyi,geneldede çok sağlıklı bir bebek dedi.ama antibiyotik kullanacak olmamız çok sinirimi bozuyor.
yarına kıyafetlerimiz 2 gün önceden hazırlandıyarın anakız giyinin kuşanın gelinde görelim bari
aloooooooo ben geldim ama kimse oralı olmamış
buarada hasret gözün aydın oğluşun oluyormuş :) çok sevindim
yazgım geçmiş olun alpime inş. biran önce iyileşir kıyamam ben ona
oluyor cnm da biraz uzun elbise 1ay sonra falan tam olurgüle güle kullanın hasretcim umarım elbise cerye olur biraz büyük sanırım ama kış uzun kuzu nasıl olsa büyür onu rahatça giyecek kadar. sorunsuz ulaşmalarına sevindim çok korkmuştum bir aksilik olacak diye
foto çekin ben de görmek istiyorum :84:
özet işi uzun ben de bir haftadır yoktum atlaya atlaya okumaya çalışıyorum ayfer (pancuben) hamileymiş ama sancıları varmış bu gün doktora gidecekti haftanın olayı bu, alp hastaymış ama onu sen zaten biliyorsundur
hasretin oğlu oluyor valla ötesini ben de bilmiyom
deniz 3.antibiyotiği kullanıyor canım benim kulak iltihabı 1; boğaz enfeksiyonu 2; şimdi de grip diyo dokyor ama sanırım üsye 3.iyileşsinler de ne olursa olsun
nere geliorsun istanbulda? artık görüşürüz bi zahmet:))) 1 ay burdaymışsın inşallah bidahaki buluşma bnde olacak taşınabilirsem tabiahamda ben geldim cezam bitmişgerçi neden aldığımda meçhul yaaaa,,
neysem yazgı çok geçmiş olsun oğluşuna ben hediyelerini daha gönderemdim yarın gönderriirm sanırım
bu arada buluşma yapıyomusunuz:)) le bekleyin bende geliyom perşembe günü ist 1 ay kalacammmm
kızlar ben geldimmmm
hepinizi çok özledim sizden 1 hafta ayrı kalmak çok uzun zor geldi valla
şimdi geçmişi okuyamam biri bana özet geçsin lütfen
aloooooooo ben geldim ama kimse oralı olmamış
buarada hasret gözün aydın oğluşun oluyormuş :) çok sevindim
yazgım geçmiş olun alpime inş. biran önce iyileşir kıyamam ben ona
geliyom yavrum inşallah..nimo geliomu??????????
ahamda ben geldim cezam bitmişgerçi neden aldığımda meçhul yaaaa,,
neysem yazgı çok geçmiş olsun oğluşuna ben hediyelerini daha gönderemdim yarın gönderriirm sanırım
bu arada buluşma yapıyomusunuz:)) le bekleyin bende geliyom perşembe günü ist 1 ay kalacammmm
yarına kıyafetlerimiz 2 gün önceden hazırlandı
sen kız demiştin bi tek
hoşgeldin şebo.ata nasıl?
birde bu göysüne konulan günlükten aldım nasıl oluyodu tekrar söylermisin.
ben tavada yaktım dumanına pamugu tuutm ama mutfak duman içinde kaldı nefesim kesildi yavv.
geliyom yavrum inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?