2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeboo seni görmek çok güzel hayatım, sana özt geçerdim ama mutfağa geçmem lazım yarın misafirim var
Hasocan tuzlu pasta derken tuzlu kurabiye demek istemiştim:))
Şimdik o tuzlu kurabiye tamam,irmik tatlısı,etimekli tatlı ,muffinler tamam. şimdi uyuttum eyo yu gidip mozaiki de yapcam ve tatlı kısmı sona erecek sonra da böreği de hazır edeyim yarın pişiririm
yarına kalıyo patates ve havuç salataları onlar bişi değil zaten
dolma yapamıcam ama furkana gına geldi eymenden, koca kişisi de bugün hastalanmış doktora gitmiş böbrekte taş var kum döküyosun demiş. gelip yatcakmış, şansınıza küsün artık
hadi ben kaçar

Özel msj için 10dk bekleyemeyeceğimden burdan söyliyim pınarcım gelemeyecek olmana çok üzüldüm cnm, kısmet böyleymiş bu defa da yine(

Bi de Elif arkadaşımız sanırım gelmek istiyomuş, Elifim buraya yaz bakem ben de müsait olunca adres bilgilerini atayım sana. Şişli de oturuyorum cnm

canım öncelikle eşine geçmiş olsun zor bir durumdur allah kolaylık versin
ben birazdan dolma sarıcam size yollayayım canım :))

gelmiyır öznurrrrr................
bir türlü kısmet olmadı kendüleri ile tANIŞMAK..

evet cnm koydum akşamdan sabah kadar kaldı göysünde.
1 defa yetiyormu yoksa tekrarlıyacammı devammı.
bizde iyiyiz ama balgamımız var onu atarsak daha iyi olacaz.
full yaramazlık devam yarın meralin evi düşünemiyorum artık

iyi akşamlar arkadaşlar... Meralciğim evet gelmeyi çok istiyordum dün esine söylemiştim oda mesaj atmış saolsun buluşma var die ama bebeğim çok fena grip oldu canım naaptıysam uyumuyor burnu tıkanmış geniz akıntısı var ememiyor bile bide öksürük ilk defa bu kadar kötü oldu bende naapıcamı şaşırdım canım.. dünde hapşırıyodu ama mandalina ile falan geçer die düşündüm ama sabaha kadar da uyumadı başı mı ağrıyo anlamadım geçmedi anlıycaan ve benim hayaller suya düştü canım.. bir sonraki buluşmaya Allahım bi dert vermesse kesin gelicem canım.. inana çok moralim bozuk değişiklik olucaktı banada ama kısmet en çok da bebeğime üzülüyorum limonlu çorba verdim azcık yedi ama hala tıkalı.. uyusa bi dinlense ama nefes alamıyo ki kuzum şimdiden size iyi eğlenceler diliyorum...

Son düzenleme:
bizdede balgam var.. ne yapmam gerekio banada söylermisiniz ( şimdi çıkmam gerekio uyumadı oğlum bir türlü.. tekrar iyi eğlenceler diliyorum..

canım tavaya 2-3 tane koyup birkaç akşam üst üste yapmak iyi gelir
buarada balgam söktürücü birşey kullanıyormusun biz asist pediatrik kullanıştık 3 gün oda iyi gelmişti

kızlarr yarın bisürü resim çekiyorsunuz tamammııı
kızımı uyuttum azcık keyf yapıorm elim boş gönlüm hoşş. uyutmicaktım çok güzel oynuodu ama uykusu geldi uyuttum briaz sonra başlar uyku seromonileri.

geçmiş olsun elif,herşey kısmet gerçekten olmayınca olmuyo.
olsun bebişler iyi olsunda bu mart anaları daha çok buluşucaz..
canım tavaya 2-3 tane koyup birkaç akşam üst üste yapmak iyi gelir
buarada balgam söktürücü birşey kullanıyormusun biz asist pediatrik kullanıştık 3 gün oda iyi gelmişti

nee 2.3 tanemi ben 10,15 tane felan koydum:)))
hayır cnm asst felan kullanmıyoruz
yagızda pek bir etki göstermiyo açıkcası ilaçlar.

Elifcim öncelikle kuzuna çokm geçmiş olsun cnm, gelmeni ve tanışmayı çok isterdim ama yine kısmet değilmiş. İnşallah bidahaki buluşmada tanışalım ama hayırlısıyla. Seni de kuzuyu da öpüyorum cnm. Acil şifalar

Kizlar size abi tavsiyesi ....

Oksuren, beya nefes problemi olan bebekleriniz icin etrafinizda olan macir (muhacir) lerden ne yapin ne edin ayva suyunun nasil yapildigini ogrenin, yapin ve bunu bebeklerinize icirin...(ayva varken)

solunum yolunu rahatlatmanin tek yolu bu

günaydın kızlarr
uzun zamandır ilk günaydını ben wermiyordum.
babamız gece geç yatmış bizde ona acıdık içeri geldik birazdan kafaltımızı yapicaz hava sisli kaRANlık ve tam uyku havası ama bızdık uyumuyor tabiiki. sabaH 6 bucukta uyandı yrm saat salladım yataanı uyumadı delirdim sinirden sonra döndüm sırtımı yattım bi iki sesi geldi sonra bi baktım uyumuş şoklara girdim hep böle olsa keşke. kendie kendine uyusa. ama sersemleride uyudu bence
kızlar öksürük için bebeğinizin ayagının altına vicks sürün çok iyi gelecek emin olun deneyin bişi kaybetmezsiniz

teşekkürler kazen abi:)))
ayva hoşafındanmı bahsediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…