- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.821
şebnem bebişlerimiz 10ayı doldurdu bugün way anasını bebek demiyelim artık çocuk oldu bunlaryanılmış olmama sevindim :)
şebnem bebişlerimiz 10ayı doldurdu bugün way anasını bebek demiyelim artık çocuk oldu bunlar
seneyi bitirmemize tam 2 ay kaldı
Şeboo seni görmek çok güzel hayatım, sana özt geçerdim ama mutfağa geçmem lazım yarın misafirim var
Hasocan tuzlu pasta derken tuzlu kurabiye demek istemiştim:))
Şimdik o tuzlu kurabiye tamam,irmik tatlısı,etimekli tatlı ,muffinler tamam. şimdi uyuttum eyo yu gidip mozaiki de yapcam ve tatlı kısmı sona ereceksonra da böreği de hazır edeyim yarın pişiririm
yarına kalıyo patates ve havuç salataları onlar bişi değil zaten
dolma yapamıcam ama furkana gına geldi eymenden, koca kişisi de bugün hastalanmış doktora gitmiş böbrekte taş var kum döküyosun demiş. gelip yatcakmış, şansınıza küsün artık
hadi ben kaçar
bir türlü kısmet olmadı kendüleri ile tANIŞMAK..gelmiyır öznurrrrr................
doğru yapmışsın o pamuğu çocuğun göğsüne koyacaksın o bir süre kalıcak orda evet malesef dumanı çok kötü oluyo
buarada iyiyiz çok şükür dudağımızın morluğu geçmek üzere ama yaramazlığa devam
sizden ne haber
bir türlü kısmet olmadı kendüleri ile tANIŞMAK..
evet cnm koydum akşamdan sabah kadar kaldı göysünde.
1 defa yetiyormu yoksa tekrarlıyacammı devammı.
bizde iyiyiz ama balgamımız var onu atarsak daha iyi olacaz.
full yaramazlık devam yarın meralin evi düşünemiyorum artık
geçmiş olsun elif,herşey kısmet gerçekten olmayınca olmuyo.iyi akşamlar arkadaşlar... Meralciğim evet gelmeyi çok istiyordum dün esine söylemiştim oda mesaj atmış saolsun buluşma var die ama bebeğim çok fena grip oldu canımnaaptıysam uyumuyor burnu tıkanmış geniz akıntısı var ememiyor bile bide öksürük ilk defa bu kadar kötü oldu bende naapıcamı şaşırdım canım.. dünde hapşırıyodu ama mandalina ile falan geçer die düşündüm ama sabaha kadar da uyumadı başı mı ağrıyo anlamadım geçmedi anlıycaan ve benim hayaller suya düştü canım.. bir sonraki buluşmaya Allahım bi dert vermesse kesin gelicem canım.. inana çok moralim bozuk değişiklik olucaktı banada ama kısmet en çok da bebeğime üzülüyorum limonlu çorba verdim azcık yedi ama hala tıkalı.. uyusa bi dinlense ama nefes alamıyo ki kuzum şimdiden size iyi eğlenceler diliyorum...
canım tavaya 2-3 tane koyup birkaç akşam üst üste yapmak iyi gelir
buarada balgam söktürücü birşey kullanıyormusun biz asist pediatrik kullanıştık 3 gün oda iyi gelmişti
Kizlar size abi tavsiyesi ....
Oksuren, beya nefes problemi olan bebekleriniz icin etrafinizda olan macir (muhacir) lerden ne yapin ne edin ayva suyunun nasil yapildigini ogrenin, yapin ve bunu bebeklerinize icirin...(ayva varken)
solunum yolunu rahatlatmanin tek yolu bu
Ebrucum nasılsın cnm? gelebilecen mi? sana da atıyorum adresi, belki gelirsin
teşekkürler kazen abi:)))
ayva hoşafındanmı bahsediyorsun?
yok yaa hoşaf diil nane,ıhlamur gibi kaynatcaksın hoşaf tatlı oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?