2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın
Buluşmaya gidememek ne kötü
Oğlum hala öksürüyor hırıltısı hiç geçmedi...

Gece belki 30 kere uyandı bunu zaten alışığımda bir an evvel sağlığına kavuşsa Allahın izniyle...

Kazen abinin dediğini bilen var mı acaba ?

Banada deniz kadayıfı iyi geliyor dediler... Onu aldım iki gündür kullanıyorum ama
herşey herkese yaramıyor demek

teşekkür ederim kazen abi.
denemedigim bir bu kalmıştı bunuda deneyeyim.

pınar çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin
biliyosun bizim sorunumuzda bu 2 ayda
mutlaka tekrarlıyo ve şuanda var ve denemedigim bişey kalmadı diyebilirim.
5-6 dr götürdüm sadece solunum yolu enfeksyonu diyo ama neden bu devamlı oluyo,
dedigimde ise ufak bişey annesi geçer diyorlar.-

herkese merhaba dün günüm vardı akşamada misafirim vardı girdim ama yazmak bi türlü nasip olmadı.
------öncelikle bensiz bensiz buluşmaya gidip mamaları götüren arkadaşlara iyi eğlenceler dedikoduları ve resimleri bekliyoruz.tek suçum antalyalı olmak üüüüüüüüüüü
------kazen abi bende muhacirim şunu anneme bi sorayım bakem ben bilmiyorumda ne biçim macursam.buarada topiğimiz bağımlılık yaptı herhal bakmadan çıkamıyosun.yada asayiş berkamalmi onamı bakıyon.
------yazgı alpe geçmiş olsun umarım çabuk toplar.tüm hasta bebelere çooook geçmiş olsun hep salgın var gene grip olmayanda var bi problem bence.
------ayfer en iyisini kendin bilirsin aile sizin benimd başka yorumum vardı ama kafa karıştırmak istemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun.
------FATMA AMMA ilginç bir eşin var yani hediyelerde enteresan kırk yıl üşünsem aklıma gelmez valla çok güldüm.
------çatladapatla almanyada yaşıyosun birgün eşin oğlunu alıp giderse başka memlekete asla bulamazsın eşinin pisikolojisi bozuk bi uzman tavsiyesi almasını söyle teşvik et eğer dvm edrse terket.
unuttuğum kimse varsa sory

çünkü bebeğin ciğerdeki balgamı tam atamıyo antibiyotikle geçtiğini sanıyosun o sadece gizliyo gçirmiyo bu yüzden aynı hastalık tekrar nüksediyo.kızıma kreşten bulaşmıştı hiç huyum değildir (ateşi hiç olmaz 39 çıkmazdı korkunca doktoru aradık adam anladığı kadar antibiyotik verdi)antibiyotik verdim tabiii anında geçti.aradan 15 gün sonra yanı hastalık nükseti ve doğanada bulaştı.doğanı götürdük ciğerlere vurmuş dedi bi şurup yazdı tadı iğrenç içiriceksin olmazsa iğine dedi.ben kahvaltısıyla ve yoğurduyla bir hafta verdim zaten ilk günde toparladı kızımada aynı şuruptan verdim kiloya göre veriliyo dışkıyla atıyolar balgamı.

günaydınnnnn.cok kötü bi hava var dısarda evde mahsur kaldıkoğluşla.öksürüğümüz bizimde geçmiyo kazen beyin dediğini bir arastıralım artık o da bizden biri oldu )

Nihan Sena ya hayranım, çok sevimli bir kızın var, maşallah, saçları da çok güzel..
Siz nasılsınız, yaramaz bir durum yok değil mi?

hastalıktan ölüyorum dün gece 2ye kadar cafe de türkü gecesi wardı ordaydım sanırım ceryanda kadım çok yoruldum.. belim ağrıyo boğazlarım şişmiş kemiklerim ağrıyor.. ceryde öksürüyor cengizden geçti sanırım
ama buluşmaya gideceğim..
duş alıcam ama sular kesik daha pijamalrlayım kolum kımıldamıyo((

Hasretcim, geçen gün gördüm fakat yazamamıştım, Ulaş bebek hayırlı olsun, çok sevindim..
Sen neden gittin ki cafe ye, birde orda iş mi yaptın hamile halinle, dikkat etsene canım yaa..
Biraz dinlenmen lazım, buluşmaya gidebilirsen benden çok selam söyle kızlara..

Son düzenleme:
slm kızlar sabah kalktım evi toparladım sonra yaprağım vardı dün saracaktım tembellik edip saramamıştım onu sardım ve şimdi dinleniyorum:)

ayferciğim hayırlısı olsun umarım en doğru kararı veririsiniz

yaaa kızlar ben uslu atayı geri istiyorum çok azgın biraz önce onu yürütgecinde bırakıp arka odaya gittim birsüre sonra baktım ata yanımda :)) yürütgeçten sarkarak ınmiş aşağıya ve emekleyerek gelmiş yanıma ne yapıcam ben bu çocukla artık sinirden gülüyorum

ilk ben geldim ewe en yakın olarak:))
şuan belimin ağrısı çok fazla uzandım 5dakka ama buraya girmeden rahat etmedim tekrar yatıcam..
meralcim bizi çok güzel ağırladı, furkan paşayada çok teşekkür ediorum taxiye kadar bana eşlik ettiği için..
peynirli börek çok güzeldi hawuç salatası da patates salatasıda tatlıların 3ünden yedim ımmm süperdi fatmanın kısırını göremedim ama olsun
cery ilk 1 saati ağlayıp üstümden inmeyerek geçirdi, son yarım saat ortama alıştı demiri sewdi cici yaptı güldü oynadılar beraber..
ama sinirli kızım seline wurmuş doğukana da wurmuş yine.. ya sanırım benim bebik döwerek sewio çocukları:26:
fazla duramadım 4e geliyodu gittim 5i geçiodu çıktım.. cengiz telefonda bin laf etti tabi hastayım die yataktan çıkmıyosun gezme oldumu koşuyosun falan
neyse canlar ben biraz uzanayım:82: bel kopuyore

ya ne biliym değişiklik olsun die gittim mutfak yoğundu patlamışlar hepsi bnde duramadım meywe salatasıydı, gelen boşlardı yerleştrmesiydi kapı sürekli açıktı tabi.. kaptım şifayı neyse..
sağol bu arada ewet ulaş bebik geliyır

Aylin HANIM
Gözüme gözükmeyin,sözünüz vardı bana ama gerçekleştirmediniz

bende hastayım canlar:2:.nezleyim fena.Alp im iyi ama ilacın verdiği bir iyilik mi çözemedim.ilacı kesince göreceğiz.

Son düzenleme:
hasret kimler vardı cankuş?doğukan dediğin öznur un oğlu mu,derya nın oğlu mu yoksa???
gerçi öznur unki doğuhan ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…