- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.861
ilk ben geldim ewe en yakın olarak:))
şuan belimin ağrısı çok fazla uzandım 5dakka ama buraya girmeden rahat etmedim tekrar yatıcam..
meralcim bizi çok güzel ağırladı, furkan paşayada çok teşekkür ediorum taxiye kadar bana eşlik ettiği için..
peynirli börek çok güzeldi hawuç salatası da patates salatasıda tatlıların 3ünden yedim ımmm süperdi fatmanın kısırını göremedim ama olsun
cery ilk 1 saati ağlayıp üstümden inmeyerek geçirdi, son yarım saat ortama alıştı demiri sewdi cici yaptı güldü oynadılar beraber..
ama sinirli kızım seline wurmuş doğukana da wurmuş yine.. ya sanırım benim bebik döwerek sewio çocukları:26:
fazla duramadım 4e geliyodu gittim 5i geçiodu çıktım.. cengiz telefonda bin laf etti tabi hastayım die yataktan çıkmıyosun gezme oldumu koşuyosun falan
neyse canlar ben biraz uzanayım:82: bel kopuyore
slm kızlar sabah kalktım evi toparladım sonra yaprağım vardı dün saracaktım tembellik edip saramamıştım onu sardım ve şimdi dinleniyorum:)
ayferciğim hayırlısı olsun umarım en doğru kararı veririsiniz
yaaa kızlar ben uslu atayı geri istiyorum çok azgın biraz önce onu yürütgecinde bırakıp arka odaya gittim birsüre sonra baktım ata yanımda :)) yürütgeçten sarkarak ınmiş aşağıya ve emekleyerek gelmiş yanıma ne yapıcam ben bu çocukla artık sinirden gülüyorum
Aylin HANIM
Gözüme gözükmeyin,sözünüz vardı bana ama gerçekleştirmediniz
bende hastayım canlar:2:.nezleyim fena.Alp im iyi ama ilacın verdiği bir iyilik mi çözemedim.ilacı kesince göreceğiz.
yaa neyi paylaşamıyoruz anlayamadım.bizim hepimizin ortak noktası dünyanın en temiz varlıkları bebeklerimiz.biz onların için bu topiğe girdik ve şuan yazılanlar çok çocukca geliyo bana.burda hepimiz herşeyi paylaşıoruz özelede giriyoruz günlük hayattanda konuşuyoruz doğalız çünkü rol yapmıyoruz yapmacık değiliz.bazen msjlar arada kaynayabilir. çünkü burda çoğumuz işinin başından katılıyo.hem iş hem msj olunca bazıları gözden kçabiliyo.bencede yazılanlar ço yanlış kalp kırmaya gerek yok isteğen istediğini paylaşır isteyen katılır isteyen katılmaz okadar.
ben epey bi zamandır yoktum.. Geçmişi okuyodum da... Nie böyle yazdın ki filiz??? Noldu???
Nehir die üyelik iptali istemiş? Sinpac nie kapsama alanı dışında görünüyo???
kıymet konuyu açma açanda banlanıyo haberin olsun.
Tartışma çıkmış heralde... Bari özelden yazsan nolduğunu..O zaman da mı banlanırız?
ewet cnm tartışma çıktı we nehirin üyeliği iptal edildi aylin simenay sinpac, ebru geçici olarak serwisdışılar.. ama konuyu açmak yasaklandı weo sayfalarda silindi.. bizde unuttuk zaten..Ben epey bi zamandır yoktum.. Geçmişi okuyodum da... Nie böyle yazdın ki Filiz??? Noldu???
Nehir die üyelik iptali istemiş? Sinpac nie kapsama alanı dışında görünüyo???
ewet cnm tartışma çıktı we nehirin üyeliği iptal edildi aylin simenay sinpac, ebru geçici olarak serwisdışılar.. ama konuyu açmak yasaklandı weo sayfalarda silindi.. bizde unuttuk zaten..
wayy wayy kazen abi:)) takipte hala:)))Kizlar size abi tavsiyesi ....
Oksuren, beya nefes problemi olan bebekleriniz icin etrafinizda olan macir (muhacir) lerden ne yapin ne edin ayva suyunun nasil yapildigini ogrenin, yapin ve bunu bebeklerinize icirin...(ayva varken)
solunum yolunu rahatlatmanin tek yolu bu
özeline bak canımOnun için mi bugünkü buluşmaya Aylinle Hande'nin karşılaşması falan dediniz..??? Ya ben epey Fransız kaldım hiç bişeyden haberim yok.. Bebeğinin cinsiyetini de yeni duydum .. Erkekmiş. Hayırlarla gelsin..
hani ben laaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnfacede resimler varrrrrrrrrrrrr
hani ben laaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn
Face'i olmayanlara bi güzellikyapsanız da burda da paylaşsanız. Biz de mutluluğunuza ortak olsak..facede resimler varrrrrrrrrrrrr
özeline bak canım
ewet birde oğlum olacakmış değişmezse:)) sağol
bu arada pancubende hamile:)))
mihriban,
jale
ben
beko
eseda
pancuben
bunlar yeniden anne olacak mart anaları..:92:
hani ben laaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn
face'i olmayanlara bi güzellikyapsanız da burda da paylaşsanız. Biz de mutluluğunuza ortak olsak..
beko'yu duymamıştım...
Ben epeyce bi süre düşünmüyodum 2. Yi ama şimdi sizden duyunca acayip heves etmeye başladım..
Daha adet de görmedim ben bu arada.. Belki de hamileyimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?