2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meralm canım arkadasım benm, hersey süperdi , patates salatana ve havuc salatan bayıldımmm
Ellerine, emeklerine sağlık, eminm hala temizlik yapıyorsundur, mahvettik evini...
kıyamam sana ben yaaa:26:
Bundan sonra ki bulsuma dısarda olsun, evde cok zor oluyor bunu anladık bu bulusmada, artık buyuduklerı ıcın yerlerınde durmuyorlar, ve cok curcuna oluyor
Buarda Aylin ve Fatma çook sevdim szleri
Ulen sevomm hepnizii

aslında yorucu oluyodur ama asıl bundan sonra evde buluşulacak.yürümeye başlıycaklar biyere gitsen durmıycak yürümek veya apalamak itiycekler.yani bundan sonra en rahat edebileceğiniz ortamlar ev ortamları olucak

Hanifecim çok sağol şimdi tekrar deneyecektim süper olmuş hande de yüklemiş face buraya atar sanırım pınarcım biz facede ekli değilmiyiz ki ya

Hanifecim çok sağol şimdi tekrar deneyecektim süper olmuş hande de yüklemiş face buraya atar sanırım pınarcım biz facede ekli değilmiyiz ki ya

canım pınar face kullanmıyor...
bu arada demınden berı resımlerı buraya yuklemeye calsıyorum ama olmuyor, boyutları cok buyuk, hızlıresımden yuklemeye calısıyorum ordan da olmuyor kafayı yıycemm:84:

canım pınar face kullanmıyor...
bu arada demınden berı resımlerı buraya yuklemeye calsıyorum ama olmuyor, boyutları cok buyuk, hızlıresımden yuklemeye calısıyorum ordan da olmuyor kafayı yıycemm:84:

hımm bende aynı sorunu yaşadım hanife yükledi sağolsun.. bi ara yüklersin kimse yok sitede zaten

odanıza nemlendirici koyun birde alerjik olabilir belki kullandığınız giysi çarşaf vss dikkat edin pamuklu mu değilmi tozlu ortamlardan sakının bir süre değişim olcakamı bence alerjik olabilir benim kızda öyleydi hala yaşıyoruz alerjik bünyesi var bana çekmişte biraz ve biz ilac kullanıyoruz sürekli .geçmiş olsun size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…