- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.881
Öyleydim ama hiç bi şeye güvenim yok benim.Olacağı varsa engel tanımıyo..kız frooo
sn implantlı değilmiydin
yaa benide çekmemişmiydin sen
anlaşılan o ki biz fotoğraf göremeyeceğiz
iyi uykular herkese
aslında yorucu oluyodur ama asıl bundan sonra evde buluşulacak.yürümeye başlıycaklar biyere gitsen durmıycak yürümek veya apalamak itiycekler.yani bundan sonra en rahat edebileceğiniz ortamlar ev ortamları olucakMeralm canım arkadasım benm, hersey süperdi , patates salatana ve havuc salatan bayıldımmm
Ellerine, emeklerine sağlık, eminm hala temizlik yapıyorsundur, mahvettik evini...
kıyamam sana ben yaaa:26:
Bundan sonra ki bulsuma dısarda olsun, evde cok zor oluyor bunu anladık bu bulusmada, artık buyuduklerı ıcın yerlerınde durmuyorlar, ve cok curcuna oluyor
Buarda Aylin ve Fatma çook sevdim szleri
Ulen sevomm hepnizii
ben Sümeyranın eklediklerini gruba koydum canım:))
hepsine kırk bir kere maşallah eline sağlık hanife doğan uyumuşken ben yatar iyi geceler kızlr
Hanifecim çok sağol şimdi tekrar deneyecektim süper olmuş hande de yüklemiş face buraya atar sanırım pınarcım biz facede ekli değilmiyiz ki ya
canım pınar face kullanmıyor...
bu arada demınden berı resımlerı buraya yuklemeye calsıyorum ama olmuyor, boyutları cok buyuk, hızlıresımden yuklemeye calısıyorum ordan da olmuyor kafayı yıycemm:84:
teşekkür ederim kazen abi.
denemedigim bir bu kalmıştı bunuda deneyeyim.
pınar çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin
biliyosun bizim sorunumuzda bu 2 ayda
mutlaka tekrarlıyo ve şuanda var ve denemedigim bişey kalmadı diyebilirim.
5-6 dr götürdüm sadece solunum yolu enfeksyonu diyo ama neden bu devamlı oluyo,
dedigimde ise ufak bişey annesi geçer diyorlar.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?