2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar, bliyosunuz dün bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:)) Ne konuştuğumuzdan, ne yediğimizden pek anlayamasak ta güzeldi biraraya gelmek tabi. Gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,ayaklarınıza sağlık kızlar, sizi ağırlamaktan büyük keyif aldım. Handecim senin ellerine de sağlık:)) Islak kek yapıp getirmişti sağolsun

Şimdi bende unutulan eşyalar: 1 adet emzik, bir adet turuncu nuk biberon kapağı, 1 adet havuç üzerinde tavşan pofuduk oyuncak, 1 adet pofuduk top ve 3 numara milumil mama

Emzik keremitonundu,mama da Selininmiş ama başka bi yavruya kısmet oldu:26: Fatmacım tekrar helal et cnm. diğerleri hakkında fikrim yok

Ev sahibesi olunca pek foto çekemedim ben haliyle, hatta kimse çekemedi diyebilirim. Artık tüm bebekler iyice hareketlenmiş olduğundan herkes anca bebeğinin etrafında dolandı:)) sanırım 2-3 poz var makinemde onları ekleyeyim ben de buraya bari ama kayda değer bi poz yok elimde

keyifli birgün geçirmiş olmanıza çok sevindim valla bir toplntıda süpriz yapıp gelicem çünkü çok özledim hepinizi :)

kızlar buarada ata çok diş gıcırdatıyo ve ben kendime zor hakim oluyorum valla çıldırıyorum o sesi duyunca elimden birkaza çıkıcak
neden oluyo acaba ne yapmam lazım

birde ata 2 gündür gak gak diye dolanıyo evde herşeye herkese gak diyo :)) çok tatlı oluyo valla

ayy haberim olsa bende katılırdım ama ben foruma giremedim çoktan beri...
Meralcim kimler kimler geldi...

Son düzenleme:
şimdi geçmişi okudum da Hasretçim Ulaş bebek hayırlı olsun..erkek olmasına sevindim değişiklik olmuş bari..
Ulaş ismi de çok güzel..
Bu arada Ayfer'cim hamile olmana çoook şaşırdım...Kız o gün Hasret'e laf ettik nasıl oldu filan diye...Senin de kaza oldu herhaldee :)

Son düzenleme:
iwet iwet:))) ayferde kaza kurbanı.. hayırlsıı neyse o olsun..
ewt cnm bu bebikte erkek oluyormuş sağol
dişlerine alışmöayaçalışıyodur bi süre sonra geçer umarım:)))
o gak gak diien çenesini yirim onun
ahh melisa ahh:86: o olsaydı bizi fotosuz kormuyudu hiç:93:
Kızlar benim kızım 9 aylık oldu. bana sabahtan gece yatana kadar nasıl besliyosunuz kuzularınızı neler yediriyosunuz yazarmısınız.Kafam çok karışık lütfen yardımcı olunuz.
canım 9 aylık bir bebek artık herşeyi yer.. ben ewde ne pişiyorsa onu weriyorum, 2,3 saatte bir besliyoruz kahwaltı, meywe meywe püresi, yoğurt muzlu bisküwili, çorba, ew yemeği, yahıllı amam, pirinç unu..
yani ne pişerse yiyor muhakkak.. tawuk köfte balık patates yemeği pırasa ıspanak et yemeği aklına ne gelrse sadece patlıcan wermedim şimdiye dek..
dışarda nasıl zaptetcez o war işte bizimki mümkün değil arabasında durmaz e kucaktada sıkılıyo yerede bırakamam:44: neyse ben zaten bi dahaki buluşmaya muhtemelen gelemeyeceğim.. cengiz bey dükkan beğenmiyor.. önce dükkanı tutup ewide onun yakınlarında bulmak istiyor, biz en az 15gün sonra taşınırız bu gidişle sonrada yerleşme falan netede pek giremem o sibebple
ama bellide olmaz tabi

bizde koca kafayla dışardaydık.. neler yaptımızı yazmiiim belki onada laf eden olur, dışarda naptınızı anlatmayın, yüzeysel şeylerden konuşun! yapmacık olun derlerrrrr neyse işte gezdik tozduk geldik.. o arkadaşıyla şuan işe gidecek 2 saat sonra falan benide arkadaşım çağırdı ama muhtemelen gidemeyeceğim.. okmeydanında çünkü bizim kıskanç oralara bırakmıyo(ex aşkım ordandı da:))
belki annemlerle bi daha aşağıya ineriz sahile falan
bugün acaip enerjikim hastalık falan geçti şükür dün fenaydım ama

Son düzenleme:

Fatma , Burcu ve sen ara ara laf sokmaya devam edeceksiniz sanırsam.

slm mlm kıslarr ben geldim evimdeyim hepinizi çok özledim
yalnız merale küstümmmmmm
insan benide bekler hemen yokluğumda buluşmuşunuz hain bacılar sizi

şaka bi yana pek güzel geçmiş gördüm face de resimleri tontikler kuduruk oldu tabii artık hiç durmuyolar
övalla serhan 10 günde kendini aştı totosunu kaldırmayan çocuk aşka geldi kalkıyo oturuyo tırmanıyo sıralıyo çenesi düştü iyice bağırıyo çırlıyo kızıyo atta gel baba dede mamma meme anne yerine hımmı parmakları sayıyoruz
uyutmuştum mızmızlanıyo bi bakayım yaramaza bu hafta annem ameliyat olacak o yüzden annemde kalıcam nete giremem fazla

bu arada tatilim güzel geçti anlatacak pek bişey yok zaten bütün zamanımı serhan aldı
şimdilik çok öptüm canlarım
hasret oğluşun olacakmış sevindim canım ismi de çok güzel
ve ayfercim de hamileymiş şişırdım ve sevindim hamişler çoğalıyo bakalım daha kimler bu kervana katılacak
şimdilik

Şebnemciğim Faceden mesaj gönderdim ama buradanda yazayım canım. Tibet te diş gıcırdatıyordu. Bugün dr. kontrolümüz vardı aklıma geldi sordum.. 2 yaş öncesinde diş gıcırdatma stres ve psikolik olamaz dedi... Bazı bağırsak prazitlerinde belirti olarak diş gıcırdatması olabiliyormuş. Çok ilginç geldi.. Kaka testi istedi.. Yarın kakasını yapar yapmaz götüreceğiz bezini.. Sende Dr. sor canım.. Allah korusun. Umarım Tibettede atadada birşey yoktur. sırf alışkanlıktır inşallah... Bilgin olsun istedim..

kız hasret alemsin valla demek exs aşk var diye koca kişisi göndermiyo seni koskoca istanbul küçükmü geldi yahu.iyileşmen iyi valla dişti gripti derken ilaç manyağı yapcen ulaşı sahi ya erkek bebek erken tekmeler yokmu tekme?
-----aaa polens doğanda gıcırdatıyo ama çok sık değil kakayla ne alaka anlamadım yani?
------seyhan hoşgeldin canım yerim ben senin o küçük totoluyo valla büyüdükçe şaklaban oluyo keratalar.bizimkide kumadayla zapping yapmaya çalışıyo ama basamıyo sadece kumandayı tvye tutuyo bide işaret parmağıyla (işte dedinmi) söylenen kişiyi göseriyo o parmağı ısırasım geliyo.ama bide kızım var benim sevgimiz bile doğana ölçülü kıskanmasın diye dikkatli olmak zorundayız.
------MERALLLLL BİRGÜN O İSTANBULA GELİCEM ALTINI ÜSTÜNE GETİRİCEM İLK GELİCEM KİŞİDE SENSİNSİN ...

Son düzenleme:

Meralciğim çok güzel ağırlamışsın misafirlerini ellerine sağlık.. Bende gelmek isterdim ama cesaret edemedim. Tibet daha yeni iyileşti..Geçen hafta öksürüyordu. ilaç kullandı.. Şimdi iyi öksürüğü geçti ilacı kestik. Bir haftadır nerdeyse evden çıkmadım. Gelseydim çok iyi gelirdi banada. Hem tanımış olurdum sizleride.. İnşallah bir sonraki buluşmaya..Resimler çok güzel.. Bebişlerin büyüdüklerini izlemek çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…