- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.901
iwet iwet:))) ayferde kaza kurbanı.. hayırlsıı neyse o olsun..şimdi geçmişi okudum da Hasretçim Ulaş bebek hayırlı olsun..erkek olmasına sevindim değişiklik olmuş bari..
Ulaş ismi de çok güzel..
Bu arada Ayfer'cim hamile olmana çoook şaşırdım...Kız o gün Hasret'e laf ettik nasıl oldu filan diye...Senin de kaza oldu herhaldee :)
dişlerine alışmöayaçalışıyodur bi süre sonra geçer umarım:)))keyifli birgün geçirmiş olmanıza çok sevindim valla bir toplntıda süpriz yapıp gelicem çünkü çok özledim hepinizi :)
kızlar buarada ata çok diş gıcırdatıyo ve ben kendime zor hakim oluyorum valla çıldırıyorum o sesi duyunca elimden birkaza çıkıcak
neden oluyo acaba ne yapmam lazım
birde ata 2 gündür gak gak diye dolanıyo evde herşeye herkese gak diyo :)) çok tatlı oluyo valla
ahh melisa ahh:86: o olsaydı bizi fotosuz kormuyudu hiçMerhabalar, bliyosunuz dün bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:)) Ne konuştuğumuzdan, ne yediğimizden pek anlayamasak ta güzeldi biraraya gelmek tabi. Gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,ayaklarınıza sağlık kızlar, sizi ağırlamaktan büyük keyif aldım. Handecim senin ellerine de sağlık:)) Islak kek yapıp getirmişti sağolsun
Şimdi bende unutulan eşyalar: 1 adet emzik, bir adet turuncu nuk biberon kapağı, 1 adet havuç üzerinde tavşan pofuduk oyuncak, 1 adet pofuduk top ve 3 numara milumil mama
Emzik keremitonundu,mama da Selininmiş ama başka bi yavruya kısmet oldu:26: Fatmacım tekrar helal et cnm. diğerleri hakkında fikrim yok
Ev sahibesi olunca pek foto çekemedim ben haliyle, hatta kimse çekemedi diyebilirim. Artık tüm bebekler iyice hareketlenmiş olduğundan herkes anca bebeğinin etrafında dolandı:)) sanırım 2-3 poz var makinemde onları ekleyeyim ben de buraya bari ama kayda değer bi poz yok elimde
canım 9 aylık bir bebek artık herşeyi yer.. ben ewde ne pişiyorsa onu weriyorum, 2,3 saatte bir besliyoruz kahwaltı, meywe meywe püresi, yoğurt muzlu bisküwili, çorba, ew yemeği, yahıllı amam, pirinç unu..Kızlar benim kızım 9 aylık oldu. bana sabahtan gece yatana kadar nasıl besliyosunuz kuzularınızı neler yediriyosunuz yazarmısınız.Kafam çok karışık lütfen yardımcı olunuz.
dışarda nasıl zaptetcez o war işteMeralm canım arkadasım benm, hersey süperdi , patates salatana ve havuc salatan bayıldımmm
Ellerine, emeklerine sağlık, eminm hala temizlik yapıyorsundur, mahvettik evini...
kıyamam sana ben yaaa:26:
Bundan sonra ki bulsuma dısarda olsun, evde cok zor oluyor bunu anladık bu bulusmada, artık buyuduklerı ıcın yerlerınde durmuyorlar, ve cok curcuna oluyor
Buarda Aylin ve Fatma çook sevdim szleri
Ulen sevomm hepnizii
bizde koca kafayla dışardaydık.. neler yaptımızı yazmiiim belki onada laf eden olur, dışarda naptınızı anlatmayın, yüzeysel şeylerden konuşun! yapmacık olun derlerrrrrneyse işte gezdik tozduk geldik.. o arkadaşıyla şuan işe gidecek 2 saat sonra falan benide arkadaşım çağırdı ama muhtemelen gidemeyeceğim.. okmeydanında çünkü bizim kıskanç oralara bırakmıyo(ex aşkım ordandı da:))
belki annemlerle bi daha aşağıya ineriz sahile falan
bugün acaip enerjikim hastalık falan geçti şükür dün fenaydım ama
napam kız olayda yoktum ya çok fena birikimlerim war çatlayacam:)))))))Fatma , Burcu ve sen ara ara laf sokmaya devam edeceksiniz sanırsam.
clrscr
nabersin cnm?
keyifli birgün geçirmiş olmanıza çok sevindim valla bir toplntıda süpriz yapıp gelicem çünkü çok özledim hepinizi :)
kızlar buarada ata çok diş gıcırdatıyo ve ben kendime zor hakim oluyorum valla çıldırıyorum o sesi duyunca elimden birkaza çıkıcak
neden oluyo acaba ne yapmam lazım
birde ata 2 gündür gak gak diye dolanıyo evde herşeye herkese gak diyo :)) çok tatlı oluyo valla
Merhabalar, bliyosunuz dün bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:)) Ne konuştuğumuzdan, ne yediğimizden pek anlayamasak ta güzeldi biraraya gelmek tabi. Gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,ayaklarınıza sağlık kızlar, sizi ağırlamaktan büyük keyif aldım. Handecim senin ellerine de sağlık:)) Islak kek yapıp getirmişti sağolsun
Şimdi bende unutulan eşyalar: 1 adet emzik, bir adet turuncu nuk biberon kapağı, 1 adet havuç üzerinde tavşan pofuduk oyuncak, 1 adet pofuduk top ve 3 numara milumil mama
Emzik keremitonundu,mama da Selininmiş ama başka bi yavruya kısmet oldu:26: Fatmacım tekrar helal et cnm. diğerleri hakkında fikrim yok
Ev sahibesi olunca pek foto çekemedim ben haliyle, hatta kimse çekemedi diyebilirim. Artık tüm bebekler iyice hareketlenmiş olduğundan herkes anca bebeğinin etrafında dolandı:)) sanırım 2-3 poz var makinemde onları ekleyeyim ben de buraya bari ama kayda değer bi poz yok elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?