2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızım anası yüzünden danasına küsülürmü kaynana sevirdirilirmi aaah aaaah hiç yasemindende bişey öğrenmiyonuz yani

Gülşaaaann, bak duramayacam açacam yine kaynana konularını, tahrik ediyorsun beni :)))
Fatmacım, sana özelden kaynana nasıl üzülür anlatayım istersen, burada yazdıklarım kadar eğlenceli olmaz ama idare edersin :))

olur meemnuniyetle yaz,,,

ama ben buradaki muhabbetlerimizi geri istiyorum

ayfer burada bireşy yazmıyor nasılsın canım ?

Son düzenleme:
İyi haftalar canlarım benim;
Buluşma resimlerinize bakarak ağladım keşke gelseydim de tadım değişseydi dedim şimdi.Hilal kuzumla 2 gün çok iyi vakit geçirdim stresimi moral bozukluğumu attım Hilal kuzum tam aktif bebek oldu konuşuyor oynuyor gülüyor ....
Pınar canım mesaj atmışsın ama ogün moralmen iyi değildim ve yazmakta içimden gelmedi ...Burcu canım aramanı saatler sonra gördüm arkadaşım vardı ve müsait değildim....
Buluşma harika geçmiş resimlerden de gördüğüm üzere CEREN ZİLLİSİ yine yapmış yapacağını....
Hande DEMİR paşaya bayıldı yerim ben onun kollarını......

Gelelim bana Cuma günü gittim doktorum tansiyonun çok düşmüş dedi..Ağrılarımı sordum psikolojik olarakta etkisi çok fazla dedi..Sen böyle yaparsan kızını da üzersin etkilenir dedi....Aldırma konusuna gelince bu durumdayken almam dedi..1 Hafta zaman diledi bana kendini iyi hisset dedi.Doktoruma anlattım eşim için yorum yapmak isterdim ama bana düşmez dedi....Şimdi eve git ve eşin sormadığı sürece bişey söyleme dedi.Doktorum bu durumdayken almam dedi de sanırım anlar dedi.Akşam da geç geldi eşim ve 2 gündür bişeyde sormadı halimi gördüğünden sanırım sanki bişey yokmuş ben kötü günler geçirmemişimde eşimde bana moralmen iyi gözüktürüyor kendini ....Dün bana dedi ki;
Satışta primimin üstüne geçtim dedi bende dedim aynen;İyi hastane masrafı çıktı desene dedim...Hiç bişey demedi....Beni üzmek istemediğini biliyorum ama 2 gündür kızımla ilgilendiğimden moralim çok yerinde ...Rabbime dua ediyorum bu güzelliğimizi bozmasın eşim diye hayat ama istemiyorsa bundan sonra da kendi hayatımı yaşarım ve Hilal kızımla yaşaraım ...Gezmek eğlenmek dolaşmak hakkım....

Ayfercim, bir hafta belki çok bir zaman değil ama az bir zamanda değil, çok şey değişebilir bu sürede, Rabbim hayırlısını versin, sen iyi olacaksın ki, hayatta güzel olacak, sakin kafayla düşün, eşinde umarım en doğru kararı verir, senin üzülmeni istemem arkadaşım, dualarım seninle olacak..

GÜNAYDINLAR kurtlu mart anaları
AYFERCİM moralinin düzelmesine kendini iyi hissetmene çok sevindim eminim eşinde seni desteklemeye hazırlıyordur kendini onun içinde zor bir dönem ama sizi en mutlu edecek şekilde çözeceğinize inancım tan
gelelim siz kuduruk analara bensiz toplaştınız bişi de anlamamışsınız ooooooooooooohhhhhhhhhhhh canıma değsin iyi ki gelmemişim çünkü kuzum çok hastalandı ne yapardım yollarda sefil olurdu isal oldu ama rengi krem rengi ve kokusunu anlatamam yatakta uyurken yapmış gece ben kokusuna uyandım düşünün çok korktum hemen doktoru aradım allahtan nazımız geçiyor adama korkma bekle yoğurt ayran su ver yemeye zormalama ateşi çıkar bitkin düşerse getir dedi dün daha iyiydi ama sabah yine balgamlı öksürmeye başladı çok vanım sıkıldı anlayacağınız
BURCUM bebem anlat kuzum açılırsın nooldu

inşallah arkadaşım ama o ne kadar kararlıysa artık bende o kadar kararlı olucam istemiyorsa bu iş bitsin bende kızımla ilgileneyim işime hayatma bakayım bundan sonra da asla ikinci bebek düşünmem bunu da ilettim zaten kendisine daha önceden de ona

Ayfercim, daha iyi olmana çok sevindim.
O gün Doruk o kadar huysuzlandı ki, sana cevap yazamadım, sonra da koşturmaktan çıktı aklımdan kusura bakma arkadaşım.
Herşeyin hayırlısı olsun, sen ve Hilal (ve tabi eşin de), nasıl mutlu olacaksanız, Rabbim öylesini versin.

Esincim, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Niye öyle ishal olurmuş ki, mikrobik bişey falan mı acaba? Bir an önce düzelir inşallah güzel gözlü kuzum...

Meral hala yok, sanırım hala evi temizleyip topluyor

Merhaba canlar...
Biz ana-oğul hastayız ben grip boğazlar şiş burnum akıyo hapşır tıksır
Eymen zaten bronşit öksürüyordu balgamlı artı dünde benim gribim ona da geçti o da hapşırmaya ve burnu akmaya başladı...

Ne yapacağız hiç bilmiyorum kaç haftadır düzelemedik kısır döngü oldu benden ona ondan bana...

Ayferciğim iyi olmana sevindim hakkında hayırlısı...

çok geçmiş olsun sizlere canım acaba ev soğukta ondan mı hasta oluyorsunuz bu kadar sık?

Pınarcım, hay Allah yaa, bu sefer de sen mi hasta oldun? Geçmiş olsun çok, oofff yardım eden kimsen de yok di mi, ne zordur şimdi hasta halinle hasta kuzucuğa bakmak, Allah yardımcın olsun arkadaşım. İkinize de çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

Esintoş, Cemy e çok geçmiş olsun, kuzum benim yaa, kıyamam ben ona..
Öksürük için ayva yaprağı kaynat ve içir, iyi gelecektir, bizim evde her kış sabahları kahvaltıda çay yerine ayva yaprağı kaynatılır içilir, öksürük nedir bilmeyiz, nasıl yapacağını da anlatırım istersen..

canım doktor bişi söölemedi bekle dedi bekledim iştahı hiç yoktu hiçbişey yemedi zorla 1-2 kaşık yoğurt ve su verebildim tiksiniyodu hep pazartesi tahlil isteyebilirim geçmezse dedi ama bu sabah iyiydi çok şükür ama yaşadığım korkuyu anlatamam size birde bu gece uyandı gece 3'te uyumadı saladım kucakta gezdim eserde oturmuş izliyo yoruldum birazda sen al dedim taksimetre açalım ama sen daha fazla taşıma dedi dedim hastayım boğazım ağrıyo dudağım uçukladı insaf dedim söylendi söylendi tmm sen yat ben bakarım oğluma dedi elimin tersiyle geçirecektim kalas her gece ben kalkarken kılın kıpırdamıyo tınlamıyosun

ya kazen de tavsiye etmiş yaprağı nerden bulucam nası kaynatıcam bi öğretirmisin canım

çok ama çok geçmiş olsun canım size de ne sinir bir durum yaa sen yawrunla uğraşırken birde böyle demezler mi ?

çok geçmiş olsun canım ikinize de çok zor oluyo hasta olup bide hasta bebeğe bakmak allah kolaylık versin cemy de balgamlı öksürüyo sonunda şurup vermek zorunda kalıcam galiba

ya kazen de tavsiye etmiş yaprağı nerden bulucam nası kaynatıcam bi öğretirmisin canım

Esincim, bildiğimiz ayva ağacının yaprağı ama kurutulmuş olacak, bu yaparkları alıp yıkıyorsun sonra kaynatacağın kabın içine koyup, içine de birkaç tane karanfil at, üzerine su ekle ve ıhlamur kaynatır gibi kaynat, suyu bittikçe üzerine su ekleye ekleye iyice kararana kadar defalarca kullanabilirsin bunu, çok fazla yaprak kullanma gerek yok, 7-8 yaprak sana epey gider, aktarlara sor, bulamazsan pazarda ayva satan pazarcılara sor, yeşil yapraklarını kurutup kendinde yapabilirsin..
Bize dedem köyden getirir her sene, kurutulmuş olarak geliyor yani, ama ayva mevsiminde yeşil yaprakları evde kendin bir gazete üzerine ser ve kurut mesela, seneye kullanırsın.. Yaprakları yıkamadan kurutacaksın, kaynatırken yıkayacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…