- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.981
Aaaa, unuttum size söylemeyi...
Dün ilk defa iki adım attı Doruk, ben acayip heyecanlandım, sanırım o da heyecanlandı, gole giden topçular gibi, ayakları dolaştı, düştü
Çok tatlıydı yawww
bende bendeeee ,,, ayrıca tutupta fantazi anlatmıyorlar belli bir uslupta derdi olanda sorsun ,,, hayret bişi ,, hem eski halinden şikayetçi olan ben değildim :)
şurda 80 erkeğin içinde çalışıyroum ,,, msn açılmıyor abonelerdne başka kimse yok ,,, sizde doğru düzgün sohbet edinde havamız dağılsın yaww :):)
Aylinnn, mahpushane arkadaşım benim, hoşgeldiiinnn...
Ne affedilmesi, paşa paşa cezam bitene kadar bekledim yattım çıktım,mahpusluk günleri zordu beeneyseki hafta sonu girdi, Merallerdeki buluşma girdi de çok bunalıma girmedim
Aylinnn, mahpushane arkadaşım benim, hoşgeldiiinnn...
Kendi kendine mi adım attı,aferin ona. Bi de yakandan düşmeyi öğrense.
Bizimki erken yürür diyorduk 1,5 aydır sıraladığı için ama şimdi diyorlar ki emeklemeye başladıysa geç yürür.
HANDECİM çok saol cnm
aylin bana sanki daha var cezanın bitmesine gibi geldikalkan parmak ben derdimi özelden de yazar sorarım
anacım DORUĞUMA bak adım da atarmış
bizde daha bi icraat yok emeklemek kolayına gidiyo sıpanın bide diş gıcırdatıyo ki ıyyyy tüylerim diken diken oluyo
ya bizimkiler hep emeklerse geç yürür derler madem emeklemiyo ayaklanabülürDoruk emeklemiyor teyzesi, sadece sürünüyor, o da işine gelirse...
E bi şekilde ilerlemesi lazım tabi, bri adım atayım dedi herhalde :)
Ama sadece 1 defa yaptı, sonra ne yaptımsa tekrarlatamadım.
Aylincim, Kazen e rezil olduğumuzu düşünmüyorum, rezil olmak v.s. bu tür kelimeler bize yakışmıyor, salon kadını çizgimizi koruyalım lütfen, evet hoş birşey değildi ama bu sayede Kazenin de dikkatini çektik, o süre zarfında bizimle bu topikteydi ve sayesinde öksürüğe iyi gelecek ayva yaprağını hatırlamış olduk..
kızlar topikte gereksiz bi gerginlik var niye böyle ya lüzumsuz birinin yarattığı gerginlik yüzünden niye topiğimiz bozuluyoki anlamadım ben,herşeyi paylaşalım istiyorum burda ama konuşulacak konu kalmadı lütfen eski sohbetlerimize geri dönelim, laf sokarak sadece kendi sinirimizi bozuyoruz
ayfer herşey istediğin gibi olsun canım inşallah
esin ve pınar çok geçmiş olsun canlar, acil şifalar diliyorum
buarada ayva yaprağı demişsiniz; ben doğadan'ın ayvalı ıhlamur çayını kullanıyorum marketlerde var odaha kolay kullanılıyo tavsiye ederim
aylin hoşgeldin canım. bende üyeliğin iptal edildi sandıydım ikinci üyelik yüzünden
Doruk kuzusuna da bak seennn, maşallah maşallah, hadi bakalım yaşını karşılayacak heralde kuzu :))
iyi o halde ben ceza almak pahasına yazacağım bukez.çünkü ben dahil olmadığım olaylara dahil ediliyorum.cumartesinden beri bunu sinirini yaşıyorum.
nehirin ilk yazdıklarını gördüğüm akşam msn e girdim ve nehir e ne oldu niye bukadar alındın seni ararlardı dedim oda bana tüm şikayetlerinden tek tek bahsetti,dışlandığını düşündüğünü söyledi.bende ona yanlış düşündüğünü asla olmadığını olamayacağını takmamasını söyledim.benimde bazen yorum yapmak dahil olmak istemediğim konuşmalar olduğunu kapatıp çıktığımı söyledim.hepsi bu.ve çıktım ben çıktıktan sonra saat 2 ye dek süren konuşmalar olmuş ama buna dahil değildim.hande ye sorabilrsiniz çıktığımı.yada sormayın ya ister inanın ister inanmayın.
olayların patlak verdiği o sabahta olayların üstüne siteye girdim,online dım ama yazamadım çünkü Alp im ateşli ve kusuyordu.sadece msnde hande ile alp in hastalığıyla ilgili konuşurken "iyi değilim,çok kötü şeyler oldu kk da" demesi üzere siteye giriş yaptım.hatta meral sanada ne oluyor diye yazdım o an.ve sitede olanları okuyamadan sadece "ne oluyor,bizim topiğimizde olur mu böyle şeyler" yazdım.msn de öznur ve hande yle biraz konuştum.birsüre sonrada hastaneye gitmek için çıktım.olanları tam anlamıyla akşam okuyabildim.sessiz kalmam böyle mi düşündürdü bilmiyorum.böyle bişey yok,olmadığını bildiğinizi düşünüyorum.mutlaka ki fikrime ters düşen yada yorum yapmak istemediğim konular oluyordur,ama asla ve asla onun tavrı gibi bir tavrım yok kimseye,olamazda.ben beğendiğim konuya yazar beğenmediğime susarım,sevdiğimle konuşur sevmediğimle konuşmam.bu zaten hepimizin yaptığı bir tercihtir değil mi?ama bunun haricinde ne bir şikayetim ne bir tavrım nede kimse ile bir sorunum var.böyle düşünülmesi beni rahatsız etti.asla nehir e hak vermiyorum,bu böyle biline.
ayrıca fatma bu konunun içinde olsam kimsye ihtiyacım yok girer kendim yazarım şikayetimi.Allah a şükür aklım var ve kullanabiliyorum,kimsenin fikirlerimi anlatmasına ihtiyacım yok.
KAZEN ceza verebiliirsin.haklısında.sen uzamasın istedikçe sakız gibi uzuyor.
ceza verdiğinde paylaşımda bulunamayacağım ama zaten şu sıra bu konudan başka bir paylaşımsa yok,bişey kaybetmem.
kızlar topikte gereksiz bi gerginlik var niye böyle ya lüzumsuz birinin yarattığı gerginlik yüzünden niye topiğimiz bozuluyoki anlamadım ben,herşeyi paylaşalım istiyorum burda ama konuşulacak konu kalmadı lütfen eski sohbetlerimize geri dönelim, laf sokarak sadece kendi sinirimizi bozuyoruz
ayfer herşey istediğin gibi olsun canım inşallah
esin ve pınar çok geçmiş olsun canlar, acil şifalar diliyorum
buarada ayva yaprağı demişsiniz; ben doğadan'ın ayvalı ıhlamur çayını kullanıyorum marketlerde var odaha kolay kullanılıyo tavsiye ederim
aylin hoşgeldin canım. bende üyeliğin iptal edildi sandıydım ikinci üyelik yüzünden
Yazgı, sakin ol arkadaşım, herşey yoluna girecek meraklanma, sadece biraz zamana ihtiyacı var herkesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?