2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun , acaba neden oldu çok ilginç değil mi ?

muhtemelen

canım yaa çok zor durumunuz mevlam acilen şifalar versin ,,

eşini gönder bi döveyim benimkini dövmwk için bile göresim yok çok gerginim yaa

günaydın diyip kaçıyorum.. cery uyuyor bnde kahwaltımı ettim we uyumaya dewam edeceğim.. 3lü test için hastaneye gitmem gerekiyor bugün yada yarın..
öpüyorum sizleriiii

günaydın.hiçbişey yazmadan şunu yazacağım.

fatma,burcu,simenay,
ne yani artık dertleşmeyecek miyiz,böyle konuşmaya devam mı edeceksiniz?
seviyesiz konuşma mı oluyor bu?öyleyse öyle.istemeyen okumasın,girmesin ozaman ya.
bu olayın artık kapanmasını ve eski halimize dönmeyi istiyorumm.ama kapanmayacak heralde.
özeline bak burcu.bunada kızan olursa kızsın,hiç derdim değil.

yasemincim bunu birde ben deneyeyim eşim çok sigara içtiği için öksürük kaçınılmaz oluyor belki işe yarar,,,

nadirende olsa selinde de oluyor birde ona deneyeyim bakalım işe yararsa çok dua ederim sana

bilmiyorum yazgı bende yazdım çok özledim eski halimizi diye ve sallaamdnan içimden gelenleri yazmaya çalıştım ama geri dönüşler eskisi gibi olmadığından içim iyice daraldı oturdum

yaa ben arkadaşalrımı istiyorummmmmmmmmm ,,,

yazgı ayrıca sende varmışsın o gün msn de başlamış rahatsılıkların dile getirilmesi allah aşkına nedir yaa aaa ,,, şurda iki moral buluyrouk saolsun ne hale getirdiler,,, bırakın gitsin valal akzen tamamen iptale decek sonunda bizi :):) gelin biz aldırmayalım kimseye normale dönelimmmm,,,,

Günaydın Yazgıcım, ben hem uyarı hemde ceza aldım, yine banlanabilirim, söyleyecek çok şeyim var ama burada açık açık yazmak istemiyorum, özeline bak..

Fatmacım, mutlaka dene bunu, bizim evde kimse öksürmez, bana güven..

Bu konuyu açmamak için bişey yazmayacağım.
Yazarsam ceza almakla kalmam, beni bi daha burda göremezsiniz, o kadar doluyum.
Seviyom seni...

Yasemincim, paylaşımın için çok teşekkürler, ben de deneyecem bunu, sağol arkadaşım.

günaydın diyip kaçıyorum.. cery uyuyor bnde kahwaltımı ettim we uyumaya dewam edeceğim.. 3lü test için hastaneye gitmem gerekiyor bugün yada yarın..
öpüyorum sizleriiii

Hadi güzel haberlerle gel...
İyileştin mi?
Cumartesi çok suratszdın bea :)

Günaydııınnn
İşte geldim burdayımmmm
Çok yorucu bir haftasonundan ve İstanbul macerasından dönüp işe başladım.
Öncelikle Meral e ve güleryüzlü tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum Ben de kendilerini sevdim, bir daha bu kadar kalabalık toplanılmadığı sürece tüm toplantılara varım.Kimse yanlış anlamasın,çocuklar o kadar kuduruk ve huysuz ki (Elif ve Selin i tenzih ediyorum ) sohbet etmeye çalıştıkça battık
O gün Meral in evinde Kerem emeklemeye başladı (sanırım diğerlerini gördüğünden) ve artık sürünmeyi bıraktı.
EEEeee nerde kalmıştık :82:

canım beenim inan iyi olmana öyle cok sevindim ki anlatamam
hayırlısı neyse o olsun sizin için...
biz hep yanındayız ayfercimmm

esincim cok cok gecmis olsun canım benim

pınarcım sana da cook gecmıs olsunn...

tamam sustum...

Al bu da başka cins...
Sıkma canını, bak ne güzel, güzel bi haftasonu geçirmişsiniz, onlar yüzünden bozma keyfini...

Boşveeer, biz seni anlıyoruz

Hoşbuldum kızlar..
Benimde yazacak çok şeyim var ama seviyesizleşmemek için yazmayacam sanırsam :))
Cezamda yeni bitti zaten, kaşınmayım dimi..?

kızlar neler oluyor yine, lutfen boyle yapmayın...
konu kapatıldı, cumartesi gunu tekrar konusuldu...
suanda boyle konusup uzatmanın, ınsanların canını sıkmanın ne anlamı var...
neden sureklı laf sokuluyor...
lutfen canlarım benim, uzatmayalım...
herkes uzuluyor...

Hoşgeldiiinnnn

Yazgı, mutfak kuzum, mutfak

Şu 10 dk da bir özel mesaj kuralını kaldır be Kazen abim..

eğer eskisi gibi olacaksan hoşgeldin diyorum yoksa bu gidişle bende gideceğim

ayrıca desene bu toplantıdan en karlı sen çıktın :) keremi daha çok aramızda görmek isteriz gerçekten çok tatlı bir bebekmiş

Aaaa, unuttum size söylemeyi...
Dün ilk defa iki adım attı Doruk, ben acayip heyecanlandım, sanırım o da heyecanlandı, gole giden topçular gibi, ayakları dolaştı, düştü
Çok tatlıydı yawww

anacım manyak yapıyosunuz adamı, eskisi gibi olunca beğenmiyosunuz, değişince bakıyorum yeni ortamı da kimse beğenmedi.Tamam cinsellik geyiklerine son verilsin diğer konular kaldığı yerden devam diye öneri getiriyorum, kabul edenler parmak kaldırsın.

bende bendeeee ,,, ayrıca tutupta fantazi anlatmıyorlar belli bir uslupta derdi olanda sorsun ,,, hayret bişi ,, hem eski halinden şikayetçi olan ben değildim :)

şurda 80 erkeğin içinde çalışıyroum ,,, msn açılmıyor abonelerdne başka kimse yok ,,, sizde doğru düzgün sohbet edinde havamız dağılsın yaww :):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…