- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.961
GÜNAYDINLAR kurtlu mart anaları
AYFERCİM moralinin düzelmesine kendini iyi hissetmene çok sevindim eminim eşinde seni desteklemeye hazırlıyordur kendini onun içinde zor bir dönem ama sizi en mutlu edecek şekilde çözeceğinize inancım tan
gelelim siz kuduruk analara bensiz toplaştınız bişi de anlamamışsınız ooooooooooooohhhhhhhhhhhh canıma değsin iyi ki gelmemişim çünkü kuzum çok hastalandı ne yapardım yollarda sefil olurdu isal oldu ama rengi krem rengi ve kokusunu anlatamam yatakta uyurken yapmış gece ben kokusuna uyandım düşünün çok korktum hemen doktoru aradım allahtan nazımız geçiyor adama korkma bekle yoğurt ayran su ver yemeye zormalama ateşi çıkar bitkin düşerse getir dedi dün daha iyiydi ama sabah yine balgamlı öksürmeye başladı çok vanım sıkıldı anlayacağınız
BURCUM bebem anlat kuzum açılırsın nooldu
Ayfercim, daha iyi olmana çok sevindim.
O gün Doruk o kadar huysuzlandı ki, sana cevap yazamadım, sonra da koşturmaktan çıktı aklımdan kusura bakma arkadaşım.
Herşeyin hayırlısı olsun, sen ve Hilal (ve tabi eşin de), nasıl mutlu olacaksanız, Rabbim öylesini versin.
Esincim, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Niye öyle ishal olurmuş ki, mikrobik bişey falan mı acaba? Bir an önce düzelir inşallah güzel gözlü kuzum...
Meral hala yok, sanırım hala evi temizleyip topluyor
Merhaba canlar...
Biz ana-oğul hastayız ben grip boğazlar şiş burnum akıyo hapşır tıksır
Eymen zaten bronşit öksürüyordu balgamlı artı dünde benim gribim ona da geçti o da hapşırmaya ve burnu akmaya başladı...
Ne yapacağız hiç bilmiyorum kaç haftadır düzelemedik kısır döngü oldu benden ona ondan bana...
Ayferciğim iyi olmana sevindim hakkında hayırlısı...
canım doktor bişi söölemedi bekle dedi bekledim iştahı hiç yoktu hiçbişey yemedi zorla 1-2 kaşık yoğurt ve su verebildim tiksiniyodu hep pazartesi tahlil isteyebilirim geçmezse dedi ama bu sabah iyiydi çok şükür ama yaşadığım korkuyu anlatamam size birde bu gece uyandı gece 3'te uyumadı saladım kucakta gezdim eserde oturmuş izliyo yoruldum birazda sen al dedim taksimetre açalım ama sen daha fazla taşıma dedi dedim hastayım boğazım ağrıyo dudağım uçukladı insaf dedim söylendi söylendi tmm sen yat ben bakarım oğluma dedi elimin tersiyle geçirecektim kalas her gece ben kalkarken kılın kıpırdamıyo tınlamıyosun
Esincim, bildiğimiz ayva ağacının yaprağı ama kurutulmuş olacak, bu yaparkları alıp yıkıyorsun sonra kaynatacağın kabın içine koyup, içine de birkaç tane karanfil at, üzerine su ekle ve ıhlamur kaynatır gibi kaynat, suyu bittikçe üzerine su ekleye ekleye iyice kararana kadar defalarca kullanabilirsin bunu, çok fazla yaprak kullanma gerek yok, 7-8 yaprak sana epey gider, aktarlara sor, bulamazsan pazarda ayva satan pazarcılara sor, yeşil yapraklarını kurutup kendinde yapabilirsin..
Bize dedem köyden getirir her sene, kurutulmuş olarak geliyor yani, ama ayva mevsiminde yeşil yaprakları evde kendin bir gazete üzerine ser ve kurut mesela, seneye kullanırsın.. Yaprakları yıkamadan kurutacaksın, kaynatırken yıkayacaksın..
günaydın.hiçbişey yazmadan şunu yazacağım.
fatma,burcu,simenay,
ne yani artık dertleşmeyecek miyiz,böyle konuşmaya devam mı edeceksiniz?
seviyesiz konuşma mı oluyor bu?öyleyse öyle.istemeyen okumasın,girmesin ozaman ya.
bu olayın artık kapanmasını ve eski halimize dönmeyi istiyorumm.ama kapanmayacak heralde.
özeline bak burcu.bunada kızan olursa kızsın,hiç derdim değil.
fatma,burcu,simenay,
seviyesiz konuşma mı oluyor bu?öyleyse öyle.istemeyen okumasın,girmesin ozaman ya.
bu olayın artık kapanmasını ve eski halimize dönmeyi istiyorumm.ama kapanmayacak heralde.
yasemincim bunu birde ben deneyeyim eşim çok sigara içtiği için öksürük kaçınılmaz oluyor belki işe yarar,,,
nadirende olsa selinde de oluyor birde ona deneyeyim bakalım işe yararsa çok dua ederim sana
fatma,burcu,simenay,
Esincim, bildiğimiz ayva ağacının yaprağı ama kurutulmuş olacak, bu yaparkları alıp yıkıyorsun sonra kaynatacağın kabın içine koyup, içine de birkaç tane karanfil at, üzerine su ekle ve ıhlamur kaynatır gibi kaynat, suyu bittikçe üzerine su ekleye ekleye iyice kararana kadar defalarca kullanabilirsin bunu, çok fazla yaprak kullanma gerek yok, 7-8 yaprak sana epey gider, aktarlara sor, bulamazsan pazarda ayva satan pazarcılara sor, yeşil yapraklarını kurutup kendinde yapabilirsin..
Bize dedem köyden getirir her sene, kurutulmuş olarak geliyor yani, ama ayva mevsiminde yeşil yaprakları evde kendin bir gazete üzerine ser ve kurut mesela, seneye kullanırsın.. Yaprakları yıkamadan kurutacaksın, kaynatırken yıkayacaksın..
günaydın diyip kaçıyorum.. cery uyuyor bnde kahwaltımı ettim we uyumaya dewam edeceğim.. 3lü test için hastaneye gitmem gerekiyor bugün yada yarın..
öpüyorum sizleriiii
Günaydın Yazgıcım, ben hem uyarı hemde ceza aldım, yine banlanabilirim, söyleyecek çok şeyim var ama burada açık açık yazmak istemiyorum, özeline bak..
Fatmacım, mutlaka dene bunu, bizim evde kimse öksürmez, bana güven..
İyi haftalar canlarım benim;
Buluşma resimlerinize bakarak ağladım keşke gelseydim de tadım değişseydi dedim şimdi.Hilal kuzumla 2 gün çok iyi vakit geçirdim stresimi moral bozukluğumu attım Hilal kuzum tam aktif bebek oldu konuşuyor oynuyor gülüyor ....
Pınar canım mesaj atmışsın ama ogün moralmen iyi değildim ve yazmakta içimden gelmedi ...Burcu canım aramanı saatler sonra gördüm arkadaşım vardı ve müsait değildim....
Buluşma harika geçmiş resimlerden de gördüğüm üzere CEREN ZİLLİSİ yine yapmış yapacağını....
Hande DEMİR paşaya bayıldı yerim ben onun kollarını......
Gelelim bana Cuma günü gittim doktorum tansiyonun çok düşmüş dedi..Ağrılarımı sordum psikolojik olarakta etkisi çok fazla dedi..Sen böyle yaparsan kızını da üzersin etkilenir dedi....Aldırma konusuna gelince bu durumdayken almam dedi..1 Hafta zaman diledi bana kendini iyi hisset dedi.Doktoruma anlattım eşim için yorum yapmak isterdim ama bana düşmez dedi....Şimdi eve git ve eşin sormadığı sürece bişey söyleme dedi.Doktorum bu durumdayken almam dedi de sanırım anlar dedi.Akşam da geç geldi eşim ve 2 gündür bişeyde sormadı halimi gördüğünden sanırım sanki bişey yokmuş ben kötü günler geçirmemişimde eşimde bana moralmen iyi gözüktürüyor kendini ....Dün bana dedi ki;
Satışta primimin üstüne geçtim dedi bende dedim aynen;İyi hastane masrafı çıktı desene dedim...Hiç bişey demedi....Beni üzmek istemediğini biliyorum ama 2 gündür kızımla ilgilendiğimden moralim çok yerinde ...Rabbime dua ediyorum bu güzelliğimizi bozmasın eşim diye hayat ama istemiyorsa bundan sonra da kendi hayatımı yaşarım ve Hilal kızımla yaşaraım ...Gezmek eğlenmek dolaşmak hakkım....
GÜNAYDINLAR kurtlu mart anaları
AYFERCİM moralinin düzelmesine kendini iyi hissetmene çok sevindim eminim eşinde seni desteklemeye hazırlıyordur kendini onun içinde zor bir dönem ama sizi en mutlu edecek şekilde çözeceğinize inancım tan
gelelim siz kuduruk analara bensiz toplaştınız bişi de anlamamışsınız ooooooooooooohhhhhhhhhhhh canıma değsin iyi ki gelmemişim çünkü kuzum çok hastalandı ne yapardım yollarda sefil olurdu isal oldu ama rengi krem rengi ve kokusunu anlatamam yatakta uyurken yapmış gece ben kokusuna uyandım düşünün çok korktum hemen doktoru aradım allahtan nazımız geçiyor adama korkma bekle yoğurt ayran su ver yemeye zormalama ateşi çıkar bitkin düşerse getir dedi dün daha iyiydi ama sabah yine balgamlı öksürmeye başladı çok vanım sıkıldı anlayacağınız
BURCUM bebem anlat kuzum açılırsın nooldu
Merhaba canlar...
Biz ana-oğul hastayız ben grip boğazlar şiş burnum akıyo hapşır tıksır
Eymen zaten bronşit öksürüyordu balgamlı artı dünde benim gribim ona da geçti o da hapşırmaya ve burnu akmaya başladı...
Ne yapacağız hiç bilmiyorum kaç haftadır düzelemedik kısır döngü oldu benden ona ondan bana...
Ayferciğim iyi olmana sevindim hakkında hayırlısı...
bak dikkat et ortaya karışık yapıyorum ben
burcu çok geç eşimlede tartıştık ve küstük ,,, sabah geldi öptü açmadım gözümü aradı emşgule attım işe geldiğimde de aramadım ohhh
annesine laf edince bişi diyemedi sonra başka bi konuyu bahane edip üstüme geldi kırdı beni
tamam sustum...
Al bu da başka cins...
Sıkma canını, bak ne güzel, güzel bi haftasonu geçirmişsiniz, onlar yüzünden bozma keyfini...
Boşveeer, biz seni anlıyoruz
Hoşbuldum kızlar..
Benimde yazacak çok şeyim var ama seviyesizleşmemek için yazmayacam sanırsam :))
Cezamda yeni bitti zaten, kaşınmayım dimi..?
Günaydııınnn
İşte geldim burdayımmmm
Çok yorucu bir haftasonundan ve İstanbul macerasından dönüp işe başladım.
Öncelikle Meral e ve güleryüzlü tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumBen de kendilerini sevdim, bir daha bu kadar kalabalık toplanılmadığı sürece tüm toplantılara varım.Kimse yanlış anlamasın,çocuklar o kadar kuduruk ve huysuz ki (Elif ve Selin i tenzih ediyorum ) sohbet etmeye çalıştıkça battık
O gün Meral in evinde Kerem emeklemeye başladı (sanırım diğerlerini gördüğünden) ve artık sürünmeyi bıraktı.
EEEeee nerde kalmıştık :82:
aylin gelmiş nası oldu da affedildin
HOŞGELDİİİİİİNNNNNN
Günaydııınnn
İşte geldim burdayımmmm
Çok yorucu bir haftasonundan ve İstanbul macerasından dönüp işe başladım.
Öncelikle Meral e ve güleryüzlü tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumBen de kendilerini sevdim, bir daha bu kadar kalabalık toplanılmadığı sürece tüm toplantılara varım.Kimse yanlış anlamasın,çocuklar o kadar kuduruk ve huysuz ki (Elif ve Selin i tenzih ediyorum ) sohbet etmeye çalıştıkça battık
O gün Meral in evinde Kerem emeklemeye başladı (sanırım diğerlerini gördüğünden) ve artık sürünmeyi bıraktı.
EEEeee nerde kalmıştık :82:
anacım manyak yapıyosunuz adamı, eskisi gibi olunca beğenmiyosunuz, değişince bakıyorum yeni ortamı da kimse beğenmedi.Tamam cinsellik geyiklerine son verilsin diğer konular kaldığı yerden devam diye öneri getiriyorum, kabul edenler parmak kaldırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?