- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.001
Kendi kendine mi adım attı,aferin ona. Bi de yakandan düşmeyi öğrense.
Bizimki erken yürür diyorduk 1,5 aydır sıraladığı için ama şimdi diyorlar ki emeklemeye başladıysa geç yürür.
iyi o halde ben ceza almak pahasına yazacağım bukez.çünkü ben dahil olmadığım olaylara dahil ediliyorum.cumartesinden beri bunu sinirini yaşıyorum.
nehirin ilk yazdıklarını gördüğüm akşam msn e girdim ve nehir e ne oldu niye bukadar alındın seni ararlardı dedim oda bana tüm şikayetlerinden tek tek bahsetti,dışlandığını düşündüğünü söyledi.bende ona yanlış düşündüğünü asla olmadığını olamayacağını takmamasını söyledim.benimde bazen yorum yapmak dahil olmak istemediğim konuşmalar olduğunu kapatıp çıktığımı söyledim.hepsi bu.ve çıktım ben çıktıktan sonra saat 2 ye dek süren konuşmalar olmuş ama buna dahil değildim.hande ye sorabilrsiniz çıktığımı.yada sormayın ya ister inanın ister inanmayın.
olayların patlak verdiği o sabahta olayların üstüne siteye girdim,online dım ama yazamadım çünkü Alp im ateşli ve kusuyordu.sadece msnde hande ile alp in hastalığıyla ilgili konuşurken "iyi değilim,çok kötü şeyler oldu kk da" demesi üzere siteye giriş yaptım.hatta meral sanada ne oluyor diye yazdım o an.ve sitede olanları okuyamadan sadece "ne oluyor,bizim topiğimizde olur mu böyle şeyler" yazdım.msn de öznur ve hande yle biraz konuştum.birsüre sonrada hastaneye gitmek için çıktım.olanları tam anlamıyla akşam okuyabildim.sessiz kalmam böyle mi düşündürdü bilmiyorum.böyle bişey yok,olmadığını bildiğinizi düşünüyorum.mutlaka ki fikrime ters düşen yada yorum yapmak istemediğim konular oluyordur,ama asla ve asla onun tavrı gibi bir tavrım yok kimseye,olamazda.ben beğendiğim konuya yazar beğenmediğime susarım,sevdiğimle konuşur sevmediğimle konuşmam.bu zaten hepimizin yaptığı bir tercihtir değil mi?ama bunun haricinde ne bir şikayetim ne bir tavrım nede kimse ile bir sorunum var.böyle düşünülmesi beni rahatsız etti.asla nehir e hak vermiyorum,bu böyle biline.
ayrıca fatma bu konunun içinde olsam kimsye ihtiyacım yok girer kendim yazarım şikayetimi.Allah a şükür aklım var ve kullanabiliyorum,kimsenin fikirlerimi anlatmasına ihtiyacım yok.
KAZEN ceza verebiliirsin.haklısında.sen uzamasın istedikçe sakız gibi uzuyor.
ceza verdiğinde paylaşımda bulunamayacağım ama zaten şu sıra bu konudan başka bir paylaşımsa yok,bişey kaybetmem.
sana özelden yazdım canım ,, sen beni yanlış anladın ,, saan neden böyle olduk biz diye üzüntümü yazmıştım ,,,
neyse hoşçakalın arkadaşlar ,,, bir süre uzak kalsak daha iyi oalcak ,,
sana özelden yazdım canım ,, sen beni yanlış anladın ,, saan neden böyle olduk biz diye üzüntümü yazmıştım ,,,
neyse hoşçakalın arkadaşlar ,,, bir süre uzak kalsak daha iyi oalcak ,,
hadi yaw ben aylin sandımdıkızlar ben öğle arasına çıkıyom öptüm sizi
fatma nereye gitti yaw offf
geldiğimde bu konu hakkında yorum yapan olursa gelir kafasına silahımı dayarım ona göre
Merhabalar herkese...
Bizde moraller hala kötü yani sadece esimle ilgili degil, hala konusmuyoruz o ayri bir konu.
Doktordan geliyoruz Tugram cayir cayir yaniyor Cumartesi aksamdan beri.
Dügüne gitmistik orda birden ateslendi. Atesi sürekli 39.8 - 39.3 bu aralarda en düsük 38.3
Cok sükürki doktorun dedigine göre vücudu direncli o atese ragmen oynuyor gülüyor.
Ama gece...iki gecedir inliyor öyle kuzum terin suyun icinde kaliyor, birde hizli hizli nefes alisini duydukca icim parcalaniyor.
Hic birsey yemiyorda sadece emmek istiyor. Dün zorla bi kac kasik mama yedirmek istedim.
4. kasikdan sonra hepsini geri cikardi.
Doktorda icime sokasim geldi askimi...Doktor soydu iste sirtini felan dinliyor agzina bakiyor.
Doktor ugrastikca cücüüm arka arkaya kafa sallayarak Nein nein nein yani hayir diyor.
Sasirdim birden aceba daha neler biliyorda bize göstermiyor bu sipa.
Hersey temiz cikti doktor birsey bulamadi...bi ihtimal azi disleri geliyorsa ondan olabilir dedi.
Oooffff minisim iyilessinde baska birsey istemiyorum.
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için
ayferciğim evim soğuk değil aksine çok sıcak... Doktor zaten üşütme değil mikrop diyor...
Ben msn e bile giremiyorum buraya bakıyorum arada tek sosyal paylaşım alanım burası
dolayısıyla hepimizi sağ duyuya davet ediyorum biz böyle olmamalıydık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?