2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi kendine mi adım attı,aferin ona. Bi de yakandan düşmeyi öğrense.
Bizimki erken yürür diyorduk 1,5 aydır sıraladığı için ama şimdi diyorlar ki emeklemeye başladıysa geç yürür.

sana özelden yazdım canım ,, sen beni yanlış anladın ,, saan neden böyle olduk biz diye üzüntümü yazmıştım ,,,

neyse hoşçakalın arkadaşlar ,,, bir süre uzak kalsak daha iyi oalcak ,,

hadi yaw ben aylin sandımdı kızlar ben öğle arasına çıkıyom öptüm sizi
fatma nereye gitti yaw offf
geldiğimde bu konu hakkında yorum yapan olursa gelir kafasına silahımı dayarım ona göre

len hatunlar nooluyo size yaf kendinize gelin gözlerinizi kapatın bebişlerin en şaşkın hallerini getirin gözünüzün önüne kimse kimseye laf sokmuyo dellendirmeyin adamı hade nefes alıyoruz 1-2-3-4....
FATMA sende geri dön nedir bu bea

sana özelden yazdım canım ,, sen beni yanlış anladın ,, saan neden böyle olduk biz diye üzüntümü yazmıştım ,,,

neyse hoşçakalın arkadaşlar ,,, bir süre uzak kalsak daha iyi oalcak ,,

Fatoşum, nereye be, otur oturduğun yerde, getirme beni oraya...
Yazgı da sana kötü bişi yazmamış ki zaten, cevap vermiş sadece, zan altında kaldığı için biraz sert yazmış ama şahsi olmadığı çok belli, hadi gel, üzme bizi...

karının olduğu yerde böyle şeyler olmazmı olur işte...şiiiiiiişşşt uleyn alınganlık yok bebiklerimizle ilgili yorumlar yapın gülün eğlenin birbirinize kırılmayın yok bu yorum yapmadı bu bana cevap vermediii alla allaa bi döndüm topik şikayet duvarı olmuş hepde olaylara denk geldim yaaa...saçınızı başınızı yolarım sizin ha...herkes geri dönsün kimse şahsına algılamasın olayları....

Merhabalar herkese...
Bizde moraller hala kötü yani sadece esimle ilgili degil, hala konusmuyoruz o ayri bir konu.

Doktordan geliyoruz Tugram cayir cayir yaniyor Cumartesi aksamdan beri.
Dügüne gitmistik orda birden ateslendi. Atesi sürekli 39.8 - 39.3 bu aralarda en düsük 38.3
Cok sükürki doktorun dedigine göre vücudu direncli o atese ragmen oynuyor gülüyor.
Ama gece...iki gecedir inliyor öyle kuzum terin suyun icinde kaliyor, birde hizli hizli nefes alisini duydukca icim parcalaniyor.
Hic birsey yemiyorda sadece emmek istiyor. Dün zorla bi kac kasik mama yedirmek istedim.
4. kasikdan sonra hepsini geri cikardi.

Doktorda icime sokasim geldi askimi...Doktor soydu iste sirtini felan dinliyor agzina bakiyor.
Doktor ugrastikca cücüüm arka arkaya kafa sallayarak Nein nein nein yani hayir diyor.
Sasirdim birden aceba daha neler biliyorda bize göstermiyor bu sipa.
Hersey temiz cikti doktor birsey bulamadi...bi ihtimal azi disleri geliyorsa ondan olabilir dedi.

Oooffff minisim iyilessinde baska birsey istemiyorum.

hadi yaw ben aylin sandımdı kızlar ben öğle arasına çıkıyom öptüm sizi
fatma nereye gitti yaw offf
geldiğimde bu konu hakkında yorum yapan olursa gelir kafasına silahımı dayarım ona göre

Amirim duruma el koydu, aklımızı başımıza alacaz mecbur.
Tamam amirim sinirlenme sen, sustuk, hatta herkes öğle tatilinden dönsün, anlatacam neye kızdığımı...
Fatmaaaa, kaçırma bunu kız, koş, son baskı

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için
Ayferciğim evim soğuk değil aksine çok sıcak... Doktor zaten üşütme değil mikrop diyor...

Ben msn e bile giremiyorum buraya bakıyorum arada tek sosyal paylaşım alanım burası
Dolayısıyla hepimizi sağ duyuya davet ediyorum biz böyle olmamalıydık..
.

arkadaşlar kimse kızgınlığımı şahsi algılamasın.sadece üzüldüm çünkü kendimi savunamadığım bir ortamda zan altında kaldım.yinede buraya hiçbirşey yazmayacaktım.özel yollarla ulaşıyordum sizlere.fakat bu sabah girdiğimde işte laf sokmalar,sende biliyormuşsun gibi sözler olunca dayanamadım.ben burda paylaşımda bulunmaktan sizlerle olmaktan mutluyum.ama bu şekilde laf sokmaya devam edilirse ancak böyle uzar başka biryere varmaz.haa demeyinki laf sokuluyorsa niye üstüne alıyorsun diye.üstüme aldığım hiçbişi yok.ama siz böle laf sokarken ben yazacak bişey bulamıyorum.yazma şevkide hissetmiyorum.bende bu konunun biran evvel bitmesini diliyorum.yeterince üzdü herkesi.umarımda biter.

fatma yazdıklarımı sakın şahsi algılama,otur yerinde biryere gitme,adamı hasta etme

ahh tatlım çok geçmiş olsun...azı dişleri zor çıkar demişti annem...bakalım biz ne hale gelicez o günlerde.
bebişinin oynuyosa bitkin değilse sorun yok ama benim doktorumda ateşi çok yükseltmez dişler demişti anlayamadım şimdi.nen nein nini yerim ben onun maşallah kuzuşa.

anladım canım benim çok ama çok geçmiş olsun tekrardan

Zelihacım, çok geçmiş olsun oğluna, yazık, epey hırpalanmış demek ki ateşten, kıyamam... Allahım acil şifalar versin... Bak bak, doktorda marifetlerini sergilemekten de geri kalmamış, maaşallah ona...
Bak bebeğiniz hasta olmuş, en azından onun iyiliğini için evinizde huzurlu bir ortam yaratmalısınız, sok o eşinin gözüne bunu... (sanki bizim ortam çok huzurluymuş gibi konuştum di mi )

Pınarcım ve Yazgıcım, bundan sonra bu konuda tek kelime etmiyorum, en kısa zamanda da hissiyatımı düzeltmeye çalışacam, söz...

Yazgıcıgım gecenkı olayın basından sonuna bende bılıyorum ve msn yazısmalarında bende vardım.daha once dedıgım gıbı zan altında olunacak bır durum yok bıtanem.olsa ben olurdum kı zan altına sokulsam bıle aylın ın dedıgı gıbı koy ...... Rahvan gele

Selam millet beni çok özlediniz di mi komşu gelmişti kahvaltıya anca gitti. şimdik bakam kaynattıklarınıza inş. çok uzuuunnnn uzuunnnn kaynatmadınız

Azı dişleri mi :44: allah allah yahu erken değil mi? Kerem çok salyalandı ve uykusundan ağlayarak uyanmaları başladı ama ben 9. diş olamaz diye hiç dişe yormuyordum, yoksa Kerem de mi yine diş çıkarıyor :44:
Ben bunu yemekte bi düşüneyim, gelicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…