- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.021
Selam milletbeni çok özlediniz di mi komşu gelmişti kahvaltıya anca gitti. şimdik bakam kaynattıklarınıza inş. çok uzuuunnnn uzuunnnn kaynatmadınız
Azı dişleri mi :44: allah allah yahu erken değil mi? Kerem çok salyalandı ve uykusundan ağlayarak uyanmaları başladı ama ben 9. diş olamaz diye hiç dişe yormuyordum, yoksa Kerem de mi yine diş çıkarıyor :44:
Ben bunu yemekte bi düşüneyim, gelicem.
Cok tsk ederim hepinize...
Az önce aradi esim napiyorsunuz Tugra nasil felan diye sordu.
Hic bisey olmamis gibi normal konustu...Gecede 2 defa kalkip Tugranin atesine bakmisti.
Umarim iyiye gider hersey...ama bu sekilde olmasini istemezdim
şu ana dek geçmişe dahil olamadım canlar,ügünüm.
HASTA BEBEKLERE GEÇMİŞ OLSUN ve ANNELEREDE.
bende çok hastayım,telde konuştuklarım sesimi biliyor,felaket gribim.
Alpişim çok şükür iyi artık.kudurukluğa kaldığı yerden devam.aa ama bugünde ishal galiba.
merhaba,
altta bazen adımı görüyorsunuzdur, siz nezaket gösterip sen de kimsin demediniz ama ben kendimi tanıtayım istedim.
adım selva, 21 temmuz doğumlu bir kızçem var adı ilke ada.
aslında temmuz 2010 annelerine aktif olarak katılıyorum ama hamileyken bizleri ne gibi sürprizler bekliyo diye bu forumu okuyodum, sonradan alışkanlık yaptı:)
muhabbetiniz, buluşmalarınız, paylaşımınız çok güzel...
dostluunuz daim olsun inşallah.
bence sen nezaket gösterip kendini tanıtmalıydın bize ki,sonunda yapmışsın.
biz çok laf attık öyle alttan alttan bakıp gidenlere.ses çıkmadı,eminim sanada gelmiştir bir taş
şu sıra bizimde ortak isteğimiz paylaşımımızın devam etmesi ve daimi dostluk.
umarım olur...
kızınıda Allah bağışlasın canım,maşallah.
Ayfer'cim çok şaşırdım hamile olduğuna..Anladığım kadarı ile sen istiyosun eşin istemiyot galiba...İnşallah uzlaşır birlikte doğru karara varırsınız...İyi haftalar canlarım benim;
Buluşma resimlerinize bakarak ağladım keşke gelseydim de tadım değişseydi dedim şimdi.Hilal kuzumla 2 gün çok iyi vakit geçirdim stresimi moral bozukluğumu attım Hilal kuzum tam aktif bebek oldu konuşuyor oynuyor gülüyor ....
Pınar canım mesaj atmışsın ama ogün moralmen iyi değildim ve yazmakta içimden gelmedi ...Burcu canım aramanı saatler sonra gördüm arkadaşım vardı ve müsait değildim....
Buluşma harika geçmiş resimlerden de gördüğüm üzere CEREN ZİLLİSİ yine yapmış yapacağını....
Hande DEMİR paşaya bayıldı yerim ben onun kollarını......
Gelelim bana Cuma günü gittim doktorum tansiyonun çok düşmüş dedi..Ağrılarımı sordum psikolojik olarakta etkisi çok fazla dedi..Sen böyle yaparsan kızını da üzersin etkilenir dedi....Aldırma konusuna gelince bu durumdayken almam dedi..1 Hafta zaman diledi bana kendini iyi hisset dedi.Doktoruma anlattım eşim için yorum yapmak isterdim ama bana düşmez dedi....Şimdi eve git ve eşin sormadığı sürece bişey söyleme dedi.Doktorum bu durumdayken almam dedi de sanırım anlar dedi.Akşam da geç geldi eşim ve 2 gündür bişeyde sormadı halimi gördüğünden sanırım sanki bişey yokmuş ben kötü günler geçirmemişimde eşimde bana moralmen iyi gözüktürüyor kendini ....Dün bana dedi ki;
Satışta primimin üstüne geçtim dedi bende dedim aynen;İyi hastane masrafı çıktı desene dedim...Hiç bişey demedi....Beni üzmek istemediğini biliyorum ama 2 gündür kızımla ilgilendiğimden moralim çok yerinde ...Rabbime dua ediyorum bu güzelliğimizi bozmasın eşim diye hayat ama istemiyorsa bundan sonra da kendi hayatımı yaşarım ve Hilal kızımla yaşaraım ...Gezmek eğlenmek dolaşmak hakkım....
PINAR'cım çok geçmiş olsun canım yaaa Eymen' de sanada Bu arada sağoasın Tel. vermişin...Sümeyra bana ulaştı..Ya kargoda problem olmuş adresimi bulamamışlar..Neyse konuştuk hallettik şimdi...Merhaba canlar...
Biz ana-oğul hastayız ben grip boğazlar şiş burnum akıyo hapşır tıksır
Eymen zaten bronşit öksürüyordu balgamlı artı dünde benim gribim ona da geçti o da hapşırmaya ve burnu akmaya başladı...
Ne yapacağız hiç bilmiyorum kaç haftadır düzelemedik kısır döngü oldu benden ona ondan bana...
Ayferciğim iyi olmana sevindim hakkında hayırlısı...
Saol canım seninde bebeğin hayırlı olsun..Nasıl iyimi İlke?merhaba,
altta bazen adımı görüyorsunuzdur, siz nezaket gösterip sen de kimsin demediniz ama ben kendimi tanıtayım istedim.
aslında temmuz 2010 annelerine aktif olarak katılıyorum ama hamileyken bizleri ne gibi sürprizler bekliyo diye bu forumu okuyodum, sonradan alışkanlık yaptı:)
[
Bak artık hadi, gelmiyim oraya...
Sana da geçmiş olsun, Alpişime de geçmiş olsun.
İyi bakın birbirinize...
Alp'e söyle sana bi ıhlamur kaynatıversin :)
Allahım o günleri görür müyüz ki, şimdi öp deyince yalayan o sıpalar bi gün adam mı olacaklar
of oku oku anca bitirdimm:97:
Yazgış senle ilgili sonra yazarım cnm şimdik eymenitoya çorba içircem ama seni çok seviyorum bunu bilKızlar boşverin artık bu mezuları bi de, Aylinin dediği gibi (ne Aylinmiş beee ) cinsellik haricinde herkes istediği paylaşımı yapsın, konuyu kapatalım
Burcitom telim sessizdeydi ve şu an hala nerde olduğunu bilmiyorum. muhtemelen karyolanın köşesinden aşağı düştü az sonra çekip bakıcam kusura bakma cnm
Yasemincim onları ağoırlamak çok güzldi şekerim, bkma öyle darmadağın falan dediklerine, yağ,bal dökmediler ya ortaya:)) bulaşıkları makineye koydum bi süpürdüm sildim 1 saatte toplandı ortalık
Tüm hasta bebik ve annelere geçmiş olsun canlar. Eymenin de geceyarısı burnu tıkandı birden, hiç uyuyamadı desem yeridir. şimdi de akmaya başladı biraz sanırım üşütmüş(
Ay bugün sizi pek bi ihmal ettim ama çorba içicez, görüşürüz
of oku oku anca bitirdimm:97:
Yazgış senle ilgili sonra yazarım cnm şimdik eymenitoya çorba içircem ama seni çok seviyorum bunu bilKızlar boşverin artık bu mezuları bi de, Aylinin dediği gibi (ne Aylinmiş beee ) cinsellik haricinde herkes istediği paylaşımı yapsın, konuyu kapatalım
Burcitom telim sessizdeydi ve şu an hala nerde olduğunu bilmiyorum. muhtemelen karyolanın köşesinden aşağı düştü az sonra çekip bakıcam kusura bakma cnm
Yasemincim onları ağoırlamak çok güzldi şekerim, bkma öyle darmadağın falan dediklerine, yağ,bal dökmediler ya ortaya:)) bulaşıkları makineye koydum bi süpürdüm sildim 1 saatte toplandı ortalık
Tüm hasta bebik ve annelere geçmiş olsun canlar. Eymenin de geceyarısı burnu tıkandı birden, hiç uyuyamadı desem yeridir. şimdi de akmaya başladı biraz sanırım üşütmüş(
Ay bugün sizi pek bi ihmal ettim ama çorba içicez, görüşürüz
merhaba,
2010 amcanın bize tanımış oldugu bu son haftanın güzel gecmesi dileklerimle hepinizi selamlıyorum...
sanırım hepimiz için özel bi anlamı olucak 2010 un..en degerli varlıklarımızı bu sene itibariyle kollarımıza almış bulunmaktayız...
gecen sene bu ay 7 aylık hamişleridik..
2 ay sonrası ise bebelerimizin dogumgünüsülerine beraber şahit olucaz inşallah...
bugün yine optimist olmak istiyorum..
hıhh,böyle ol,özüne dön,adamı hasta etme:26:
ayy altımıda değiştirsin,yemekte hazırlasın,ayağındada sallasın,olmaz miki?
aman yok yok o iyi olsun ben böyle sürüneyim razıyım.
bende seni çok seviyorum
o +18 Aylin.bundan sonra adı bu
desene duru nunda dişler saglam olucak..senin bebekliğine inilmeli..Kızlar Duru haftaya 9 aylık olucak ama daha dişleri hiiiç çıkmadı biliyomusunuz
güldürdün beni pınar:Nurşah rica ederim ne demek
Olsun çıkmasın dişi kuzumun daha iyi büyüyünce dirençli olur etkilenmez napıyo oğlumun ilk aşkı
Şebnem Ata gibi Eymen de gak gak diyo iki gündür sanırım karga görmüş bunlar
Ya da beni taklit ediyor karga gibi sesim var da şu aralar...
Burcum
Çok beğendim siz de okuyun
"Söylesene" diyorum, "neden insanlar,
bilhassa kadınlar kimi zaman ansızın melankoliğe yakalanırlar?
Biyolojik mi bunun sebebi?
Kültürel mi?
Mistik mi?
Ekonomik mi?
Hormonlarımız mı?
bunu yapan, toplumsal koşullanmışlıklarımız mı?
Nedir ansısızın kadınlara gelen hüzün dalgalarının sebebi?"
Diyor ki bana: "Erkek genellikle güneş gibidir.
Ya batar ya çıkar. İktidar peşinde,
ya kazanır ya tepetaklak yuvarlanır.
Net, berrak, sade ve yalın.
Kadın ise ayın halleri gibidir.
Parlarken bile bir yanı karanlıkta kalır.
En görünür olduğu zamanlarda bile bir parçası bulutların ardında...
Kadın muammadır."
Elif Şafak/ firarperest
Kızlar Duru haftaya 9 aylık olucak ama daha dişleri hiiiç çıkmadı biliyomusunuz
Nurşah rica ederim ne demek
Olsun çıkmasın dişi kuzumun daha iyi büyüyünce dirençli olur etkilenmez napıyo oğlumun ilk aşkı
Şebnem Ata gibi Eymen de gak gak diyo iki gündür sanırım karga görmüş bunlar
Ya da beni taklit ediyor karga gibi sesim var da şu aralar...
Burcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?