- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.041
Tamam Burcu bi daha olmaz söz:18:
Selva hoşgeldin cnm aramıza
Nurşahhh Sümeyra yana yakıla seni arıyo cnm, ulaşsana hediyedaşına ayol. sana yollamış hediyeni, geldi mi??
yazgı ve zeliha geçmiş olsun canolar
meral helal olsun hızlı gonzales hamarat arkadaşım
pınar yazı çok güzelmiş gerçekten
selva hoşgeldin adın selvamı:44:
burcu doruk adım atmış yerim ben onu
Bi daha olmasın, sinirleniyorum.
Bi de bundan sonra sen de izin kağıdı alacaksın, topiğin en özgürü sensin bakıyorum, disiplini bozuyorsun
Sağol canım, senin de kızını Allah bağışlasın...
Ayyy di mi ya, bak yine hislendim...
Peki apla, eyvallah
Merhaba kızlar
harbiden sabahtan beri oku oku bitiremedim bende...
şimdi son sayfaya geldim...Duru'nun uykusu geldi
İNşallah iyisinizdir..
Ya ben girmeyeli site baya karışmış..soracaktım ne oldu diye bütün hepsini okuyunca anladım neler olduğunu...
Bence incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden çıkmış tatsızlık..Lütfen imrenilecek bir topiğimiz var böyle şeyler yaşanmasın bir daha olur mu??[/B]
Ayfer'cim çok şaşırdım hamile olduğuna..Anladığım kadarı ile sen istiyosun eşin istemiyot galiba...İnşallah uzlaşır birlikte doğru karara varırsınız...
PINAR'cım çok geçmiş olsun canım yaaa Eymen' de sanada Bu arada sağoasın Tel. vermişin...Sümeyra bana ulaştı..Ya kargoda problem olmuş adresimi bulamamışlar..Neyse konuştuk hallettik şimdi...
Saol canım seninde bebeğin hayırlı olsun..Nasıl iyimi İlke?
kızlar cocuklarınıza hayır.....! kelimesini şimdiden başlayarak cok fazla kullanmamaya çalışın..
dayak arsızı olmaya benzer (hayır!) arsızı olmak..
ellememsi gereken bi nesne oldugunda eline ilgisini çekecilecegi herhangi bi oyuncak vs verip o ortamdan uzaklaştrmak en dogrusu..
fakat 2 3 ay önce oynayıp sıkılmış oldugu oyuncaktan bahsetmiorum...
hayır ı gercekten yeri ve zamanında gerektiği yerde kullanmalıyız...
dr benjamin spotcks...
yazgı ve zeliha geçmiş olsun canolar
meral helal olsun hızlı gonzales hamarat arkadaşım
pınar yazı çok güzelmiş gerçekten
selva hoşgeldin adın selvamı:44:
burcu doruk adım atmış yerim ben onu
selam...Nihan'ı uyutup geliyorum:))
Tamam Burcu bi daha olmaz söz:18:
Selva hoşgeldin cnm aramıza
Nurşahhh Sümeyra yana yakıla seni arıyo cnm, ulaşsana hediyedaşına ayol. sana yollamış hediyeni, geldi mi??
kızlar cocuklarınıza hayır.....! kelimesini şimdiden başlayarak cok fazla kullanmamaya çalışın..
dayak arsızı olmaya benzer (hayır!) arsızı olmak..
ellememsi gereken bi nesne oldugunda eline ilgisini çekecilecegi herhangi bi oyuncak vs verip o ortamdan uzaklaştrmak en dogrusu..
fakat 2 3 ay önce oynayıp sıkılmış oldugu oyuncaktan bahsetmiorum...
hayır ı gercekten yeri ve zamanında gerektiği yerde kullanmalıyız...
dr benjamin spotcks...
ebru senin yaramazda benimki gibiymiş,şişme at aldım, üstüne oturunca zıplıyo balon gibi bişey,onu görünce korkuyo kızıyo ata bağırıyobende elektrik sobasıyla oynamasın diye onun önüne koydum atı ,yaklaşmıyo gerçekten
mertte gangan diyo bide dag dag diyo
oyyyy katmerli yerim ben onu bide havadis veriyomuş gelenlereYe amir Gülşan teyzesi ye :)
Hadi bekliyoz...
Tamam...
Yedi mi çorbayı?
Peki beni bi aydınlatın bu konuda yaaa...
O şeyi ellememesi gerektiğini nasıl öğretecez?
Mesela Doruk dvd player, cd'ler, decoder gibi aletlere takık vaziyette, çığlıklar atarak onlara doğru sürünüyor, kavuştuğu anda kendini kaybediyor resmen.
O anda dikkatini başka yöne çekersem, yine onlara dokunmaması gerektiğini öğrenir mi acaba?
Bizim lambalardan birinin ampulu yanmış, kuzu da dikkatle bakıyormuş ona. Annem demiş ki, yanmıyor oğlum o, ışık puff olmuş. Konu kapanmış. Cuma akşamı eve gittim, bu heyecanla bişiler anlatıyor bana, lambayı gösteriyor, ellerini çırpıyor, dış dış puff diyor, meğersem ışık pufff oldu diye havadis veriyormuş. Şimdi eve her gelene aynı bilgiyi veriyor
amaneyyyyyy site coşmuş yine selva hoşgeldin bacım.
aşkolsun MERALLLLL İSTANBULA İLK GELDİĞİMDE İLK KAPISINI AŞINDIRICAM KİŞİ SENSİN DEDİM HİİİİÇ GIKINI ÇIKARMADIN KÜSTÜÜÜÜÜÜÜM
ben merte hayır diyorum ve oda dediğimi yapıyo,hayır arsızı neki:26: herzaman demiyorum zaten sıcak kalorifer peteğini elleme çalışırken ve mama sandalyesine tırmanacağı zaman mert hayır diyorum bide işaret parmağımı sallıyorum yavrum bana bakıp sonra emekleyerek başka bir tarafa yöneliyo
amanın çok korkuyorum Nihan'ın öyle olmasından...Allahtan eşim çok başarılı bu konuda daha çok ona bırakıcam sanırım kararlar...ı ben kızınca da asla yüz vermez ama o azcık sesini yükseltsin ne kızyon kızıma diye çıkışmamak için zor tutuyorum kendimi arada tutamıyorum dagerçekten katılıyorum buna, inanın erken değil hayırı öğrenmeleri için. Ağlamak onlar için koz olmamalı, ağladığı an istediği herşeyi yapmayın ilgisini dağıtın. Yoksa şu kendini yerlere atıp,istediği şey olana dek ağlayan bi çocuğunuz olabilir Allah korusun:18:
inşalah hayırlısıyla atlatır kuzum kıyamam ben onaslm kızlar
hasta olan annelere ve bebeklere acil şifalar biran önce iyileşin hepiniz
KIZLAR HEPİNİZDEN BİR RİCAM OLACAK ...
benim bir arkadaşım var atadan 20 gün büyük bir oğlu var ve yarın kasık fıtığı ameliyatına girecek onun için dua etmenizi istiyorum ......
slm kızlar
benim bir arkadaşım var atadan 20 gün büyük bir oğlu var ve yarın kasık fıtığı ameliyatına girecek onun için dua etmenizi istiyorum ......
çokkk teşekkür ederim meralım eh biraz barışıyoz gibiMaşallah Doğana Filizcim çok şeker olmuş, büyümüş te afacan
ammada uslu oğlun varmış maşallah kız.valla bizimkine hayır de istersen bilmem biyerini yırt umru olmuyo valla.....ben merte hayır diyorum ve oda dediğimi yapıyo,hayır arsızı neki:26: herzaman demiyorum zaten sıcak kalorifer peteğini elleme çalışırken ve mama sandalyesine tırmanacağı zaman mert hayır diyorum bide işaret parmağımı sallıyorum yavrum bana bakıp sonra emekleyerek başka bir tarafa yöneliyo
rabbim acil şifalar versin canım.dua edriz tabii.küçükleryA çabuk iyileşiyolar kalp ameliyatı olan bile var skın korkmasın rabbim melekleri korur.slm kızlar
tamam tamam küsmedim .........oyyyy katmerli yerim ben onu bide havadis veriyomuş gelenlereabboooooww çocuktan al haberi demişler
küsmek yok bu topikte
gerçekten katılıyorum buna, inanın erken değil hayırı öğrenmeleri için. Ağlamak onlar için koz olmamalı, ağladığı an istediği herşeyi yapmayın ilgisini dağıtın. Yoksa şu kendini yerlere atıp,istediği şey olana dek ağlayan bi çocuğunuz olabilir Allah korusun:18:
amaneyyyyyy site coşmuş yine selva hoşgeldin bacım.
aşkolsun MERALLLLL İSTANBULA İLK GELDİĞİMDE İLK KAPISINI AŞINDIRICAM KİŞİ SENSİN DEDİM HİİİİÇ GIKINI ÇIKARMADIN KÜSTÜÜÜÜÜÜÜM
ben merte hayır diyorum ve oda dediğimi yapıyo,hayır arsızı neki:26: herzaman demiyorum zaten sıcak kalorifer peteğini elleme çalışırken ve mama sandalyesine tırmanacağı zaman mert hayır diyorum bide işaret parmağımı sallıyorum yavrum bana bakıp sonra emekleyerek başka bir tarafa yöneliyo
slm kızlar
oyyyy katmerli yerim ben onu bide havadis veriyomuş gelenlereabboooooww çocuktan al haberi demişler
küsmek yok bu topikte
geldim:))tüm hasta bebelerimize ve annelerine acil şifalar diliyorum...
Duruya haminne demişsin Burcucum bir tane de ben de var hem de 10 aylık olmak üzere ama hala hiç dişi yok
amanın çok korkuyorum Nihan'ın öyle olmasından...Allahtan eşim çok başarılı bu konuda daha çok ona bırakıcam sanırım kararlar...ı ben kızınca da asla yüz vermez ama o azcık sesini yükseltsin ne kızyon kızıma diye çıkışmamak için zor tutuyorum kendimi arada tutamıyorum da
inşalah hayırlısıyla atlatır kuzum kıyamam ben ona(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?