2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam Burcu bi daha olmaz söz:18:

Selva hoşgeldin cnm aramıza

Nurşahhh Sümeyra yana yakıla seni arıyo cnm, ulaşsana hediyedaşına ayol. sana yollamış hediyeni, geldi mi??

kızlar cocuklarınıza hayır.....! kelimesini şimdiden başlayarak cok fazla kullanmamaya çalışın..
dayak arsızı olmaya benzer (hayır!) arsızı olmak..
ellememsi gereken bi nesne oldugunda eline ilgisini çekecilecegi herhangi bi oyuncak vs verip o ortamdan uzaklaştrmak en dogrusu..
fakat 2 3 ay önce oynayıp sıkılmış oldugu oyuncaktan bahsetmiorum...
hayır ı gercekten yeri ve zamanında gerektiği yerde kullanmalıyız...
dr benjamin spotcks...

ebru senin yaramazda benimki gibiymiş,şişme at aldım, üstüne oturunca zıplıyo balon gibi bişey,onu görünce korkuyo kızıyo ata bağırıyo bende elektrik sobasıyla oynamasın diye onun önüne koydum atı ,yaklaşmıyo gerçekten
mertte gangan diyo bide dag dag diyo

Nurşahhh Sümeyra yana yakıla seni arıyo cnm, ulaşsana hediyedaşına ayol. sana yollamış hediyeni, geldi mi??

hoşbuldum

hoşbuldum, evet adım selva..

amin, cümlemizin...

teşekkürler, ilke bazen cadı bazen prenses:)bütün bebekler gibi yani...

gerçekten katılıyorum buna, inanın erken değil hayırı öğrenmeleri için. Ağlamak onlar için koz olmamalı, ağladığı an istediği herşeyi yapmayın ilgisini dağıtın. Yoksa şu kendini yerlere atıp,istediği şey olana dek ağlayan bi çocuğunuz olabilir Allah korusun:18:

kasvetli ve bulutlu antalyadan herkese merhaba cerenin hediyesini gönderdim geldim umarım beyenir.valla okudum geçmişi aklımda hiiiç bişey kalmadı.şu diş gıcırdatmanın pek önemli olmadığını öğrendim ya iyi oldu.hasta olanlarada acil şifalar diliyorum

Ye amir Gülşan teyzesi ye :)

selam...Nihan'ı uyutup geliyorum:))

Hadi bekliyoz...

Tamam...
Yedi mi çorbayı?

Peki beni bi aydınlatın bu konuda yaaa...
O şeyi ellememesi gerektiğini nasıl öğretecez?
Mesela Doruk dvd player, cd'ler, decoder gibi aletlere takık vaziyette, çığlıklar atarak onlara doğru sürünüyor, kavuştuğu anda kendini kaybediyor resmen.
O anda dikkatini başka yöne çekersem, yine onlara dokunmaması gerektiğini öğrenir mi acaba?

Bizim lambalardan birinin ampulu yanmış, kuzu da dikkatle bakıyormuş ona. Annem demiş ki, yanmıyor oğlum o, ışık puff olmuş. Konu kapanmış. Cuma akşamı eve gittim, bu heyecanla bişiler anlatıyor bana, lambayı gösteriyor, ellerini çırpıyor, dış dış puff diyor, meğersem ışık pufff oldu diye havadis veriyormuş. Şimdi eve her gelene aynı bilgiyi veriyor

amaneyyyyyy site coşmuş yine selva hoşgeldin bacım.
aşkolsun MERALLLLL İSTANBULA İLK GELDİĞİMDE İLK KAPISINI AŞINDIRICAM KİŞİ SENSİN DEDİM HİİİİÇ GIKINI ÇIKARMADIN KÜSTÜÜÜÜÜÜÜM

ben merte hayır diyorum ve oda dediğimi yapıyo,hayır arsızı neki:26: herzaman demiyorum zaten sıcak kalorifer peteğini elleme çalışırken ve mama sandalyesine tırmanacağı zaman mert hayır diyorum bide işaret parmağımı sallıyorum yavrum bana bakıp sonra emekleyerek başka bir tarafa yöneliyo

Maşallah Doğana Filizcim çok şeker olmuş, büyümüş te afacan

slm kızlar

hasta olan annelere ve bebeklere acil şifalar biran önce iyileşin hepiniz

KIZLAR HEPİNİZDEN BİR RİCAM OLACAK ...

benim bir arkadaşım var atadan 20 gün büyük bir oğlu var ve yarın kasık fıtığı ameliyatına girecek onun için dua etmenizi istiyorum ......

bence bebeğiniz eğer biyere doğru gidiyorsa ve tehlikeli değilse sizin nezaretinizde onunl oynamasına izin verin daha sonra elbet sıkılacaktır.hemen eline kendi oyuncaklarından birini verin tehlikeli olan şeyi inanın unutacaktır.ama eğer sürkli hayır yok o cıs falan der sürekli onu yolundan geri çevirirseniz bilinki sürekli o yöne gitmeye dvm edicektir

oyyyy katmerli yerim ben onu bide havadis veriyomuş gelenlere abboooooww çocuktan al haberi demişler

küsmek yok bu topikte

Oooo seninki pek uysalmış canım, ben Kero ya hayır diyorum sehpaya tırmanmak istediğinde, sonra yanına kadar gidip dönüp bana bakıyor ne yapıcam diye, hayır deyince ya bana sırıtıp hızlanarak tırmanmaya başlıyor ya da kolunu kafasının altına koyup sahte ağlıyor

geldim:))tüm hasta bebelerimize ve annelerine acil şifalar diliyorum...
Duruya haminne demişsin Burcucum bir tane de ben de var hem de 10 aylık olmak üzere ama hala hiç dişi yok

amanın çok korkuyorum Nihan'ın öyle olmasından...Allahtan eşim çok başarılı bu konuda daha çok ona bırakıcam sanırım kararlar...ı ben kızınca da asla yüz vermez ama o azcık sesini yükseltsin ne kızyon kızıma diye çıkışmamak için zor tutuyorum kendimi arada tutamıyorum da

inşalah hayırlısıyla atlatır kuzum kıyamam ben ona(

Ben de 2,5 yaşındayken oldum,korkmasın annesi, dualarım onunla

ya ne gevezesiniz oku oku bitmedi
gittim ayva yaprağı aldım oğluşu parka götürdüm bişi yemeden döndüm şimdi ofiste atıştırıyorum
BURCU doruk bayağı anlıyo herşeyden bizim şaşakın hiçbişeyin bu kadar farkında deil hatta benim bile, parka gittik ilk arabamı götürdüm oynasın die tuttu diğer çocukları seğrediyo kaydırağa götürdüm yine etrafı seğrediyo salıncağa götürdüm umru deil bi sürü yeni şey öğreniyo ertesi gün unutuyo mesela by by yapıyo yalnız oynarken biri giderken yapmıyo arkasından ağlıyo her gidenin tv tamircisinin bile arkasından ağladı napcaz biz bununla şaşkın mı biraz acaba:26:

Maşallah Doğana Filizcim çok şeker olmuş, büyümüş te afacan
çokkk teşekkür ederim meralım eh biraz barışıyoz gibi
ammada uslu oğlun varmış maşallah kız.valla bizimkine hayır de istersen bilmem biyerini yırt umru olmuyo valla.....
rabbim acil şifalar versin canım.dua edriz tabii.küçükleryA çabuk iyileşiyolar kalp ameliyatı olan bile var skın korkmasın rabbim melekleri korur.
oyyyy katmerli yerim ben onu bide havadis veriyomuş gelenlere abboooooww çocuktan al haberi demişler

küsmek yok bu topikte
tamam tamam küsmedim .........

Anlamadım şimdi, diyecez mi demiyecez mi?

Oyyy, çok tatlı olmuş Doğan, maaşallah

Küsenlerin kafasına silah dayıyo amirim, söyliyim...

Doruk 5-6 kere şansını zorluyo, şirinlik yapıyo belki izin veririm diye, bakıyor ki umut yok geri dönüyor. Ama ben hayır, ellenmez, dokunulmaz, onlar bizim değil falan diyorum.

Dualarımız onunla, Allah şifa versin.
Şebnemcim hiç karşılaşamıyoruz, sen nasılsın?

küsmek yok bu topikte

Maymun işte

Benim de en korktuğum şeylerden biri, Allah korusun...
O haminneyi de yerim, hem haminne hem rapunzel

yok walla Nihan kuzuma da hayır sökmüyor zaten ben de hayır dememeye çalışıyorum
ama her zaman mümkün olmuyor o da hayırı bi tarafına bile takmıyor zaten
tek yol ilgisini başka şeye çekmeye çalımak...
zaten uslu kızımı özledim ben nazar değdi uslu uslu diye diye...
yemek yemez,hayırdan anlamaz,gece uyumak bilmez oldu...uykusu gelince emzirirdim yatırırdım kendi kendine uyurdu şimdi mümkün değil
ki uykuya dalması yarım saati buluyor son günlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…