- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.061
Ye amir Gülşan teyzesi ye :)
Hadi bekliyoz...
Tamam...
Yedi mi çorbayı?
Peki beni bi aydınlatın bu konuda yaaa...
O şeyi ellememesi gerektiğini nasıl öğretecez?
Mesela Doruk dvd player, cd'ler, decoder gibi aletlere takık vaziyette, çığlıklar atarak onlara doğru sürünüyor, kavuştuğu anda kendini kaybediyor resmen.
O anda dikkatini başka yöne çekersem, yine onlara dokunmaması gerektiğini öğrenir mi acaba?
Bizim lambalardan birinin ampulu yanmış, kuzu da dikkatle bakıyormuş ona. Annem demiş ki, yanmıyor oğlum o, ışık puff olmuş. Konu kapanmış. Cuma akşamı eve gittim, bu heyecanla bişiler anlatıyor bana, lambayı gösteriyor, ellerini çırpıyor, dış dış puff diyor, meğersem ışık pufff oldu diye havadis veriyormuş. Şimdi eve her gelene aynı bilgiyi veriyor
ye amir gülşan teyzesi ye :)
hadi bekliyoz...
tamam...
yedi mi çorbayı?
peki beni bi aydınlatın bu konuda yaaa...
o şeyi ellememesi gerektiğini nasıl öğretecez?
mesela doruk dvd player, cd'ler, decoder gibi aletlere takık vaziyette, çığlıklar atarak onlara doğru sürünüyor, kavuştuğu anda kendini kaybediyor resmen.
o anda dikkatini başka yöne çekersem, yine onlara dokunmaması gerektiğini öğrenir mi acaba?
bizim lambalardan birinin ampulu yanmış, kuzu da dikkatle bakıyormuş ona. Annem demiş ki, yanmıyor oğlum o, ışık puff olmuş. Konu kapanmış. Cuma akşamı eve gittim, bu heyecanla bişiler anlatıyor bana, lambayı gösteriyor, ellerini çırpıyor, dış dış puff diyor, meğersem ışık pufff oldu diye havadis veriyormuş. şimdi eve her gelene aynı bilgiyi veriyor
sorma ne uysal sadece o ikisine hayır dediğimde dinliyo sözümüOooo seninki pek uysalmış canım, ben Kero ya hayır diyorum sehpaya tırmanmak istediğinde, sonra yanına kadar gidip dönüp bana bakıyor ne yapıcam diye, hayır deyince ya bana sırıtıp hızlanarak tırmanmaya başlıyor ya da kolunu kafasının altına koyup sahte ağlıyor
Anlamadım şimdi, diyecez mi demiyecez mi?
Oyyy, çok tatlı olmuş Doğan, maaşallah
Küsenlerin kafasına silah dayıyo amirim, söyliyim...
Doruk 5-6 kere şansını zorluyo, şirinlik yapıyo belki izin veririm diye, bakıyor ki umut yok geri dönüyor. Ama ben hayır, ellenmez, dokunulmaz, onlar bizim değil falan diyorum.
Dualarımız onunla, Allah şifa versin.
Şebnemcim hiç karşılaşamıyoruz, sen nasılsın?
Maymun işte
Benim de en korktuğum şeylerden biri, Allah korusun...
O haminneyi de yerim, hem haminne hem rapunzel
Öyle derler..dişleri kuvvetli olurmuş aslında doğru geç çıktığı için kendi yaşıtlarından ortalama 4 ay sonra kullanmaya başladığı için çok eskimemiş olucak ondan heralde daha kuvvetli olur demişler :)Nurşah rica ederim ne demek
Olsun çıkmasın dişi kuzumun daha iyi büyüyünce dirençli olur etkilenmez napıyo oğlumun ilk aşkı
Şebnem Ata gibi Eymen de gak gak diyo iki gündür sanırım karga görmüş bunlar
Ya da beni taklit ediyor karga gibi sesim var da şu aralar...
Burcum
bencede yazı çook güselllÇok beğendim siz de okuyun
"Söylesene" diyorum, "neden insanlar,
bilhassa kadınlar kimi zaman ansızın melankoliğe yakalanırlar?
Biyolojik mi bunun sebebi?
Kültürel mi?
Mistik mi?
Ekonomik mi?
Hormonlarımız mı?
bunu yapan, toplumsal koşullanmışlıklarımız mı?
Nedir ansısızın kadınlara gelen hüzün dalgalarının sebebi?"
Diyor ki bana: "Erkek genellikle güneş gibidir.
Ya batar ya çıkar. İktidar peşinde,
ya kazanır ya tepetaklak yuvarlanır.
Net, berrak, sade ve yalın.
Kadın ise ayın halleri gibidir.
Parlarken bile bir yanı karanlıkta kalır.
En görünür olduğu zamanlarda bile bir parçası bulutların ardında...
Kadın muammadır."
Elif Şafak/ firarperest
desene duru nunda dişler saglam olucak..senin bebekliğine inilmeli..
aslında benimde erken çıkmış annem 5 aylıkken çıktığını sonrada süt dişlerimin hemen çürüdüğünü söyledi...hatırlıyorum ön dişlerimin çürük olduğunu
Evet gülerken harbiden dişsiz nenelere benziyooo
Anaaam, haminne Duru
Yerim onu ben, bi türlü göremedim ama çok tatlı, fotolardan belli :)
Siz bişi isteyeceksiniz ben yapmayacam, olur mu yahu öyle şey
Ay evet BUrcu yaaa bi türlü senin oldupun buluşmada ben olamadım benimkinde de sen yoktun
Neyse inşallah birgün görüşmek kısmet olur
Bizimkinin herşeyi geç oldu zaten biliyosun 41 hafta dolduğunda sezeryanla aldılar sancım yok diyee...daha yeni emeklemeye başladı dişleri geç çıkıcak..ama 3 aylıkken yerde dönüp her işini hallediyodu emeklemesi de o yüzden geç oldu
Görüştük Meral'cim...benim hediye gitmişti onunkinde problem olmuş kargo da hallettikTamam Burcu bi daha olmaz söz:18:
Selva hoşgeldin cnm aramıza
Nurşahhh Sümeyra yana yakıla seni arıyo cnm, ulaşsana hediyedaşına ayol. sana yollamış hediyeni, geldi mi??
Anlamadım şimdi, diyecez mi demiyecez mi?
Oyyy, çok tatlı olmuş Doğan, maaşallah
Küsenlerin kafasına silah dayıyo amirim, söyliyim...
Doruk 5-6 kere şansını zorluyo, şirinlik yapıyo belki izin veririm diye, bakıyor ki umut yok geri dönüyor. Ama ben hayır, ellenmez, dokunulmaz, onlar bizim değil falan diyorum.
Dualarımız onunla, Allah şifa versin.
Şebnemcim hiç karşılaşamıyoruz, sen nasılsın?
Maymun işte
Benim de en korktuğum şeylerden biri, Allah korusun...
O haminneyi de yerim, hem haminne hem rapunzel
ya ne gevezesiniz oku oku bitmedi
gittim ayva yaprağı aldım oğluşu parka götürdüm bişi yemeden döndüm şimdi ofiste atıştırıyorum
BURCU doruk bayağı anlıyo herşeyden bizim şaşakın hiçbişeyin bu kadar farkında deil hatta benim bile, parka gittik ilk arabamı götürdüm oynasın die tuttu diğer çocukları seğrediyo kaydırağa götürdüm yine etrafı seğrediyo salıncağa götürdüm umru deil bi sürü yeni şey öğreniyo ertesi gün unutuyo mesela by by yapıyo yalnız oynarken biri giderken yapmıyo arkasından ağlıyo her gidenin tv tamircisinin bile arkasından ağladı napcaz biz bununla şaşkın mı biraz acaba:26:
hahhayyyttt..amirim gene güüldürdün beni...ebru senin yaramazda benimki gibiymiş,şişme at aldım, üstüne oturunca zıplıyo balon gibi bişey,onu görünce korkuyo kızıyo ata bağırıyobende elektrik sobasıyla oynamasın diye onun önüne koydum atı ,yaklaşmıyo gerçekten
mertte gangan diyo bide dag dag diyo
dogancık kocaman olmuş annesi maşalah..
şöyleki burcişim..nekadar hayır desekte yine yönelecekler bi şekilde istedikleri nesneye..gercekten zarar verecek bi nesne için kullanmalıyız hayırı..genel itibariyle bulundugu ortamdan uzaklaştrmak en önce yapmamız gereken..Ye amir Gülşan teyzesi ye :)
Hadi bekliyoz...
Tamam...
Yedi mi çorbayı?
Peki beni bi aydınlatın bu konuda yaaa...
O şeyi ellememesi gerektiğini nasıl öğretecez?
Mesela Doruk dvd player, cd'ler, decoder gibi aletlere takık vaziyette, çığlıklar atarak onlara doğru sürünüyor, kavuştuğu anda kendini kaybediyor resmen.
O anda dikkatini başka yöne çekersem, yine onlara dokunmaması gerektiğini öğrenir mi acaba?
Bizim lambalardan birinin ampulu yanmış, kuzu da dikkatle bakıyormuş ona. Annem demiş ki, yanmıyor oğlum o, ışık puff olmuş. Konu kapanmış. Cuma akşamı eve gittim, bu heyecanla bişiler anlatıyor bana, lambayı gösteriyor, ellerini çırpıyor, dış dış puff diyor, meğersem ışık pufff oldu diye havadis veriyormuş. Şimdi eve her gelene aynı bilgiyi veriyor
slm kızlar
hasta olan annelere ve bebeklere acil şifalar biran önce iyileşin hepiniz
KIZLAR HEPİNİZDEN BİR RİCAM OLACAK ...
canım yuce allah yanlarında olsun..
benim bir arkadaşım var atadan 20 gün büyük bir oğlu var ve yarın kasık fıtığı ameliyatına girecek onun için dua etmenizi istiyorum ......
ya ne gevezesiniz oku oku bitmedi
gittim ayva yaprağı aldım oğluşu parka götürdüm bişi yemeden döndüm şimdi ofiste atıştırıyorum
BURCU doruk bayağı anlıyo herşeyden bizim şaşakın hiçbişeyin bu kadar farkında deil hatta benim bile, parka gittik ilk arabamı götürdüm oynasın die tuttu diğer çocukları seğrediyo kaydırağa götürdüm yine etrafı seğrediyo salıncağa götürdüm umru deil bi sürü yeni şey öğreniyo ertesi gün unutuyo mesela by by yapıyo yalnız oynarken biri giderken yapmıyo arkasından ağlıyo her gidenin tv tamircisinin bile arkasından ağladı napcaz biz bununla şaşkın mı biraz acaba:26:
burcum ata da öyle ne kadar elektrikli alet varsa ona gidiyo dikattini dağıtıyorum ama 2 dk a sonra yine gidiyo deli oluyo onlarla uğraşırken ne yapıcam bilmiyorum
dedikoducu paşa :)
evet ya bir türlü konuşamıyoruz ne olsun valla ata yaramazıyla uğraşıyorum :))
doruk paşam neler yapıyo sen nasılsın
hayır deme konusunda kendime engel olamadığımı farkettim yalnız şöyle bir çözüm buldum hayır bunu yapmamalısın şu nedenden diye açıklıyorum anlıyor mu demeyin bence anlıyor mesela en sevdiği şey tv reciverı yere düşürmek her elini attığında yanına gidip hayır bunu düşürürüsen kırılır ve seni de elektrik çarpabilir canın acır ve ben çok üzülürüm diyorum bunu bi bin kere tekrar ediyoruz sonunda vazgeçiyor
maaşallah annesi çok tatlı
sorma ne uysal sadece o ikisine hayır dediğimde dinliyo sözümülaptop için ve babasının peşine gittiğinde tınlamıyo bizi, ama hayır dediğimde sözümü dinlemiyosa yanına gidip eline alsana alsana diye yalandan vuruyorum bi gülüyoki kerata ona niye vurduğumu bile unutuyo ve hayırdan daha etkili oluyo babasını hiç sallamıyo zaten galiba mert büyüyünce babadan değil benden korkacak
keremciğe bak vay artist rol kesmeyide öğrenmiş
üff çok güldüm,hiç korkma bunların hepsi şaşkın, 9-10 bebek yanyana koyduk birbirlerinin yüzlerine bakmadan ya sehpaya ya kapıya ya koltuğa tırmanmak için uğraştılar,hem kendileri sosyalleşmedi hem bizim sosyalleşmemize izin vermediler.Daha yavaş yavaş algıları açılıyor,herşeyden anladıklarında da bu kadar kolay kanmayacaklar, kendilerini yerden yere atacakları günler yaklaşıyor, o zaman da diyeceğiz ki allah allah hiç böyle değildi niye huyu değişti anlamadım
[
Hehh, işte ben de öyle detaylı olarak anlatıyorum. Dinliyor, biraz daha zorluyor, sonra dönüp gidiyor, ben de büyük bi iş başarmışım gibi seviniyorum.
yok yok bence senin sıpa uslu baksna şimdiden kimden korkacağını biliyo akıllı bdık teşekkür ettik amirim..ben doğana kaz çorbası içirip geliyom
bebeişlerin hepsinin huyu farklı desenize ,,, az önce selinin yanından ayrılmak istemedim resmen gün geçtikçe huyları farklılaşıyor,,, sabahtan beri kapının önünde duruyormuş ,, ben geldim sevidi felan derken gitti gene oturdu kapının önüne ıhh ıhhh bekliyor merğer beklediği ben değil kardeşim miş :) o gelince çığlıkalrla kucağına atladı çok özlemiş benim yüüzme bile bakmadı en son onun kucağında ninni söylüyordu kendineAnnesini karıştırıyor sanırım
Benim kızımda anneme ''anne'' diyor ve arkasından ağlıyor..
napim valla şebnemcim, doruk iyice kudurdu, fatma anlatsın sana :) yoruluyorum ama bi gülüyor gözüme bakıp, hemen geçiyor. Uykuları çok bozuk bi de, uykusuzum
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?