2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcum ata da öyle ne kadar elektrikli alet varsa ona gidiyo dikattini dağıtıyorum ama 2 dk a sonra yine gidiyo deli oluyo onlarla uğraşırken ne yapıcam bilmiyorum

dedikoducu paşa :)

maaşallah annesi çok tatlı

sorma ne uysal sadece o ikisine hayır dediğimde dinliyo sözümü laptop için ve babasının peşine gittiğinde tınlamıyo bizi, ama hayır dediğimde sözümü dinlemiyosa yanına gidip eline alsana alsana diye yalandan vuruyorum bi gülüyoki kerata ona niye vurduğumu bile unutuyo ve hayırdan daha etkili oluyo babasını hiç sallamıyo zaten galiba mert büyüyünce babadan değil benden korkacak

keremciğe bak vay artist rol kesmeyide öğrenmiş

evet ya bir türlü konuşamıyoruz ne olsun valla ata yaramazıyla uğraşıyorum :))
doruk paşam neler yapıyo sen nasılsın

hayır deme konusunda kendime engel olamadığımı farkettim yalnız şöyle bir çözüm buldum hayır bunu yapmamalısın şu nedenden diye açıklıyorum anlıyor mu demeyin bence anlıyor mesela en sevdiği şey tv reciverı yere düşürmek her elini attığında yanına gidip hayır bunu düşürürüsen kırılır ve seni de elektrik çarpabilir canın acır ve ben çok üzülürüm diyorum bunu bi bin kere tekrar ediyoruz sonunda vazgeçiyor

Öyle derler..dişleri kuvvetli olurmuş aslında doğru geç çıktığı için kendi yaşıtlarından ortalama 4 ay sonra kullanmaya başladığı için çok eskimemiş olucak ondan heralde daha kuvvetli olur demişler :)
Duru iyi maşallah...O fotoları babasına gösterdim..babası şuan erkek sinekten bile sakındığı için bozuldu kızına asılan birini gördüğünde

bencede yazı çook güselll

azönce bişey yazdım canım çok hayır derse yalam oluyolar anlamı kalmıyo bırakın evde özgür olsun çocuk tehlikeyi tehlikesizi öğrenecek.yok o cıs yok bu cıs sen nekadar uğraşırsan uğraş gideceği yere gider.ama sen dikkatini başka yöne çekersen önüne daha ilginç bişey sunarsan unutur.bilmem anlatabildimmi.teşekkür edrim canım.zaten küsmedim şaka şaka.....

üff çok güldüm ,hiç korkma bunların hepsi şaşkın, 9-10 bebek yanyana koyduk birbirlerinin yüzlerine bakmadan ya sehpaya ya kapıya ya koltuğa tırmanmak için uğraştılar,hem kendileri sosyalleşmedi hem bizim sosyalleşmemize izin vermediler.Daha yavaş yavaş algıları açılıyor,herşeyden anladıklarında da bu kadar kolay kanmayacaklar, kendilerini yerden yere atacakları günler yaklaşıyor, o zaman da diyeceğiz ki allah allah hiç böyle değildi niye huyu değişti anlamadım

hahhayyyttt..amirim gene güüldürdün beni...yaratıcı düşünce..onun o gangan diyen agzını yerimm..
dogancık kocaman olmuş annesi maşalah..
şöyleki burcişim..nekadar hayır desekte yine yönelecekler bi şekilde istedikleri nesneye..gercekten zarar verecek bi nesne için kullanmalıyız hayırı..genel itibariyle bulundugu ortamdan uzaklaştrmak en önce yapmamız gereken..

canım yuce allah yanlarında olsun..

Yok be, Doruk da öyle, arada anladığı bişler çıkıyor ama herşeyi öyle yerine göre yapmıyor. Durduk yere birden alkış yapmaya başlıyor mesela
bir de unutuyorlar dediğin gibi, çünkü odak noktaları çabuk değişiyor...

burcum ata da öyle ne kadar elektrikli alet varsa ona gidiyo dikattini dağıtıyorum ama 2 dk a sonra yine gidiyo deli oluyo onlarla uğraşırken ne yapıcam bilmiyorum

İşte o anda dikkatini başka yöne çekince, onlarla oynamaması gerektiğini öğrenmiyor gibi geliyor bana...

dedikoducu paşa :)

Aynı babası... Babası küçükken, kvalidem evde olan bişeyi sakın anlatm kimseye oğlum dermiş, ertesi gün bütün sülalenin dilinde

evet ya bir türlü konuşamıyoruz ne olsun valla ata yaramazıyla uğraşıyorum :))
doruk paşam neler yapıyo sen nasılsın

Napim valla Şebnemcim, Doruk iyice kudurdu, Fatma anlatsın sana :) Yoruluyorum ama bi gülüyor gözüme bakıp, hemen geçiyor. Uykuları çok bozuk bi de, uykusuzum

Hehh, işte ben de öyle detaylı olarak anlatıyorum. Dinliyor, biraz daha zorluyor, sonra dönüp gidiyor, ben de büyük bi iş başarmışım gibi seviniyorum.

yok yok bence senin sıpa uslu baksna şimdiden kimden korkacağını biliyo akıllı bdık teşekkür ettik amirim..ben doğana kaz çorbası içirip geliyom

Ben de kendi öğrensin istiyorum ama çekmecenin eli sıkıştığı için tehlikeli olduğunu öğrenmesine gönlüm razı gelmiyor, şimdilik etrafında bende dolaşıyorum ve zararlı olacak harekete ramak kalaya kadar bişey dememeye çalışıyorum belki yapar yapar bıkar diye, ama kabloların önünü kapadım,sehpaya tırmanmasına da direk hayır diyorum,eşyaların yerini çok değiştirme taraftarı değilim

bebeişlerin hepsinin huyu farklı desenize ,,, az önce selinin yanından ayrılmak istemedim resmen gün geçtikçe huyları farklılaşıyor,,, sabahtan beri kapının önünde duruyormuş ,, ben geldim sevidi felan derken gitti gene oturdu kapının önüne ıhh ıhhh bekliyor merğer beklediği ben değil kardeşim miş :) o gelince çığlıkalrla kucağına atladı çok özlemiş benim yüüzme bile bakmadı en son onun kucağında ninni söylüyordu kendine Annesini karıştırıyor sanırım

alemsin aylin yaaa bebek onlar neyapsınlar oturup sizle kısır muhabbetimi yasınlar nerde atraksiyon ar ordalar.valla resimlere baktım hepsi tren gibi dizilmişler sehpaya.

[
Hehh, işte ben de öyle detaylı olarak anlatıyorum. Dinliyor, biraz daha zorluyor, sonra dönüp gidiyor, ben de büyük bi iş başarmışım gibi seviniyorum.

Bence sizin çenelerinizden bıkıyorlar, "amaaaan şurda üç kuruşluk zevkim var onda da bır bır bır ömrümü yedi bu kadın" diyerek terkediyorlar ortamı

yok yok bence senin sıpa uslu baksna şimdiden kimden korkacağını biliyo akıllı bdık teşekkür ettik amirim..ben doğana kaz çorbası içirip geliyom

Kaz çorbası ne ola ki?

Benim kızımda anneme ''anne'' diyor ve arkasından ağlıyor..

off gittim öğlen paranın gözünü çıkardım...napim 9 aydır kendime hiç bişii almıyodum ooohh rahatladım...
psikolog konusuna gelince...sorun bende değilmiş gerginliğimin sebebi sevgili kocacıımmış.
sen git beyin gelsin dedi...ikna ettim gitcek bu hafta ehe ehe....

ya mesela ben seramiğe gitmesine hayır dememek için saremiğe yorgan serdim salon kapısı sürekli kapalı koltuklarımın hiç açıkta ahşabı yok yani kafa göz yaramaz klimayla ısınıyoruz yanamaz ama o yine bi yaramazlık buluyo asıl mesele eltimin evinde soba var geçen gün eserin kuzeni soba söner gibi olmuş bakmış bebek sürekli gidiyo elini değdirmiş yansın da öğrensin die allahtan o gün karşıma çıkmadı kadın evini basacaktım nerdeyse eltime de dedim nası izin verirsin ben yoktum dio dedim bir daha dokunmasın çocuğuma söyle esere sööledim ne var bunda kötü niyet yok dio dedim sus sülaleni ateşe veririm bi şarlamışım benim beş beş cevap veren kocam bile sustu

napim valla şebnemcim, doruk iyice kudurdu, fatma anlatsın sana :) yoruluyorum ama bi gülüyor gözüme bakıp, hemen geçiyor. Uykuları çok bozuk bi de, uykusuzum

.

şebnemcim nbr :) doruuuukkkk çok fena yaramaz paşam benim ,,, selin ona biraz sulandı şöyle eliyle sevmeye gel gel yapmaya felan çalıştı ama yok doruk direk anensine işkence peşinde idi :) totosu yer tutmuyor onun :) amaa çok tatalı bal surat adam surat yer cücesi ne dersen uyar yani bıdık bıdık ,,, beni seviyor ama :) kucağımda durdu biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…