2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ben hayır kelimesini çok kullanıyorum...Ama bazen olmasa da çoğu zaman Duru dinliyor..Aslnda çok kullanmamam lazım..

Bende katılıyorum Meral'cim..9.ay çocuk gelişine bakmıştım..Şuan herşeyden anlıyolarmış ama ifade edemiyolarmış..

Allah acil şifa versin..

ayyy birkez kendi başına uyuduğunu görsem heralde o gün sevinçten sabaha kadar uyumazdım...Duru kendi kendine uyumayı asla beceremiyor...Gece dönerken uyanıyor ve tekrar uykuya dalamıyor..Ve her uyandığında maalesef ayaklarımda sallamak zorunda kalıyorum çok yoruldum bu durumdan

benim kızımda anneme ''anne'' diyor ve arkasından ağlıyor..

onlar bu ayırımı yapana dek biz biraz ezik durumda kalacağız :)

ya birde selin benim kucağıma kim gelse çok fena kıskanıyor ,,, eşimi yaklaştırmıyor ,,, dün arkadşım yattı kucağıma ona biraz izin verdi ama sonra oanda kızdı :) böyle olması çok kötü bende çok kıskancımdır kötü bi huy :) çünki kişlerin elde ettikelrinden çok sevgiyi kıskanırım oda üzücü oluyor genelde :) eşim annesine aşkım gülüm dese ben çatlarım :) ama kaynanam mal üstüne mal alsın umurumda olmaz :) öyle bir kıskançlık yani :) kızımda öyle :

Nihan büyüdükçe kötüleşiyor inşallah Duru da iyileşir diyeyim zormuş senin işin...Gece pek uyanmıyor Allahtan ama sabahın köründe kalkıyor..ne kdara iyi yerse o kadar iyi uyuyor ama hala çıkaramadığı dişlerinin sıkıntısından iştah bir gidiyo bir geliyo(

doruk paşamı çok seviyorum ben ama selinime sahip çık kızım ne o öyle sulanıyo falan kızarım sonra :)))

benimki bir beni görüyor Allahtan halası burdaydı ama beni görünce kimseyi umursamıyordu
ayy o da var...ne zmandır arkadaşlarımın bebeklerini sevemiyorum kıyamet kopuyor kucağıma bebek alınca...mecburen bırakıyorum...

anlatmayı unuttum çok önemli bişi cuma akşamı kuzu oyun oynuyodu kendi kendine eser geldi ben oturuyodum öptü beni bu son hız bize doğru emekledi babasını itti ısırdı beni bilerek mi yaptı anlamak istedik eser kolumu öptü itip kolumu ısırma öpme arası bi yaladı bacağımı öptü eser itip bacağıma yaptı aynı şeyi sonra kucağına al beni die ağlamaya başladı inanamadım tanıyor beni ve hatta kıskanıyor

doruk paşamı çok seviyorum ben ama selinime sahip çık kızım ne o öyle sulanıyo falan kızarım sonra :)))

selin sıcak kanlı bi kız herkese maviboncuk dağıtıyor ,,, sürekli güler cici yapmaya çalışır saç çeker felan :) engel olunamaz bir durum ,,, büyüdüğünde uslanır o annesinden tanıyorum :)

o iştahsızlık benide öldürüyorr,,,

bende şaka yapıyorum canım maaşallah benim oğlum aşırı hareketli ve meraklı olmasının yanında akıllıdır,beni pek üzmez sadece çok yorar

bizimkide kapıcı çöpü almaya geliyo onun arkasına ağlıyo

Allah canını almasın

yok yok bence senin sıpa uslu baksna şimdiden kimden korkacağını biliyo akıllı bdık teşekkür ettik amirim..ben doğana kaz çorbası içirip geliyom
kaz çorbasımı kaz olsada yesek bayılırım,yanındada bulgur pilavı olcak

bombalar ardarda geliyo güldürmeyin çalıştığım yer ciddi bir müessese

selin sıcak kanlı bi kız herkese maviboncuk dağıtıyor ,,, sürekli güler cici yapmaya çalışır saç çeker felan :) engel olunamaz bir durum ,,, büyüdüğünde uslanır o annesinden tanıyorum :)

o iştahsızlık benide öldürüyorr,,,

Ya hayır deme konusunda aslında biraz tereddütlerim var..
Mesela bi gazete de okudum..Çocuğun zarar görmeyeceği herşeyi kurcalamasına kaırştırmasına izin verin böylece herşeyi daha çabuk öğreneceklerdir diyor...Şİmdi dvd yi karıştırması cd koyma yerini açıp kapatması, açma kapama düğmesine basıp ışığı ile oynaması yada ne biliyim tv yi açıp kapaması normal mi sizce??? yani öğrenmesi mi gerekli...
Birde diyor ki kararlı davranın...davranılarınız tutarlı olsun diyor....ben yapmaya çalışıyorum ama bi zaman sonra pes edip yoruluyorum artık...mesela Duru prizlere gidiyor...Hayır Duru yapma diyorum o daha çok bana kızıp bozulup çekiyo elini ama sonra yine gidiyor..ben bu sefer prizlere koruyucu takıyorum sonra müdehale etmiyorum dokunmasına...tabii çocuğun kafası karşıyordur eminim..
Duru'ya şimdi önlüğünü çıkarmaması gerektiğini öğrettim...Yemek yerken boynundan önlüğü çekiyor çıkarıyr..birkaç kez Yapma hayır ddim...Şİmdi tutup gözümün içine bakıp bekliyor hayır dememi..Ben yapma dediğimde bırakıyor :)

sağolasın ebrucum ay yağmurda çok tatlı olmuş kuzumun resimlerini gördüm maşallah yaaa o gülüşüne kurban olsunlar.
-----ay fatma desene senin pabucun şimdiden damda.yarın bigünde elin oğluna aşık olup gitcek ozaman netcen.
------aylincim kaz suyuna çorba çookta güzel olmuş anam yAPMIŞ DOĞANDA ŞAPUR ŞUPUR YEDİ.
-----EVET GÜLŞAN SUYUNA PİLAVDA GÜZEL OLUYA BİZDE YILABAŞINADA KAZ VAR BUYUR GEL BEKLERİK CANIM
------DURU VE NİHAN SENA HANIM BENDEDE UYUMYAYAN Bİ ADET DOĞAN VAR GELİN AKŞAMLARI BİZE BİRDİR BİR OYNARSINIZ

bir sorum vardı uyku tulumlarıyla ilgili..işe yarıyor mu daha doğrusu kullanışlılar mı???Nihan hiç açmazdı üstünü ama son 1-2 haftadır daha örter örtmez açıyor..ki ev son zamanlarda genelde olduğundan daha serin..normalde çorapsız yatırırdım ama üstünü açmaya başlayınca çorapla yatırmaya başladım...en temizi bi uyku tutlumu mu alsam????

Görüşürüz inşallah Nurşah, daha buluşma çoook :)

anladım Filizcim, sağol.
Ben de şaka yaptım yaw, biliyorum küsmeyeceğini...

Deme öyle demeeee, öyle olmasınlarrrrr :18:

Anladım, yani cd leri ellesin, ama prize parmağını sokmasın gibi... di mi? Yine mi anlamadım?

yok yok bence senin sıpa uslu baksna şimdiden kimden korkacağını biliyo akıllı bdık teşekkür ettik amirim..ben doğana kaz çorbası içirip geliyom

Kaz çorbası ne yaw?

Bence sizin çenelerinizden bıkıyorlar, "amaaaan şurda üç kuruşluk zevkim var onda da bır bır bır ömrümü yedi bu kadın" diyerek terkediyorlar ortamı

Kaz çorbası ne ola ki?

Hade be, onu anca babası der

O zaman Kero nun da bakıcının arkasından ağlaması ve benim kanser olmam yakındır.

Doruk da anneme resmen aşık, gözleri parlıyor ona bakarken...

Gebertirim o kadını ben, iyi yapmışsın...

Ben daha da bişi demiyorum
Sağol Fatoş teyzesi..

Benim oğlum arkadaşının aşkına yan gözle bakmadı valla...

ay ben bugün biraz geç girdim ya ortama bi türlü adapte olup ta yetişemiyorum hızınıza aklımda bişicik te kalmadı.
Filizim ne demek bebem, ne zaman gelirsen beklerim hatta kırmızı kartlı davetiye de yolluyam istersen
Bi de şu hayır hususu. bana göre ellediği şeyin zararlı olduğunu anlaması açısından hayır bunla oynamayalım deyip o an ilgisini başka şeye yöneltmek gerrekiyor. yani sadece ilgisini dağıtırsak o şeyin zararlı olduğunu anlayamayacak, ya da ilgisini dağıtmya çalışmak yerine cızzz hayır asla deyip durursak ta çocuğu daha beter hırslanmdırıcaz. yani ortayı bulmak lazım. off çok kötğü anlattım biliyorum

yok yaa bizimkinin uyku düzensizliği iyi karnını doyurup doyurmamakla alakalı değil...güzelce gün içinde yese de (ki çok nadir bi durum çok iştahsız çünkü) gece uyuyamıyor...tek başına uykuya dalmayı bilmiyor...ama böyle olmasının sebebini ne yazıkki biliyorum ama bu saatten sonra artık onu huy edindi huyunu değiştiremem ki

aynen benim anlattığım gibi anlatmışın canım.sağol bidenem sen bilirim misafir perversin kapıdan kovsan girerim bacadan zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…