2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de kucağımda durdu, sanırım sarışın olduğum için

doruk paşamı çok seviyorum ben ama selinime sahip çık kızım ne o öyle sulanıyo falan kızarım sonra :)))

Ohooo sen yokken Fatma Selin i Mardin e Mert e gelin vermeye karar verdi

Ayyy çok şaşırdım,bak bi de şaşkın diyosun çocuğa,akıllı bıdık o kıskanmayı da biliyor,Kerem hiç öyle bişey yapmıyor

sen kötü anlatabilemezsin imkansız...sendeki kavrama ve yorumlama ve bir de ifade edebilme yeteneği bizim öğrencilerde olaydı Türk eğitim sistemi dünyaya örnek olurdu valla

ya ewet orda bencede ciddi bir sınır problemi var ne kadar çok kurcalarsa o kadar çabuk öğrenir bub bencede böyle ama serbest bıraktığım an gitmemesi gerek yerlerde buluyorum zaten eltimde büyüyor nasıl büyüyor nasıl bir terbiye alıyor bilmiyorum bile öğle arası parka götürmek için almaya gittim seda sayan seğrediyodu yavrum

valla geliriz..Biz geçen sabahın 5 buçuğunda kalktık..7 buçuğa kadar oyun halısında oyun oynadık :)

bence al canım Duru'da üstünü sürekli açıyor ben uyku tulumu kullanıyorum rahat oluyor...

Görüşürüz inşallah Nurşah, daha buluşma çoook :)
İNşallah canımcım...

valla geliriz..Biz geçen sabahın 5 buçuğunda kalktık..7 buçuğa kadar oyun halısında oyun oynadık :)

bence al canım Duru'da üstünü sürekli açıyor ben uyku tulumu kullanıyorum rahat oluyor...

Görüşürüz inşallah Nurşah, daha buluşma çoook :)
İNşallah canımcım...

selin bakışlarımdan anlasa ve benim sitediğim kişiye gidip öpse sevse benim istemediğim kişiyde tükürse :):) çok fena bir anneyim Ama anladınız dimi beni :

evet evet ksıkanıyorlarrr ,,,

kararlı olma konusuna bende katılıyorum ,, ama sadece fikir olarak malesef uygulayamıyorum :84:

bizimki yemeyle alakalı o nedenle öyle dedim...iştahı kaçmadığında güzel de yiyor ama maalesef hergün aynı olmuyor...
oldukları gibi seviyoruz kuzularımızı hepsi başka başka:))

kısmet ne yapalım artık oğluşuma başka kız bakarım bende :)))

sen kötü anlatabilemezsin imkansız...sendeki kavrama ve yorumlama ve bir de ifade edebilme yeteneği bizim öğrencilerde olaydı Türk eğitim sistemi dünyaya örnek olurdu valla

ay bi havalardayım şu an, biri beni indirsinn Bu güzel iltifat için çok teşekkür ederim cnm benim, o senin güzel kavrayışın
Cnm ben uyku tulumu kullanmıyorum ama çok kalın olmamak kaydıyla iyi olur gibime geliyor. ben de düşünüyorum almayı inş. ama netten alırsam istediğim kalınlıkta olmaz diye çıkınca alıcam bi ara inş.

odanın sıcaklığını ayarlayabiliyosan tabiki tulum süper fikir ama oda çok sıcaksa tulum ilk etapta çok terletiyo ben giydiremiyorum mesela çok terliyo.o kıskançan bizdede var valla nezaman ki şebnemi aldın kucağına burnunun dibinde bitiyo asıl paylaşılamayan elemansa baba

Kudurdunuz di mi yine, yetişemiyorum
Esin, acayip güldüm Cemy'in yaptığına, erkek çocukların bunu yaptığını duymuştum ama bu kadar küçükken değil. Yerim ya onu, mıncık mıncık yerim

atada üstünü çok açıyor ben balon uyku tulumu kullanıyordum gecen gün normal uyku tulumu aldım oda çok rahatmış şimdi gönül rahatlığıyla uyuyoruz uyku tulumuyla resmini face koydum bakarsın
ben çok tedirgin olarak almıştım acaba rahat edermi diye ama çok rahat ediyor atada

ayy bende meral:44:saf saf okuyorum sadece.birtürlü nerden tutup yazayım çözemedim.burdayım ama sadece okuyorum.tam yazayım diyorum hoppp daha çok yazıyorlar,tabi ben kalıyorum öylece

Son düzenleme:
Bugün bişey dikkatimi çekti,yabancı misafirlerimiz sürekli değişiyor olmakla birlikte sayıca fazlalaştı, sanırım başka topiclerden rağbet görüyoruz.
MEral ve YAzgı son okuduğunuz yerden dalabilirsiniz konuya, tek konu yok bugün gündemimizde,herkes normale dönünce birden açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…