- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.101
şebnemcim nbr :) doruuuukkkk çok fena yaramaz paşam benim ,,, selin ona biraz sulandı şöyle eliyle sevmeye gel gel yapmaya felan çalıştı ama yok doruk direk anensine işkence peşinde idi :) totosu yer tutmuyor onun :) amaa çok tatalı bal surat adam surat yer cücesi ne dersen uyar yani bıdık bıdık ,,, beni seviyor ama :) kucağımda durdu biraz :)
doruk paşamı çok seviyorum ben ama selinime sahip çık kızım ne o öyle sulanıyo falan kızarım sonra :)))
anlatmayı unuttum çok önemli bişi cuma akşamı kuzu oyun oynuyodu kendi kendine eser geldi ben oturuyodum öptü beni bu son hız bize doğru emekledi babasını itti ısırdı beni bilerek mi yaptı anlamak istedik eser kolumu öptü itip kolumu ısırma öpme arası bi yaladı bacağımı öptü eser itip bacağıma yaptı aynı şeyi sonra kucağına al beni die ağlamaya başladı inanamadım tanıyor beni ve hatta kıskanıyor
ay ben bugün biraz geç girdim ya ortama bi türlü adapte olup ta yetişemiyorum hızınızaaklımda bişicik te kalmadı.
Filizim ne demek bebem, ne zaman gelirsen beklerim hatta kırmızı kartlı davetiye de yolluyam istersen
Bi de şu hayır hususu. bana göre ellediği şeyin zararlı olduğunu anlaması açısından hayır bunla oynamayalım deyip o an ilgisini başka şeye yöneltmek gerrekiyor. yani sadece ilgisini dağıtırsak o şeyin zararlı olduğunu anlayamayacak, ya da ilgisini dağıtmya çalışmak yerine cızzz hayır asla deyip durursak ta çocuğu daha beter hırslanmdırıcaz. yani ortayı bulmak lazım. off çok kötğü anlattım biliyorum
Ya hayır deme konusunda aslında biraz tereddütlerim var..
Mesela bi gazete de okudum..Çocuğun zarar görmeyeceği herşeyi kurcalamasına kaırştırmasına izin verin böylece herşeyi daha çabuk öğreneceklerdir diyor...Şİmdi dvd yi karıştırması cd koyma yerini açıp kapatması, açma kapama düğmesine basıp ışığı ile oynaması yada ne biliyim tv yi açıp kapaması normal mi sizce??? yani öğrenmesi mi gerekli...
Birde diyor ki kararlı davranın...davranılarınız tutarlı olsun diyor....ben yapmaya çalışıyorum ama bi zaman sonra pes edip yoruluyorum artık...mesela Duru prizlere gidiyor...Hayır Duru yapma diyorum o daha çok bana kızıp bozulup çekiyo elini ama sonra yine gidiyor..ben bu sefer prizlere koruyucu takıyorum sonra müdehale etmiyorum dokunmasına...tabii çocuğun kafası karşıyordur eminim..
Duru'ya şimdi önlüğünü çıkarmaması gerektiğini öğrettim...Yemek yerken boynundan önlüğü çekiyor çıkarıyr..birkaç kez Yapma hayır ddim...Şİmdi tutup gözümün içine bakıp bekliyor hayır dememi..Ben yapma dediğimde bırakıyor :)
valla geliriz..Biz geçen sabahın 5 buçuğunda kalktık..7 buçuğa kadar oyun halısında oyun oynadık :)sağolasın ebrucum ay yağmurda çok tatlı olmuş kuzumun resimlerini gördüm maşallah yaaa o gülüşüne kurban olsunlar.
-----ay fatma desene senin pabucun şimdiden damda.yarın bigünde elin oğluna aşık olup gitcek ozaman netcen.
------aylincim kaz suyuna çorba çookta güzel olmuş anam yAPMIŞ DOĞANDA ŞAPUR ŞUPUR YEDİ.
-----EVET GÜLŞAN SUYUNA PİLAVDA GÜZEL OLUYA BİZDE YILABAŞINADA KAZ VAR BUYUR GEL BEKLERİK CANIM
------DURU VE NİHAN SENA HANIM BENDEDE UYUMYAYAN Bİ ADET DOĞAN VAR GELİN AKŞAMLARI BİZE BİRDİR BİR OYNARSINIZ
bence al canım Duru'da üstünü sürekli açıyor ben uyku tulumu kullanıyorum rahat oluyor...bir sorum vardı uyku tulumlarıyla ilgili..işe yarıyor mu daha doğrusu kullanışlılar mı???Nihan hiç açmazdı üstünü ama son 1-2 haftadır daha örter örtmez açıyor..ki ev son zamanlarda genelde olduğundan daha serin..normalde çorapsız yatırırdım ama üstünü açmaya başlayınca çorapla yatırmaya başladım...en temizi bi uyku tutlumu mu alsam????
İNşallah canımcım...Görüşürüz inşallah Nurşah, daha buluşma çoook :)
valla geliriz..Biz geçen sabahın 5 buçuğunda kalktık..7 buçuğa kadar oyun halısında oyun oynadık :)sağolasın ebrucum ay yağmurda çok tatlı olmuş kuzumun resimlerini gördüm maşallah yaaa o gülüşüne kurban olsunlar.
-----ay fatma desene senin pabucun şimdiden damda.yarın bigünde elin oğluna aşık olup gitcek ozaman netcen.
------aylincim kaz suyuna çorba çookta güzel olmuş anam yAPMIŞ DOĞANDA ŞAPUR ŞUPUR YEDİ.
-----EVET GÜLŞAN SUYUNA PİLAVDA GÜZEL OLUYA BİZDE YILABAŞINADA KAZ VAR BUYUR GEL BEKLERİK CANIM
------DURU VE NİHAN SENA HANIM BENDEDE UYUMYAYAN Bİ ADET DOĞAN VAR GELİN AKŞAMLARI BİZE BİRDİR BİR OYNARSINIZ
bence al canım Duru'da üstünü sürekli açıyor ben uyku tulumu kullanıyorum rahat oluyor...bir sorum vardı uyku tulumlarıyla ilgili..işe yarıyor mu daha doğrusu kullanışlılar mı???Nihan hiç açmazdı üstünü ama son 1-2 haftadır daha örter örtmez açıyor..ki ev son zamanlarda genelde olduğundan daha serin..normalde çorapsız yatırırdım ama üstünü açmaya başlayınca çorapla yatırmaya başladım...en temizi bi uyku tutlumu mu alsam????
İNşallah canımcım...Görüşürüz inşallah Nurşah, daha buluşma çoook :)
benimki bir beni görüyor allahtanHalası burdaydı ama beni görünce kimseyi umursamıyordu
ayy o da var...ne zmandır arkadaşlarımın bebeklerini sevemiyorum kıyamet kopuyor kucağıma bebek alınca...mecburen bırakıyorum...
anlatmayı unuttum çok önemli bişi cuma akşamı kuzu oyun oynuyodu kendi kendine eser geldi ben oturuyodum öptü beni bu son hız bize doğru emekledi babasını itti ısırdı beni bilerek mi yaptı anlamak istedik eser kolumu öptü itip kolumu ısırma öpme arası bi yaladı bacağımı öptü eser itip bacağıma yaptı aynı şeyi sonra kucağına al beni die ağlamaya başladı inanamadım tanıyor beni ve hatta kıskanıyor
ya hayır deme konusunda aslında biraz tereddütlerim var..
Mesela bi gazete de okudum..çocuğun zarar görmeyeceği herşeyi kurcalamasına kaırştırmasına izin verin böylece herşeyi daha çabuk öğreneceklerdir diyor...şimdi dvd yi karıştırması cd koyma yerini açıp kapatması, açma kapama düğmesine basıp ışığı ile oynaması yada ne biliyim tv yi açıp kapaması normal mi sizce??? Yani öğrenmesi mi gerekli...
Birde diyor ki kararlı davranın...davranılarınız tutarlı olsun diyor....ben yapmaya çalışıyorum ama bi zaman sonra pes edip yoruluyorum artık...mesela duru prizlere gidiyor...hayır duru yapma diyorum o daha çok bana kızıp bozulup çekiyo elini ama sonra yine gidiyor..ben bu sefer prizlere koruyucu takıyorum sonra müdehale etmiyorum dokunmasına...tabii çocuğun kafası karşıyordur eminim..
Duru'ya şimdi önlüğünü çıkarmaması gerektiğini öğrettim...yemek yerken boynundan önlüğü çekiyor çıkarıyr..birkaç kez yapma hayır ddim...şimdi tutup gözümün içine bakıp bekliyor hayır dememi..ben yapma dediğimde bırakıyor :)
yok yaa bizimkinin uyku düzensizliği iyi karnını doyurup doyurmamakla alakalı değil...güzelce gün içinde yese de (ki çok nadir bi durum çok iştahsız çünkü) gece uyuyamıyor...tek başına uykuya dalmayı bilmiyor...ama böyle olmasının sebebini ne yazıkki biliyorum ama bu saatten sonra artık onu huy edindi huyunu değiştiremem ki
Benim de kucağımda durdu, sanırım sarışın olduğum için
Ohooo sen yokken Fatma Selin i Mardin e Mert e gelin vermeye karar verdi
Ayyy çok şaşırdım,bak bi de şaşkın diyosun çocuğa,akıllı bıdık o kıskanmayı da biliyor,Kerem hiç öyle bişey yapmıyor
sen kötü anlatabilemezsin imkansız...sendeki kavrama ve yorumlama ve bir de ifade edebilme yeteneği bizim öğrencilerde olaydı Türk eğitim sistemi dünyaya örnek olurdu valla
bir sorum vardı uyku tulumlarıyla ilgili..işe yarıyor mu daha doğrusu kullanışlılar mı???nihan hiç açmazdı üstünü ama son 1-2 haftadır daha örter örtmez açıyor..ki ev son zamanlarda genelde olduğundan daha serin..normalde çorapsız yatırırdım ama üstünü açmaya başlayınca çorapla yatırmaya başladım...en temizi bi uyku tutlumu mu alsam????
bir sorum vardı uyku tulumlarıyla ilgili..işe yarıyor mu daha doğrusu kullanışlılar mı???Nihan hiç açmazdı üstünü ama son 1-2 haftadır daha örter örtmez açıyor..ki ev son zamanlarda genelde olduğundan daha serin..normalde çorapsız yatırırdım ama üstünü açmaya başlayınca çorapla yatırmaya başladım...en temizi bi uyku tutlumu mu alsam????
ay ben bugün biraz geç girdim ya ortama bi türlü adapte olup ta yetişemiyorum hızınızaaklımda bişicik te kalmadı.
Filizim ne demek bebem, ne zaman gelirsen beklerim hatta kırmızı kartlı davetiye de yolluyam istersen
Bi de şu hayır hususu. bana göre ellediği şeyin zararlı olduğunu anlaması açısından hayır bunla oynamayalım deyip o an ilgisini başka şeye yöneltmek gerrekiyor. yani sadece ilgisini dağıtırsak o şeyin zararlı olduğunu anlayamayacak, ya da ilgisini dağıtmya çalışmak yerine cızzz hayır asla deyip durursak ta çocuğu daha beter hırslanmdırıcaz. yani ortayı bulmak lazım. off çok kötğü anlattım biliyorum
Sevgili teyzelerim,
Tepinmekten ne hale geldiğimi görün, sonra hemen silcek annem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?