- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.121
benim de kucağımda durdu, sanırım sarışın olduğum için
Ohooo sen yokken fatma selin i mardin e mert e gelin vermeye karar verdi
dila valla sen şu pisikonun adresini yaz bide benim meşeyi gönderek belki oyula oyula bi romantik keman çıkar ondan hıı nedersin
ben daha da bişi demiyorum
sağol fatoş teyzesi..
benim oğlum arkadaşının aşkına yan gözle bakmadı valla...
bir sorum vardı uyku tulumlarıyla ilgili..işe yarıyor mu daha doğrusu kullanışlılar mı???nihan hiç açmazdı üstünü ama son 1-2 haftadır daha örter örtmez açıyor..ki ev son zamanlarda genelde olduğundan daha serin..normalde çorapsız yatırırdım ama üstünü açmaya başlayınca çorapla yatırmaya başladım...en temizi bi uyku tutlumu mu alsam????
sağolasın ebrucum ay yağmurda çok tatlı olmuş kuzumun resimlerini gördüm maşallah yaaa o gülüşüne kurban olsunlar.
-----ay fatma desene senin pabucun şimdiden damda.yarın bigünde elin oğluna aşık olup gitcek ozaman netcen.
------aylincim kaz suyuna çorba çookta güzel olmuş anam yapmış doğanda şapur şupur yedi.
-----evet gülşan suyuna pilavda güzel oluya bizde yılabaşınada kaz var buyur gel beklerik canım
------duru ve nihan sena hanım bendede uyumyayan bi adet doğan var gelin akşamları bize birdir bir oynarsınız
kocişe geçmiş olsun ozamanoff gittim öğlen paranın gözünü çıkardım...napim 9 aydır kendime hiç bişii almıyodum ooohh rahatladım...
psikolog konusuna gelince...sorun bende değilmiş gerginliğimin sebebi sevgili kocacıımmış.
sen git beyin gelsin dedi...ikna ettim gitcek bu hafta ehe ehe....
ayy abimde yeğenime yapmıştı aynı şeyi işe yaramıştı ama bunu elalemin kadını değil sen yapmalıydın tabi yapmak istersenya mesela ben seramiğe gitmesine hayır dememek için saremiğe yorgan serdim salon kapısı sürekli kapalı koltuklarımın hiç açıkta ahşabı yok yani kafa göz yaramaz klimayla ısınıyoruz yanamaz ama o yine bi yaramazlık buluyo asıl mesele eltimin evinde soba var geçen gün eserin kuzeni soba söner gibi olmuş bakmış bebek sürekli gidiyo elini değdirmiş yansın da öğrensin die allahtan o gün karşıma çıkmadı kadın evini basacaktım nerdeyse eltime de dedim nası izin verirsin ben yoktum dio dedim bir daha dokunmasın çocuğuma söyle esere sööledim ne var bunda kötü niyet yok dio dedim sus sülaleni ateşe veririm bi şarlamışım benim beş beş cevap veren kocam bile sustu
hooop kim kime sulanmış noolmuş kan çıkar heeeeeyyyyytdoruk paşamı çok seviyorum ben ama selinime sahip çık kızım ne o öyle sulanıyo falan kızarım sonra :)))
ayy ne güzelll,bizimki beni hiç kıskanmıyo,herkesin bebeğini kucağıma alıyorum, babayı kıskanıyo tam tersianlatmayı unuttum çok önemli bişi cuma akşamı kuzu oyun oynuyodu kendi kendine eser geldi ben oturuyodum öptü beni bu son hız bize doğru emekledi babasını itti ısırdı beni bilerek mi yaptı anlamak istedik eser kolumu öptü itip kolumu ısırma öpme arası bi yaladı bacağımı öptü eser itip bacağıma yaptı aynı şeyi sonra kucağına al beni die ağlamaya başladı inanamadım tanıyor beni ve hatta kıskanıyor
hemen geliyorumsağolasın ebrucum ay yağmurda çok tatlı olmuş kuzumun resimlerini gördüm maşallah yaaa o gülüşüne kurban olsunlar.
-----ay fatma desene senin pabucun şimdiden damda.yarın bigünde elin oğluna aşık olup gitcek ozaman netcen.
------aylincim kaz suyuna çorba çookta güzel olmuş anam yAPMIŞ DOĞANDA ŞAPUR ŞUPUR YEDİ.
-----EVET GÜLŞAN SUYUNA PİLAVDA GÜZEL OLUYA BİZDE YILABAŞINADA KAZ VAR BUYUR GEL BEKLERİK CANIM
------DURU VE NİHAN SENA HANIM BENDEDE UYUMYAYAN Bİ ADET DOĞAN VAR GELİN AKŞAMLARI BİZE BİRDİR BİR OYNARSINIZ
mert hiç uyumadı uyku tulumuyla:26: inşallah senin kuzu uyurbir sorum vardı uyku tulumlarıyla ilgili..işe yarıyor mu daha doğrusu kullanışlılar mı???Nihan hiç açmazdı üstünü ama son 1-2 haftadır daha örter örtmez açıyor..ki ev son zamanlarda genelde olduğundan daha serin..normalde çorapsız yatırırdım ama üstünü açmaya başlayınca çorapla yatırmaya başladım...en temizi bi uyku tutlumu mu alsam????
Yerim ben o tepinen Doruğuuu.. Çok tatlı bu kuzu Burcucum, eve gidince benim yerime de mıncıkla..
Yasemin nasılsın cnm yaa, konuşamadık hiç bugün. Aşağıda niye yok senin adın:44:
Kendisi pro üye ya, o bakımdan...
Görünmez olabiliyo :)
Bu arada sohbete bir türlü dahil olamayıp sadece okuaynlardan biri de benim, kafama göre takılacam, kimse bu ne diyo demesin, şimdiden uyarayım :)))
Sevgili teyzelerim,
Tepinmekten ne hale geldiğimi görün, sonra hemen silcek annem :)
evet Yazgı konulara dalalım gitsin
Benim oğluş ta beni kıskanıyohele babasını yaklaştırmıyor desem yeridir, direkt adamın saçını çekmeye başlıyor:))
Bi de dikkatimi çeken Fatmanın kızını vermek için söz erdiği kişilere birinin daha eklenmiş olmasıGülşah,Şebnem,Ebru.. Kız Fatma ne yapan anacım sen böle
Fatma nerde erkek sayısı azalıyor aksine artıyo, 6 hamile duydum 5 i erkek çıktı, 6.yı bilmiyorum belki o da erkektir,2010 mart bebeklerinde de aynı şekilde erkek fazla.Bu arada bak aklıma ne geldi bilgisayarcıların kızı olur derler sen 2.yi de erkek diye şartlama istersen,mesela benim kuzenim de bilgisayarcı 3 kızı var.
onun o totosunu yerim benmaaşallah burcu çok erkek bakıyo kız bu
bencede
ya Alp te bişey farkettik.biz eşimle birbirimizi öperken dikiyor gözlerini bize hiç ayırmıyor.bizde ona inat öpüyoruz falan daha bir pür dikkat kesiliyor.yanlış anlaşılmasın yumulmuyoruz bizde haa..
anlıyor muki:26:?yapmamak mi lazım yanında?sonra biraz büyüdüğünde tutuğuna yapışmasın:96:
Fatma nerde erkek sayısı azalıyor aksine artıyo, 6 hamile duydum 5 i erkek çıktı, 6.yı bilmiyorum belki o da erkektir,2010 mart bebeklerinde de aynı şekilde erkek fazla.Bu arada bak aklıma ne geldi bilgisayarcıların kızı olur derler sen 2.yi de erkek diye şartlama istersen,mesela benim kuzenim de bilgisayarcı 3 kızı var.
ay bi havalardayım şu an, biri beni indirsinnBu güzel iltifat için çok teşekkür ederim cnm benim, o senin güzel kavrayışın
Cnm ben uyku tulumu kullanmıyorum ama çok kalın olmamak kaydıyla iyi olur gibime geliyor. ben de düşünüyorum almayı inş. ama netten alırsam istediğim kalınlıkta olmaz diye çıkınca alıcam bi ara inş.
odanın sıcaklığını ayarlayabiliyosan tabiki tulum süper fikir ama oda çok sıcaksa tulum ilk etapta çok terletiyo ben giydiremiyorum mesela çok terliyo.o kıskançan bizdede var valla nezaman ki şebnemi aldın kucağına burnunun dibinde bitiyo asıl paylaşılamayan elemansa baba
atada üstünü çok açıyor ben balon uyku tulumu kullanıyordum gecen gün normal uyku tulumu aldım oda çok rahatmış şimdi gönül rahatlığıyla uyuyoruz uyku tulumuyla resmini face koydum bakarsın
ben çok tedirgin olarak almıştım acaba rahat edermi diye ama çok rahat ediyor atada
kocişe geçmiş olsun ozaman
ayy abimde yeğenime yapmıştı aynı şeyi işe yaramıştı ama bunu elalemin kadını değil sen yapmalıydın tabi yapmak istersençok kızdım kadına ona neymiş ki nası kıymış minik kuzuya
hooop kim kime sulanmış noolmuş kan çıkar heeeeeyyyyyt
ayy ne güzelll,bizimki beni hiç kıskanmıyo,herkesin bebeğini kucağıma alıyorum, babayı kıskanıyo tam tersi
hemen geliyorum
mert hiç uyumadı uyku tulumuyla:26: inşallah senin kuzu uyur
ben eve kaçıyorum hepinizi öptüm
bencede
ya Alp te bişey farkettik.biz eşimle birbirimizi öperken dikiyor gözlerini bize hiç ayırmıyor.bizde ona inat öpüyoruz falan daha bir pür dikkat kesiliyor.yanlış anlaşılmasın yumulmuyoruz bizde haa..
anlıyor muki:26:?yapmamak mi lazım yanında?sonra biraz büyüdüğünde tutuğuna yapışmasın:96:
neden öyle???
bilgisayarcı olunca niye kız olurmuş:44:anlam veremedim,açıklama istiyorum:78:
neden öyle???
bilgisayarcı olunca niye kız olurmuş:44:anlam veremedim,açıklama istiyorum:78:
yerim o yarısı dışarda totoyuSevgili teyzelerim,
Tepinmekten ne hale geldiğimi görün, sonra hemen silcek annem :)
ya benzer bi durum bizdede oldu bende karar veremiyorum biz yapmıyoruz artık önünde bişey demin dediim de eser beni yanaktan öptü yani meraba demek için birde ben önünde giyinirken herşeyi bırakıyo ağlamayı kesiyo ağzı açık beni izliyo baktık babasına yapmıyo aynı şeyi giyindiiğ an basıyo yaygarayı tekrar bi ara gecelik giydim gelip bacaklarıma vurmaya başladı bi pedagoga fln sorsam mı acepbencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?