2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet Yazgı konulara dalalım gitsin

Benim oğluş ta beni kıskanıyo hele babasını yaklaştırmıyor desem yeridir, direkt adamın saçını çekmeye başlıyor:))

Bi de dikkatimi çeken Fatmanın kızını vermek için söz erdiği kişilere birinin daha eklenmiş olması Gülşah,Şebnem,Ebru.. Kız Fatma ne yapan anacım sen böle

benim de kucağımda durdu, sanırım sarışın olduğum için

Ohooo sen yokken fatma selin i mardin e mert e gelin vermeye karar verdi

demekki sadece sarışın değil ,,, güzel hatun seviyor :) seline gelince orta da kaldı zaten :) ben seçeneğini çoğaltıyorum malum erkek sayısı giderek azalıyor

dila valla sen şu pisikonun adresini yaz bide benim meşeyi gönderek belki oyula oyula bi romantik keman çıkar ondan hıı nedersin

çok güldüm ,,,, bende gödereceğim,,, bizimkinden ne çıkar bilmem ne yapacağını bilemeyen beceremeyen romantik ,,,

ben daha da bişi demiyorum
sağol fatoş teyzesi..

benim oğlum arkadaşının aşkına yan gözle bakmadı valla...

evet evet bakmadı maşşalah doruğa :

canım uyku tulumunu ben kullandım çok memnun kaldım Kesinlikle yorgan örtmüyor ve banada örttürmüyor malum birlikte yatıyoruz artık ,,,

içim acır bee yazık bana onca zaman emek çveriyorum onun için olmaaazzzz :84:

kocişe geçmiş olsun ozaman

ayy abimde yeğenime yapmıştı aynı şeyi işe yaramıştı ama bunu elalemin kadını değil sen yapmalıydın tabi yapmak istersen çok kızdım kadına ona neymiş ki nası kıymış minik kuzuya

doruk paşamı çok seviyorum ben ama selinime sahip çık kızım ne o öyle sulanıyo falan kızarım sonra :)))
hooop kim kime sulanmış noolmuş kan çıkar heeeeeyyyyyt

ayy ne güzelll,bizimki beni hiç kıskanmıyo,herkesin bebeğini kucağıma alıyorum, babayı kıskanıyo tam tersi

hemen geliyorum

mert hiç uyumadı uyku tulumuyla:26: inşallah senin kuzu uyur
ben eve kaçıyorum hepinizi öptüm

Bu arada sohbete bir türlü dahil olamayıp sadece okuaynlardan biri de benim, kafama göre takılacam, kimse bu ne diyo demesin, şimdiden uyarayım :)))

Kendisi pro üye ya, o bakımdan...
Görünmez olabiliyo :)

Alla alla bi de öyle bi marifeti mi varmış bu proların hıh üstün ırk sizi

Bu arada sohbete bir türlü dahil olamayıp sadece okuaynlardan biri de benim, kafama göre takılacam, kimse bu ne diyo demesin, şimdiden uyarayım :)))

tkıl takıl, hepimiz öyle yapıyoruz sanırsam

bencede

ya Alp te bişey farkettik.biz eşimle birbirimizi öperken dikiyor gözlerini bize hiç ayırmıyor.bizde ona inat öpüyoruz falan daha bir pür dikkat kesiliyor.yanlış anlaşılmasın yumulmuyoruz bizde haa..
anlıyor muki:26:?yapmamak mi lazım yanında?sonra biraz büyüdüğünde tutuğuna yapışmasın:96:

Fatma nerde erkek sayısı azalıyor aksine artıyo, 6 hamile duydum 5 i erkek çıktı, 6.yı bilmiyorum belki o da erkektir,2010 mart bebeklerinde de aynı şekilde erkek fazla.Bu arada bak aklıma ne geldi bilgisayarcıların kızı olur derler sen 2.yi de erkek diye şartlama istersen,mesela benim kuzenim de bilgisayarcı 3 kızı var.

neden öyle???
bilgisayarcı olunca niye kız olurmuş:44:anlam veremedim,açıklama istiyorum:78:

onun o totosunu yerim ben maaşallah burcu çok erkek bakıyo kız bu

ay Gülşan o ttosunu yerimin yanında kullandığın çatal bıçaklı smile gülmekten öldürdü beni

evet yaqpmamakta fayda var sanki gibi:44:

yok artık, bilgisayarcıları kızı olurmuşşş, ne alaka yaw

hayır canım iltifat değil harfi harfine söylediğim gibi düşünüyorum..yorumların net doğrudan ve yerli yerinde oluyor...

alayım o vakit bir tane tulum..inşallah kullanabiliriz:))

Senin oğlunda öyle bir tip var ki, sen ne yaparsan yap ilerde tuttuğuna yapışacak cinsten
Şimdi ciddi boyuta geçiyorum öhö öhö,çocuğun yanında eşinle sevgi gösterilerinde bulunacakmışsın ki o da öğrensin.Yani doğru yapıyosun ama dudak dudağa öpüşürsen onun da ilerde başka çocuklarla denemesi kuvvetle muhtemel,yanak yanağa öpün sarılın falan.
Bu arada o kadar uykum var ki saat 4e geliyor benim esnemekten ağzım yırtılacak

hee ankaralılar araştırsın ahmet türker...
referans olabilirim ben çok memnun kaldım şu sorunuda çözerse daha iyi olucam bide herife baksın....sonra yazarım size...gerçi akşam beni kaç yerimden böler bilmiyorum yaptığım alışverişten sonra ama düzeliriz inşallahhh...

KIZ BURCU sana öyle bir bakmışki çekerken resmi aaa yakalandık der gibi sen bence o resmi silmakle kalma ortadan kaldır büyüyünce çocuğun karizma yerlerde olmasın

neden öyle???
bilgisayarcı olunca niye kız olurmuş:44:anlam veremedim,açıklama istiyorum:78:

Sanırım x kromozomları üzerinde zayıflatıcı ya da y üzerinde baskılayıcı bi yönü var,şaka değil yani ciddiyim gayet,tabi %100 herkeste olacak diye bi kural yok ama çoğunluğu kız oluyor onların.elektrikçilerde de aynı şey söylenir ama bilgisayarcıların daha çok tutar.

Sevgili teyzelerim,
Tepinmekten ne hale geldiğimi görün, sonra hemen silcek annem :)
yerim o yarısı dışarda totoyu
ya benzer bi durum bizdede oldu bende karar veremiyorum biz yapmıyoruz artık önünde bişey demin dediim de eser beni yanaktan öptü yani meraba demek için birde ben önünde giyinirken herşeyi bırakıyo ağlamayı kesiyo ağzı açık beni izliyo baktık babasına yapmıyo aynı şeyi giyindiiğ an basıyo yaygarayı tekrar bi ara gecelik giydim gelip bacaklarıma vurmaya başladı bi pedagoga fln sorsam mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…