2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beb,işlere hayırı öğretmekten bahsedilmiş..ben emirhana öğrettim ..şöyle...zararlı bir şeye dokunacağı zaman...o şeye parmağımı sürüp kaçırıyorum ufff diyorum böyle canım yanmış korkmuş gibi yapıyorum..sonra hayır uff o ellemeyelim..diyorum ..şimdi hayır ufff olursun dediğim zaman çekiliyor elini sürmuyor..yada hayır uff dediğim zaman ne yapaçaksa uzaklaşıyor ondan...

sonra uyku tulumlarından bahsedilmiş..biz hep onlarla yatıyoruz..çok rahatız..emirhan hiç yorgan falan kullanmıyor atıyor hep üstünden..o nedenle mecburen kullanıyoruz onu...

bu arada maclaren bebek araası almayı düşünüyorum emirhana,hafif olanlarından..kullanan varmı memnunmusunuz...?

Eymenin altını değiştirip geldim yine kaçırdım sizi

Evet Yasemincim, öyle bi üstünlüğünüz olduğunu öğrendim sonradan lakin gizli takılma, gir aramıza:))

HAnifecim tekrar teşekür cnmcım

Bu bilgisayar olayı da ilginçmiş sahiden, şaşırdım walla

ben ilk hamile kaldığımda da kendimi çok şartlamıştım erkek diye ama kız çıktı iyikide kız olmuş dedik Yine seviniriz biz kesin

bende çok bilgisayar başındayım belki karşılıklı etkiler ve erkek oluverir

katılıyorum bu yoruma

kızlar nabersiniz..ben iyiyim çok şükür ...herşey aynı devam...

ii canı msenden nbr ?

Sevgili teyzelerim,
Tepinmekten ne hale geldiğimi görün, sonra hemen silcek annem :)
ayyy çok tatlı görünüyor valla BUrcuu :)

kızlar nabersiniz..ben iyiyim çok şükür ...herşey aynı devam...
Canım nasılsın görüşmeyeli??

Ya benim Er'imde işi gereği uyku saatleri dışında sürekli bilgisayar başında ondan mı acep kız olduuu :26:

ay Gülşan o ttosunu yerimin yanında kullandığın çatal bıçaklı smile gülmekten öldürdü beni

evet yaqpmamakta fayda var sanki gibi:44:

ama meral yapmak lazımmış.bakınız,alttaki alıntıma

ayy ben hamileyken işyerinde uyuyordum
he benim oğlum pek bir çapkın olacak ama kermito da öyle.onlarda böyle analar varken
bilimsel açıklamayı bilmezken doğru yapıyormuşuz meğer.bunu kocamada söyleyeyim.ziraa çocuk öyle baktığından artık elense çekerek selamlaşacak benimle:26:sevdiğini göstermek içinde koçum deyip sırtıma patalatabilir heran

çok oturdukları içindi sanırım...duydum ben de öyle bir şey yaa...bi nedenle genelde kızları oluyormuş..bi de röntgen teknisyenleriydi sanırım...

vayyy bişey daha öğrenmiş oldum ve şaşırdım

yapman lazımmış esintoş.bakınız aylin in açıklamasına.
ilerde odun olmamaları için lazımmış.

Son düzenleme:
ben iyiym bugün alışverişteydim..bebek arabalarına baktım..ana kuçağımada muşteri buldum..belki şu anki bebek arabamıda alaçak...inşallah alır..sonra yarın erayla yine terapiye gideceğiz...dün evde kaos vardı onunla sabahtan neyseki öğleden sonra düzeldi,bu sıralar boş kaldıkça benim oğlanın durumuyla ilgili dr bir kitap tavsiye etmişti onu okudum durdum...size bakamadım...bir yaramazlık yok değilmi arkadaşlar...

aaa dükkan sahipleri mi alca onları yoksa orda bunları inceleyen bi atandaşla mı anlaştın
yok cnm bi yaramazık şükür

Ebrucum, kolay gelsin sana... Bi yaramazlık yok, asayiş berkemal

Gitme vakti, gideyim de ısırayım o zaman poposunu, çok talep var :)
Hepinizi öpüyorum, iyi akşamlar...

Hatta Esin özellikle erkek çocukların yanında giyinin soyunun derler ki ona da alışsın,bizim bi tanıdık çocuk bakmıştı 5-6 yaşlarında,kadın soyunurken delikten izliyormuş,annesine sormuş bu seni hiç çıplak görmüyor mu diye hayır hiç göstermedim demiş kadın,amaç tabi ki çırılçıplaklık değil ama çamaşırlarınla da görsün.

Ebru'cun Eray'ı niye terapiye götürüyosun??? Önemli bişi yoktur heralde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…