- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #95.141
Yasemin nasılsın cnm yaa, konuşamadık hiç bugün. Aşağıda niye yok senin adın:44:
fatma nerde erkek sayısı azalıyor aksine artıyo, 6 hamile duydum 5 i erkek çıktı, 6.yı bilmiyorum belki o da erkektir,2010 mart bebeklerinde de aynı şekilde erkek fazla.bu arada bak aklıma ne geldi bilgisayarcıların kızı olur derler sen 2.yi de erkek diye şartlama istersen,mesela benim kuzenim de bilgisayarcı 3 kızı var.
sanırım x kromozomları üzerinde zayıflatıcı ya da y üzerinde baskılayıcı bi yönü var,şaka değil yani ciddiyim gayet,tabi %100 herkeste olacak diye bi kural yok ama çoğunluğu kız oluyor onların.elektrikçilerde de aynı şey söylenir ama bilgisayarcıların daha çok tutar.
senin oğlunda öyle bir tip var ki, sen ne yaparsan yap ilerde tuttuğuna yapışacak cinsten
şimdi ciddi boyuta geçiyorum öhö öhö,çocuğun yanında eşinle sevgi gösterilerinde bulunacakmışsın ki o da öğrensin.yani doğru yapıyosun ama dudak dudağa öpüşürsen onun da ilerde başka çocuklarla denemesi kuvvetle muhtemel,yanak yanağa öpün sarılın falan.
Bu arada o kadar uykum var ki saat 4e geliyor benim esnemekten ağzım yırtılacak
kızlar nabersiniz..ben iyiyim çok şükür ...herşey aynı devam...
ayyy çok tatlı görünüyor valla BUrcuu :)Sevgili teyzelerim,
Tepinmekten ne hale geldiğimi görün, sonra hemen silcek annem :)
Canım nasılsın görüşmeyeli??kızlar nabersiniz..ben iyiyim çok şükür ...herşey aynı devam...
Ya benim Er'imde işi gereği uyku saatleri dışında sürekli bilgisayar başında ondan mı acep kız olduuu :26:Sanırım x kromozomları üzerinde zayıflatıcı ya da y üzerinde baskılayıcı bi yönü var,şaka değil yani ciddiyim gayet,tabi %100 herkeste olacak diye bi kural yok ama çoğunluğu kız oluyor onların.elektrikçilerde de aynı şey söylenir ama bilgisayarcıların daha çok tutar.
ay Gülşan o ttosunu yerimin yanında kullandığın çatal bıçaklı smile gülmekten öldürdü beni
evet yaqpmamakta fayda var sanki gibi:44:
Senin oğlunda öyle bir tip var ki, sen ne yaparsan yap ilerde tuttuğuna yapışacak cinsten
Şimdi ciddi boyuta geçiyorum öhö öhö,çocuğun yanında eşinle sevgi gösterilerinde bulunacakmışsın ki o da öğrensin.Yani doğru yapıyosun ama dudak dudağa öpüşürsen onun da ilerde başka çocuklarla denemesi kuvvetle muhtemel,yanak yanağa öpün sarılın falan.
Bu arada o kadar uykum var ki saat 4e geliyor benim esnemekten ağzım yırtılacak
çok oturdukları içindi sanırım...duydum ben de öyle bir şey yaa...bi nedenle genelde kızları oluyormuş..bi de röntgen teknisyenleriydi sanırım...
Sanırım x kromozomları üzerinde zayıflatıcı ya da y üzerinde baskılayıcı bi yönü var,şaka değil yani ciddiyim gayet,tabi %100 herkeste olacak diye bi kural yok ama çoğunluğu kız oluyor onların.elektrikçilerde de aynı şey söylenir ama bilgisayarcıların daha çok tutar.
yerim o yarısı dışarda totoyu
ya benzer bi durum bizdede oldu bende karar veremiyorum biz yapmıyoruz artık önünde bişey demin dediim de eser beni yanaktan öptü yani meraba demek için birde ben önünde giyinirken herşeyi bırakıyo ağlamayı kesiyo ağzı açık beni izliyo baktık babasına yapmıyo aynı şeyi giyindiiğ an basıyo yaygarayı tekrar bi ara gecelik giydim gelip bacaklarıma vurmaya başladı bi pedagoga fln sorsam mı acep
ben iyiym bugün alışverişteydim..bebek arabalarına baktım..ana kuçağımada muşteri buldum..belki şu anki bebek arabamıda alaçak...inşallah alır..sonra yarın erayla yine terapiye gideceğiz...dün evde kaos vardı onunla sabahtan neyseki öğleden sonra düzeldi,bu sıralar boş kaldıkça benim oğlanın durumuyla ilgili dr bir kitap tavsiye etmişti onu okudum durdum...size bakamadım...bir yaramazlık yok değilmi arkadaşlar...
eeeeeeeeee şimdi benim oğlum ne olucak annesinden de öyle şeyler görmüyo nasıl yapcaz şimdi :))
Ebru'cun Eray'ı niye terapiye götürüyosun??? Önemli bişi yoktur heralde?ben iyiym bugün alışverişteydim..bebek arabalarına baktım..ana kuçağımada muşteri buldum..belki şu anki bebek arabamıda alaçak...inşallah alır..sonra yarın erayla yine terapiye gideceğiz...dün evde kaos vardı onunla sabahtan neyseki öğleden sonra düzeldi,bu sıralar boş kaldıkça benim oğlanın durumuyla ilgili dr bir kitap tavsiye etmişti onu okudum durdum...size bakamadım...bir yaramazlık yok değilmi arkadaşlar...
Ebru'cun Eray'ı niye terapiye götürüyosun??? Önemli bişi yoktur heralde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?