2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meral sahibinden.com a koy orada satabilirsin ,,, ben seline aldığım kanguruyu beğenmeyip orada sattım sonra yenisini aldım :)

anladım cnm tenku:)) yok benim satacağım bişi de öylesine sordum meraktan gerçi kangurumuzu hiç kullanmadım desem yeridir onu mu satsam acep. ya da hayrıma vereyim yaw

aaa dükkan sahipleri mi alca onları yoksa orda bunları inceleyen bi atandaşla mı anlaştın
yok cnm bi yaramazık şükür

yok carrefordaki jokerde bi arkadaş var orda tanıştık hamile doğum yapcak...ona bahsettim dedim onları satarsam gelip almayı düşünüyorum maclereni diye..oda kaça satıyorsun falan dedi...bende b fiyata veririm dedim oda benim anakuçağımdan almayı düşünüyormuş zaten .anlaŞTIK ONLA...BEBEK ARABASINIDA DÜŞÜNÜYOR BELKİ..ALMAZSA ONUDA internete varmeyi düşünüyorum..buranın 2.el eşya satan kısmı var oraya eklerim diye düşündüm...eğer ben alamazsamda ona bi müşteri bulmaya çalışrız burda dedi..kız kendisi el altından satacak orda....

Son düzenleme:

iyiymiş walla, boşa gitmeiş olur eşyalar

canım çok geçmiş olsun.bilmiyordum ben.
bak işte küçücük çocuk,ne sorunu olacak der geçeriz ama o bile depresyona giriyor.kıyamam ona.

oldumu oluyor işte..çoçuk yaşadığımız herşeye şahit oldu..sonuçta bu oldu..şimdide topalamaya çalışıyoruz,,,birde arkadaşları tarafından dışlanıyor çok fazla hareketli ve uyumsuz olduğu için..buda onda özgüvenini zedelemiş..birde istenmiyorum diye düşünüyor...

kızlarr ben geldim ve gidiyorumm, gecmısı okudum...
ama yazamıyorumm demir cok huysuz yıne...
opuyorum hepınızı..:80:

canım ya kıyamam düzelir inşallah ebru.emeklerinin karşılığını alırsın.şu ikinci el eşya satma işide iyiymiş bedede puset var kullansammı kullanmasammı bilemedim.herkese iyiakşamlar bende çıkıyorum öpüldünüz

geri geldim
Nihan yoğurdunu yedi..biraz zahmetli oldu ama yedi çok şükür..şimdi tv zamanı..luli de şekillerle ilgili bir şey var çok seviyor...
Nihan daha yoğurt yemeye başlayalı 2 ay bile olmadı penyirin her türünü yiyor tuzlu tuzsuz ama yoğurt yemiyor kolay kolay içimin smrt küpleri varya onlardan katıyorum kokuları yoğurt kokusunu bastırıyor ancak öyle yiyor(ama hergün yemiş oluyor onlardan bir şekilde sorun olmaz umarım(

canım inşallah çabucak toparlarsınız durumu profesyonel yardım alıyor olmanız çok iyi...

erayda hiperactivite dikkat eksikliği var aynı zamanda depresyonda onun için...
inşallah düzelir canımcım
meral sahibinden.com a koy orada satabilirsin ,,, ben seline aldığım kanguruyu beğenmeyip orada sattım sonra yenisini aldım :)

aaa bende deniyim duru'ya telsiz almıştım hiç kullanmadım...onu satıyım bari...

uzaktan ahkam kesiyor diye düşünme lütfen ama gerçekten ev içindeki huzursuzluk çocuğu çok etkiliyor,dikkat edilmesi gerekiyor.kendi çocukluğumdan biliyorum.bazı kareler bazı konuşmalar asla silinmiyor.hırçınlaşıyor,içe dönüyor,kendini bile suçlayabiliyor..ama eray küçük şuan ve zamanla sizinde yardımınızla üstesinden gelecektir.hiperaktif bir çocuk olması hem sana hem ona zor.Allah yardımcın olsun canım.

anladım cnm tenku:)) yok benim satacağım bişi de öylesine sordum meraktan Gerçi kangurumuzu hiç kullanmadım desem yeridir onu mu satsam acep. Ya da hayrıma vereyim yaw
sen internete koy alan olursa olur o arada çıkarsa hayrına ona veririsin yada hayrına uygun fiyata ver o para ilede eymene yeni bişi al :)

tamam 9 aylık bebek herşeyi yiyo da, kahvaltı problem 2 gündür ne yapacağımı bilmiyorum.şimdiye kadar mamanın içine yumurta sarısı ,peynir,pekmez katıp yediriyodum 2 gündür yemiyo.eticicibebeli süt yaptım ilk defa içmedi.zaten biberon almıyo.devam sütünü içmiyo.sulukla denedim,kaşıkla denedim yok.aç kalacak diye ödüm kopuyo.

inşallah canım...satın tabi..hem bizde yaşadık insan ne kadar zorlanıyor bebek doğacağı zaman masraflaını karşılamaya..hem yeni anne babalara kolaylık oluyor..hem eşyalar ziyan olmamış oluyor..hem verdiğiniz paranın birazını geri alıyorsunuz...satmasam kalaçaklar kenarda paslanıp ggidecekler...

canım inşallah çabucak toparlarsınız durumu profesyonel yardım alıyor olmanız çok iyi...

canım sağol,,inşallah düzelir bir an önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…